Setari Cookie-uri

Ejaculare in locuri ciudate...

De la: heaven_gate, la data 2008-09-24 22:20:45salivezi?......................place tie pul?................

iooi celia ce-i aia????

detalii ca inca nu m-am dumirit....
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 23:25
De la: dana_3, la data 2008-09-24 22:17:35ma tavalesc de ras cind cites raspunsurile voastre sunteti senzationali ma distrez pe bune ce curiozitati mai aveti legate de sexul oral
................saliveaza.............tu o crezusi ca rade.........si apoi suntem la alt topic................

Postat pe 24 Septembrie 2008 23:29
De la: dana_3, la data 2008-09-24 22:17:35ma tavalesc de ras cind cites raspunsurile voastre sunteti senzationali ma distrez pe bune ce curiozitati mai aveti legate de sexul oral

hai mai dana chiar nu te convingem sa te lasi prada sexului oral ? poate ca iti place

Postat pe 26 Septembrie 2008 04:40
Nu insista ca n-ai nici o sansa. Noi am incercat si am scris pagini intregi, dar...
Lucia1971
Postat pe 26 Septembrie 2008 08:46
eu ma gandesc ca poate nu stie ca sexul poate fi si altfel decat oral...zic si io ....
Eli_30
Postat pe 26 Septembrie 2008 17:36
maaa fata a ramas oripilata cand fostul i-a spus clar ca vrea oral... si ea l-a rafuzat si ala s-a intors la ex nevasta pe care dana vrea s-o paruiasca acu...
asta e rezumat
deci dana a ramas cu sechele si cu sexul oral in freza sunt sigura ca ... vrea dar ii e prea rusine sa recunoasca....

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Septembrie 2008 17:39
fetelor am noutati pentru voi nici nu o sa va vina sa credeti ce am sa va spun fostul meu prieten si-a lasat fosta nevasta si s-a intors la mine ce ziceti de asta chiar ieri ne-am intilnit si abia ne mai puteam desparti pina pe la miezul noptii atitea aveam de povestit ne-am si ospatat cu o masa copioasa ca doara dragostea trece si prin stomac ce ziceti fetelor va vine sa credeti ca nu mai sunt parasita ci sunt dorita pe bune ca nu glumesc chiar daca nu imi placea sexul oral fostul tot pe mine m-a ales

Postat pe 26 Septembrie 2008 20:37
pai chiar nu ne vine sa credem
googoodoll
Postat pe 26 Septembrie 2008 20:40
De la: dana_3, la data 2008-09-26 20:37:47fetelor am noutati pentru voi nici nu o sa va vina sa credeti ce am sa va spun fostul meu prieten si-a lasat fosta nevasta si s-a intors la mine ce ziceti de asta chiar ieri ne-am intilnit si abia ne mai puteam desparti pina pe la miezul noptii atitea aveam de povestit ne-am si ospatat cu o masa copioasa ca doara dragostea trece si prin stomac ce ziceti fetelor va vine sa credeti ca nu mai sunt parasita ci sunt dorita pe bune ca nu glumesc chiar daca nu imi placea sexul oral fostul tot pe mine m-a ales

bravo Dana dar ai grija ca poate iar iti propune iubitul o partidda de sex oral, sa te gandesti si la aceasta posibilitate

Postat pe 26 Septembrie 2008 21:56
De la: dana_3, la data 2008-09-26 20:37:47fetelor am noutati pentru voi nici nu o sa va vina sa credeti ce am sa va spun fostul meu prieten si-a lasat fosta nevasta si s-a intors la mine ce ziceti de asta chiar ieri ne-am intilnit si abia ne mai puteam desparti pina pe la miezul noptii atitea aveam de povestit ne-am si ospatat cu o masa copioasa ca doara dragostea trece si prin stomac ce ziceti fetelor va vine sa credeti ca nu mai sunt parasita ci sunt dorita pe bune ca nu glumesc chiar daca nu imi placea sexul oral fostul tot pe mine m-a ales

si totusi dupa masa nimic nimic??? nu tu un sex ceva nimic ... a adormit asa ca porcu'????

te-a lasat iar singurica peste noapte??? danaaaa iar dai duma si fugi rusineeee!!!
zi ce naiba s-a mai intamplat!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:58
nu ca daca face mancare buna..scapa de sexul oral...ca doar dragostea trecand prin stomac fluxul de sange de la inima se cantoneaza pe digestie..deci nu erectie=nu ejaculare...
bravo dana..o adevarata femeie stie ce sa bage in gura unui barbat...

Postat pe 26 Septembrie 2008 22:01

ce ziceam eu de ceata aia ?

felicitari , chiar m-as bucura sa fie pe bune ...nu stiu ce sa mai zic
iris_4_ever
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:17
:)))))))

Danutza ce surprizaaaa :D

Pana la urma puritatea si`a spus cuvantul !!
Sabrina_Nede
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:51
ca doar e pura..................uff danutza.....puritatea din tine nu miroase a bn............ce ascunzi tu?.............

