Setari Cookie-uri

Ejaculare in locuri ciudate...

masturbare in grup cu ejaculare in locuri ciudate....3,2,1,start!

Postat pe 14 Septembrie 2008 01:46
hai ca asta e buna , a trebuit sa ma duc la prima pagina sa vad ce poza are initiatoare topicului ( nu are stiu ) sa ma intorc inapoi sa mai citesc odata comentariul pentru ca in final sa observ poza copilului

Midnight , trezeste-te draguta ca a trecut miezul noptii demult si nu te mai lua de utilizatoare cu care nu ai nimic de impartit ok ?

iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:48
da eu chiar is cuminte...mananc inghetata...

Postat pe 14 Septembrie 2008 01:48
sunt unele persoane care nu vor sa priceapa ceea ce citesc si pace , acu ce sa le faci ?
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:51
nu ai voie!ca i se poate face pofta copilului din poza si apoi face rosu-n gat!neserioaso!

Postat pe 14 Septembrie 2008 01:51
trebuie s-o mananc...nu mai am loc in congelator....

Postat pe 14 Septembrie 2008 01:53
pai la cate provizii ti-ai facut cred si eu ca nu mai ai loc in congelator
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:55
am ras de am cazut sub birou!e plin deja congelatorul tau,ha?egoisto!mai da si la altii....sau vinde ca are pret bun.poate te imbogatesti(sa-ti ajute Doamne-Doamne)

Postat pe 14 Septembrie 2008 01:57
pofta buna doamna mea, da' cat gusti din inghetata,poate te hotarasti sa dai un raspuns la intrebarea mea de pe cealalta pagina! inghetata e ca un energizant , asa ca astept un raspuns pe masura

Postat pe 14 Septembrie 2008 01:57
midnight555 in acest moment si-a anulat contul pe kudika!!!!!!!!!!!!!!!!!!ati apucat sa-i vedeti foto?acolo era blonda!!!!!!!!!!!!

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:03
Noapte buna...dragii mei !

Aveti grija unde ejaculatzi si mai ales cand !!

Ejaculati DUPA ce se consuma casatoria !!

Nu sex nu NU !
stiti voi restul...vi le zice ino`

Zomnic usor...ma retrag la biblie :*
Sabrina_Nede
Postat pe 14 Septembrie 2008 02:03
De la: geo32, la data 2008-09-14 01:37:09adicatelea renuntati de buna voie de la mangaierea si sarutari sanilor!?
off doamne! de ce rapiti una din minunile iubirii....fzice?

asta era intrebarea? eu n-am vrut..dovada e c-am recunoscut mai sus ca-mi place...da' aveam nevoie de o slujba...de..pentru lapte la copilul din poza...ca si-asa am fost criticata ca-mi aduc poza copilului in locuri de pierzanie...da' te rog sa nu mai spui la nimeni..ca-mi pierd bucata de paine..

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:06
somnic usurel si tie!si vise placute!

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:06
De la: alexutu6, la data 2008-09-14 02:03:00midnight555 in acest moment si-a anulat contul pe kudika!!!!!!!!!!!!!!!!!!ati apucat sa-i vedeti foto?acolo era blonda!!!!!!!!!!!!

blonda, neblonda...da' avea o fata de femeie serioasa...

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:08
De la: inocica, la data 2008-09-14 02:06:21
De la: geo32, la data 2008-09-14 01:37:09adicatelea renuntati de buna voie de la mangaierea si sarutari sanilor!?
off doamne! de ce rapiti una din minunile iubirii....fzice?

asta era intrebarea? eu n-am vrut..dovada e c-am recunoscut mai sus ca-mi place...da' aveam nevoie de o slujba...de..pentru lapte la copilul din poza...ca si-asa am fost criticata ca-mi aduc poza copilului in locuri de pierzanie...da' te rog sa nu mai spui la nimeni..ca-mi pierd bucata de paine..
inocica...am postat mai sus...linisteste-te.fata a iesit de ciuda...si va reveni cu un alt nume si intentii mai pasnice...scuze pt toate blondele inteligente...era o vorba...

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:09
De la: inocica, la data 2008-09-14 02:08:12
De la: alexutu6, la data 2008-09-14 02:03:00midnight555 in acest moment si-a anulat contul pe kudika!!!!!!!!!!!!!!!!!!ati apucat sa-i vedeti foto?acolo era blonda!!!!!!!!!!!!

blonda, neblonda...da' avea o fata de femeie serioasa...
nu asa ca noi,nu?uite ca eu prefer sa fiu exact asa de neserioasa cat sa moaaaara dusmanii de ciudaaaaaa!tra-la-la... mi-a ramas un rest de la petrecerea de vineri seara

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:11
am avut proasta inspiratie sa citesc un topic pe care obsinuiam sa intru .....asa ca ....ma duc la somnic si eu , am ramas cu un gust amar ....

