Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: ancuta240783, la data 2008-09-04 12:58:46 artista! ASTA ESTE NOUA DENUMIRE LA STATUTUL DE AMANTA?
iti recomand sa o lasi pe france in pace!
iar voi,fetelor,nu inteleg un singur lucru?cum puteti TOLERA o femeie,care este amanta si se si lauda cu asta???poate sunteti fiice,mame sau sotii,acceptati acesta situatie?
ARTISTA,draga,te gandesti pentru 5 min la sotia lui?urmasii lui?
mi-e scarba,sincer!

si daca tot ti-e scarba, de ce nu ti-ai pastrat parerea asta pentru tine??? personal nu-ti datorez tie nici cea mai mica explicatie. iti doresc o zi buna...
Elena30
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:26
nu ceri unui om,ceea ce nu are!ai inteles?CONSTIINTA.....
domnisoara viitoare sotie!
alone
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:27
probabil ca inca nu ai invatat,ca zambetul tau nu trebuie sa rasara,in urma unor lacrimi!
alone
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:31
gata pauza,gata cafeaua,gata tigarile...artista iti trimit eu un suculet (prin send file )
Malak
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:34
De la: Malak, la data 2008-09-04 13:34:42gata pauza,gata cafeaua,gata tigarile...artista iti trimit eu un suculet (prin send file )

mersi mersi...tot e bun decat NIMIC...
Elena30
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:36
De la: ancuta240783, la data 2008-09-04 13:31:53probabil ca inca nu ai invatat,ca zambetul tau nu trebuie sa rasara,in urma unor lacrimi!

Nu ai nici un drept sa ma jignesti, sau sa ma acuzi.Nu cunosti deloc situatia, iar zambetul meu, nu rasare din lacrimile nimanui!! Consider ca ai avea dreptul sa ma judeci doar in clipa in care ai stii exact cum stau lucrurile acum, si cand ai cunoaste si punctul lui de vedere, atata timp cat nu stii mai nimic, si doar imi sari mie in cap..Este ultimul raspuns care am sa ti-l mai dau, pentru ca totusi nu pot lasa pe nimeni sa ma denigreze in asemenea hal. In rest s-auzim numai de bine, si nu-mi mai purtati voi atata de grija, ca sunt in stare sa-mi port singura!!!
Elena30
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:39
Of si iar of,cand o sa invatam sa respectam pe ceilalti?Viata privata e viata privata.Nimeni de aici nu are de ce sa se justifice in fata nimanui.Nici voi in fata mea,nici eu in fata voastra.Atata timp cat prin postarile pe care le face,nu suparam pe nimeni.Ce fac eu ,sau tu,oricare esti aia,in dormitor,sau in casa,e o chestiune personala. Nu suntem vedete sa ne gestionam viata personala in fata publicului.Si nici ele,nu stiu de ce o fac. Pe forum,toti suntem oameni,cu bune si rele,impartim idei,ganduri,opinii. Haideti sa lasam rautatile deoparte,in felul acesta in veci nu se mai leaga prietenii.Ba din contra,multi nervi pentru un nimic.
Si chiar vroiam sa spun ca noi ,timisorencele, nu suntem rautacioase. OFFF

Postat pe 4 Septembrie 2008 13:42
in romania ,multe femei sunt a doua sau a treia sau,,,,,, a patra sotie a unui musulman ,dar ele nu se considera amante ,nici concubine,ca doar asa se numesc cele care traiesc fara acte multe sunt neinformate,sunt duse de nas ca se casatoresc la moschee,aseasta casatorie nu are nici o valoare pe teritoriul tarii noastre si implicit ele nu au nici un drept legal,doar moral ,de la caz la caz, cand arabul sau musulmanul in cauza are situatie financiara buna si ii lasa femeii ceva cand pleaca ,de obicei spune ca pleaca in vizita,dar dispare definitiv si "sotia" ramane neconsolata sau consolata de alti musulmani ,ca doar a intrat in randurile lot,de la caz la caz SUNT INTR-O TARA LIBERA ,IAR INTERNETUL ESTE ACCESIBIL TUTUROR,ASA CA VA ROG SA VA ABTINE-TI DE LA COMENTARII NEORTODOXE SAU "NEMUSULMANE" PUPICI
wdy
eu?sa-ti port de grija?
SUBLINIEZ,esti departe de ceea ce spun eu!tu singura te-ai plans pe tot site-ul!
de ce sa desparti o FAMILIE?oare nu sunt inca destui barbati pe acest pamant?
alone
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 10:43:09monica stii sa faci masaj?ca tare mi-ar trebui si mie unul nu neaparat reflexo deci imi faci pls pls pls

