Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: the_tunnel, la data 2008-09-03 15:00:00
De la: Ranyiah, la data 2008-09-03 14:55:08Buna ziua domnilor/doamnelor administratori.Am si eu o problema in legatura cu stergerea contului meu pe kudika si as dori sa cer lamuriri sustinute de argumente foarte solide pentru care se intampla acest lucru,deoarece pana acum mi-au fost sterse cred ca 6 conturi ceea ce nu mi se pare normal si moral.Cu ultimele 3 conturi am postat numai pe un topic,iar pe celelalte numai in limita bunului simt si fara un limbaj mizerabil,pentru ca sa ma scuzati dar daca se sterg conturi pentru limbaj va rog dati sa cititi topicul "Adevaratul tratament aplicat femeilor in islam" si veti avea multe conturi de sters,iar reclama nu fac la absolut nimic,de aceea doresc sa primesc o explicatie bine sustinuta si un motiv bine intemeiat pentru care contul meu este mereu sters si promit ca daca il consider indeajuns de intemeiat voi inceta sa-mi creez un cont pe Kudika si sa mai postez acolo...oricum ar trebui sa fiti mai atenti cu ce se intampla pe acel forum pentru ca este de toata jena unde s-a ajuns cu limbajul,jignirile si rasismul,deoarece domnilor/doamnelor nu mi se pare normal ca un om sa fie judecat si jignit din cauza religiei lui sau dupa felul in care se imbraca .Voi astepta un raspuns clar la acest mail si sper sa remediati situatia de pe intregul forum pentru ca multi utilizatori sunt nemultumiti.

Cu stima ,Ranyah-Raniah-Ranya-Ranyya etc

acesta a fost mail-ul trimis de mine catre administratori si o sa tot trimit pana imi raspund sau pana le blochez mail-ul

Eu ma gandeam mult mai oficial..O sa studiez termenii si conditiile si o sa iti dau un raspuns din punct de vedere strict legal.O sa imi vina si o idee,de fapt o am,,dar pana nu citesc nu pot sa fac afirmatii neintemeiate juridic...Hai un pupic,o s-o rezolvam noi

Inca ceva:daca ti se mai sterge contul,posteaza de fiecare data pe site mentiunea ca ti s-a sters si l-ai facut din nou....plus incearca un printcreen cu crearea contului,si prima data cand intri in el....ptr dovezi

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:07
mersi dragele mele..scumpy raniyah,am citit tot ce a scris gaby pe forum ...dar mai vreaam sa atiu mai multe oricum -the tunnel- m-a ajutat foarte mult...multumesc anticipat...in legatura cu conturile sterse...chiar nush ce au astia cu tine pe bune...
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:08
hai sa dezbatem un subiect nou,ce ziceti?sa spunem din ce tara sunt iubitii/sotii nostrii..ce parere aveti??

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:12
De la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2008-09-03 15:08:06mersi dragele mele..scumpy raniyah,am citit tot ce a scris gaby pe forum ...dar mai vreaam sa atiu mai multe oricum -the tunnel- m-a ajutat foarte mult...multumesc anticipat...in legatura cu conturile sterse...chiar nush ce au astia cu tine pe bune...

Cu placere draguzto!Si alta data daca pot si stiu

De la: gaby_m, la data 2008-09-03 15:07:24
Cum ar trebui sa se poarte un musulman cu o crestina in post... cred ca cea mai simpla iesire din situatie ar fi sa primeasca si ea islamul ca sa tina post impreuna
Saruturile, atingerile sunt permise doar daca sunteti siguri ca un simplu sarut nu va duce la ceva ce ar putea intrerupe postul, fiindca e pacat mare. Multa grija.

HABIBA asta e pentru tine! Mai intreaba daca te intereseaza ceva, sau daca nu e clar!

al meu e din minunata Iordanie

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:14
De la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-03 15:12:20hai sa dezbatem un subiect nou,ce ziceti?sa spunem din ce tara sunt iubitii/sotii nostrii..ce parere aveti??

:) Sa inteleg ca ai din alta tara...sot sau iubit....de fapt daca esti aici pe forum,,,ce mai intrebare pun si eu
Imi place bijuteria de la avatar

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:15
mersi si mie imi place inelul.pai de fapt eu am fost mai demult pe forum dar am plecat..si acum m am intors.deci cine ma cunoaste ,va salut fetele,al meu e din iran

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:26
mersi gaby....bilal almeu e din israel...de aceea am pus aceasta intrebare deoarece simt ca el se indeparteaza foarte mult de mine....adica de abia daca mai vb cu mine...de sarutat nu incape vb...nici de atins...am incercat in prima zi sa tin post....nu am reusit...e ceva daca mai incerc sau trebuia sa tin di prima zi?
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:27
Pai e normal ca baiatul sa se indeparteze... nu te intrista.

Tu vrei sa tii post? Dar esti muslima? Pentru ca postul de la un nemusulman nu este primit.

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:34
De la: the_tunnel, la data 2008-09-03 15:15:20
De la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-03 15:12:20hai sa dezbatem un subiect nou,ce ziceti?sa spunem din ce tara sunt iubitii/sotii nostrii..ce parere aveti??

