Setari Cookie-uri

Ejaculare in locuri ciudate...

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-14 18:43:18
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 17:33:18ce de prospaturi la subiectul asta vechi

hmmm
chiar ce de prospaturi la subiectul asta hidos

no apai hotarati-va odata...e vechi sau e hidos sau ambele???

e un subiect vechi si hidos care are mare cautare la fetele cuminti de pe kudika !!!
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:46
Da zii repede : cu romeo ce ai ? ce ti-a facut baiatu' asta ?
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:46
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 18:44:42pe vreme lu' ceasca nu se ejacula bre , se dadea drumu , se sperma ...ejaculatul era interzis atunci

vaaaai mersi de iluminare sfintia ta....
fara mataluta ramaneam de tot in ceata!!!!

ce intrebare punea mai sus claudiu??? nu de alta dar imi tremura si mucii in nas de firg si simt nevoia sa ma incalzesc la caldura emanata de .... absolut fantasticele sale replici....
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:48
probabil ca de aici se trage.... durerea sexului oral si al altor feluri de sex...aaa va las pe voi sa ghiciti singurele....

De la: dana_3, la data 2008-09-14 18:41:18eu sunt nascuta in zodia berbec si am fost prietena cu un capricorn cu trei ani mai in virsta un an de zile mereu ne-am certat si iar ne-am impacat pina cind el s-a saturat sia spus ca a terminat orice relatie cu mine in prezent s-a impacat cu fosta lui nevasta de care nu s-a despartit nici dupa divort a spus ca el a divortat doar pe hirtie si ca fosta lui nevasta a fost o femeie de nota 10

ca deh...asa-i de fain ....
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:50
vezi ca ai gresit topicu' ...stimabilu claudiu e pe alt subiect sau o fi trecut si pe aici si s-a pierdut in nebunia care e aici ?

Oricand iti stau la dispozitie pentru orice alta nelamurire ai
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:51
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-14 18:50:43probabil ca de aici se trage.... durerea sexului oral si al altor feluri de sex...aaa va las pe voi sa ghiciti singurele....

De la: dana_3, la data 2008-09-14 18:41:18eu sunt nascuta in zodia berbec si am fost prietena cu un capricorn cu trei ani mai in virsta un an de zile mereu ne-am certat si iar ne-am impacat pina cind el s-a saturat sia spus ca a terminat orice relatie cu mine in prezent s-a impacat cu fosta lui nevasta de care nu s-a despartit nici dupa divort a spus ca el a divortat doar pe hirtie si ca fosta lui nevasta a fost o femeie de nota 10

ca deh...asa-i de fain ....

ntz ntz ntz....rautate care esti ...acu mi-a picat mie fisa de ce vrei sa moara romeo
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:52
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-14 18:48:24
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 18:44:42pe vreme lu' ceasca nu se ejacula bre , se dadea drumu , se sperma ...ejaculatul era interzis atunci

vaaaai mersi de iluminare sfintia ta....
fara mataluta ramaneam de tot in ceata!!!!

ce intrebare punea mai sus claudiu??? nu de alta dar imi tremura si mucii in nas de firg si simt nevoia sa ma incalzesc la caldura emanata de .... absolut fantasticele sale replici....

parca mai intereseaza pe cineva...
stai ca mi-am amintit intrebarea: cum ne place noua fetelor sa fim ejaculate"

Postat pe 14 Septembrie 2008 18:54
na , ca eu uitasem deja de intrebarea asta
iris_4_ever
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:59
ba nu poate omu sa va lase singure ca vi se urca la cap !!

Nu se poate sa aive liniste nimeni aici de voi...
Sabrina_Nede
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:13
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 18:46:56Da zii repede : cu romeo ce ai ? ce ti-a facut baiatu' asta ?

ca sa iti raspund...
romeo....aseara s-a indragostit de o negresa acre era sora unuia care a fost ucis pt ca se presupunea ca l-a ucis pe fratele lui romeo....

si cand patronul pravaliei descopera idila dintre cei doi minunati...face o criza si da in gat toate miseliile familiilor chineze cu care facea afaceri sa sa ii faca rau lu tac'su' lu romeo care tac'su' se sinucide cand se descopera ca de fapt el a ordonat sa fie omorat fratele lui romeo si nu fratele negresei de care se indragostise romeo...

ai inteles acu de ce vreau sa moara romeo????
sa ma pot duce si eu ,la naiba , la zilele vitacomului fara sa dau nas in nas cu fostu!!!
nah!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:16
..Cine ma intreba dak am facut vreodata sex ???
Sabrina_Nede
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:17
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 19:13:26ba nu poate omu sa va lase singure ca vi se urca la cap !!

