Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: voicu_monica2001, la data 2009-10-01 20:51:17
De la: jadore_dior, la data 2009-10-01 09:01:54Gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...'neatza gagici....

Cafelosul e gata, asa ca va astept cu drag...si multi pupicei

ubi meu zuzi

si pupicii speciali pentru puradei

Pt. Kathara: hai sa terminam cu aceste discutii inutile in fond si la urma urmei...daca ne jignim atat una pe cealalta sau unul pe celalalt, oare ajungem undeva/? suntem oare mai interesanti? O zi buna...

Ubi a mea.

smart girl like always..................luv ya girl..............

M`am intooooors!!!! asa k pazea!!!!! de la mine o cafelos d`aia turceasca buna bunaaa si o turma d pupicei in mod specia pt "prietena noastra de suflet kathara"
Melek_Melek
Postat pe 8 Octombrie 2009 18:39
chiar e vreo fata musulmanca pe forumul asta?
am auzit ca musulmancele nu prea au voie sa stea pe net...
ingeras_yella21
Postat pe 9 Octombrie 2009 00:00
Netaza ubitele mele........................

Melek kizim bine ai venit si multam de cafelos................
e exact ce imi trebuie acum..........

Fata va ureaza un week-end super .........

Va pupacesc dulce pe toate ...de ;la puradei la matusici si mamici...................

Zuze muze .....turme de pupicei kiz.......................
sun_shine
Postat pe 9 Octombrie 2009 09:02
De la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2009-10-08 12:05:08
De la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2009-10-05 10:59:08buna fetelor.....ce mai faceti?pupicei din cluj!!!!!!!!!!!!

sufla vantul pe aici!unde sunteti fetelor???

Asalam aleikom habibti
Ce mai faceti fetelor?
Habiba cum e la facultate?
pt voi toate
Rania7
Postat pe 9 Octombrie 2009 14:51
De la: ingeras_yella21, la data 2009-10-09 00:00:43chiar e vreo fata musulmanca pe forumul asta?

Ai auzit prost
Rania7
Postat pe 9 Octombrie 2009 14:51
De la: ingeras_yella21, la data 2009-10-09 00:00:43chiar e vreo fata musulmanca pe forumul asta?

da sunt fete pe forum, cine ti`a spus tie ca nu au voie? suntem in 2009 acum, este altfel.... te pup
Melek_Melek
Postat pe 9 Octombrie 2009 22:45
De la: Rania7, la data 2009-10-09 14:51:14
De la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2009-10-08 12:05:08
De la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2009-10-05 10:59:08buna fetelor.....ce mai faceti?pupicei din cluj!!!!!!!!!!!!

sufla vantul pe aici!unde sunteti fetelor???

Asalam aleikom habibti
Ce mai faceti fetelor?
Habiba cum e la facultate?
pt voi toate

Aleikom Asalam habiba!!!! ce faci tu suri??? te pup
Melek_Melek
Postat pe 9 Octombrie 2009 22:47
neata fetelor
ce mai faceti?
Malak
Postat pe 15 Octombrie 2009 10:59
De la: Malak, la data 2009-10-15 10:59:45neata fetelor
ce mai faceti?

Ia uite cine a aparut.................

Ce mai faci draguta??
A trecut ceva timp................Ia o turma de pupaceala de la mine ca ti-am dus dorul...........
sun_shine
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:33
Monica
eu sunt bine numai ca foarte ocupata pe la job si de aia sunt mai "scumpa la vedere"
Malak
Postat pe 17 Octombrie 2009 10:10
va las o turma de pupicei
Melek_Melek
Postat pe 18 Octombrie 2009 14:52
Gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...'neatza gagici....
Pe unde-mi umblati? Fuguta la cafelos ca-i gata...fara praji ca trebuie sa ne pastram silueta

Puici multi pentru gagici SI PUPICI SPECIALI PT ZUZI MEUUUUUUUUUU

SI NICI SA NU INDRAZNITI S AMA LASATI SINGURA LA CAFELOS CA IAR INCEP S AMA FALFAI SI NU CRED CA O SA VA CONVINA
jadore_dior
Postat pe 26 Octombrie 2009 09:34

V-AM AVERTIZAT K DAK MA LASATI SINGURA MA APUCA FALFAIALA!!!!

jadore_dior
Postat pe 28 Octombrie 2009 10:12
De la: jadore_dior, la data 2009-10-28 10:12:15
V-AM AVERTIZAT K DAK MA LASATI SINGURA MA APUCA FALFAIALA!!!!