:) Sa inteleg ca ai din alta tara...sot sau iubit....de fapt daca esti aici pe forum,,,ce mai intrebare pun si eu
al tau din ce tara e?sa ti traiasca bebelu foarte frumosusel

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:38
nu sunt musulmana.....desi as vrea insa ma gandesc la asta...de mai mult timp...
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:44
Atunci ce te opreste?

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:48
si ma itristeez deoarece sunt genul dragastoasa...pupacioasa si acuma...ma rog mi-e tare greu..mi-e greu sa-l vad asa...dar asta.e mi-e drag si suport...o luna
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:49
De la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-03 15:38:03
De la: the_tunnel, la data 2008-09-03 15:15:20

al tau din ce tara e?sa ti traiasca bebelu foarte frumosusel

Multumesc..:)Seamana cu ma-sa !Joking ..Pai la mine..uhhhhh,complicat,o adevarata telenovela,,,dar pe scurt egypt..am si poze...for friend..daca vrei,,,esti invitata mea la oferta de prietenie

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:49
gabi al tau de din ce tara este?

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:50
trebuie sa ma gandesc mai bine...si maiales trebuie sa-ti doresti cu toata inima.....sunt nesigura...dar cine stie..??
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:52
trebuie sa ma gandesc mai bine...si maiales trebuie sa-ti doresti cu toata inima.....sunt nesigura...dar cine stie..??
HABIBA_CHANDRAMUCKI
HABIBA_CHANDRAMUCKI
vai de mine ce de mesaje...scuze calc..
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:53
Habiba toate am fost nesigure la inceput. Eu cind am primit islamul ma gindeam daca n-o sa-mi para rau a doua zi cind o sa ma trezesc. Si nu mi-a parut. Sa stii ca Allah ii ajuta pe cei care vor acest lucru. El asteapta sa faci un singur pas spre El, si te va intimpina cu bratele deschise. Este si un hadith paremise unde se spune 'daca faci un pas spre Allah, atunci El face 10 spre tine'. Mie mi-a fost foarte greu la inceput, familia mea nici nu voia sa auda de islam, acum insa cu ajutorul lui Dumnezeu totul s-a rezolvat Alhamdulillah! Gindeste-te bine pina nu e prea tirziu, fiindca putem sa murim in orice moment, nimeni nu e asigurat....

Amira sotul meu nu e arab, el a primit islamul ca si mine, si suntem ambii cetateni ai rep.Moldova!!!

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:00
Habiba toate am fost nesigure la inceput. Eu cind am primit islamul ma gindeam daca n-o sa-mi para rau a doua zi cind o sa ma trezesc. Si nu mi-a parut. Sa stii ca Allah ii ajuta pe cei care vor acest lucru. El asteapta sa faci un singur pas spre El, si te va intimpina cu bratele deschise. Este si un hadith paremise unde se spune 'daca faci un pas spre Allah, atunci El face 10 spre tine'. Mie mi-a fost foarte greu la inceput, familia mea nici nu voia sa auda de islam, acum insa cu ajutorul lui Dumnezeu totul s-a rezolvat Alhamdulillah! Gindeste-te bine pina nu e prea tirziu, fiindca putem sa murim in orice moment, nimeni nu e asigurat....

Amira sotul meu nu e arab, el a primit islamul ca si mine, si suntem ambii cetateni ai rep.Moldova!!!

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:03

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:03
ooooops!!!! Sorry

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:04
Mai frate...ce e cu site-ul asta?Nu merge de loc..sau daca merge,,,merge aiurea HALAL

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:06
Habiba la 3 intrebari ti-am dat 3 raspunsuri!
Intimplator

Postat pe 3 Septembrie 2008 16:06
De la: the_tunnel, la data 2008-09-02 21:02:45
De la: Artista25, la data 2008-09-02 20:54:03Buna seara la toate, multi pupici..sunt in culmea fericirii si trebuia sa scriu undeva :X:X:X:X:X:X.....

Zi-ne si noua motivul,sa ne bucuram si noi ptr tine...

Aseara eram prea euforica, dar arabusul meu scump si drag, si frumos vine acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Elena30
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:08
asta da veste buna artista
merita sarbatorit momentul drept pt care zic k merge un ceiut fetelor,virtual desigur
Malak
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:12
AAAAAAAAAAAAAAAAAaaa....si vrea cineva coffee??? Tocmai am facut un ibric mare mare....ca mai aveam putin si adormeam cu capul pe birou...va dau la toate daca vreti...
Elena30
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:12
gaby nu e nimica...exact asa mi s-a intamplat si mie ...ms mult de sfaturi...
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intamplari penibile din viata noastra 16 De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23
o scuza buna...!! 1 De la: kika25 15 Octombrie 2009 13:37
sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... 29 De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41
PORTRETE LA COMANDAAAA...vrea cineva?... 27 De la: lil_devil 18 Martie 2009 19:53
NU RATA , DEVINO PARTENER TRUST COMMUNITY SI VEI FI F BINE PLATIT + PREMIII MARI ...INSCRIERE GRATUITA !!! 1 De la: dana92 1 Februarie 2010 16:18