Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

offf..,doar cu tine am inceput si am continuat cu zuzi meu monica
astept jihadul puradelului rania ,cu :sml-love0049
si ca sa fiu iertat ca mi-am permis falfaiala fara accepul tau,voi lasa pt tot fameleonul,turme peste turme de pupicei si o ploaie de

stef80
Postat pe 21 Noiembrie 2009 23:11
m-am plimbat si eu putin ca de,m-am saturat in romania acum sunt aici la apel....
pupici si las cafelosul pentru maine dimineata....

roscatika23
Postat pe 21 Noiembrie 2009 23:42
De la: Altfel_, la data 2009-11-21 23:11:29offf..,doar cu tine am inceput si am continuat cu zuzi meu monica
si ca sa fiu iertat ca mi-am permis falfaiala fara accepul tau,voi lasa pt tot fameleonul,turme peste turme de pupicei si o ploaie de

ahaaaaaaaaaaaaaa asa mai merge esti iertat 100%
jadore_dior
Postat pe 22 Noiembrie 2009 16:48
De la: roscatika23, la data 2009-11-20 05:58:23hosbulduk,kizlar!!!nasilsiniz???pot sa vin si eu la sedinta dar cu o intarziere de 1 saptamana?? ce mai faceti???las cafelosul si pupicii pentru toate fetele...va pup dulce ..

Rubia scumpica pe unde umblasi mama??
Treci sa te pupacesc ca tare mi-a fost dorutz de tine........................
sun_shine
Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:06
De la: Altfel_, la data 2009-11-19 23:05:02de mai sunt ...sau ba..,'ubit aici....,nu-i important..
ramane doar atat...: zuze si puradei ..eu va ZMOTOCESC MULT,TARE si cu MULT DOR

aaaaaaaaaaaaaaa

i am confused......................Cine, cum si care????
sun_shine
Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:08
De la: Melek_Melek, la data 2009-11-20 22:10:49daaaaaaaaaaaa pai trebuia sa seman si eu cu cineva fal fal puuuuup si falfaiala si pe annem

pai normal ca trebuie.................... tu cu zuze muze, Rhania cu teroristu de tasu............... si tot asa........
dar va ubi mult cu zuze muze a mea in frunte..................
pupa fata la ea dulce dulce........................
sun_shine
Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:09
De la: jadore_dior, la data 2009-11-21 21:18:49
De la: Altfel_, la data 2009-11-21 00:29:04
De la: jadore_dior, la data 2009-11-20 16:25:13
De la: UnAltfelDeStefan, la data 2009-11-19 23:05:02de mai sunt ...sau ba..,'ubit aici....,nu-i important..
ramane doar atat...: zuze si puradei ..eu va ZMOTOCESC MULT,TARE si cu MULT DOR

iote ..,ca ma falfai si io
s-am s-o fac ,pana apare zuzi..
asadar...falfaieli si pupilici pt tine,zuzi,rania,roscatica,myeyes,malak ,melek si toate celelalte dulci ,ce intra pe aci'..

De care zuzi tot vorbesti tu? ca noi suntem doua zuzi: zuzi monik si zuzi jadore...si pe langa faptul ca suntem niste zuze muze mai suntem si mamicile puradeilor din fameleonul nostru ... deci??? d ecare zuzi vb? ca m-ai ametit de tot

si vezi ca, falfaiala imi apartine...iar ca sa te falfai si tu va trebui sa ai aprobarea mea ca altfel se lasa cu jihad si aici intervine puradelul rania

dar daca bagi o turma de pupicei s-ar putea sa trec cu vederea faptul ca nu mi-ai cerut voie sa te falfai

cum ramane?

Bine pus problema.....................

sun_shine
Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:11
De la: Altfel_, la data 2009-11-21 23:11:29offf..,doar cu tine am inceput si am continuat cu zuzi meu monica

Eu mis prezenta la apel.........................
si multam Sultane de pupicei si de floricele..................
Sa stii ca inca mai esti ubi pe aici si mai ales inca mai esti in iminioara mea mare si in gandurile mele...........
fata iti trimite turme, turme de pupicei pt tine si ai tai..............

Ti-am dus dorul sa stii..................
sun_shine
Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:14
Rubia draguta, multam de cafelos.......................
si fata va las in bar o tava de briose...................... si o armata de pupicei....................
Zuze ubi.................. te tzuc de nu te vezi si iti doresc o saptamana usoara ............
si voua dragii mei la fel.................
sun_shine
Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:16
De la: voicu_monica2001, la data 2009-11-22 18:16:48Rubia draguta, multam de cafelos.......................
si fata va las in bar o tava de briose...................... si o armata de pupicei....................
Zuze ubi.................. te tzuc de nu te vezi si iti doresc o saptamana usoara ............

