Mai multe
ai permisiunea mea , pentru detalii!
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 10:53 |
||
|---|---|---|
Micutuleeeee,cica se vrea pe puntea unui vapor,in mijlocul oceanului !!!!......eeeeee....ce poti sa faci in privinta asta ????.... ......
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 13:12 |
||
Fanteziiii...si sexualeee.....vai,mama mea....nu-mi ajunge un caiet sa le insirui...... ........dar cred ca cea mai tare ar fi sa o pun cu o femeie si sa fac pe barbatul !!!!.....uuuuuuuu.....ce-ar mai iesi !!!!.......micutule,cred ca ai fi depasit ,tata !!!......
|
||
|
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 13:15 |
||
Micutule , vezi ca te ia nasa la fantezii ....asa nasa sa tot ai
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 15 August 2008 13:21 |
||
De la: geo32, la data 2008-08-14 20:00:15foarte interesant!!! na mai gheo si traducere Domin�rii �i prezentarea (de asemenea cunoscute ca s & D, Ds sau D / s) este un set de comportamente, obiceiuri �i ritualuri legate de acceptarea de a da �i o domina�ia de peste un alt individ �ntr-o erotica sau stil de via�� context. Fizic de contact nu este o necesitate, �i poate chiar s� fie efectuate �n mod anonim prin telefon, e-mail sau servicii de mesagerie instant. �n alte cazuri, ea poate fi intens, fizice, uneori, parcurg�nd �n sadomasochism. �n D / s, ia o placere sau erotic, bucur�ndu-a domina sau de a fi fie dominat. Cei care iau pozitie superioara sunt numite dominants, Doms (masculin) sau Dommes (feminin), �n timp ce cei care iau pozi�ie subordonat� sunt numite submissives sau subs (masculin sau feminin). Un parametru este o persoan� care joac� �n rolul fie. Dou� comutatoare �mpreun� mai negocieze �i s� fac� schimb de roluri de mai multe ori �ntr-o sesiune.. "Dominatrix" este un termen de obicei, rezervat� pentru o femel� dominant� profesionale care domina pl�teasc� pentru al�ii. Domin�rii �i prezentarea, de interior �i de conflict �i de renun�are, �n leg�tur� cu aceste teme sunt de lung� durat� �n omului cultura si civilizatia. Fiin�e umane partaja cu multe alte mamifere de dorin�a de a ar�ta p�n� la anumite persoane fizice care devin lideri prin puterea �i va personalitate, de a conduce sau de urm�rire, �i s�-�i trimit� sau domina. [Nevoie de citare] �n acest sexualitatea uman� a l�rgit pentru a include reciproc� de explorare de roluri, emo�ii �i activit��ile care ar fi dificil sau imposibil de a face f�r� un partener dispus a lua un rol opuse. �n timp ce D / s ocupa cu reprezent�ri de brutalitatea �i cruelty, emo�ionale �i r�spunsurile la acestea, sunt rapid adepti pentru a indica faptul c�, D / s nu este real despre brutalitatea �i actele de cruelty. Este o putere furnizarea de schimb �ntre cei doi parteneri �i nu trebuie s� implice nici brutalitatea (cum ar fi pedeapsa corporal�) sau Cruelty (verbale sau de abuz emo�ional) la toate.Este, �n primul r�nd, bazat� pe �ncredere �i de comunicare �ntre parteneri. Este, de asemenea, bazate pe un etos de tip profunda de respect reciproc, �n care explorare a adus emotii de brutalitatea �i cruelty poate avea loc �ntr-un seif, sanaton �i consensual mod. Un cuv�nt �n condi�ii de siguran�� este, de obicei, dat fiind supus la partener pentru a preveni dominant� de la overstepping fizic� �i psihic� grani�elor. �n condi�ii de siguran�� a cuv�ntului este important� mai ales atunci c�nd angajarea �n umilire verbala sau canta "minte-jocuri", deoarece nu poate fi supus la curent cu o limita de emo�ionale p�n� c�nd nu este strabatut. Dac� o limita de emo�ionale �i este �nc�lcat �n condi�ii de siguran�� a cerut cuv�ntul, dominant� trebuie s� �nceteze imediat toate joace si sa discute cu �nc�lcarea emo�ionale supus �ntr-o manier� de licita�ie �i �n�elegere. De obicei este negociat un stil de via��, discut�nd cu oamenii lor dore�te, limitele �i are nevoie �n scopul de a g�si commonality. AD / s pot fi rela�ia sexual� sau non-sexuale, pe termen scurt sau lung, �i intim sau anonim. Majoritatea adeptilor c�utare esen�iale pentru intensitate, de incredere si intimitate, care sunt necesare pentru a face posibil orice relatie profunda. |
||
|
beem Postat pe 15 August 2008 13:31 |
||
De la: mirela_busteni, la data 2008-08-15 10:40:50Mmmm fantezii...... (la cate imi trec prin minte ......munte, mare, padure, apa, BDSM.....ayayyayayay)INTERESANT
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 15:27 |
||
De la: etta70, la data 2008-08-15 13:12:43 Micutuleeeee,cica se vrea pe puntea unui vapor,in mijlocul oceanului !!!!......eeeeee....ce poti sa faci in privinta asta ????.... NASA !!!!ma sfidezi?luam o gagica impreuna? ma pun pe telefoane?