Sigur ca iti fac...sunt maseur ca profesie.....numai ca stii cum e in viata , nu mereu faci ce iti place.....Deci pe cand un masaj?
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:44
De la: Malak, la data 2008-09-04 10:53:22fara zahar si nu foarte fierbinte merci frumos monica .
p.s. fetelor va rog fara facturi telefonice ca m-apuca groaza

Cu placere . Oricand te asteapta o cafeluta numai buna...
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:45
THE TUNNEL,nu sunt rautacioasa,dar ea se plangea recent ca nu vrea sa fie amanta....si bla...bla...bla.....
chiar as dori sa ne cunoastem,daca vrei si tu asta!
alone
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:46
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 11:41:46Ce mai e nou? Of cata treaba e aici la birou,si afara e soareeeee....o zi insorita :(...Si eu sunt prinsa in conferinte,rapoarte,,,,,bleah...cred ca plec home,si asa secretara sta pe mess,,,mai bine la treaba

stiu cum ..si eu tot la birou sunt ingropata in hartoage pana peste cap.....de aceea am luat o mica pauza,ooooooooooofffffffffffff
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:47
hello asta nu e unul din acele topice gen "Adevaratul tratament...." nu e nevoie sa va luati si p-aci la harta ca pe mahala...si ancuta nu suntem noi in masura sa judecam pe nimeni este problema artistei ce face cu viata ei personala,iar noi nu avem de ce sa ne bagam in ea the tunnel tu ai fost catalogata crestina cu masca si noi celelalte urate negre imbrobodite profitoare fatarnice si lista poate continua deci nu te mai enerva pentru unii chiar n-are rost...in fine deci nu vreau cearta pe acest topic nu mai vreau mahala in plus suntem in postul Ramadanului poate pt unele dintre voi nu reprezinta nimic ,dar macar respectatii pe ceilalti pt care reprezinta...numai bine

Postat pe 4 Septembrie 2008 13:47
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 12:24:57Pai am fost catalogata ca nefiind crestina,sau mai bine zis una din acelea cu masca...haha....hai ca m-a distrat faza aceasta.Si oricat s-ar discuta cu mine,eu nu pot sa inteleg nimic.Cam asta sunt eu ,in viziunea unor crestine.
Mai sa fie!

Ei haide, draguta, nu baga toate gastele in seama....E altceva nu stiu si fac asta din lipsa de ocupatie...
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:49
monica te astept oricand cat mai repede posibil ca in curand o sa ma misc ca un robotel

In plus cafeneaua aceasta incearca sa pastreze bunul simt si ratiunea.Fara jigniri aici.Se discuta frumos.Este oricine binevenit.Dar nu veniti sa improscati cu noroi un om pe care nu il cunoasteti.Ar trebui sa cititi Biblia...sau poate stiti,,,nu arunca cu pietre daca te consideri mai pur decat celalat. Care dintre noi doamnelor suntem asa sfinte?Atat de pure?Fara de pacat?Eu nu cred ca exista om pe lumea aceasta sa nu aiba pacate. Macar aici,virtual,sa ne intelegem bine.Considerati ca puteti face lucrul acesta? Sau cumva se muta circul din alta parte aici la cafenea...A fost liniste pana astazi.Mentineti atmosfera!
cred ca vb singura,,,,,pun pariu ca se isca scandal si aici.

