Mai multe
Va salut dragele mele................ Am trecut sa va urez din toata inimioara mea, un an nou minunat si plin de bucurii........... O multime de realizari sa vi-l incununeze................ Va pupicesc dulce............................ Zuze muze....................luv ya............
|
||
|
sun_shine Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:43 |
||
|---|---|---|
normail ca pe amandua... si pe surorile mele la fel
|
||
|
Melek_Melek Postat pe 12 Ianuarie 2010 14:22 |
||
Fetelor va doresc o primavara plina de zambete si flori!!!
|
||
|
|
||
|
myeyes Postat pe 2 Martie 2010 11:35 |
||
Multumesc myeyes.......... O primavara minunata asa ca voi dragele mele si numai bucurii sa infloreasca in calea voastra.......... Va tzuc pe toate de nu va vedeti.............Rahnia, Sawsan , melek, j'adore, mahtub, malak, alice, rubia. Myeyes, Clau si cate mai sunteti................. sa nu va supi daca nu v-am mentionat aici......
|
||
|
sun_shine Postat pe 2 Martie 2010 16:26 |
||
imi este dor si nu 'ntzeleg de ce intrati asa de rar.. ma falfai singur,poate ma fac vazut..
|
||
|
stef80 Postat pe 4 Martie 2010 20:33 |
||
LA MULTI ANI KIZLAR.................... o falfaiala de bucurie....................... Va doresc numai bucurii si impliniri si sa fiti fericite...................Va tzuc dulce pe toate si voi stiti care............. J'adore zuze muze..........special pt tine .................. luv ya girl.................
|
||
|
sun_shine Postat pe 8 Martie 2010 19:00 |
||
De la: Altfel_, la data 2010-03-04 20:33:00 Sultane..................pooooop de la fata pt tine si familiei tale.............. La multi ani pt Tantelu..................
|
||
|
sun_shine Postat pe 8 Martie 2010 19:01 |
||
monicaaaaaaaaaaaaaaa..,tzuc si de la noi pentru tine si mititica La multi ani voua si tuturor doamnelor si domnisoarelor ce au trecut candva pragul cafenelei asteia si celor ce-l vor trece..
|
||
|
stef80 Postat pe 8 Martie 2010 22:54 |
||
De la: , la data 2008-08-22 10:58:38Un topic nou in care fetele musulmane sau care au de-a face cu musulmani si cele care vor sa afle mai multe despre islam si viata de zi cu zi a femeii musulmane pot scrie... Buna.Asi vrea sa aflu mai multe despre viata femeilor musulmane.Traiesc cu un turc de 1 an de zile,si e vorba k in viitor sa ma convertesc si eu la islamism dar........nu stiu dak e bine.Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul k nu stiu nimic despre viata musulmancelor(am zis corect).Dak ma puteti ajuta cu sfaturi,va multumesc. |
||
|
yocorrina22 Postat pe 4 Aprilie 2010 01:15 |
||
De la: yocorrina22, la data 2010-04-04 01:15:25De la: , la data 2008-08-22 10:58:38Un topic nou in care fetele musulmane sau care au de-a face cu musulmani si cele care vor sa afle mai multe despre islam si viata de zi cu zi a femeii musulmane pot scrie... pai de ce vrei sa iti schimbi religia?? Este un lucru pe care il faci pt ca simti tu ca asta este bine , ca este ceea ce crezitu ca e bine pt tine, nu ca vrea cineva anume.............si apoi sunt casatorii unde partenerii au religii diferite si se si oficiaza genul asta de casatorii.........Si al meu este turc, dar eu mi-am pastrat religia si niciodata nu sa pus problema ca eu sa mi-o schimb....si sunterm bine merci |
||
|