Inocica , intotdeauna vei avea un loc al tau special ,bine ca am aflat de problemele tale asa ca ma voi ocupa personal sa-ti dau de lucru , nu promit ca va in zilnic ca de .....

iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 02:12
mersi...recunostinta vesnica...noapte buna..

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:14
somnic usurel iris...

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:15
trag si eu pe dreapta vreo2ore.va pup cu drag.

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:18
noapte buna...
geo draga in speranta ca ti-am raspuns la toate intrebarile ce te framanta iti urez o noapte fermecata...

Postat pe 14 Septembrie 2008 02:24
De la: geo32, la data 2008-09-13 21:58:38
De la: loredana_beatrice, la data 2008-09-13 21:50:02dulcevenin...dk era pt mine faza cu rasu'...pai...cum sa nu razi...tu ai citit cam ce s-a scris pe aici?....

De curiozitate...cum se face sexul oral fara sa atingi penisul???

sau hipnofelatie!! ii ordoni penisului cam asa :
-relaxeaza-te scarbosenie de penis, nimic nu te mai deranjeaza in relaxarea ta, numar pana la 10. cand voi ajunge la 10 , te vei fleoscai si vei fi adormit! 1, 2 3, .....10! asa penis netrebnic! esti sub hipnoza mea, si numai a mea, pot sa-ti fac ce vreau eu, esti unealta mea......asaaaa , acum suge-te singur!!

io stiam de astia de la misa ca au ajuns la performanta de a-si face singuri sex oral! da' sunt departe de ideea de a face sex oral la distanta!
geoo super tare faza sunt pe jos pe sub masa e sa mai cand am sa fac sex oral de acu cred ca o sa rad cu pofta !!o sa xica bietu baiat ca s dusa cu pluta!!!DAR DACA I POVESTESC TOATA TREBAA CU TOPICU ASTA CRED CA RADEM TOATA NOAPTEA SI NU MAI FACEM SEX:))
mauinboots
Postat pe 14 Septembrie 2008 04:03
De la: rock__to_love, la data 2008-09-13 02:04:17Nush cine e ipocrita pe aici...dar e clar k nu oricine are TARIA de a inghitzi sperma. =)) eu ma duc la culcare. V-am pupat fetelor!

du-te dute asa ziceam si eu sa te culci pe veci pe urechea aia de maica fara pacate
mauinboots
Postat pe 14 Septembrie 2008 04:08
De la: geo32, la data 2008-09-13 08:42:48io zic sa-l ierti pana isi da drumu' :P :P
asa e cris da' io stau, si cand ma gandesc cum s-a petrecut totul, de ceea ce va spuneam cu cunilingusu' ala , ma ia cu fiori!m-am simtit folosit!!
eram intro seara, lihnit de atata munca incercam sa ma relaxez cu o bere in fata televizorului, la un meci de fotbal din diviza D. fratiorii zurbalii cu gusterii de preerie! scorul era 4-2 pe fratiori!
din dormitor, glasul ei a tunat precum un fluier de final , sec si amenintator : vino incoace sclavule si adu-mi o cana cu lapte de vaca!!!!!! si vezi sa fi nud!
ce sa mai zic , am arunncat berea cat colo, am dat sonoru' la televizor mai incet , exact cand tribunele exaltau de bucurie ca arbitru s-a dat de-a berbeleacu la marginea terenului si cu o miscare de felina incoltita mi-am aruncat hainele de pe mine , ramanand cu ciucurelul expus! fuga fugutza la bucatarie sa iau laptele si sa-l duc iubitici mele dragi, soarelui meu patrunzator in ochi, lunii mele stralucitoare. asta era textu' pe care trebuia sa-l repet de fiecare data cand ajungeam in dormitor. plus ca-i cea mai frumoasa si mai dragastoasa si mai sexioasa....etcoasa!
cand am ajuns in pragul usii, o imagine apocaliptica mi se arata. in toata plenitudinea celor 120 de kilograme, trantita de-a valma in pat , acoperita doar cu un neglijeu cat o parasuta si cu piciorusele usor departate, statea ea. doamna sufletului meu, iubirea ochilor mei , sufletelul mieu drag, jucarioara mea de plus , papusa mea barbie supradimensionata.
privirea ei scurta orizontul si cand ma vazu ca stau ca bou in usa privind tinta la ea , imi zise: ce stai ca boua in usa!!? vinooo incoa mielusel, ca nu te mananc!
s-o creada ea ! ca era in stare sa ma pape cu tot cu ciucurel.
imi fac curaj si tinand in mana dreapta paharul, de fapt bidon, ma indrept cu pasi marunti spre ea. doar trei pasi am fost in stare sa fac, apoi, parca din neant ivita, o chestie rotunda(dupa aia am aflat ca intentionat era acolo!). piciorul meu n-a mai reusit sa atinga pamantul asa ca dezechilibrat de chestia rotunda, ma arunc in fata cu speranta sa nu ma lovesc de ceva. din pacate traiectoria aleasa nu fu una prea fericita, caci dupa doua secunde m-am trezit nas in nas cu ditamai impadurirea forestierea si un abis! bidonu' de lapte imi scapa din mana si se imprastie pe tot corpul ei , in special in zona impadurita . cu o voce de megafon din gara de nord si totusi chinuita de remuscarii , imi striga: lingeeeee, linge tot dragul mieu , ca tu ai facut mizerie!! asaaaaa!!
din acest moment , filmu s-a rupt pentru ca n-am mai vazut lumina zilei vreo juma' de oara cat a fost nevoie sa curat tot laptele scurs in abis!!