De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 13:49:31monica te astept oricand cat mai repede posibil ca in curand o sa ma misc ca un robotel

Zbooooooooooooorrrrr pana la tine.......si te pune fata pe picioare
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:53
the tunnel sper ca nu ca daca se isca scandal ca-n tiganie si aici chiar ma enervez unii chiar nu pot respecta nimic?fetelor va sugerez ceva daca vreti sa va certati va trimiteti mesaje pe privat si e mai sanatos nu ii mai scoateti din minti si pe altii...dar ce ma deranjeaza este ca nu se respecta integritatea morala si spirituala a celorlalti utilizatori...repet suntem in postul RAMADANULUI,un post deosebit de important pt musulmani sau cei care studiaza islamul asa ca putin respect fata de acestia nu ar strica

Postat pe 4 Septembrie 2008 13:56
tunnel,eu nu improsc cu noroi si sunt PACATOASA!am gresit cat pentru 10 vieti si sti cum se spune,MAI este loc!cunosc si Biblia,don't worry!
alone
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:56
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 13:49:38In plus cafeneaua aceasta incearca sa pastreze bunul simt si ratiunea.Fara jigniri aici.Se discuta frumos.Este oricine binevenit.Dar nu veniti sa improscati cu noroi un om pe care nu il cunoasteti.Ar trebui sa cititi Biblia...sau poate stiti,,,nu arunca cu pietre daca te consideri mai pur decat celalat. Care dintre noi doamnelor suntem asa sfinte?Atat de pure?Fara de pacat?Eu nu cred ca exista om pe lumea aceasta sa nu aiba pacate. Macar aici,virtual,sa ne intelegem bine.Considerati ca puteti face lucrul acesta? Sau cumva se muta circul din alta parte aici la cafenea...A fost liniste pana astazi.Mentineti atmosfera!
cred ca vb singura,,,,,pun pariu ca se isca scandal si aici.

Nu, nu vorbesti singura, eu nu vreau sa creez nimanui probleme, asa ca o sa ma retrag eu, pana la urma eu se pare ca sunt problema, va pup pe toate...mai putin pe moralista!Enjoy...si Ramadan Karim pentru toate!!
Elena30
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:57
monica sa trimit elicopterul dupa tine? sunt curioasa unde ai facut cursurile ...daca nu fac si eu unul imi fac eu niste amici pe la kineto numai ca nu pot sa-mi fac masaj la coloana singura

Postat pe 4 Septembrie 2008 13:57
nu cred ca ar avea de ce sa iasa scandal si aici atata timp cat nu dam curs "invitaiilor" la cearta.imi mentin parerea ca la rautati si provocari menite sa iste cearta e mai bine sa "raspund" cu IGNORE TOTAL!
Malak
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:58
De la: wdy, la data 2008-09-04 13:42:19in romania ,multe femei sunt a doua sau a treia sau,,,,,, a patra sotie a unui musulman ,dar ele nu se considera amante ,nici concubine,ca doar asa se numesc cele care traiesc fara acte multe sunt neinformate,sunt duse de nas ca se casatoresc la moschee,aseasta casatorie nu are nici o valoare pe teritoriul tarii noastre si implicit ele nu au nici un drept legal,doar moral ,de la caz la caz, cand arabul sau musulmanul in cauza are situatie financiara buna si ii lasa femeii ceva cand pleaca ,de obicei spune ca pleaca in vizita,dar dispare definitiv si "sotia" ramane neconsolata sau consolata de alti musulmani ,ca doar a intrat in randurile lot,de la caz la caz SUNT INTR-O TARA LIBERA ,IAR INTERNETUL ESTE ACCESIBIL TUTUROR,ASA CA VA ROG SA VA ABTINE-TI DE LA COMENTARII NEORTODOXE SAU "NEMUSULMANE" PUPICI