sun_shine Postat pe 5 Aprilie 2010 16:58 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2010-04-05 16:58:51E adevarat k el m-a intrebt daca nu vreau sa imi schimb religia iar u i-am zis:NU.Dar dupa ce am vazut cum se comporta el si angajatii care ii are(6 turci),am inceput sa mi schimb parea.Ceea ce ma retine,dupa cum am zis, e k nu stiu nimic despre ceea ce face sau ar trebui sa faca o femeie musulmana.Si asi vrea sa te intreb:tu si sotul tau v-ati cununat si religios pt k eu am intrebat un preot care mi- zis k nu e posibil.De la: yocorrina22, la data 2010-04-04 01:15:25De la: , la data 2008-08-22 10:58:38Un topic nou in care fetele musulmane sau care au de-a face cu musulmani si cele care vor sa afle mai multe despre islam si viata de zi cu zi a femeii musulmane pot scrie... |
||
|
yocorrina22 Postat pe 8 Aprilie 2010 14:36 |
||
| In primul rand o sa te imbraci altfel decat esti imbracata in poza....tre sa fii decenta! | ||
|
myeyes Postat pe 10 Aprilie 2010 15:31 |
||
SELAM ALAYKUM FETELOR. CE SE INTAMPLA ? NU MAI ESTE NIMENI LA CAFENEA? PACAT CHIAR ERA UN FORUM BUN, IN CARE PUTEM INVATA UNA DE LA CEALALTA DESPRE ISLAM. EU SUNT MUSULMANA DE 8 ANI.
|
||
|
FLORYT_A Postat pe 10 Aprilie 2010 18:16 |
||
De la: yocorrina22, la data 2010-04-08 14:36:49De la: voicu_monica2001, la data 2010-04-05 16:58:51E adevarat k el m-a intrebt daca nu vreau sa imi schimb religia iar u i-am zis:NU.Dar dupa ce am vazut cum se comporta el si angajatii care ii are(6 turci),am inceput sa mi schimb parea.Ceea ce ma retine,dupa cum am zis, e k nu stiu nimic despre ceea ce face sau ar trebui sa faca o femeie musulmana.Si asi vrea sa te intreb:tu si sotul tau v-ati cununat si religios pt k eu am intrebat un preot care mi- zis k nu e posibil.De la: yocorrina22, la data 2010-04-04 01:15:25De la: , la data 2008-08-22 10:58:38Un topic nou in care fetele musulmane sau care au de-a face cu musulmani si cele care vor sa afle mai multe despre islam si viata de zi cu zi a femeii musulmane pot scrie... Binenteles ca te poti cununa...........e vor face doua cununii , daca pot zice asta, odata in religia ta si odata in a lui....... si crede-ma sunt preoti care vor sa faca cununuia important este sa cauti...... asta inseamna mult de umblat, dar se fac si genul acesta de cununii religioase Si asa cum a zis myeyes, ei apreciaza mult decenta , mai ales in public, cand sunteti doar voi doi ,te poti imbraca asa cum poftesti.........o zi buna draguta... Cat despre cum se poarta o femeie musulmana, la asta nu stiu sa iti raspund, in masura ar fi Rhania sau myeyes sau j'adore...eu chiar nu stiu...multa fericire |
||
|
sun_shine Postat pe 11 Aprilie 2010 17:25 |
||
De la: FLORYT_A, la data 2010-04-10 18:16:19SELAM ALAYKUM FETELOR. CE SE INTAMPLA ? NU MAI ESTE NIMENI LA CAFENEA? PACAT CHIAR ERA UN FORUM BUN, IN CARE PUTEM INVATA UNA DE LA CEALALTA DESPRE ISLAM. EU SUNT MUSULMANA DE 8 ANI. Bine te-am gasit draguta.............. uite cred ca tu ai putea sa o ajuti pe domnisoara de mai sus, asta vis-a vis de cuj ar trebui sa se poarte o femeie musulmanca.......... |
||
|
sun_shine Postat pe 11 Aprilie 2010 17:27 |
||
Multumesc
|
||
|
yocorrina22 Postat pe 12 Aprilie 2010 18:57 |
||
am revenit dupa o lunga perioada de tacere...multe lucruri s-au schimbat m-am redescoperit si am invatat cat e viata de frumoasa...mamici surioare prietene si noi venite sa aveti o zi minunata
|
||
|
alexa20mitzi Postat pe 22 Aprilie 2010 13:47 |
||
De la: alexa20mitzi, la data 2010-04-22 13:47:37am revenit dupa o lunga perioada de tacere...multe lucruri s-au schimbat m-am redescoperit si am invatat cat e viata de frumoasa...mamici surioare prietene si noi venite cat e de frumoasa viata*** am gresit si eu cafelosul si ceiutzul va asteapta:)) |
||
|
