Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Iertati-mi greselile de ortografie,va rog,,,mi-am schimbat tastatura si pana ma obisnuiesc cu ea.
Artisa nu pleca,stai aici,,,,sa mai dezbatem tara!
Ancuta,esti binevenita,,,dar hai sa nu ne luam personal de celelalte.
Si inca ceva,,,sunt ortodoxa dar azi am hijab. Uite asa,si deseara ma duc la moschee,si nu mi-a spalat nimeni creierul.Si nici conflicte pe teme religioase nu au fost,si nu vor fi. Va pup

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:08
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 14:03:30
De la: ancuta240783, la data 2008-09-04 13:56:26tunnel,eu nu improsc cu noroi si sunt PACATOASA!am gresit cat pentru 10 vieti si sti cum se spune,MAI este loc!cunosc si Biblia,don't worry!

Sa ne intelegem,,,eu am auzit cuvinte frumoase despre tine,,,uite ca o spun pe forum,,,,dar vad ca vrei sa imi schimb parerea.SI va rog sa intelegeti,eu nu am nimic cu nimen i,eu nu postez la nivel personal,nu vreau sa ma cert cu nimeni,Sunt aici pentru ca imi face placere,pentru ca exista toleranta si intelegere,bun simt si respect.Nu sunt musulmanca,dar aici ma simt bine. Nu sunt perfecta,am 1000 de lucruri pe care le-as schimba la mine.Dar ,cred ca am bun simt.Nu vreau sa cataloghez un om dupa ce scrie pe internet. Si da Ranya este Ramadan,macar acum sa-i respectam pe oamenii acestia...Nu se poate?E ca si cum un musulman ar veni in postul Pastelui sa vb urat despre noi. Mi-a pierit si cheful de munca. Haideti,sa dam dovada ca suntem adevarate lady,ca ,viata personala,religia,,,,si ce mai vreti noi,nu poate strica amicitia care se leaga aici.
Toti avem probleme,,,,,nu trebuie sa ne bagam in viata nimanui.Nu se stie cand vom fi si noi poate itr-o situatie asemanatoare.
Of,sper ca nu va plictisesc,,vorbesc mult,defect profesional.

stai putin,eu am vorbit urat despre tine,ranya,pisi sau malak!nici macar de cleopatra nu m-am luat! este vorba despre total altceva,si chiar sper sa intelegi!eu nu vorbesc aici despre religie,ci despre pacatul de a destrama!vorbim usor,dar daca ar fi sotul nostru,tatal?ar fi la fel?nu conteaza RELIGIA!
alone
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:08
nu vorbesti mult Clau spui doar niste lucruri de bun simt (cu remarca asta nu vreau sa jignesc pe nimeni) si ai perfecta dreptate. nimeni,adica absolut NIMENI nu este in masura sa judece pe altcineva.fiecare e direct raspunzator de alegerile pe care le face si aceste alegeri trebuie respectate,indiferent daca noua celorlalti ni se par sau nu ok.
Malak
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:10
ancuta repet te rog,deci chiar te rog daca ai o problema personala zii pe privat artistei si asa scapam si noi de un scandal

the tunnel eu de cateva zile tot zic ca merg la iftar fetele din fundatia Taiba din Craiova m-au invitat dar offf nu am avut timp eu azi am primit Quran-ul in limba romana si inca 4 carti despre islam si sunt happy abia astept sa le citesc

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:12
De la: ancuta240783, la data 2008-09-04 14:08:24
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 14:03:30
De la: ancuta240783, la data 2008-09-04 13:56:26tunnel,eu nu improsc cu noroi si sunt PACATOASA!am gresit cat pentru 10 vieti si sti cum se spune,MAI este loc!cunosc si Biblia,don't worry!

Sa ne intelegem,,,eu am auzit cuvinte frumoase despre tine,,,uite ca o spun pe forum,,,,dar vad ca vrei sa imi schimb parerea.SI va rog sa intelegeti,eu nu am nimic cu nimen i,eu nu postez la nivel personal,nu vreau sa ma cert cu nimeni,Sunt aici pentru ca imi face placere,pentru ca exista toleranta si intelegere,bun simt si respect.Nu sunt musulmanca,dar aici ma simt bine. Nu sunt perfecta,am 1000 de lucruri pe care le-as schimba la mine.Dar ,cred ca am bun simt.Nu vreau sa cataloghez un om dupa ce scrie pe internet. Si da Ranya este Ramadan,macar acum sa-i respectam pe oamenii acestia...Nu se poate?E ca si cum un musulman ar veni in postul Pastelui sa vb urat despre noi. Mi-a pierit si cheful de munca. Haideti,sa dam dovada ca suntem adevarate lady,ca ,viata personala,religia,,,,si ce mai vreti noi,nu poate strica amicitia care se leaga aici.
Toti avem probleme,,,,,nu trebuie sa ne bagam in viata nimanui.Nu se stie cand vom fi si noi poate itr-o situatie asemanatoare.
Of,sper ca nu va plictisesc,,vorbesc mult,defect profesional.