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 15:29 |
||
De la: mirela_busteni, la data 2008-08-15 10:40:50Mmmm fantezii...... (la cate imi trec prin minte ......munte, mare, padure, apa, BDSM.....ayayyayayay) Avem aproximativ aceleasi fantezii,doar ca lamine actiunea se petrece noaptea si lipseste BDSD-ul.Hai ca facem un film
|
||
|
sweetpink Postat pe 15 August 2008 15:44 |
||
Sweetpink
|
||
|
Andreea_B21 Postat pe 15 August 2008 16:24 |
||
Toate avem cam aceleasi fantezi .. Oricum Mirela ai o buna imaginatie...
|
||
|
Andreea_B21 Postat pe 15 August 2008 16:26 |
||
De la: Andreea_B21, la data 2008-08-15 16:26:54Toate avem cam aceleasi fantezi .. Oricum Mirela ai o buna imaginatie...nu este doar imaginatie....
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 17:18 |
||
Fantezie draga.. Tu cand te gandesti la fantezi nu incepi sa-ti imaginezi??
|
||
|
Andreea_B21 Postat pe 15 August 2008 17:27 |
||
De la: Andreea_B21, la data 2008-08-15 17:27:05Fantezie draga.. Tu cand te gandesti la fantezi nu incepi sa-ti imaginezi?? Nu ca micutul ar avea nevoie de avocat dar.....baiatul a vrut sa fie subtil ....se pare ca fanteziile lui imaginate au fost puse in practica deja
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 15 August 2008 17:34 |
||
|
||
|
Andreea_B21 Postat pe 15 August 2008 17:38 |
||
|
doooamne ce pervers esti mai micutzule:P uuuuuuu imi provoci un pic de fricadeci sa inteleg k...toate femeile care au iesit din dormitorul tau...au iesit cam vinete sau par lipsa
|
||
|
anna_wilmet Postat pe 15 August 2008 17:40 |
||
De la: anna_wilmet, la data 2008-08-15 17:40:58 fereasca dumnezeu....iris avbit despre alte alea
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 17:44 |
||
eu ... hmmm nu am fantezii...cred...uite am sa ma gandesc si va spun...dar pr meu are una interesanta clasica fantezie cu...asistenta ce sa i fac....sa ma apuc de postliceala sau...sa ma apuc de kick-boxing
|
||
|
anna_wilmet Postat pe 15 August 2008 17:47 |
||
Unde dai si unde crapa
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 15 August 2008 17:49 |
||
mai fine.....daca noi doi am fi barbati,iti spun eu ca n-ar sta nimeni in fata noastra....Molotov ar scrie pe noi......si cred ca am face de-o asociereeeeee........bbbbrrrr....ma ia cu friguri doar cand ma gandesc !!!!....... .....desi cred ca n-ar fi rea o asociere nici acum,asa cum este !!!.......eeee?????......
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 17:57 |
||
|
e vreun barbat prin preajma? |
||
|
Postat pe 15 August 2008 18:04 |
||
| as fi vrut sa-l intreb daca pt ei reprezinta o asa mare fantezie sa se uite la femeia lor can se masturbeaza... | ||
|
Postat pe 15 August 2008 18:05 |
||
| cine sa se masturbeze, femeia sau io!? | ||
|
Postat pe 15 August 2008 18:12 |
||
| femeia... | ||
|
Postat pe 15 August 2008 18:13 |
||
zise Geo
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 15 August 2008 18:13 |
||
| pt mine ca femeie e aiurea tare ca el sa se uite la mine sau sa-si doreasca ca eu sa o fac | ||
|
Postat pe 15 August 2008 18:14 |
||
| ma inhib...o fac cu succes de una singura dar cand e si el prin preajma ma blochez si nu-mi iese | ||
|
Postat pe 15 August 2008 18:15 |
||
| da. atata timp cat orice este permis intre doua fiinte care se iubesc, aproape orice. din fericire, sau nefericire, depinde din ce unghi privesti situatia, nu prea i-am dat ocazia sa se masturbeze. | ||
|
Postat pe 15 August 2008 18:16 |
||
De la: babuta, la data 2008-08-15 18:15:53ma inhib...o fac cu succes de una singura dar cand e si el prin preajma ma blochez si nu-mi iese daca te masturbezi cu el prin preajma, apropo el ce face in timpu' asta? curata cartofi?, e putin problematica treaba. zic io!!! |
||
|
Postat pe 15 August 2008 18:18 |
||
| e cam aiurea cand vb sg...parca era un barbat pe acolo? | ||
|
Postat pe 15 August 2008 18:19 |
||
| aha erai acolo...ii place sa ma priveasca...ca ce face el??????????????se uita si admira...de unde sa stiu ce-i in capu lui?de aia te-am intrebat | ||
|
Postat pe 15 August 2008 18:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Retardatul kudicii | 12 | De la: dandanaua_reloaded 13 Octombrie 2008 16:19 |
| divort dupa 20 de ani | 36 | De la: etta 18 Septembrie 2009 21:14 |
| aventura sau mai mult? | 15 | De la: amy_mars1992 26 Noiembrie 2011 19:48 |
|
|
||
| Impotenta la 24??!?!? | 11 | De la: angelina_ 2 Aprilie 2009 20:31 |
| Cum ��i dai seama dac� e�ti lesbian� sau bisexual�? | 26 | De la: kudika_8212 27 Iulie 2012 00:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.