alexa20mitzi Postat pe 22 Aprilie 2010 13:49 |
||
|
Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit ! VA ASTEPTAM CU SUPER OFERTE PE SITE: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=16428 |
||
|
so_sexy Postat pe 24 Aprilie 2010 02:49 |
||
De la: alexa20mitzi, la data 2010-04-22 13:47:37am revenit dupa o lunga perioada de tacere...multe lucruri s-au schimbat m-am redescoperit si am invatat cat e viata de frumoasa...mamici surioare prietene si noi venite Bine ai revenit draguta, ma bucur ca esti bine.......................... o multime de pupici de la mine pt tine in special si J'adore, dar si pt gasca care tot isi face de cap fara sa dea vreun semn de viata.......
|
||
|
sun_shine Postat pe 25 Aprilie 2010 17:53 |
||
pupici fetelor.........am venit cu ceaiul
|
||
|
myeyes Postat pe 28 Aprilie 2010 23:02 |
||
|
prezenti si altii...!!! si asta, doar pentru ca unele dintre voi mi-ati fost si-mi sunteti inca foarte dragi
|
||
|
stef80 Postat pe 28 Aprilie 2010 23:11 |
||
| SELAM ALAYKUM.Buna draguta si tie. da eu chiar as vrea sa o ajut si INSHALLAH sper sa-i intre in inima credinta si ALLAH sa o ajute sa poata deveni o musulmana. va pupic pe toate. | ||
|
FLORYT_A Postat pe 2 Mai 2010 21:47 |
||
| ..si , voi, foste femei crestine, sunteti fericite asa, ca musulmance? din cate se stie, din trecutul indepartat si pana in prezent, o multime de femei crestine care au ajuns pe mana musulmanilor au avut de suferit....stiti bine cata ura ascunsa au ei pe crestini....sunt foarte fanatici...si nu cred ca femeile musulmance sunt atat de fericite pe cat se spune...offf, doar ca multe femei crestine cad in capcana de a se indragosti de unii ca ei....si se trezesc ca sunt a nu stiu cata nevasta a lor...ca la harem...hmmm, ce trist!!! stiu ca acum veti veni cu argumente contra care mai de care....insa eu chiar spun UN MARE ADEVAR...fara suparare...si am orgoliul meu si al neamului meu...care tocmai de ei, de musulmani a fost calcat in picioare amar de vreme....ce-ar fi ca la un moment dat, armata noastra sa vina peste ei si sa parjoleasca tot...asa cum au facut si ei, violand femeile si luandu-le ca sclave si omarand pruncii crestinilor sau facandu-i carne de tun pentru razboaiele lor netrebnice, si numindu-ne "ghiauri"??? ce-ar fi sa facem si noi cu femeile lor la fel??? si cu copiii lor? ei sunt foarte fanatici ca religie...se stie...si oricat de bine si-ar ascunde acest aspect...in adancul inimii lor...tot asa raman...si ei au legea veche...'dinte pentru dinte" ...de ce sa n-o aplicam si noi , adica sa luptam cu aceleasi arme ca si ei? Si inca ceva- eu nu am auzit de turci savanti sau de turci prea inteligenti, doar ca sunt vicleni si ceva mai diplomati din fire unii dintre ei... stiu ca femeile sunt firi sensibile , ca se indragostesc, ca pun la suflet....ca sufera - tocmai pe asta mizeaza ei-...mde...dar ma intreb atat : DE CE NU AM AUZIT DE FEMEI MUSULMANCE CARE SA SE CASATOREASCA CU BARBATI CRESTINI??? asa ceva este interzis aproape, este o rusine pentru ei...mda, pentru ca ei iau femei crestine tocmai cu scopul de a le trece la religia lor...si pentru asta, ei , ca musulmani sunt admirati in neamul lor...ca, mde, au mai facut un prozelit....probabil considera ca deja sunt in sanul lui Alah pentru fapta asta....sa nu va fie cu suparare fetelor pentru cele ce am scris.... | ||
|
naty09 Postat pe 2 Mai 2010 22:18 |
||
sincer eu una m-am plictisit si am obosit sa mai acord atentie si sa mai raspund la astfel de afirmatii ....pana la urma nu traiesti cu lumea!!!