Nu se poate sa aive liniste nimeni aici de voi...

aparusi ????
ia zi rtepede tie unde iti place sa fii ejaculata????

asa ca variatiune pe aceeasi tema cuuuu...
sa moara romeo
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:18
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 19:17:39..Cine ma intreba dak am facut vreodata sex ???

de ce???
nu de alta dar mi se pare o intrebare impertineneta....
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:19
pai nu vi se pare normal sa o facetzi de nevoie?????

Adik voi o facetzi din dragosteeeeeeeee ????

V`am mai zis...ne place sa fim ejaculate pe geam...eu de obicei ma infig bine in penisul iubitului..si knd e in extaz...ma arunca pe geam !!
Sabrina_Nede
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:21
parerea mea..... nu nu mi se pare normal sa o fac de nevoie....

nu dau detalii pt ca nu e vb doar de dragoste e vb de chimie....

aaa si eu inca nu am descoperit unde im place sa fiu ejaculata ..ma gandeam c apoate imi vien vreo idee din postarile voastre....

desi dana a disparut cludiu nu ma mai poate ajuta cu nimic din dejectiile sdale si geo papuasu trage chiulul.....

haoleu haules baules ma duc sa imi adun zestrea ca tre sa ma car acasa....
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:25
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 18:29:05Offff , ce ti-e si cu matzele astea de se baga in discutii cu cine nu trebuie , chiar trebuia sa ma citeze pe mine fatuca asta ?

scuza-ma ca m-am bagat in seama cu o planta(se pare ca pe vecie o sa fii asa)....cand citesc ce scrieti(unele dintre voi) am impresia ca vreti sa o depasiti pe maica Teresa din Calcutta nu toti barbatii sunt libidinosi,perversi si nespalati care isi obliga iubitele sa le faca sex oral,si acum credeti ca toti barbatii sunt la fel....oricum cu o asemenea mentalitate de "taici" n-o sa ajungeti prea departe.
black_kitty
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:46
esti barbat sau doar femeie cu mustata?
liliana_galati
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:47
De la: black_kitty, la data 2008-09-14 19:46:59
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-14 18:29:05Offff , ce ti-e si cu matzele astea de se baga in discutii cu cine nu trebuie , chiar trebuia sa ma citeze pe mine fatuca asta ?

scuza-ma ca m-am bagat in seama cu o planta(se pare ca pe vecie o sa fii asa)....cand citesc ce scrieti(unele dintre voi) am impresia ca vreti sa o depasiti pe maica Teresa din Calcutta nu toti barbatii sunt libidinosi,perversi si nespalati care isi obliga iubitele sa le faca sex oral,si acum credeti ca toti barbatii sunt la fel....oricum cu o asemenea mentalitate de "taici" n-o sa ajungeti prea departe.

am zis noi ceva vreodata despre barbati? ce treaba au barbatii cu ejacularea?

Postat pe 14 Septembrie 2008 19:55
imi place cand amanta imi satisface toate placerile sexuale,placerea cea mai mare este atunci cand ejaculez pe sanii ei ,pe fata ei,pe gurita ei,oamenilor vreau sa va spun ca traiesc intr-un vis de care nu as vrea sa ma mai trezes,imi IUBESC amanta,credet-ma,gasitiva o amanta asa cum am eu ,si o sa-mi dati dreptate,asta este pt cei care vor sa aiba amanta!
cyyb_jupanu
Postat pe 14 Septembrie 2008 19:58
INCERCATI IN MANA SAU............IN NISIP ASA CUM ISI FAC NEVOILE ANIMALUTELE DE CASA

