Mai multe
| ce ti-e si cu tineretul asta... | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:04 |
||
|---|---|---|
|
Sedintaaaaaa ,se pare ca avem nevoie de una :D Esste vorba de clubul femeilor ce nu accepta mangaierile pe SANI , nu palme pe fund , nu degete in fund sau mai stiu eu ce altceva legat de fund clar ? daca doriti maine facem un nou club care sa aibe treaba cu fundul acum ne axam pe sani Khatara este vinovata de nou infiintarea acestui club Presedinta va fi sabrinuta Manager inocica iar de public relations se poate ocupa alexutul !!! |
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 Septembrie 2008 01:05 |
||
| aoleu eu zic k e URGENT nevoie de ne`a mitel...sa le bage mintzile in ccap perverselor astora !:))) | ||
|
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 01:05 |
||
| tineret zici?cine?unde?sa iasa la interval....sa vedem care pe care....ca au nu recunosc nimic....DECAT IN FATA MARII ADUNARI NATIONALE! | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:06 |
||
| In calitate de Presedinta a ascoiatiei " Opriti pacatul atingerii mamelare " va rog sa nu mai postati fantezii caci acesta e un topic de femei serioase ! | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 01:09 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 01:09:02In calitate de Presedinta a ascoiatiei " Opriti pacatul atingerii mamelare " va rog sa nu mai postati fantezii caci acesta e un topic de femei serioase ! bravo sabrina , vad ca deja ti-ai luat rolul in serios in timp ce d-ra alexa freaca menta degeaba in loc sa caute noi adepte ale grupului nostru
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 Septembrie 2008 01:12 |
||
|
sabrina tu nu vezi ca incercam sa ajungem pe calea cea dreapta? NU-sexului oral NU-sexului anal NU NU NU NU-sexului NU-mangaierilor pe sani NU-mangaierilor pe/in fund NU NU NU CALUGARIE sau cum sa devii femeie serioasa in12 pasi.. |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:12 |
||
am dubii serioase ca pe un topic intitulat "ejaculare in locuri ciudate..."ar fi femei serioase...
|
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:13 |
||
| da' macar incercam.. | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:15 |
||
| pot sa detin postu' de donator onorific!!? | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:15 |
||
vrei sa spui ca nu am fi femei serioase ? uite-te si tu cat e ceasul si stam acasa in fata calculatorului , o dovada mai buna de seriozitate ca asta nu vei gasi |
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 Septembrie 2008 01:17 |
||
De la: geo32, la data 2008-09-14 01:15:40pot sa detin postu' de donator onorific!!? s-a schimbat clubul geo
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 Septembrie 2008 01:17 |
||
adica doar sa te faci ca dai?
|
||
|
googoodoll Postat pe 14 Septembrie 2008 01:18 |
||
| donatorii sunt pe topicul cu crema antiacnee...sau vrei sa donezi altceva? | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:18 |
||
| dar TREBUIE sa-i gasim si domnului geo o functie pe aici....ne-ar fi tare util...daca e nevoie,sa faca o operatie de schimbare de sex,numai sa-l avem printre noi.... | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:20 |
||
De la: inocica, la data 2008-09-14 01:18:16donatorii sunt pe topicul cu crema antiacnee...sau vrei sa donezi altceva? sa ma lamureasca si pe mine cineva. deci daca nu-i de donat, ce trebuie sa fac!? pe cine trebuie sa.......mituiesc sa intru in club!? |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:25 |
||
| chirurgul estetician...ca-i vorba de clubul femeilor serioase.. | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:28 |
||
| Sa ai grija sa stie intraga biblie..altfell OUT ! | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 01:29 |
||
| mi se pare ca pe frunte domnului geo va scrie in curand "abandon"ca nu se poate lipsi de "ciucurelu`"lui.... | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:30 |
||
|
