Mai multe
De la: , la data 2008-10-16 17:42:27Sunt cu un taur de un an.Si m-am chinuit mult sa ajungem pana aici!Plin de defecte!Si culmea ca l-a inceput era plin de calitati.Eram atat de fericita cu el,se purta impecabil...dar dupa cateva luni(putine oricum)s-a schimbat in barbatul car este acum:egoist,mincinos,neinteresat,incapatanat,badaran,si tot ce se poate spune mai urat despre cineva.Mi-a spus odata ca din cauza mea s-a schimbat.Si culmea,chiar si eu cred asta.Pt ca la inceput eram indiferenta,independenta,aveam o viata pe care mi-o controlam singura.Acum sunt exact opusul.Sexul aproape ca a disparut din relatia noastra,in schimb monotonie,certuri si frustrari cat incape.As vrea sa stiu cum poti sa te rupi de un om care chiar nu este nimic din ce-ti doresti,dar inca il iubesti(Dumnezeu stie pt ce,doar iubirea trebuie intretinuta)! Buna! Sunt exact in situatia in care ai zis si tu ca erai in acest mesaj. Spune-mi, cum ai reusit sa scapi de acea relatie in care te simteai abuzata emotional? Nu stiu ce sa fac.. si eu iubesc taurul foarte mult insa e cum l-ai caracterizat si tu si nu am idee cum sa procedez.. |
|
kudika_926776 Postat pe 4 Iulie 2013 19:53 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum sa fac..??? | 25 | De la: delicacy 8 Octombrie 2010 12:37 |
| Gemeni+Scorpion... ?? | 7 | De la: peppermint 4 Martie 2011 12:47 |
| buna am si eu o parere | 9 | De la: mitura 15 Noiembrie 2009 21:47 |
|
|
||
| eu berbec, el scorpion...oare va merge? | 11 | De la: angel_de_la_noche 1 Octombrie 2010 23:18 |
| cum poti numi o astfel de fata? | 160 | De la: kudika183384 2 Aprilie 2011 08:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.