DOAMNE............................
Am ameettttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttt......................
Zuziiiiiiiiiiiiiiiiii........... benim.....................muahhhhhhhhhhhhh
sun_shine
Postat pe 28 Octombrie 2009 21:09
Fetelooooor am si eu o mare problemaa!Sunt f indragostita de un arab...ne-am cunoscut vara asta in Spania!eu m-am intors in Romania am renuntat la ce aveam aici(trebuia sa ma casatoresc)...si vreau sa ma intorc in Spania sa fiu cu el, insa desi am 21 de ani, parinti spun ca sunt un copil, normal copilu lor si nu sunt deacord...mai ales tata!Cosidera ca o sa mai aiba inca 10 neveste pe langa mine si ca o sa fiu sluga lui , ideei tampite!eu il iubesc si el ma iubeste, nu credeam ca dupa ce o sa ajung aici o sa ma mai caute, da se pare ca nu doar pt mine a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea!pt mine arabi sunt altfel,sunt cei mai buni!cum pot sa il fac pe tata sa inteleaga ca eu il vreau pe el.... a tin sa precizez ca tata ar vrea sa ma intorc la exu....ca are o mare pasiune pt el, zici ca el traieste cu el nu eu! Mohamed :D ca asa se numeste arabu meu, vrea sa vina in Romania sa ii cunoasca pe ai mei, desi tata nu prea vrea , zice sa-l las acolo la el...da eu nu pot!
Voi cum ati reusit?sau nu ati avut probleme de genu asta?
Va pup
Alesia_baby
Postat pe 29 Octombrie 2009 14:37
De la: Alesia_baby, la data 2009-10-29 14:37:07Fetelooooor am si eu o mare problemaa!Sunt f indragostita de un arab...ne-am cunoscut vara asta in Spania!eu m-am intors in Romania am renuntat la ce aveam aici(trebuia sa ma casatoresc)...si vreau sa ma intorc in Spania sa fiu cu el, insa desi am 21 de ani, parinti spun ca sunt un copil, normal copilu lor si nu sunt deacord...mai ales tata!Cosidera ca o sa mai aiba inca 10 neveste pe langa mine si ca o sa fiu sluga lui , ideei tampite!eu il iubesc si el ma iubeste, nu credeam ca dupa ce o sa ajung aici o sa ma mai caute, da se pare ca nu doar pt mine a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea!pt mine arabi sunt altfel,sunt cei mai buni!cum pot sa il fac pe tata sa inteleaga ca eu il vreau pe el.... a tin sa precizez ca tata ar vrea sa ma intorc la exu....ca are o mare pasiune pt el, zici ca el traieste cu el nu eu! Mohamed :D ca asa se numeste arabu meu, vrea sa vina in Romania sa ii cunoasca pe ai mei, desi tata nu prea vrea , zice sa-l las acolo la el...da eu nu pot!
Va pup

Parerea mea este ca tu stii cel mai bine ce ai de facut. Iti cunosti cel mai bine tatal si tre sa stai de vorba cu el te pup succes
Melek_Melek
Postat pe 29 Octombrie 2009 16:35
De la: Alesia_baby, la data 2009-10-29 14:37:07Fetelooooor am si eu o mare problemaa!Sunt f indragostita de un arab...ne-am cunoscut vara asta in Spania!eu m-am intors in Romania am renuntat la ce aveam aici(trebuia sa ma casatoresc)...si vreau sa ma intorc in Spania sa fiu cu el, insa desi am 21 de ani, parinti spun ca sunt un copil, normal copilu lor si nu sunt deacord...mai ales tata!Cosidera ca o sa mai aiba inca 10 neveste pe langa mine si ca o sa fiu sluga lui , ideei tampite!eu il iubesc si el ma iubeste, nu credeam ca dupa ce o sa ajung aici o sa ma mai caute, da se pare ca nu doar pt mine a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea!pt mine arabi sunt altfel,sunt cei mai buni!cum pot sa il fac pe tata sa inteleaga ca eu il vreau pe el.... a tin sa precizez ca tata ar vrea sa ma intorc la exu....ca are o mare pasiune pt el, zici ca el traieste cu el nu eu! Mohamed :D ca asa se numeste arabu meu, vrea sa vina in Romania sa ii cunoasca pe ai mei, desi tata nu prea vrea , zice sa-l las acolo la el...da eu nu pot!
Va pup