BRIOSE zici?????????????
haoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....si cu dieta mea cum ramane????????????

jadore_dior
Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:41
De la: jadore_dior, la data 2009-11-22 16:48:38

neataaaaa...
nici ca-mi faceam probleme
iar pupiceii tai ,au ajuns la locul potrivit ,atunci cand era mai multa nevoie de ei ,pt a-mi indulci ziua..
stef80
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:02
De la: voicu_monica2001, la data 2009-11-22 18:14:04

Sa stii ca inca mai esti ubi pe aici si mai ales inca mai esti in iminioara mea mare si in gandurile mele...........

zuzi drag si scump..,nu trebuia sa o spui ,pt ca am stiut si am simtit asta tot timpul..
tzuc dulce ,la tine si micuta..
stef80
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:09
De la: Altfel_, la data 2009-11-23 11:02:43
De la: jadore_dior, la data 2009-11-22 16:48:38

neataaaaa...
nici ca-mi faceam probleme
iar pupiceii tai ,au ajuns la locul potrivit ,atunci cand era mai multa nevoie de ei ,pt a-mi indulci ziua..

ehehee...pai stiam eu de ce-ti trimit atatia pupicei
jadore_dior
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:14
De la: Altfel_, la data 2009-11-23 11:09:32

zuzi drag si scump..,nu trebuia sa o spui ,pt ca am stiut si am simtit asta tot timpul..

sunt primiti si pusi acolo intr-un loc special............
Nazbatia mea face , ei bine, ce stie ea mai bine..............

Imi face capul calendar cu de ce, de ce, de ce si iar de ce???

va tzuc superdulce si va ubi fara ghilimele......................
sun_shine
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:17
annnnneeeeeeeeeeeeeeee cok ozledim seni yaaaa !!!!!
Melek_Melek
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:25
De la: Melek_Melek, la data 2009-11-23 14:25:07 annnnneeeeeeeeeeeeeeee cok ozledim seni yaaaa !!!!!

pai..........sper ca de e vb de amandoua..................
sun_shine
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:49
De la: Melek_Melek, la data 2009-11-23 14:25:07 annnnneeeeeeeeeeeeeeee cok ozledim seni yaaaa !!!!!

Hos geldin yavrum benim....ben de seni cok ozledim...cok opuyorum seni

zuze muze si pe tine te pupacesc mult mult mult
jadore_dior
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:29
De la: Altfel_, la data 2009-11-23 11:09:32

sultaneeeeeee......te pupacesc dulce dulce...
roscatika23
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:45
De la: jadore_dior, la data 2009-11-23 10:41:33
De la: voicu_monica2001, la data 2009-11-22 18:16:48Rubia draguta, multam de cafelos.......................

BRIOSE zici?????????????
haoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....si cu dieta mea cum ramane????????????

yuppy,yuppy briose...va pup pe toti iar eu las cafelosul pt maine dimineata..si anne.... da-oncolo de cura ca tii dupa sarbatori..

roscatika23
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:50
buna dimineata ,mandrelor ..
rubia draga si scumpa,observ ca plimbarile si absenta ta ,nu te-au schimbat deloc..
numai ca unul dintre prietenii tai ,a devenit intre timp "Altfel"...
asa ca nu-mi ramane ,decat sa savurez cafeluta pregatita de tine si sa-ti multumesc in acelasi fel...,dulce,dulce,dulce...
las pupilici si doresc o zi excelenta intregului fameleon ...
stef80
Postat pe 25 Noiembrie 2009 09:38
De la: Altfel_, la data 2009-11-25 09:38:19buna dimineata ,mandrelor ..
rubia draga si scumpa,observ ca plimbarile si absenta ta ,nu te-au schimbat deloc..
numai ca unul dintre prietenii tai ,a devenit intre timp "Altfel"...
asa ca nu-mi ramane ,decat sa savurez cafeluta pregatita de tine si sa-ti multumesc in acelasi fel...,dulce,dulce,dulce...
las pupilici si doresc o zi excelenta intregului fameleon ...

Bine te-am gasit sultane, sultanas................

Treci la fata sa te tzuce cu foc........................

sun_shine
Postat pe 25 Noiembrie 2009 18:41
buna dimineata lumeeeee.....

sunt primiti cu multa placere monica
las la schimb o turma ,sa ajunga intregii cafenele si cafelute dulci ca voi..
stef80
Postat pe 26 Noiembrie 2009 07:36
De la: Altfel_, la data 2009-11-26 07:36:33buna dimineata lumeeeee.....

sunt primiti cu multa placere monica
las la schimb o turma ,sa ajunga intregii cafenele si cafelute dulci ca voi..