stai putin,eu am vorbit urat despre tine,ranya,pisi sau malak!nici macar de cleopatra nu m-am luat! este vorba despre total altceva,si chiar sper sa intelegi!eu nu vorbesc aici despre religie,ci despre pacatul de a destrama!vorbim usor,dar daca ar fi sotul nostru,tatal?ar fi la fel?nu conteaza RELIGIA!

Toti facem pacate , dar aici e vorba de alegrile fiecaruia.. Sa te intreb ceva: daca relatia nu mai merge , nu mai sunteti fericiti ce preferi ? Sa traiesti asa facandu-ti viata si mai mizerabila si nu numai tie ci si a celorlati sau pur si simplu il lasi cu alegerea facuta??
Caci pana la urma asta cautam cu toti..FERICIREA...E clar cand cineva isi face" o amanta"/" amant" are si motiv sa o faca . Ceva nu mai merge in casnicie..........

sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:15
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 14:12:39ancuta repet te rog,deci chiar te rog daca ai o problema personala zii pe privat artistei si asa scapam si noi de un scandal

the tunnel eu de cateva zile tot zic ca merg la iftar fetele din fundatia Taiba din Craiova m-au invitat dar offf nu am avut timp eu azi am primit Quran-ul in limba romana si inca 4 carti despre islam si sunt happy abia astept sa le citesc

Am vorbit si eu cu prietenul meu sa imi aduca o copie dupa cartea sfanta. Din pacate nu poate sa imi aduca decat in engleza..... offffffffff yaaaaaaaaa
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:18
monica Quranele in limba romana le poti gasii la moschee sau la persoanele musulmane eu vreau unul in araba (au un aspect extraordinar)pacat ca daca iau unul de la mama lui nu voi intelege nimic din el

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:20
i rest my case!monica,se spune ca nu exista un vinovat in destramarea casniciei,ci doi.adica sotul si sotia,dar sa nu uitam ca unii oameni pur si simplu GRESESC!
alone
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:23
Ancuta,pai eu nu am spus ca ai vb urat despre mine....Si nici de cleopatra,nu vad de ce te-ai lua. Iti raspund la o intrebare,prin alta,stii, ca la judecatorie....Tu sau eu ,stim noi ce este in familia acestu domn?NU.deci nu putem judeca din aparente.Punct.Deja imi ies din pepeni,si sunt calma de felul meu.....Casnicia este o loterie,daca ai fi trecut prin ea,ti-ai fi dat seama.Nu stiu daca esti casatorita sau nu.Nu poti tine langa tin un om.De multe ori,ele,,,,amantele,,,cum le spui tu,pica nevinovate la mijloc. Gata.Din respect ptr araboi,,,ma opresc aici.Daca vrei putem discuta despre orice altceva,dar nu subiectul acesta..E o luna sfanta,insha Allah....Si am putea sa vorbim,,,pfff,,,despre cate in luna si in stele,,,Daca vrem sa mentinem curata aceasta cafenea.NU?

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:25
fetelor mi se pare mie sau stam intr-o cafenea fara cafea?cine vrea sa se inscrie acum pe "lista"
Malak
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:27
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 13:59:53artista ramai aici te rog...pana acum nu ne-ai deranjat cu nimic deci nu ai de ce sa pleci noi nu suntem in masura sa te judecam si in plus este viata ta nu ne priveste pe noi si nici nu ne intereseaza ce ai scris in alte parti asa ca te rugam ramai

Multumesc Ranyiah, va multumesc la toate, si va pup..N-am sa plec, dar bem si noi o cafea??
Elena30
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:31
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 14:12:39ancuta repet te rog,deci chiar te rog daca ai o problema personala zii pe privat artistei si asa scapam si noi de un scandal

Iftar...oooo daaaa...si eu vreau sa merg, dar nu stiu cand o sa ajung..si the tunnel...nici eu nu sunt musulmana si merg uneori la moschee..Inca n-am purtat hijab, dar poate am sa port si eu, ca n-am nici o problema, chiar imi place :)
Elena30
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:33
bai si eu vreau o cafea si un om cu chimia sa ma ajute la probleme deci cafea+tigara+chimie=dezastru pentru viata si sanatatea mea

