Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Eu sunt alice si multam de frappé
Malak
Postat pe 3 Septembrie 2008 12:41
oanna , hai sa ne savuram frappé-urile si nu-ti mai bate capul cu..... cine nu merita
Malak
Postat pe 3 Septembrie 2008 12:44
De la: oanna81, la data 2008-09-03 12:40:28in legatura cu celalalt topic..
nu mai intru never-ever..
nici nu aveam intentia sa intru de la bun inceput, deoarece le stiam pe ,,desteptele,, de acolo de mult timp.. dar pur si simplu nu m-am putut abtine cand am vazut atata ipocrizie si rautate..
le-am spus ce am avut de spus.. si gata. Nu ma afecteaza faptul ca in ochii unor persoane ca ele eu sunt o nesimtita..

Lasa-le ! Noi stim ca nu esti nesi,,,si,,,nu stii tu ca,publicitatea negativa sau pozitiva ...face bine la imagine ,asa ca....

Postat pe 3 Septembrie 2008 12:47
va pupic ,pauza
Malak
Postat pe 3 Septembrie 2008 12:48
De la: Malak, la data 2008-09-03 12:41:31Eu sunt alice si multam de frappé

Nice meet u Alice. Mean...nice meet all ...

Postat pe 3 Septembrie 2008 12:49
m-am ca sa nu ma stric ,m-am intors cu forte noi si acum o iau de la capat
Malak
Postat pe 3 Septembrie 2008 13:19
Bine v-am regasit...Care mai e treaba pe aici? Ceva noutati???
sun_shine
Postat pe 3 Septembrie 2008 13:30
De la: Ranyya, la data 2008-09-02 17:49:28bine ai venit monica acum vine cafeluta prietenul tau ce nationalitate are?

Prietenul meu e turc sadea de la mama lui..... si e un super super tip..nu l-as da pe nimic dar absolut nimic
sun_shine
Postat pe 3 Septembrie 2008 13:36
De la: Ranyya, la data 2008-09-02 18:18:58monica unele chiar nu pot discuta omeneste sunt mult prea pline de ura si prostie dar pe topicul asta e totul in regula pana acum

Off topic:Oana ai tot ce vrei tu azi de la cafenea stii tu de ce

este mai mult decat in ordine....aici...Oricum ceea ce am citit ieri m-a facut sa ma zburlesc de indignare....
sun_shine
Postat pe 3 Septembrie 2008 13:40
bine ai revenit.o cafeluta se considera o noutate?
Malak
Postat pe 3 Septembrie 2008 13:43
i am back!!!!!!!!! am vrut sa ii spun ceva lui mafia...stiu ca m-a intebat p topicul conteaza religia intr-o relatie sau ceva tpoic cu religia,m-a intrebat ce inseamna anaba7ebak bilal_te iubesc bilal,insa nu am putut sa-i rasp ca nu am intr de mult si nu am mai vaz msj.si geo...nu nu e injuratura
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 13:51
si trece greu ramadan...ramadan kareem!la toata lumea
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 13:53
bine ai revenit scumpa
Malak
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:03
hei.. m-ar tenta si pe mine sa tin macar 3 zile de post ca al vostru.. sa vad cum e.. ce ziceti? ar fi ok sau nu?

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:07
buna idee oanna!
Se poate?
mahy33
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:08
mmmm vreau sa intreb ceva...in luna ramadan,cum trebuie sa se comporte un musulman cu o crestina?
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:14
adica daca pot sa se atinga sa se sarute,daca pot vb despre orice...dati-mi niste detalii ,ca sunt cam neinformata...in privinta atingerii si a sarutului stiu...dar in rest?
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:17
Pai in timpul postului...nu e voie sarut,mangaiere....mai multre detalii daca vrei poti citi pe un site,nu stiu daca e voie sa postez linkul aici

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:28
Eu am gasit si pe wikipedia ,7abiba
Malak
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:30
am sa citesc toate ,,regulile,, postului.. si am sa va anunt daca ..indraznesc,, sau nu sa fac si eu 3 zile. Va pup dulce!

