Mai multe
Ranyiah dar ce s-a intimplat???
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:00 |
||
|---|---|---|
De la: Ranyiah, la data 2008-09-03 20:48:23verifica-ti mesajele acolo te-am rugat ceva daca nu te deranjeaza fa ce te-am rugat si iti voi spune ce s-a intamplat ti-am dat private |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:03 |
||
De la: gaby_m, la data 2008-09-03 21:00:55Ranyiah dar ce s-a intimplat??? s-a luat de noi cineva..gasca..pe alt topic...vechea poveste |
||
|
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:04 |
||
gaby pur si simplu eu m-am abtinut sa mai fac orice comentariu in afara de acest topic altundeva deja nu mai postez,dar numele meu este mereu mentionat de catre anumite persoane si imi sunt aduse si acuze si m-am saturat nu se mai poate cineva trebuie sa faca ceva in legatura cu acest forum s-a trecut deja de culmile nesimtirii eu incerc sa las pe toata lumea in pace mai ales ca e ramadan ,dar chiar asa nu este posibil este mai rau decat pe mahala
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:05 |
||
| fetelor va zic sincer la cat m am certat eu cu ele,degeaba!!!nu vor sa priceapa ,neam!!!!deci,NU VA MAI ENERVATI!ca nu se merita!!! | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:08 |
||
Fetelor acel topic nu merita nici o atentie. Sunt niste persoane care cu toate ca n-au dreptate si poate si stiu lucrul acesta, totusi incearca sa ne demonstreze ca negrul e alb. Serios, lasati-le sa vorbeasca singure intre ele, noi nu trebuie sa ne pierdem nervii cu asa oameni. Asta e pentru gasca, nu m-am putut abtine. |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:08 |
||
De la: oanna81, la data 2008-09-03 19:37:25 Oana, daca chiar vrei sa vezi cum este, ar trebui sa il tii ''ca la carte'' ..adica... 1)trezeste-te sa mananci, pana la ora 5 AM preferabil ceva cu aport part mare de energie...bananele sunt foarte bune, la sfarsitul mesei, si trebuie sa bei foarte multa apa 2) Dupa ora 5, nimic nu mai intra in stomac..ai grija atunci cand te speli pe dinti, sa nu inchiti nimic 3) Sparge postul la apusul soarelui..la 19 50, preferabil cu lapte si curmale...daca nu se poate curmale, atunci altceva dulce -incearca stafide - sau a treia varianta, pur si simplu, cu apa. Musulmanii se roaga apoi, asa ca incearca sa nu te repezi la mancare, ba chiar sa faci o scurta plimbare, sau ..ceva miscare APOI, poti manca , dar nu pana nu te mai poti misca..Traditia profetului saw spune ca un bun musulman nu mananca decat pana nu ii mai este foame...Nu uita de apa! Bea cat mai multa..Esti libera sa mananci sa bei cata apa sau alte lichide vrei -nu alcool:) Dar sa dormi devreme...multi musulmani gresesc prin faptul ca dorm in timpul zilei, si stau treji noaptea, tocmai pentru a trece mai usor peste foame..Nu asta este rostul postului. Restul regulilor au fost postate de Gabi, ceva mai inainte Un musulman se roaga mai mult in aceste zile, citeste zilnic din Coran, se gandeste mai mult la Dumnezeu. Hei, daca iti vine sa te dai batuta, gandeste-te ca sunt copii care fac acelasi lucru, exact in acelasi timp...Dar , nu cred ca va fi cazul..Succes:) |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:09 |
||
gasca lu peste
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:09 |
||
Amira
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:14 |
||
muslim ai inceput sa tii post sau inca nu??? Eu incep miine inshAllah! |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:16 |
||
| Poate cel mai simplu ar fi sa nu mai intrati pe acele topicuri si gata..in cele din urma, subiectul se va stinge de la sine, daca nu va fi nimeni care sa il alimenteze...Altfel, chiar va continua la nesfarsit, si chiar nu are rost ... | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:18 |
||
Am plecat sa fac Isha , ne "revedem" mai tirziu!
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:18 |
||
|
Gabi, eu de vineri, inchallah..Fie ca Allah sa te rasplateasca pe tine, si pe toate surioarele Amin:) |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:19 |
||
| v-am pupat pe toate.....o seara placuta! | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:34 |
||
o seara placuta si eu am iesit va pup
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:36 |
||
Eu am revenit.... Ok, cred ca o sa ies si eu, trebuie sa ma pregatesc de culcare, miine la universitate... Of, abia a inceput si deja m-am saturat!Tuturor noapte buna!!!!!!! Assalamu alaikum ua rahmatullahi ua barakatuh! |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 22:02 |
||
Sunt foarte matinala..... nobody?hmmm..de fapt nici nu am dormit,,,,am tinut teleconferinta toata noaptea...pentru o amarata de bluzita,,pe care eu o vroiam,,,offff of si iar offffffff.....today another day for work,,,,,si cred ca nu merg,,,,,sa vad in lipsa mea ce se intampla. Mi-am inceput dimineata minunat,cu o postare la gasca,,,,deci ma simt excelent,Da,voi dormiti,,,,sweet dreams !