Neatza........................kizlar.............
incolonarea sa va pupacesc dulce......................

Multam de pupicei sultane si de la fata ai inca odata pe atatia............................

Zuze muze...................treci la fata sa te [pupic superdulce..................luv ya girl.................

sun_shine
Postat pe 26 Noiembrie 2009 08:44
LA MULTI ANI CU FERICIRE,SANATATE SI BELSUG
stef80
Postat pe 7 Decembrie 2009 01:33
SALAMA ALLEIKUM WA RAHMATULLAH WA BARAKHATU
CE FACETI FETELELOR?
ASA-I CA AZI E POST?
LA CAT SE TGERMINA??/
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 26 Decembrie 2009 15:53
asa forum ca la voi chiar k nu am mai vazut!
umpleti paginile(mai ales ultimele) cu atatea pupaturi,falfaieli si 3 fraze dintre care in limba turca pe jumate si cealalta jumate gen//pe unde ai fost,treci la pupat,facem sedinta//.
ma asteptam sa citesc despre traiul vostru zilnic//dimineatza cand va intalneatzi la cafenea sa discutati despre xe a ti mai facut si ce vreti sa faceti cu sotul,copii,socrii...
voguelilas
Postat pe 27 Decembrie 2009 04:48
De la: jasmin, la data 2009-12-27 04:48:33asa forum ca la voi chiar k nu am mai vazut!
umpleti paginile(mai ales ultimele) cu atatea pupaturi,falfaieli si 3 fraze dintre care in limba turca pe jumate si cealalta jumate gen//pe unde ai fost,treci la pupat,facem sedinta//.
ma asteptam sa citesc despre traiul vostru zilnic//dimineatza cand va intalneatzi la cafenea sa discutati despre xe a ti mai facut si ce vreti sa faceti cu sotul,copii,socrii...

In primul rand ca, toti cei care am postat cate ceva in aceasta cafenea, ne cunoastem destul de bine intre noi, iar in momentul in care de aflam online purtam discutii pe care noi insine le intelegem foarte bine si stim foarte bine ce si despre ce vorbim si la ce facem referire...asta nu inseamna ca, atunci cand am fost abordati si intrebati anumite lucruri legate de viata musulmanilor de zi cu zi, am refuzat sa raspundem...din contra, am primit pe toata lumea cu bratele deschise...si daca te uiti mai cu atentie o sa vezi ca, la noi in cafenea sunt si crestini/e care au foarte multe postari si care ne sunt prieteni/e.

Si, ca si musulmani este adevarat ca vorbim atat turca, araba cat si limba romana....ce se spune in limba araba sau turca se traduce si in limba romana...depinde cui ii este adresata postarea respectiva...repet: noi ne cunoastem intre noi, suntem veteranii acestei cafenele si purtam discutii intre noi, pe care altii din exterior ce-i drept, la prima vedere nu au cum sa inteleaga...dar, asa cum am spus si mai sus, asta nu inseamna ca, atunci cand suntem intrebati ceva nu raspundem...

In speranta ca te-am lamurit cat de cat, iti urez numai bine!
jadore_dior
Postat pe 28 Decembrie 2009 09:05
Bine zis ubi....................multora li se pare ciudat, dar ce nu stiu ei , este ca genul acela de probleme le rez in particulr nu pe un topic public................Vrei sa stii intreaba si ti se va raspunde,dar nu imi pot afisa pe topic toata viata doar pt ca cineva e curios .......................
sun_shine
Postat pe 28 Decembrie 2009 10:56
De la: voicu_monica2001, la data 2009-12-28 10:56:10Bine zis ubi....................multora li se pare ciudat, dar ce nu stiu ei , este ca genul acela de probleme le rez in particulr nu pe un topic public................Vrei sa stii intreaba si ti se va raspunde,dar nu imi pot afisa pe topic toata viata doar pt ca cineva e curios .......................

Pai asa este, si asta am incercat sa-i explic si eu persoanei intr-un mod cat mai diplomatic posibil:D

PUpppppppppp
jadore_dior
Postat pe 28 Decembrie 2009 16:12
:*:*:*:*:*:*:*:**:*:
Melek_Melek
Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sal...la totsi...sunt noua aici...ce mai facetsi??? 9 De la: iulia069834 25 Martie 2010 18:18
doresc si eu vizualizare in carti 22 De la: kudika099473 23 Martie 2010 17:14
da sau nu? 9 De la: scorpio67 28 Aprilie 2010 21:07
Plec in Vama Veche cu cortu' 7 De la: dandanaua_reloaded 27 August 2009 12:06
LA MULTI ANI!! 1 De la: necula_lili 12 Aprilie 2009 08:50