Mai multe
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 10:24:51Pai nu stiu nici o reteta...nici eu nu dorm noaptea,dar la mine este ceva nativ.Prefer sa fac orice altceva decat sa dorm.Si asa viata-i scurta Si eu dorm putin din fire, cam 4 ore pe zi, si asta se intampla de vreo cativa ani, dar crede-ma pentru binele meu as vrea sa dorm si eu mai mult...Si intr-adevar viata e scurta, dar macar acum, cand nu e arabusul sa dorm, ca apoi...am sa incerc cu teiul, cu laptele no chance, am insuficienta la lactoza, nu pot consuma lactate...In rest?? Ce mai ziceti ca faceti??? |
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 10:35 |
||
|---|---|---|
De la: Malak, la data 2008-09-04 10:29:23eu am maaaaare nevoie Vine cafelutaaaaaaa.....Cum sa nu? Cum o preferi?? |
||
|
sun_shine Postat pe 4 Septembrie 2008 10:35 |
||
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 10:30:41eu de cativa ani buni nu dorm decat 4-5 ore maxim pe noapte cand am multe de facut nu dorm nopti la rand...dar deja m-am obisnuit Cafelutza e gata, asa ca te astept, si tigari sunt , Kent 8, asa ca ce mai stai..Legat de orele de somn, pot sa iti zic ca de luni pana acum am dormit 8 ore, si restul le-am petrecut stresandu-ma cu furnizorii din italia, cu placile de quartz si cu culorile vietii...Aaaaa...si acum plang ca n-am avut ce face si m-am uitat la costu suplimentar :)))...
|
||
|
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 10:37 |
||
De la: Artista25, la data 2008-09-04 10:35:12De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 10:24:51Pai nu stiu nici o reteta...nici eu nu dorm noaptea,dar la mine este ceva nativ.Prefer sa fac orice altceva decat sa dorm.Si asa viata-i scurta Un masaj reflexo te poate ajutat sa stii....Si apoi daca vrei ma ofer voluntar.... |
||
|
sun_shine Postat pe 4 Septembrie 2008 10:38 |
||
artista nu-mi vorbii de facturi la telefon te rog ca si ale mele sunt astronomice kent 8 e taman bun singurele tigari pe care le fumez si din cand in cand pall mall mentolat ca-mi place mult gustul cunosc cum e sa dormi intr-o saptamana cateva ore si adunate la un loc sa nu dea nici 24 dar ce pot sa zic ma pregatesc de viata de medicinist
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 10:40 |
||
monica stii sa faci masaj?ca tare mi-ar trebui si mie unul nu neaparat reflexo deci imi faci pls pls pls
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 10:43 |
||
bine nu-ti vorbesc...iti vorbesc de facturi de la...mobil Frumoasa meserie ti-ai ales, ce pot sa zic, eu sunt chimist in protectia mediului, dar ce folos..nu cred ca voi profesa vreodata, lucrez in domeniul amenajarilor interioare si aici o sa raman..In rest,hai sa fumam tigara aia, adica 1 tu 1 eu..sau 2..sau vedem noi si sa bem o cafelutza...Noi sa fim sanatoase, boala vine singura ..
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 10:51 |
||
fara zahar si nu foarte fierbinte merci frumos monica .p.s. fetelor va rog fara facturi telefonice ca m-apuca groaza
|
||
|
Malak Postat pe 4 Septembrie 2008 10:53 |
||
la mine toate facutrile de telefon fix ori mobil sunt mari,cand stiu ca vin facturile de telefon e crima si pedeapsa eu nu pot zice ca-mi face o deosebita placere chimia din contra este un chin o invat pt admitere si cam atat ca biochimia oricum va fi imposibila si daca nu vine singura boala o aducem noi cu atatea tigari dar cum vb cu niste prieteni de ceva tre sa murim si noi deci let's live our lives
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 11:00 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-04 10:53:22fara zahar si nu foarte fierbinte Deci uraaaaaaaaaaaaaaa....inca niste persoane care ma inteleg, si au aceeasi problema ca si mine,pana acu nu auzeam decat, fata esti nebuna, cum poti vbi atata la telefon...Dar acum stiu, nu sunt singura..Si sa nu cumva sa intelegeti ca va fac nebune, ca nu am nici cea mai mica intentie..Altfel, mi-a stricat dimineata france aia, m-am uitat pe topicul ei, of of of n`o mai suport... the tunnel, mi-a placut mult mesajul tau, dar oricum ele nu o sa inteleaga, pentru ca ...nu vor !! Repede la cafea fetelor ca vad ca se raceste...
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 11:02 |
||
artista nu mai aduce vorba de gasca vesela te rugam este mult prea de dimineata si inca mai am multe de facut inainte sa-mi stric ziua si app intr-o lume nebuna daca esti sanatos nu poti supravietui
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 11:05 |
||
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 11:05:34artista nu mai aduce vorba de gasca vesela te rugam este mult prea de dimineata si inca mai am multe de facut inainte sa-mi stric ziua Biochimia e misto, mie mi-a placut mult ..daca e sa ai probleme, te pot ajuta...Scuze ca am amintit de...intre altele sapt viitoare imi vine si mie facura...si eu zic ca is sanatoasa..cel putin fizic, ca-n rest stie toata lumea ca is nebuna....vai mie ce somn imi e, dc ma ia pe mine somnu` numai la birou nu inteleg... pana una alta, sa ma pun sa si gata cu cafeaua pana pe la 1, ma dau pe apa plata...mai vrea cineva???