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:34
cafeaua si tigarile le dau eu
Malak
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:39
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 14:34:43bai si eu vreau o cafea si un om cu chimia sa ma ajute la probleme deci cafea+tigara+chimie=dezastru pentru viata si sanatatea mea

Si mie mi-ar fi placut medicina,dar chimia si matematica ..nuuuuuu..Eu sunt cu palavrageala,cu scrisul foarte mult,cu legile ce se bat cap in cap in minunata noastra tara.
nectar de pere sau kiwi....Se invita careva?Plus o ciorbita de pui,mi-a comandat-o colegul,,cica e amabil si s-a gandit la mine (dar de fapt crede ca-i maresc salariul )
HIHI.....

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:40
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 14:20:15monica Quranele in limba romana le poti gasii la moschee sau la persoanele musulmane eu vreau unul in araba (au un aspect extraordinar)pacat ca daca iau unul de la mama lui nu voi intelege nimic din el

Merci, merci, merci...........imi vine sa te pup...
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:44
junioru' ce-ti mai face clau?
Malak
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:44
De la: Malak, la data 2008-09-04 14:27:19fetelor mi se pare mie sau stam intr-o cafenea fara cafea?cine vrea sa se inscrie acum pe "lista"
..
Vine si fata...deja simt ca imi plesneste capul de la acte....
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:48
De la: ancuta240783, la data 2008-09-04 14:23:13i rest my case!monica,se spune ca nu exista un vinovat in destramarea casniciei,ci doi.adica sotul si sotia,dar sa nu uitam ca unii oameni pur si simplu GRESESC!

E foarte adevarat ce zici, dar acesta nu e un motiv sa judecam cum isi traieste cel de langa noi viata....
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:50
si mie imi place sa palavragesc "the tunnel" uneori intru in niste discutii si "filosofez" de ma mir si eu ce-i cu mine... chimia la medicina nu-ti trebuie decat pt a intra si asta depinde de centrul universitar in rest sufletul lui avram iancu ...iar mate daca stii sa aduni sa scazi sa inmultesti si sa imparti esti taman buna de medic un nectar de pere vreau si eu dar la ciorbita de pui voi zice pas as manca altceva dar nu stiu ce da-ti-mi voi cateva idei

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:51
De la: Malak, la data 2008-09-04 14:44:40junioru' ce-ti mai face clau?

Bine,multumesc de intrebare.Acum invata sa vb la tel,,si pana nimereste ce vrea sa spuna,se balbaie :)...haha....Aseara am vb cu el si spunea ca nu-l mai doare burtica...E liniste in casa fara el,,,mai ma relaxez si eu,,,dar nu l-as lasa acolo la infinit.

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:52
uite o cafeluta si pt tine monica
Malak
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:53
artista pot sa te rog si eu sa ma ajuti putin la chimie daca tot ti-ai oferit ajutorul intr-o pagina anterioara pleaseeeee

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:53
feteeeelooor where are you?

Postat pe 4 Septembrie 2008 15:09
ziua buna dragele mele...ce mai faceti?

va doresc o zi frumoasa...

Postat pe 4 Septembrie 2008 15:10
asalam aleikom mafia si noi p-aci ca fetele de fapt doar eu am ramas momentan din cate de pare tu ce mai faci? vrei o cafeluta un ceiut un piscot ceva?

Postat pe 4 Septembrie 2008 15:16
sa nu te refuz..dar totul este virtual pana la ora 6:45 ....meri mult.....masalama

Postat pe 4 Septembrie 2008 15:18
poi virtual mafiuto acum vine dar n-ai zis ce doresti?

mafia ce mananci in seara asta la iftar?ca mie ieri mi-a facut un prieten o pofta teribila de mancare araba

Postat pe 4 Septembrie 2008 15:25
De la: Malak, la data 2008-09-04 14:53:42uite o cafeluta si pt tine monica

Multumesc mult..... chiar imi trebuia...
sun_shine
Postat pe 4 Septembrie 2008 15:27
Sunt si eu pe aici...:)..Buna Mafia,scuze ca salut cu intarziere,sunt prinsa in discutii very bigg cu arabusu,,of e bolnavior :(

Postat pe 4 Septembrie 2008 15:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum 70 De la: kudika315748 13 Septembrie 2010 19:54
Forumuri cafenele etc 3 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54
cadou neasteptat 7 De la: Camelia_08 4 Decembrie 2011 10:50
Buna ziua ! 5 De la: Alecsandra_13 15 Martie 2010 12:18
Plec in Vama Veche cu cortu' 7 De la: dandanaua_reloaded 27 August 2009 12:06