N-am reusit
miss_darine
Postat pe 29 Octombrie 2009 16:45
Va pup

Scumpa, cred ca esti destul de mare sa poti alege ce e bine pt tine......oricum trebuie sa vb cu tatal tau ....Fa-l sa inteleaga ce e vb de fericirea ta..............nu cred ca va intelege , dar eventual se va supune hotararii tale................
sun_shine
Postat pe 29 Octombrie 2009 17:24
Multumesc fetelor!
Sper sa inteleaga si sper ca urmatoru msg pe care o sa-l postez sa fie din Spania :D
Va pup
Alesia_baby
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:42
Alisia nu știu ce sa-ti zic avem aceeași vârsta și am fost în situația în care ești tu acum.întâlnirea pãrinților lui și el i-a cunoscut pe ai mei...a fost foarte greu ai mare grija,dragostea e ceva minunat dar nu te lãsa copleșitã de ea.cultura noastrã este foarte diferita de a lor,acesta bãnuiesc ca este elementul de magie care te și atrage.înainte de a lua o decizie trebuie sa te gândești bine ce iți dorești de la viata asta și dacã alãturi de el poți clãdi familia in viziunea ta. . .
sper sa-ti fie de folos sfatul meu.
daca mai ai nelamuriri eu si fetele suntem aici
alexa20mitzi
Postat pe 29 Octombrie 2009 22:49
Ms alexaa!!!si pana la urma la tine cum a fost?cum a ramas?Eu sunt f incapatanata, el la fel...ne certam de multe ori ca niciunu nu lasa de la el.... el ca asa a fost crescut probabil,ca EL e sefu, eu care vin dintr-o familie unde tata face legea si mama nu are niciun cuvant, iar chestia asta nu o suport nu pot sa ma supun, dar il iubesc si sper sa lasam amandoi de la noi ca sa ne fie bine, dar mai ales sa inteleaga parinti!
Alesia_baby
Postat pe 30 Octombrie 2009 20:01
ti-am lasat un mesaj mai lung pe privat...concluzia este k tu trebuie sa decizi ce e mai bine pentru tine si nu-ti face griji parinti tai sunt sceptici pentru ca le e frica de necunoscut dar dacã vor vedea ca tu ești fericita alaturi de acest baiat si ca el este THE ONLY ONE FOR YOU atunci sunt sigura ca nu vor mai avea nimic împotrivã.
alexa20mitzi
Postat pe 31 Octombrie 2009 19:40
Merhaba kızlar
herºey yolundamı???
neyini merak ediyorsanız soyleyın ben burdayım..... gorusuruz ve AFİYET SEKER BAL OLSUN
julyanna
Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:38
De la: julyanna, la data 2009-11-06 20:38:23Merhaba kızlar
herºey yolundamı???
neyini merak ediyorsanız soyleyın ben burdayım..... gorusuruz ve AFİYET SEKER BAL OLSUN

de acord....sau nu
..EU dar nu m am putut abtine
anot
Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:40
ALESİA trebuie sa-i cunoºti familia prietenului tau arab sa ıi vezi cum traiesc sa le cunoºti datinile ºi traditiile ºi sa te gandeºti ca ºi tu vei fi obligata sa te conformezi lor....dar mai ales trebuie sa fii o femeie supusa daca vrei s-o duci bine alaturi de el....este foarte greu.....este un pas important ın viata ta.....ºi gandeºte-te ca s-ar putea sa nu te mai poti ıntoarce din drumul tau odata ce ai facut pasul alaturi de el.
Parerea mea este ..sa *ti vezi de drumul tau.....si sa te casatoreºti cu o persoana de religia ta...este foarte important...
Dar ce atata graba la maritat?? Sunt atatea alte lucruri frumoase da facut ın viata....decat spalat calcat mancare ºi slujit un barbat....care mai scapa apoi ºi ın stanga ºi ın dreapta.....
julyanna
Postat pe 6 Noiembrie 2009 21:01
Nu stiu ce as fac, eu vrea sa ne casatorim in spania....nu la el in tara....fara sa stie nimeni.... nu stiu ce sa fac.... chiar nu stiu..... o sa mai astept sa vad ce se intampla!ms de sfat scumpo:*
Alesia_baby
Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:23
De la: Alesia_baby, la data 2009-11-07 17:23:36Nu stiu ce as fac, eu vrea sa ne casatorim in spania....nu la el in tara....fara sa stie nimeni.... nu stiu ce sa fac.... chiar nu stiu..... o sa mai astept sa vad ce se intampla!ms de sfat scumpo:*

pai nu prea e bine daca e cu ''fara sa stie nimeni''
nu ridica un semn de intrebare??ai grija!! arabii sunt smecheri ........pana cand mai are el viza???
myeyes
Postat pe 7 Noiembrie 2009 23:35
o cafea la nisip va rog.
Yours_Catalina
Postat pe 8 Noiembrie 2009 20:44
Merhaba kizlar...marhaban ya banat...salut gagici

Pe unde-mi umblati???

Trupa la raport iute iute ca mi se incing nervii si stiit ce se intampla, nu??!!!!
jadore_dior
Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:22
De la: jadore_dior, la data 2009-11-10 14:22:02Merhaba kizlar...marhaban ya banat...salut gagici

Pe unde-mi umblati???

Trupa la raport iute iute ca mi se incing nervii si stiit ce se intampla, nu??!!!!

Oooooooooooooo nu.................
i mila de noi...........

fara falfaieli............................plssssssssssssssssssssssss................
sun_shine
Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor!probleme....... 27 De la: iulia069834 30 Ianuarie 2010 18:08
Rochite pentru orice eveniment 1 De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36
poezioare de sfarsit de a-8-a 2 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48
Polemici fel de fel... 9 De la: geo_x 30 Iulie 2009 17:53
fff important:cauza sociala 0 De la: 14 Martie 2010 07:24