Postat pe 14 Septembrie 2008 19:59
Ce de prospaturi ...yammy :))
Sabrina_Nede
Postat pe 14 Septembrie 2008 20:00
De la: cyyb_jupanu, la data 2008-09-14 19:58:30imi place cand amanta imi satisface toate placerile sexuale,placerea cea mai mare este atunci cand ejaculez pe sanii ei ,pe fata ei,pe gurita ei,oamenilor vreau sa va spun ca traiesc intr-un vis de care nu as vrea sa ma mai trezes,imi IUBESC amanta,credet-ma,gasitiva o amanta asa cum am eu ,si o sa-mi dati dreptate,asta este pt cei care vor sa aiba amanta!
...........iubita esti bun fff bun la tot ceea ce faci ........ms mult si pe mine ma satisface amantul ff mult e bun cel mai bun ..si il iubesc

Postat pe 14 Septembrie 2008 20:02
De la: cyyb_jupanu, la data 2008-09-14 19:58:30imi place cand amanta imi satisface toate placerile sexuale,placerea cea mai mare este atunci cand ejaculez pe sanii ei ,pe fata ei,pe gurita ei,oamenilor vreau sa va spun ca traiesc intr-un vis de care nu as vrea sa ma mai trezes,imi IUBESC amanta,credet-ma,gasitiva o amanta asa cum am eu ,si o sa-mi dati dreptate,asta este pt cei care vor sa aiba amanta!

promit ca atunci cand imi voi schimba orientarea sexuala primul lucru pe care-l voi face va fi sa-mi iau amanta...
apropo..amanta ta stie cat de mult o iubesti? ca noi o stim de pe multe topicuri...

Postat pe 14 Septembrie 2008 20:03
inocica...nu vrei sa fi amanta ta???

Sa ma ejaculez pe tine? vreau si eu sa traiesc intr`un vis :))))
Sabrina_Nede
Postat pe 14 Septembrie 2008 20:04

Si sotia unde ti`o ejaculezi??

In ochi?
Sabrina_Nede
Postat pe 14 Septembrie 2008 20:05
sabrina ce te deranjeaza asa mult ejacularea pe sani,in gura.........sau faptul ca ti-a facut pofta si ai vrea sa incerci si tu.........app s-ar putea sa te inveti cu grosimea

Postat pe 14 Septembrie 2008 20:12
De la: celia, la data 2008-09-14 20:12:19sabrina ce te deranjeaza asa mult ejacularea pe sani,in gura.........sau faptul ca ti-a facut pofta si ai vrea sa incerci si tu.........app s-ar putea sa te inveti cu grosimea

ce are a face grosimea?! aici conteaza cantitatea si calitatea..

Postat pe 14 Septembrie 2008 20:14
De la: liliana_galati, la data 2008-09-14 19:47:27esti barbat sau doar femeie cu mustata?

daca la mine te refereai....trebuie sa te lamuresc...sunt barbati care nu au mustata(se rad) stii tu ...se foloseste un big si se inlatura parul nedorit...daca vrei sa iti explic si faza cu bigul no problem.si legat de femeia cu mustata...n-am inca probleme de genul asta...si uite ca sa vezi ca nu sunt asa ranchiunoasa iti dau un sfat:odihneste-ti singurul neuron pe care il ai ca poate iti moare si ala....cu mustata poti trai dar fara neuroni ba....gandeste-te....ouupsss mai bine nu te mai gandi ca poate moare de atata efort
black_kitty
traieste visul cum spui tu .....dar nu intepa pe altii scumpo.........ma irita oamenii prefacuti

te iubesc CELIA,sfat:nu mai da replika la toti muisti de pe acest site!
cyyb_jupanu

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help! 15 De la: joana_rise 21 August 2008 22:47
sexul in public 33 De la: yumalai 9 Aprilie 2009 17:29
cate intrebari pt toate femeile de toate varstele 35 De la: Floare_de_castan 4 Iunie 2009 20:19
nu simt placere in timpul penetrarii desi nu sunt frigida 96 De la: milivanili 28 August 2014 11:08
Omul fara tatuaj e ca pestele fara bicicleta ??? 102 De la: selin32 12 August 2011 23:57