FETELE...AVETZI GRIJA mare cum coordonati echipa de fete ...Jos cu pacatul !! Eu ma duc sa citesc biblia .... |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 01:35 |
||
|
adicatelea renuntati de buna voie de la mangaierea si sarutari sanilor!? off doamne! de ce rapiti una din minunile iubirii....fzice? |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:37 |
||
|
Deci, incep prin a spune ca am o parere foarte proasta despre forumul asta (si probabil tot asa si continui si termin). Acum, si ceva on-topic: Ejaculare in locuri ciudate... eh? Adica in ce locuri ciudate? In acvariu? In buzunar la cea care se inghesuie in tine in autobuz? In capacul de delcou? In loc de topping pe o pizza de la Pizza Hut? Bull crap! Nu doar ca tema e de kko, dar nici raspunsurile din acest topic nu sunt mai prejos. Si ca tot vorbeam de lucruri de kko, ce mi se pare si mai ciudat este faptul ca poti sa ai la avatar poza copilului tau si sa vorbesti despre ejaculare in locuri ciudate. Asta cred ca se intampla si la joburile acelor persoane, nu? Adica ai la indemana poza copilului si in timp ce privesti la ea le spui colegilor/colegelor daca ti-ai primit-o azi noapte, sau ceva de genul, nu-i asa? de fapt, daca e sa stau sa ma gandesc, nici macar nu stiu de ce am intrat aici, avand in vedere ce adunatura de lameri zace pe mp pe acest thread. Hai pa! |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:37 |
||
si nu va mai luatzi de mine ok ?????? Dak ar fi toate ca mine...ar fi o lume mai buna ! Mistocarelor !!
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 01:37 |
||
Eu termin prin a spune " Nu ti`a cerut nimeni parerea "!!
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 01:39 |
||
eu inca mai am senzatia de blocaj mental cand citesc cate un mesaj de asta intelinget in care ne face cate o doamna cu ou si otet vis de vis de comportamentul nostru inadecvat dar defapt este de acord cu ceea ce spunem
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 Septembrie 2008 01:40 |
||
De la: midnight555, la data 2008-09-14 01:37:29 Deci, incep prin a spune ca am o parere foarte proasta despre forumul asta (si probabil tot asa si continui si termin). Acum, si ceva on-topic:ar fi minunat daca te-ai abtine de la comentarii rautacioase la adresa unor persoane care sunt pe aici de mai multa vreme si care nu faceau altceva decat sa se distreze pe subiect... |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:41 |
||
|
draga ...nu mai fii asa..nu vezi k uneori unii oameni chiar simt nevoia sa isi faca cont doar ca sa ne salveze si sa ne spuna parerea !! Ce nu pricepi???? |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 01:42 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 01:39:00Eu termin prin a spune " Nu ti`a cerut nimeni parerea "!!bine,sefa!ne coalizam,da?inocica,un pas in fata! |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:43 |
||
| cred ca de fapt a gresit topicul...il cauta pe ala cu femei serioase... | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:43 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 01:42:47draga ...nu mai fii asa..nu vezi k uneori unii oameni chiar simt nevoia sa isi faca cont doar ca sa ne salveze si sa ne spuna parerea !!lasand la o parte mahmureala,mi se face grata pe bune....de ce n-ar fi postat si ea un comentariu care sa ne dea pe spate de ras....?....ca de fapt asta si facem...doar nu-i ca tocmai ne masturbam si am intrebat-o pe ea unde sa ejaculam....la naiba! |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Va rog ajutati-ma! | 23 | De la: kudika081389 7 Martie 2010 17:10 |
| IN PLOTESTI STRADA REPUBLICII LA POPESCU | 1 | De la: healthy007823 9 Octombrie 2010 09:54 |
| care sunt simptomele de sifilis? stie cineva? | 9 | De la: leo_ 8 Februarie 2011 16:15 |
|
|
||
| Dilema: oare barbatii au idee de cat rau produce infidelitatea lor | 40 | De la: aly_blondy 11 Februarie 2010 01:31 |
| ce parere aveti despre deep throat? | 290 | De la: anemona10 19 Iulie 2009 16:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.