Mai multe
1. Se flocaieste prin borcan si arata scîrbos 2. Ar putea sa-i placa si sa îsi faca treaba numai prin borcane 3. ar putea face alergie de la zeama sarata |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 29 Septembrie 2008 22:09 |
||
|---|---|---|
De la: Lucia1971, la data 2008-09-29 21:57:43Da' de ce? se tulbura zeama de pe muraturi sau face mucegai? da' poate vine vreun musafir ceva...il mai servesti cu o prajiturica..o muraturica...si ce te faci daca-i plac si vrea reteta? |
||
|
Postat pe 29 Septembrie 2008 22:13 |
||
Tu dezvalui ingredientul secret din mancarurile tale tuturor profanilor?
|
||
|
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 29 Septembrie 2008 22:37 |
||
De la: geo32, la data 2008-08-17 20:23:38stai ca acu' mi-a venit!! sa o mentii in stare proaspata, sau chiar congelata... |
||
|
lili_r Postat pe 30 Septembrie 2008 00:42 |
||
|
||
|
cesar Postat pe 30 Septembrie 2008 06:09 |
||
|
||
|
mmodellino Postat pe 30 Septembrie 2008 08:23 |
||
Of, mai fetelor, nu numai de asta! Geo practica un fel de 2 in 1. Baga in stare de hibernare si se racoreste si el in frigider.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 30 Septembrie 2008 08:26 |
||
| eu am 2 probleme majore :1.nu stiu care-i treaba cu ejaculatu in Wc si 2 .nu stiu sa pun muraturi ,deci nu am borcane . tot l adanuta tre sa apelez ca-i gospodina. | ||
|
Eli_30 Postat pe 30 Septembrie 2008 11:30 |
||
De la: Eli_30, la data 2008-09-30 11:30:10eu am 2 probleme majore :1.nu stiu care-i treaba cu ejaculatu in Wc si 2 .nu stiu sa pun muraturi ,deci nu am borcane . tot l adanuta tre sa apelez ca-i gospodina. borcane de oa dana vreau si eu.... cu ejaculatul in wc probabil ca e o noua metoda contraceptiva....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Septembrie 2008 14:34 |
||
| pai ce sa zic eu tie de jculatul inwc mai bineinformeaza-te si tu de la cei cu experienta iar de pus muraturi la borcane mai fa si tu niste exercitii ca sa nu uiti metoda | ||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 15:55 |
||
aha, inseamna ca mereu faceti amor in baie langa wc.....
|
||
|
mmodellino Postat pe 30 Septembrie 2008 15:57 |
||
| poate cand el e aproape gata ...un carlig de rufe sau capsatorul si fuguta la baie.. | ||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 16:16 |
||
De la: alayna1, la data 2008-09-30 15:57:22aha, inseamna ca mereu faceti amor in baie langa wc..... pai normal, de ce sa mai fuga baiatul pana la wc, poate face febra musculara, vreo entorsa, alea alea . |
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 16:20 |
||
da,barbatilor le place sa ejaculeze in locuri ciudate.dar dupa parerea mea cel mai bine ne-am simti daca s-ar comporta normal,si-ar ejacula acolo unde trebuie. |
||
|
aligator_roz Postat pe 28 Octombrie 2008 11:12 |
||
Pai tocmai aici e baiu'. Ca unele si unii considera normale anumite locuri, altii/altele sunt de alta parere...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 28 Octombrie 2008 12:49 |
||
|
deci pana la urma cum ramane cu muraturile? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 28 Octombrie 2008 13:20 |
||
Asteptam de la Danuta reteta de muraturi si designul borcanului... Ca poate trebuie o anumita forma
|
||
|
Oanna1986 Postat pe 28 Octombrie 2008 13:33 |
||
| eu vreau compot de fructe asortate, am auzit ca e mai dulce... | ||
|
Postat pe 28 Octombrie 2008 13:40 |
||
| voi chiar vreti retete de muraturi sau retete de ejaculare in locuri ciudate cit despre ejacularea in wc nu am ce sa spun eu nu am experimentat asa ceva asa ca poate mai bine va mai informati si de la altii | ||
|
Postat pe 28 Octombrie 2008 16:16 |
||
| Danuta e buna si aia de muraturi dar cea mai buna ar fi aia de ejaculat in locuri ciudate. Numai sa fie reteta de la tine. | ||
|
Oanna1986 Postat pe 29 Octombrie 2008 10:14 |
||
cum fugutza la baie...?nu mai traim pe vremea comunistilor...diversificati....daca acum la tinerete zici d astea...dupa 10 ani de casnicie ce se mai intampla?si apoi va plangeti k si`a luat barbatul amanta
|
||
|
sw33t_b3by Postat pe 29 Octombrie 2008 16:30 |
||
| si cum ramine cu ejacularea in locuri anormale pai sa va spun ce-am aflat si eu despre aceasta ejaculare eram tare curioasa sa aflu si eu parerea unui barbat ce crede el ce efecte are asupra vietii sexuale a unui barbat aceste practici mai putin normale si ce credeti ca mi-a spus ca acei barbati carora le place la nebunie sa li se suga barbatia si nu vreau sa renunte la sexul oral facut de femei s-au trezit ca dupa ce fac sex oral o perioada de mai multi ani se pot trezi IMPOTENTI adica sa nu mai fie in stare sa satisfaca o femeie prin sex normal ce credeti fetelor ati vazut barbati impotenti din cauza ca li s-a facut prea mult sex oral de femei? | ||