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 08:00 |
||
'neata Clau .e gata cafeluta sau o aduc eu?sa stii ca am citit ce ai postat si mi s-a parut foarte la obiect si de bun simt,dar nici nu ma asteptam sa fie altfel ."cine are urechi de auzit , sa auda" desi mi se pare ca "ne luptam cu morile de vant".daca unii/unele si-au facut un hobby din a-i jigni pe altii e strict problema lor si nu merita sa fie luati in seama(asta e parerea mea )
|
||
|
Malak Postat pe 4 Septembrie 2008 08:28 |
||
|
Buna dimineata!Vad ca si tu faci prezenta la apel foarte devreme :) Nu am cafea,nu mai am nici in casa,am uitat sa cumpar,am doar ice frappe.Deci,daca ai una in plus,,,vreau si eu.Muahhh M-am pregatit sa iau micul dejun,dar asa singura,nu merge....Si nu stiu ce sa fac,au inceput tel sa sune,cei de la firma au nelamuriri,si eu ma comport ca si cand as avea un concediu prelungit.HIHIHI....cat se mai poate O sa le fac o vizita spe finalul programului,,,sa vad cine trage chiulul azi ..... Let's dance.....amr diab imi canta...
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 09:09 |
||
uite c-am venit si cu cafeluta . ce-as mai trage si eu chiulul azi dar nu prea pot asa ca nu-mi ramane decat sa ma mobilizez
|
||
|
Malak Postat pe 4 Septembrie 2008 09:16 |
||
neatza fetelor
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 09:49 |
||
Neata fetele...Ce faceti?? Eu sunt de doua ore la birou si dorm pe mine...Si mi-e fomica , stiti??? Vrea cineva covrigi si coffee?? Cam multa cafea ce e drept, asta e abia a doua, dintr-un lung siiiiiir de cafele care le voi bea azi, in incercarea de a sta treaza... pentru voi toate....
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 09:55 |
||
I'm back...buna artista..ranya......gata,am papat,am facut dus,,,etc...si am ajuns si la birou..Cu ce noutati veniti astazi?
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 09:59 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 09:09:34Buna dimineata!Vad ca si tu faci prezenta la apel foarte devreme :) mama ce as dansa si eu, dar nu poooot, si nici sa trag chiulu..mama lor de placi de quartz, ca de o luna, numa placi culori si italiana visez...cand apuc sa dorm...Apropo, o metoda ceva sa adorm si eu noaptea?? Insomniile astea ma termina... |
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 10:02 |
||
artista somnifere sau ceva relaxant inainte cum ar fi o baie cu spuma...si linistea sufleteasca poate fi o solutie
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 10:04 |
||
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 10:04:27artista somnifere sau ceva relaxant inainte cum ar fi o baie cu spuma...si linistea sufleteasca poate fi o solutie somnifere...nah, sigur nu...si baia cu spuma..ce sa zic, am incercat, dar nu merge, poate ar trebui sa mai scap din ganduri... Tu ce faci Ranyiah?? O cafea ceva? Ca eu pe aci...
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 10:18 |
||
Pai nu stiu nici o reteta...nici eu nu dorm noaptea,dar la mine este ceva nativ.Prefer sa fac orice altceva decat sa dorm.Si asa viata-i scurta Bea un ceai de tei indulcit cu miere inainte de culcare,sau o cana de lapte caldut.Ajuta.
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 10:24 |
||
Buna fetelor.. Ceva activitate pe aici? Eu sunt la munca si am profitat de o mica pauza sa va salut.... Ne vedem un pic mai tarziu....
|
||
|
sun_shine Postat pe 4 Septembrie 2008 10:29 |
||
eu am maaaaare nevoie de o cafea acum .
|
||
|
Malak Postat pe 4 Septembrie 2008 10:29 |
||
eu de cativa ani buni nu dorm decat 4-5 ore maxim pe noapte cand am multe de facut nu dorm nopti la rand...dar deja m-am obisnuit cand ma prinde insa oboseala rau dorm ca valiza vreo saptamana si gata am forte noi pt inca un an si vorba lui tunnel o viata avem si p-aia s-o dormim? eu vreau o cafeluta si o tigara daca se poate
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 10:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Coltul de caterinca( chestii funny, sa mai treaca timpul) | 5 | De la: M1dnight 5 Iunie 2013 00:20 |
| de ce sunt relatiile atat de complicate? | 31 | De la: kudika_nikole 23 Decembrie 2011 19:57 |
| CE CREDETI,KULTIVATA A FACUT GELOS SI A TREZIT VULCANUL DIN GERMANIA CU DECLARATIILE EI ANALFABETE DESPRE VULCANII DIN ALASKA ??? | 16 | De la: Brosco 5 Ianuarie 2012 21:07 |
|
|
||
| http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mihaela88&id_user=5350 da-ti un vot | 4 | De la: kudika365993 11 Februarie 2011 00:19 |
| Personalizare masini tuning, motociclete si diverse obiecte cu picturi aerografiate | 3 | De la: anastasia_m 22 Iulie 2010 16:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.