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:40
asalam aleikom fetelor...asta nici nu mai stiu al catelea cont este am scris deja un mail la administratia kudika poate se obosesc sa-mi dea niste explicatii fff bine argumentate pentru ceea ce patesc... in fine oana si mahy orice poate tine post...numai ca postul Ramadanului in afara de la abstinenta de la hrana,apa si relatii sexuale presupune si rugaciuni fff multe...habiba scumpi vezi ca in urma cu cateva pagini pe acest topic gaby a scris ce e voie si ce nu e voie ana bahebak inainte sa scrii tu pe topic tocmai postasem ceva despre poligamia in islam,ea poate fi savarsita numai in anumite conditii,iar respectivul barbat trebuie sa-si asume niste obligatii adica nu se poate asa oricum ca se trezeste el ca vrea si a 2-a sotie sau a 3-a sau a 4-a oricum voi posta conditiile si obligatiile dar mai tarziu ca acum sunt muuult prea obosita pupici

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:40
De la: Ranyiah, la data 2008-09-03 14:40:49asalam aleikom fetelor...asta nici nu mai stiu al catelea cont este am scris deja un mail la administratia kudika poate se obosesc sa-mi dea niste explicatii fff bine argumentate pentru ceea ce patesc... in fine oana si mahy orice poate tine post...numai ca postul Ramadanului in afara de la abstinenta de la hrana,apa si relatii sexuale presupune si rugaciuni fff multe...habiba scumpi vezi ca in urma cu cateva pagini pe acest topic gaby a scris ce e voie si ce nu e voie ana bahebak inainte sa scrii tu pe topic tocmai postasem ceva despre poligamia in islam,ea poate fi savarsita numai in anumite conditii,iar respectivul barbat trebuie sa-si asume niste obligatii adica nu se poate asa oricum ca se trezeste el ca vrea si a 2-a sotie sau a 3-a sau a 4-a oricum voi posta conditiile si obligatiile dar mai tarziu ca acum sunt muuult prea obosita pupici

Indraznesc sa va dau o idee...sa ne adunam si sa trimitem o plangere oficiala la administratia acestui minunat site....Atata timp cat nu ai facut nimic rau,ei nu au dreptul sa ti-l stearga.Sa vedem argumentele celor de la site.Ce ziceti?

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:47
salam fetelor!!!care bea o cafeluta sau un ceai?pup

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:55
Buna ziua domnilor/doamnelor administratori.Am si eu o problema in legatura cu stergerea contului meu pe kudika si as dori sa cer lamuriri sustinute de argumente foarte solide pentru care se intampla acest lucru,deoarece pana acum mi-au fost sterse cred ca 6 conturi ceea ce nu mi se pare normal si moral.Cu ultimele 3 conturi am postat numai pe un topic,iar pe celelalte numai in limita bunului simt si fara un limbaj mizerabil,pentru ca sa ma scuzati dar daca se sterg conturi pentru limbaj va rog dati sa cititi topicul "Adevaratul tratament aplicat femeilor in islam" si veti avea multe conturi de sters,iar reclama nu fac la absolut nimic,de aceea doresc sa primesc o explicatie bine sustinuta si un motiv bine intemeiat pentru care contul meu este mereu sters si promit ca daca il consider indeajuns de intemeiat voi inceta sa-mi creez un cont pe Kudika si sa mai postez acolo...oricum ar trebui sa fiti mai atenti cu ce se intampla pe acel forum pentru ca este de toata jena unde s-a ajuns cu limbajul,jignirile si rasismul,deoarece domnilor/doamnelor nu mi se pare normal ca un om sa fie judecat si jignit din cauza religiei lui sau dupa felul in care se imbraca .Voi astepta un raspuns clar la acest mail si sper sa remediati situatia de pe intregul forum pentru ca multi utilizatori sunt nemultumiti.

Cu stima ,Ranyah-Raniah-Ranya-Ranyya etc

acesta a fost mail-ul trimis de mine catre administratori si o sa tot trimit pana imi raspund sau pana le blochez mail-ul

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:55
amira eu beau un ceiut si bine ai venit