|
Postat pe 30 Octombrie 2008 20:08 |
||
|
||
|
iamonica_kissu Postat pe 1 Noiembrie 2008 13:24 |
||
De la: dana_3, la data 2008-10-30 20:08:47si cum ramine cu ejacularea in locuri anormale pai sa va spun ce-am aflat si eu despre aceasta ejaculare eram tare curioasa sa aflu si eu parerea unui barbat ce crede el ce efecte are asupra vietii sexuale a unui barbat aceste practici mai putin normale si ce credeti ca mi-a spus ca acei barbati carora le place la nebunie sa li se suga barbatia si nu vreau sa renunte la sexul oral facut de femei s-au trezit ca dupa ce fac sex oral o perioada de mai multi ani se pot trezi IMPOTENTI adica sa nu mai fie in stare sa satisfaca o femeie prin sex normal ce credeti fetelor ati vazut barbati impotenti din cauza ca li s-a facut prea mult sex oral de femei? un exemplu major ar fi bill clinton. dupa ce monica i-a lustruit de i-a subtiat trabucu, a fost castrat de la presedintia americii. nu conteaza ca trecusera 8 ani, important e ca si-a pierdut frumusete de post datorita faptului ca monica nu mai avea ce sa ......intelegeti voi! plus ca a ejaculat in biroul oval . si pe biroul oval. lucru interzis de regulamentu' intern al casei albe. |
||
|
Postat pe 1 Noiembrie 2008 13:30 |
||
| geo, danuta abia si-a inceput viata sexual-orala, si acum, in loc sa o incurajezi, o sperii, vezi bine ca femeia are o grija mare, si anume sa nu impoteze organu' cu limba, deci putina intelegere, ce naiba ! | ||
|
googoodoll Postat pe 1 Noiembrie 2008 13:35 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-11-01 13:35:09geo, danuta abia si-a inceput viata sexual-orala, si acum, in loc sa o incurajezi, o sperii, vezi bine ca femeia are o grija mare, si anume sa nu impoteze organu' cu limba, deci putina intelegere, ce naiba ! vaaaai! da' io n-o descurajez ci o pun in tema cu pericolele sexului oral. nici nu vreau sa pomenesc de problema care apare daca face sex oral aceluias barbat timp de 8 luni. in timp , buzele femeii dezvolta o secretie de acid cianhidric intro cantitate foarte mica dar indeajuns de periculoasa. astfel,la fiecare trecere a buzelor peste pielea ciucurelului, o pelicula de un micron se depune pe ciucurel, atacand epiderma. s-a ajuns la concluzia ca in 10 ani petrecuti cu ciucurelu' in buzelele aceleasi femei , duce la disparitia a doi cm din grosimea ciucurelului. foarte grav pentru barbat! in acest ritm, exista pericolulul ca in 30 de ani, ciucurelul sa ajunga precum chibritu'. |
||
|
Postat pe 1 Noiembrie 2008 13:46 |
||
|
acid cianhidric zici ! inseamna ca asta trebuie sa fie motivul pentru care vezi pe strada unele femei cu buze subtiri si stranse intr-un rictus nemultumit ! bag seama ca li s-o fi terminat ciucurelu' inainte de vreme
|
||
|
googoodoll Postat pe 1 Noiembrie 2008 13:52 |
||
|
da da, am vazut si io acele femei depre care pomenesti. se pare ca au exagerat, in dorinta lor de placere, de moliciunea si carnalitatea ciucurelului. ce hulpave!!
|
||
|
Postat pe 1 Noiembrie 2008 13:56 |
||
vezi, de-aia e indicat sa alternezi ciucureii, sa nu mai existe pericol, nici de o parte, nici de alta !
|
||
|
googoodoll Postat pe 1 Noiembrie 2008 14:00 |
||
De la: dana_3, la data 2008-10-30 20:08:47si cum ramine cu ejacularea in locuri anormale pai sa va spun ce-am aflat si eu despre aceasta ejaculare eram tare curioasa sa aflu si eu parerea unui barbat ce crede el ce efecte are asupra vietii sexuale a unui barbat aceste practici mai putin normale si ce credeti ca mi-a spus ca acei barbati carora le place la nebunie sa li se suga barbatia si nu vreau sa renunte la sexul oral facut de femei s-au trezit ca dupa ce fac sex oral o perioada de mai multi ani se pot trezi IMPOTENTI adica sa nu mai fie in stare sa satisfaca o femeie prin sex normal ce credeti fetelor ati vazut barbati impotenti din cauza ca li s-a facut prea mult sex oral de femei? s-ar putea sa ai dreptate aici , stii de ce? mi-am adus aminte de culmea ipotentei SA MISTI LIMBA CAND FACI UN SEX ORAL CU DEGETUL inseamna ca daca faci sex oral la femei s-ar putea sa ai probleme cu limba? |
||
|
dancer Postat pe 2 Noiembrie 2008 16:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Enjoy the test :) | 1 | De la: Dimitra26 25 Octombrie 2010 13:49 |
| limbajul trupului | 40 | De la: kudika_964580 8 Mai 2014 15:38 |
| sunt sau nu insarcinata?urgent | 26 | De la: kudika036909 7 Octombrie 2013 14:54 |
|
|
||
| Dominanta sau Dominata in Pat? | 13 | De la: NumaiTu 12 Septembrie 2009 11:21 |
| Pozitii ;) | 27 | De la: fergieum 18 Iulie 2011 00:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.