Asa cum ai zis e o tara libera si fiecare isi traieste viata asa cum considera ca e mai bine si cum vrea...Deci daca ea vrea sa fie a 75 a sotie care e problema ta si a celorlalte? Las-o sa fie a75 a nevasta....si nimeni de aici nu s-a luat de nemusulmane asa cum zici..din contra. Nici eu nu sunt musulmana dar din cate vad nici una din fete nu mi-a zis nimik si capul tot pe umeri imi este...E drept ca aici fiecare din noi avem un musulman al nostru , dar zau asa........ Nu crezi ca dramatizezi???
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:59
artista ramai aici te rog...pana acum nu ne-ai deranjat cu nimic deci nu ai de ce sa pleci noi nu suntem in masura sa te judecam si in plus este viata ta nu ne priveste pe noi si nici nu ne intereseaza ce ai scris in alte parti asa ca te rugam ramai

Postat pe 4 Septembrie 2008 13:59
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 13:57:57monica sa trimit elicopterul dupa tine? sunt curioasa unde ai facut cursurile ...daca nu fac si eu unul imi fac eu niste amici pe la kineto numai ca nu pot sa-mi fac masaj la coloana singura

La Revital am facut si apoi prin eurocor mi-am luat diploma.... Hai ca astept elicopterul......
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:02
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 13:57:57monica sa trimit elicopterul dupa tine? sunt curioasa unde ai facut cursurile ...daca nu fac si eu unul imi fac eu niste amici pe la kineto numai ca nu pot sa-mi fac masaj la coloana singura

La Revital am facut si apoi prin eurocor mi-am luat diploma.... Hai ca astept elicopterul......
sun_shine

sun_shine
De la: ancuta240783, la data 2008-09-04 13:56:26tunnel,eu nu improsc cu noroi si sunt PACATOASA!am gresit cat pentru 10 vieti si sti cum se spune,MAI este loc!cunosc si Biblia,don't worry!

Sa ne intelegem,,,eu am auzit cuvinte frumoase despre tine,,,uite ca o spun pe forum,,,,dar vad ca vrei sa imi schimb parerea.SI va rog sa intelegeti,eu nu am nimic cu nimen i,eu nu postez la nivel personal,nu vreau sa ma cert cu nimeni,Sunt aici pentru ca imi face placere,pentru ca exista toleranta si intelegere,bun simt si respect.Nu sunt musulmanca,dar aici ma simt bine. Nu sunt perfecta,am 1000 de lucruri pe care le-as schimba la mine.Dar ,cred ca am bun simt.Nu vreau sa cataloghez un om dupa ce scrie pe internet. Si da Ranya este Ramadan,macar acum sa-i respectam pe oamenii acestia...Nu se poate?E ca si cum un musulman ar veni in postul Pastelui sa vb urat despre noi. Mi-a pierit si cheful de munca. Haideti,sa dam dovada ca suntem adevarate lady,ca ,viata personala,religia,,,,si ce mai vreti noi,nu poate strica amicitia care se leaga aici.
Toti avem probleme,,,,,nu trebuie sa ne bagam in viata nimanui.Nu se stie cand vom fi si noi poate itr-o situatie asemanatoare.
Of,sper ca nu va plictisesc,,vorbesc mult,defect profesional.

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:03
the tunnel nu vorbesti prea mult stai linistita ...eu zic sa nu mai alimentam acest subiect si sa ne intoarcem la "oile" sau mai bine zis cafelele noastre ca altfel poate ne trezi in tiganie again

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
rugaminte !!! 4 De la: anaraoul 20 Noiembrie 2009 15:26
Caut scriitor de articole 4 De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48
o scuza buna...!! 5 De la: kika25 19 Octombrie 2009 22:31
oameni impertinenti si idioti............. 59 De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42
CAFEA CU PARFUM DE FEMEIE))) 61 De la: _dulcik_ 4 Septembrie 2009 09:25