|
||
|
myeyes Postat pe 23 Mai 2010 18:44 |
||
Cam bate vantul pe aici?unde este toata lumea? fameleon....venisi... anne.....nerdesin?.....fetelor.....la apel ca va astept cu ceaiul,cafeaua si multi pupici... si pentru sultan se stie fara numar....
|
||
|
roscatika23 Postat pe 3 Iunie 2010 19:39 |
||
|
sultan...?? roscatikaaaaaaaaaaaaa.....??? nu te-am mai vazut de mult timp pe aici,ca aveam sa-ti transmit salutarile si pupilicii lui.. acum ca dadu domnu' si ai sosit ,ti le ofer pe loc si cu mult drag..
|
||
|
stef80 Postat pe 3 Iunie 2010 22:52 |
||
| salutare la toate fetele... asalam aleikum la toate fetele musulmane...va rog as dori sa imi schimb religia...cum pot sa ajung la moschee? nu am nici-o prietena care sa ma invete cum sa ma rog... nu am iubit sau sot de religie musulmana... am avut amice musulmane..doar ca sunt singura...multumesc fetele si bafta voua. | ||
|
uriescatalinaioana Postat pe 8 Iunie 2010 19:08 |
||
De la: katja_eu20000, la data 2010-06-08 19:08:44salutare la toate fetele... asalam aleikum la toate fetele musulmane...va rog as dori sa imi schimb religia...cum pot sa ajung la moschee? nu am nici-o prietena care sa ma invete cum sa ma rog... nu am iubit sau sot de religie musulmana... am avut amice musulmane..doar ca sunt singura...multumesc fetele si bafta voua. mai bine dã-ți doi pumni în cap...se pare cã te-ai tâmpit
|
||
|
freakyyy Postat pe 8 Iunie 2010 19:29 |
||
sal'tare kizlar............... Uite mi se facu dorutz de voi dragele mele si am trecut sa va las o armata de pupicei pt tot fameleonu.......... Pt ubi meu cel mai dulce..................se stie ea, pt sultanel ca trecu multa vreme................ Rubia ma bucur sa te vad pe aici
|
||
|
sun_shine Postat pe 15 Iunie 2010 16:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Lucreaza in videochat | 1 | De la: kudika075398 16 Iunie 2010 03:23 |
| Lumea nu se ingramadeste numai in jurul negustorilor de iluzii | 124 | De la: contesina 15 Iulie 2011 14:09 |
| Concurs foto | 1 | De la: myladybug 19 August 2011 17:23 |
|
|
||
| pls | 2 | De la: oonahabibi_yahoo_com 3 Aprilie 2009 08:37 |
| masca argila rosie anti ride clalrins si dior | 1 | De la: ocaziebuna 28 Octombrie 2010 13:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.