Mai multe
fetelor va pe toate ca plec acasica |
||
|
Malak Postat pe 3 Septembrie 2008 16:22 |
||
|---|---|---|
the tunnel cred ca povestile tuturor fetelor de pe acest topic sunt demne de un scenariu de film felicitari artista asta da motiv de fericire si eu il astept pe al meu
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:24 |
||
|
Cu placere Habiba, si poti intreba oricind daca te intereseaza ceva in legatura cu islamul. InshAllah Allah sa te calauzeasca pe calea cea corecta! Fetelor Ramadan Kareem inca o data! De miine Insh Allah incep si eu sa tin post!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:25 |
||
| daca eu nu-s ca voi ma primiti si pe mine printre voi? | ||
|
MAGNYFYKA Postat pe 3 Septembrie 2008 16:30 |
||
De la: Ranyiah, la data 2008-09-03 16:24:21the tunnel cred ca povestile tuturor fetelor de pe acest topic sunt demne de un scenariu de film Da,dar la mine,mai e si un copil,,,,,cred ca as putea sa scriu o carte despre pataniile mele..pana la 28 de ani am patit chestii pe care altii nu le intalnesc intr-o viata. Ma duc si eu la shopping....da..si al meu vine sapt viitoare,of afacerile astea,,,ma zapacesc de cap.... V-am pupat,ne revedem virtual :) mai tarziu...
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:31 |
||
|
Asa e Ranyiah, avem toate cite o poveste...... Eu cind imi aduc aminte cite am facut pentru a putea purta hijabul, pentru a le da vestea ca am primit islamul parintilor mei........acum nu stiu daca as fi in stare. Mi-a fost un timp greu, dar L-am avut alaturi pe Allah si pe sotul meu care m-a ajutat mult si acum s-a rezolvat totul Alhamdulillah si cu parintii, si cu hijabul. Am inceput sa port hijabul la universitate, sunt singura de la mine la facultate care umbla cu hijab, sa vedeti cum ma analizau toti...
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:33 |
||
De la: MAGNYFYKA, la data 2008-09-03 16:30:39daca eu nu-s ca voi ma primiti si pe mine printre voi? Nu m-am putut abtine sa nu iti raspund :)..Aici nu suntem numai musulmance,deci esti bine venita.Regula nu este pe criteriu religios,ci bun simt si respect.Hai la o cafea cu noi Uh de fapt ma duc sa imi cumpar o bluza de-o mai fi la reducere..KIss u all! |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:34 |
||
Of MAGNYFYKA am vrut sa-ti raspund eu prima dar mi-a luat-o the tunnel inainte! Esti binevenita si daca ai ceva intrebari in legatura cu islamul si nu numai, iti vom raspunde cu placere!
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:38 |
||
da magnyfika te primim gaby stiu cum e sa te analizeze toti cand porti hijab si sa auzi vorbe unele de compatimire sau jignitoare altele pline de uimire curiozitate si respect...si eu as vrea sa pot purta hijab-ul la scoala dar mi-e teama ca nu voi putea in romania sunt prea multi incuiati dar mai am 1 an si apoi il voi purta peste tot pentru ca hijab-ul imi ofera incredere de sine,pace sufleteasca,respect si sunt mandra ca pot sa-l port
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:38 |
||
Asa este Ranyiah! Hijabul ofera incredere in sine si siguranta! Si un mesaj pentru toti cei care ne compatimiti atit de mult : DE-ATI STI CIT NOUA NE E MILA DE VOI SI CIT VA COMPATIMIM!!! CHIAR MERG PE STRADA UNEORI SI CIND VAD VRE-O PERSOANA CA SE UITA LA MINE MA SCUZATI "CA BOUL LA POARTA NOUA" , SAU SE UITA ASA DE MAI SUS, SAU CU JALE, ASA IMI VINE CITEODATA SA LE SPUN: MAI OAMENI BUNI NICI NU AVETI IDEE CIT DE BINE MA SIMT EU ASA, PROTEJATA DE PRIVIRILE LACOME ALE BARBATILOR! ASA CA VEDETI-VA DE-ALE VOASTRE SI UITATI-VA SUB NASUL VOSTRU MAI INTII!Apropo Ranyiah, ai primit totusi islamul???