Postat pe 26 Septembrie 2008 23:28
Si eun m-am bucurat cand am citit ce-a scris Dana. Honestly!
Dar imi scapa ceva... Cum e cu ejaculatul in palma? Pardon, in WC... Poate iubitul ei spera ca intr-o zi s-o lamureasca ca sexul oral nu e nici toxic si nici nu omoara omul...
Lucia1971
Postat pe 27 Septembrie 2008 11:45
De la: dana_3, la data 2008-09-26 20:37:47fetelor am noutati pentru voi nici nu o sa va vina sa credeti ce am sa va spun fostul meu prieten si-a lasat fosta nevasta si s-a intors la mine ce ziceti de asta chiar ieri ne-am intilnit si abia ne mai puteam desparti pina pe la miezul noptii atitea aveam de povestit ne-am si ospatat cu o masa copioasa ca doara dragostea trece si prin stomac ce ziceti fetelor va vine sa credeti ca nu mai sunt parasita ci sunt dorita pe bune ca nu glumesc chiar daca nu imi PLACEA sexul oral fostul tot pe mine m-a ales

Wow, am vazut un verb la trecut...Sa inteleg ce acum? Ca ai trecut baricada si-ti place?
imarcris
Postat pe 27 Septembrie 2008 15:49
Exact la asta m-am gandit si eu prima data cand am citit! Dar parca nu-mi vine a crede ca a lamurit-o dumnealui atat de repede... Sau am convins-o noi? atunci musai sa rimim diploma pentru merite deosebite in campul muncii... de lamurire...
Lucia1971
Postat pe 27 Septembrie 2008 16:06

poate dupa atata sex cu cealalta lo fi apucat foamea , si cum cealalta nu avea timp a venit la tine sa-si incarce bteriile si sa-si umple stomacelul.
o fi trecand ea dragostea prin stomac dar eu prefer femeia in loc de mancare
dancer
Postat pe 27 Septembrie 2008 16:52
nehehe... Nu cred. daca-i asezonata cu un copanel, o frunza de salata, un cartofior... Si la urma ceva cirese, struguri, capsuni, frisca... Sa nu-mi zici ca nu-ti place!
Lucia1971
Postat pe 27 Septembrie 2008 17:22
ce invidiosi mai sunteti chiar asa va pare de rau ca prietenul meu m-a ales pe mine si a lasat-o pe fosta nevasta pentru mine nu mai sunt singura vedeti ce iubita sunt daca stiu ce vreau nu m-am lasat pina nu l-am adus inapoi la mine e secretul meu cu ce l-am recucerit

Postat pe 27 Septembrie 2008 19:23
eu stiu, eu stiu!!!
Cu puritatea si farmecul tau personal!
Lucia1971
Postat pe 27 Septembrie 2008 19:58
De la: Lucia1971, la data 2008-09-27 19:58:42eu stiu, eu stiu!!!
Cu puritatea si farmecul tau personal!

puritate ? de ce ma faci sa rad acum cand ma doare capul ?
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:09
Ca sa mai uiti de raceala, scumpa mea! Ca si eu am ras de m-am spart pe ziua de azi! No, si tu! Am vrut sa fiu draguta. Da' tot n-am priceput ideea...
Lucia1971
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:12
v-ati distrat pe seama mea si eu am ris de m-am spart de cind va citesc pe topicul asta ciudat cite am vazut pe aici atitea limbaje colorate cu fel de fel de fantezii picante ma fac sa nu mai pot dormi cind ma gindesc la voi ca nu va mai saturati de ejaculari ciudate

Postat pe 27 Septembrie 2008 22:06
un punct, ceva? sau de atat ras ai uitat unde e pe tastatura?
googoodoll
Postat pe 27 Septembrie 2008 22:12
macar o virgulita..

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:20
De la: dana_3, la data 2008-09-27 19:23:27ce invidiosi mai sunteti chiar asa va pare de rau ca prietenul meu m-a ales pe mine si a lasat-o pe fosta nevasta pentru mine nu mai sunt singura vedeti ce iubita sunt daca stiu ce vreau nu m-am lasat pina nu l-am adus inapoi la mine e secretul meu cu ce l-am recucerit

sa te vad eu pe unde scoti tu camasa cand isi va pune el in minte si nu se v-a lasa pana nu ti-o trage sus la mansarda. sau mai bine spus pe unde o sa scoti tu limba?
dancer
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:27
si apropo , vezi sa nu dai din cap prea mult ca nu vrei sa nu cumva sa te nimereasca prin alte orificii :ochi, urechi
dancer
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:29
si apropo , vezi sa nu dai din cap prea mult ca nu vrei sa nu cumva sa te nimereasca prin alte orificii :ochi, urechi
dancer
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:29
De la: dana_3, la data 2008-09-27 22:06:35v-ati distrat pe seama mea si eu am ris de m-am spart de cind va citesc pe topicul asta ciudat cite am vazut pe aici atitea limbaje colorate cu fel de fel de fantezii picante ma fac sa nu mai pot dormi cind ma gindesc la voi ca nu va mai saturati de ejaculari ciudate

vezi ce pui in aplicare ....sa nu incerci faza cu ejaculatul pe geam decat daca stai la parter sau cel mult etajul 1
Banuiesc eu ...ca de asta nu mai poti dormi noaptea nu ?
iris_4_ever
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbati care nu fac oral... 99 De la: aish 25 Iunie 2009 23:03
heeei... 6 De la: Full_Metal_Jacket 31 Martie 2010 11:00
Sunt toate relatiile o minciuna?!? 6 De la: kudika084234 11 Mai 2010 17:46
dilema 4 De la: redline 13 Iulie 2009 15:03
Dragoste la prima vedere 3 De la: vfb 3 Martie 2013 07:57