Postat pe 3 Septembrie 2008 14:57
mi se pare o idee faina clau.pana la urma pe ce criterii sterg un cont ,ca habar nu am daca e raportat sau cum?sau ajung si eu la vorba ca: /"cineva" din "gasca vesela" e moderator sau ceva de genul asta/
Malak
Postat pe 3 Septembrie 2008 14:58
De la: Ranyiah, la data 2008-09-03 14:55:08Buna ziua domnilor/doamnelor administratori.Am si eu o problema in legatura cu stergerea contului meu pe kudika si as dori sa cer lamuriri sustinute de argumente foarte solide pentru care se intampla acest lucru,deoarece pana acum mi-au fost sterse cred ca 6 conturi ceea ce nu mi se pare normal si moral.Cu ultimele 3 conturi am postat numai pe un topic,iar pe celelalte numai in limita bunului simt si fara un limbaj mizerabil,pentru ca sa ma scuzati dar daca se sterg conturi pentru limbaj va rog dati sa cititi topicul "Adevaratul tratament aplicat femeilor in islam" si veti avea multe conturi de sters,iar reclama nu fac la absolut nimic,de aceea doresc sa primesc o explicatie bine sustinuta si un motiv bine intemeiat pentru care contul meu este mereu sters si promit ca daca il consider indeajuns de intemeiat voi inceta sa-mi creez un cont pe Kudika si sa mai postez acolo...oricum ar trebui sa fiti mai atenti cu ce se intampla pe acel forum pentru ca este de toata jena unde s-a ajuns cu limbajul,jignirile si rasismul,deoarece domnilor/doamnelor nu mi se pare normal ca un om sa fie judecat si jignit din cauza religiei lui sau dupa felul in care se imbraca .Voi astepta un raspuns clar la acest mail si sper sa remediati situatia de pe intregul forum pentru ca multi utilizatori sunt nemultumiti.

Cu stima ,Ranyah-Raniah-Ranya-Ranyya etc

acesta a fost mail-ul trimis de mine catre administratori si o sa tot trimit pana imi raspund sau pana le blochez mail-ul

Eu ma gandeam mult mai oficial..O sa studiez termenii si conditiile si o sa iti dau un raspuns din punct de vedere strict legal.O sa imi vina si o idee,de fapt o am,,dar pana nu citesc nu pot sa fac afirmatii neintemeiate juridic...Hai un pupic,o s-o rezolvam noi

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:00
De la: Malak, la data 2008-09-03 14:58:27mi se pare o idee faina clau.pana la urma pe ce criterii sterg un cont ,ca habar nu am daca e raportat sau cum?sau ajung si eu la vorba ca: /"cineva" din "gasca vesela" e moderator sau ceva de genul asta/

Tot ce se poate refitor la "gasca"....ma repet,prefer sa tac acum pana gasesc chichita si apoi o postez cu varf si indesat pe acest minunat forum...Jignirile,da au mers prea departe,daca ati sti voi,cate se pot face avand la baza discutiile rasiste.....Rabdare..un pic de rabdare,pana gat si eu zilele astea cu treaba la birou..

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:03
De la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2008-09-03 14:17:38adica daca pot sa se atinga sa se sarute,daca pot vb despre orice...dati-mi niste detalii ,ca sunt cam neinformata...in privinta atingerii si a sarutului stiu...dar in rest?
deci eu stiu ca sotii pot sa se atinga sau sa se sarute.dar atat pe timpul zilei.seara se poate orice

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:03
Assalamu alaikum!!!

Oana uite daca vrei sa tii post trebuie sa stii mai intii ca aceasta este o obligatie a fiecarui musulman, si postul de la un crestin, sau o persoana de alta religie nu este primit, deoarece conditia principala a acestuia este Islam! Dar oricum eu te sfatuiesc sa incerci sa tii post macar o zi, ca sa incerci si tu sentimente ca foame, sete, pe care le incearca atitia oameni in lumea asta in prezent, si totusi nimeni nu le prea atrage atentie... Anume cind tine post , omul simte ce simt oamenii saraci ce n-au ce minca ce bea, in acele momente n-ai nevoie de nimic, doar un git de apa si o bucatica de piine...... Postul ne face sa fim mai buni, mai aproape de cei ce au nevoie de noi, ne aduce aminte ca noi sintem niste fapturi foarte neputincioase, ca doar Dumnezeu este Cel ce ne poate ajuta, ca viata asta pe pamint nu e vesnica, ca trebuie sa ne pregatim de viata de apoi....

In legatura cu a doua sotie, ea are exact aceleasi drepturi ca si prima!

Cum ar trebui sa se poarte un musulman cu o crestina in post... cred ca cea mai simpla iesire din situatie ar fi sa primeasca si ea islamul ca sa tina post impreuna
Saruturile, atingerile sunt permise doar daca sunteti siguri ca un simplu sarut nu va duce la ceva ce ar putea intrerupe postul, fiindca e pacat mare. Multa grija.

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Premii, concursuri, tombole 1 De la: miha_munteanu 8 Mai 2010 08:28
cabinet 7 De la: Lucia38 10 Noiembrie 2009 10:49
paypal 3 De la: battleofwits 2 Aprilie 2011 05:37
ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? 1 De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33
poezioare de sfarsit de a-8-a 2 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48