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:50 |
||
inca nu gaby...inca studiez de curand am luat legatura cu o persoana din fundatia Taiba din orasul meu si o sa merg acolo pentru ca fetele s-au oferit sa ma ajute.... eu nu am nimic cu femeile care nu poarta hijab pana la urma sunt si musulmane care nu poarta hijab,dar nu pot sa zic ca alea dezbracate ma incanta teribil unele sunt atat de instigatoare si prin tinuta si prin comportament si apoi se intreaba de ce barbatii fac ce fac...eu zic ca o femeie atat timp cat se imbraca si se comporta in limitele decentei si ale bunului simt e ok indiferent de religie sau ca poarta ori nu hijab...eu de exemplu am inceput sa port hijab tocmai din dorinta de a scapa de remarcile nesimtite si de privirile scarboase ale barbatilor si am reusit
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:57 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=w_xqqtP18BI uitati un video fff sugestiv despre ce simte o femeie care poarta hijab si ce inseamna libertatea pt femeile care il poarta
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:00 |
||
De la: Artista25, la data 2008-09-03 16:08:24pai..bine iubita,da parca spuneai ca ai terminat o cu el...??ce sa intamplat?stiu ca el are sotie acolo..sper sa nu te superi ca te intreb..De la: the_tunnel, la data 2008-09-02 21:02:45De la: Artista25, la data 2008-09-02 20:54:03Buna seara la toate, multi pupici..sunt in culmea fericirii si trebuia sa scriu undeva :X:X:X:X:X:X..... |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:03 |
||
|
Salam alaykom Ah! hijabul ...nu o sa uit niciodata sentimentele pe care le-am trait cand am inceput sa il port..teama, dar si mandrie, si implinire sufleteasca..al hamdoulillah, nu am intampinat probleme mari..Stiti, cel mai greu mi-a fost cand m-am intalnit cu persoane care ma cunosteau dinainte..intrebarile lor, si toate comentariile, unele chiar rautacioase, sau grosolane au fost destul de greu de infruntat...dar au trecut toate cu bine si sa stiti ca oamenii cu care intru in contact nu ma fac sa ma simt prost..din punctul asta de vedere, romanii sunt mai deschisi decat altii -mereu am spus-o..cel putin de mine, nu s-a luat nimeni pe strada...sa se poarte urat, sau asa ceva...voua vi s-a intamplat? |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:09 |
||
| eu m am gandit f bine..si am ramas la aceeasi concluzie...fara hijab.bine ,fiecare om face cum crede el de cuviinta si cum se simte mai impacat sufleteste. | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:12 |
||
| Ranya, si mie imi place foarte mult melodia | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:12 |
||
| Musulmanca, Amira? | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:13 |
||
De la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-03 17:03:48De la: Artista25, la data 2008-09-03 16:08:24pai..bine iubita,da parca spuneai ca ai terminat o cu el...??ce sa intamplat?stiu ca el are sotie acolo..sper sa nu te superi ca te intreb..De la: the_tunnel, la data 2008-09-02 21:02:45De la: Artista25, la data 2008-09-02 20:54:03Buna seara la toate, multi pupici..sunt in culmea fericirii si trebuia sa scriu undeva :X:X:X:X:X:X..... S-au schimbat multe intre timp...Nu ma supar deloc, eu am luat o decizie, insa nimeni nu stia ce decizie, pentru ca n-am vrut sa spun, ca nu aveam chef sa ma judece lumea, impreuna am decis pentru noi, si am decis ca noi sa ramanem impreuna. Si mai multe, daca vrei iti zic pe privat, ca parca totusi nu-mi vine sa zic asa in public, te pup... |
||
|
Elena30 Postat pe 3 Septembrie 2008 17:14 |
||
muslim eu zic ca mesajul melodiei este mai degraba esenta si la mine multi din "prieteni" au facut cale intoarsa dupa ce am inceput sa port hijab,dar e mai bine asa au ramas doar cei care imi sunt prieteni adevarati si care imi vor fi alaturi indiferent de religia mea,de tara in care locuiesc,de felul in care sunt imbracata sau de cum arat si in plus de cand port hijab nu am pierdut numai am si castigat alti prieteni
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:28 |
||
Ranya, asta am vrut sa spun
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:31 |
||
De la: muslim, la data 2008-09-03 17:13:21Musulmanca, Amira?nu nu inca.. |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 18:23 |
||
| dar imi plac foarte mult hijaburile acelea din 2 piese.doar ca nu port..atat. | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 18:25 |
||
feteloooorrr unde sunteti?
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 18:27 |
||
| poate au treaba..FETELOOORRRR!!!!!!HAIDETI LA O CAFEAAAAA! | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 18:27 |
||
Stati un pic,...pff...conferinta cu barbatu numa ce am ajuns acasa fusai la shopping
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 18:34 |
||
frumoasa melodia,sublim mesajul
|
||
|
Malak Postat pe 3 Septembrie 2008 18:51 |
||
bine v-am re pe toate
|
||
|
Malak Postat pe 3 Septembrie 2008 18:53 |
||
Gata! Deci,iar cafea?nu mai vreau cafea,ma doare capul deja,as papa un pepene....dar cine sa-l aduca de la piata?! offf,,,,iar am stricat banii fara sa cumpar ce trebe
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 18:53 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-03 18:53:01bine v-am re pe toate da,bine te-am re...si v-am re...hihihihi |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 18:54 |
||
atunci cine vrea un ceiut cu gheata?sau un suc natural de portocale,dau rodie?am si inghetata de vanilie,ciocolata,cu mure,afine,si frica
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 19:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cine? | 23 | De la: Calandrinon 13 Noiembrie 2009 10:41 |
| sa vb despre operatii | 5 | De la: lil_devil 18 Martie 2009 00:49 |
| lenor? | 14 | De la: iulia069834 16 Decembrie 2009 11:52 |
|
|
||
| iti place fotografia? | 2 | De la: desert_plant 14 Octombrie 2009 15:30 |
| Regretele voastre((: | 174 | De la: mihailpaulcraciun 30 Iulie 2009 06:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.