NUMAI GEOO TE ROG TU CHIAR VREI SA MA INGRAS DE LA ATATA RAS!!!Gata cu povestioara asta m ai dat gata!!!!Si ai oripilat cu sigurantza si toate maiciile de pe forum
mauinboots
Postat pe 14 Septembrie 2008 04:11
De la: dulcevenin, la data 2008-09-13 21:30:09
De la: andreeamariapopovici, la data 2008-08-17 15:12:43Am un prieten caruia ii place sa ejaculeze pe mine, in guritza pe fata si sincer e ciudat nu ca mi-ar displace, voi ce parere aveti despre aceasta situatie ati fi de acord, e periculos? pupici
...da, e ceva normal!......nu fii necajita de cei care au ras de tine!.....ei poate ca ejaculeaza in punga sau in cutie!....ce misto!....sa zici unui baiat la final :si acum du-te sa ejaculezi la baie in wc!
...iar unele femei reusesc sa faca sex oral fara sa atinga penisul si sperma!

Foarte serios vorbind, fata evident e la debutul vietii sexuale si ne intreaba ceva foarte firesc,.....mie nu mi se pare NIMIC penibil in ceea ce a intrebat ea!.....si unii nu stiu de ce zic ca au ras!....

DULCEVENIN eu te sustin!!IA UITE CA SI RIMEAZA
mauinboots
Postat pe 14 Septembrie 2008 04:19
De la: Senia, la data 2008-09-13 22:10:08taci fha dete dreku...

Sunt draguta si imi place foarte mult sa socializez. Sunt foarte desteapta si stiu sa ma descurc in orice situatie .
asta are domnisoara SENIA LA PROFIL COMPLETAT!draga mea daca iti place sa socializezi asa se vorbeste?AA SI UNDE MAI PUI CA MAI ESTI SI DESTEAPTA
mauinboots
Postat pe 14 Septembrie 2008 04:22
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 01:39:00Eu termin prin a spune " Nu ti`a cerut nimeni parerea "!!
phoaahaaahaaa MAICA FILOFTEAA DA TU CREZI CA CINEVA A CERUT-O PE A TA?
DRAGA MEA FRUSTRATA e un FORUMMMMMMM oricine are dreptul sa posteze orice vrea el aici ca de aia traim intr-o lume libera cu libertate de exprimare si toate cele!Ok daca vrei sa te intorci la COMUNISM NU AI DECAT insa te avertizez pe vremea lui Ceausescu te baga la zdup daca citeai BIBLIA!!!
Asa ca mai revizuiete-ti un picutz ideeile draga!
mauinboots
Postat pe 14 Septembrie 2008 04:32
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 00:30:32
De la: inocica, la data 2008-09-14 00:27:03adica mai are si altii care ejaculeaza programat?

nu stiu ce sa zic dar eu cred ca am inteles mesajul exact , o fata incepatoare se exprima altfel draga mea inocica si stii si tu asta la fel de bine ca si mine .

Plus ca deja fata isi stersese contul de mult timp iar noi trecuseram de locurile periculoase de cel putin 5 pagini ....asa ca interventia cu postatul off topicurilor nu-si avea rostul .

Da daca fata voia sa-si etaleze "inteligenta",ce ai cu ea?
damadefrunza
Postat pe 14 Septembrie 2008 08:41
De la: inocica, la data 2008-09-14 01:12:59sabrina tu nu vezi ca incercam sa ajungem pe calea cea dreapta?
NU-sexului oral
NU-sexului anal
NU
NU
NU
NU-sexului
NU-mangaierilor pe sani
NU-mangaierilor pe/in fund
NU
NU
NU
CALUGARIE
sau cum sa devii femeie serioasa in12 pasi..[/quote

Calugarie? da,la manastire de taici!
damadefrunza
Postat pe 14 Septembrie 2008 08:47
De la: miha16, la data 2008-08-17 20:41:12iar pe usa de intrare: FAM EJACULARETOTALACINLOCURICIUDATE AP15

mai.....terminati........am ras de ma dor falcile

Postat pe 14 Septembrie 2008 10:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex 39 De la: gaby84 22 Martie 2009 15:22
V-ati inselat vreodata partenerul?care a fost motivul? 33 De la: felixcat 21 Iunie 2009 17:42
putin ajutor, please 33 De la: ana18 14 Septembrie 2009 14:52
Despre orgasm 1 De la: kudika_12958 11 August 2012 09:37
ejaculare rapida 21 De la: valita76 9 Iunie 2009 16:00