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 11:13 |
||
De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 11:05:34artista nu mai aduce vorba de gasca vesela te rugam este mult prea de dimineata si inca mai am multe de facut inainte sa-mi stric ziua cata dreptate ai .cat despre persoanele care ,dupa cum spuneam si mai devreme,si-au facut un hobby in a-i jigni pe altii nu am decat un singur lucru de spus "welcome to my iggy land"(a se citi "nu meritati deranjul!!!")
|
||
|
Malak Postat pe 4 Septembrie 2008 11:15 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-04 11:15:57De la: Ranyiah, la data 2008-09-04 11:05:34artista nu mai aduce vorba de gasca vesela te rugam este mult prea de dimineata si inca mai am multe de facut inainte sa-mi stric ziua Bine zis... asta am s=o tin minte...welcome to my iggy land ...hihihih...mersi malak :)
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 11:18 |
||
anytime
|
||
|
Malak Postat pe 4 Septembrie 2008 11:20 |
||
Ce mai e nou? Of cata treaba e aici la birou,si afara e soareeeee....o zi insorita :(...Si eu sunt prinsa in conferinte,rapoarte,,,,,bleah...cred ca plec home,si asa secretara sta pe mess,,,mai bine la treaba
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 11:41 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 11:41:46Ce mai e nou? Of cata treaba e aici la birou,si afara e soareeeee....o zi insorita :(...Si eu sunt prinsa in conferinte,rapoarte,,,,,bleah...cred ca plec home,si asa secretara sta pe mess,,,mai bine la treaba te inteleg...prin asta trec eu acuma...rapoarte, sedinte si o mie de telefoane... nu mai vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...plec la cafea, stiu nu e 1,dar nu rezist....
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 11:50 |
||
mai stau si eu putin si ies la o binemeritata(zic eu) pauza
|
||
|
Malak Postat pe 4 Septembrie 2008 12:07 |
||
M-am enervat...si de cateva zile incerc sa-mi pastrez calmul pe forumul KUDIKA,si sa fiu impartiala,dar acum e prea de tot.Nu am jignit pe nimeni,pffffffffffffff.......unele personaje m-au ambitionat si o sa merg pana in panzele albe sa fac dreptate.
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 12:12 |
||
| stai usor.ce-ai patit?ce s-a intamplat Clau? | ||
|
Malak Postat pe 4 Septembrie 2008 12:16 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-04 12:07:24mai stau si eu putin si ies la o binemeritata(zic eu) vin si eu
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 12:16 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 12:12:44M-am enervat...si de cateva zile incerc sa-mi pastrez calmul pe forumul KUDIKA,si sa fiu impartiala,dar acum e prea de tot.Nu am jignit pe nimeni,pffffffffffffff.......unele personaje m-au ambitionat si o sa merg pana in panzele albe sa fac dreptate. cine te-a enervat?...ca-i dau eu doua japoneze si o vibranta...de ramane cu vanatai o luna
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 12:17 |
||
cum sunt japonezele alea artista?
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 12:18 |
||
|
Pai am fost catalogata ca nefiind crestina,sau mai bine zis una din acelea cu masca...haha....hai ca m-a distrat faza aceasta.Si oricat s-ar discuta cu mine,eu nu pot sa inteleg nimic.Cam asta sunt eu ,in viziunea unor crestine. Mai sa fie! |
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 12:24 |
||
bagi toate prostiile-n seama .haideti mai bine sa va scot la o cafea si-o tigare ,in concluzie la binemeritata mea pauza
|
||
|
Malak Postat pe 4 Septembrie 2008 12:27 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 12:24:57Pai am fost catalogata ca nefiind crestina,sau mai bine zis una din acelea cu masca...haha....hai ca m-a distrat faza aceasta.Si oricat s-ar discuta cu mine,eu nu pot sa inteleg nimic.Cam asta sunt eu ,in viziunea unor crestine. cu masca? ma ia durerea de cap cand aud atatea prostii, lasa-le-ncolo, nu merita atentie....Malak eu vin, nu pot refuza o asemenea invitatie...
|
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 12:34 |
||
artista! ASTA ESTE NOUA DENUMIRE LA STATUTUL DE AMANTA?iti recomand sa o lasi pe france in pace! iar voi,fetelor,nu inteleg un singur lucru?cum puteti TOLERA o femeie,care este amanta si se si lauda cu asta???poate sunteti fiice,mame sau sotii,acceptati acesta situatie? ARTISTA,draga,te gandesti pentru 5 min la sotia lui?urmasii lui? mi-e scarba,sincer! |
||
|
alone Postat pe 4 Septembrie 2008 12:58 |
||
| D-zeu ne-a dat minte,ca sa stim cum sa gestionam o relatie,putere de munca si cel mai important,UN SUFLET,ca sa facem alegeri bune,sa luptam pentru familia noastra si pentru copii.sa fim un sprijin real in casnicie.NU sa destramam! | ||
|
alone Postat pe 4 Septembrie 2008 13:02 |
||
| O sa mor aici....De cald, de sete, si de somn...E cineva care sa lucreze in Popesti Leordeni, pe centura? Sa nu cumva sa se subinteleaga gresit...sa faca un act de caritate si sa-mi aduca si mie o sticla de suc...i-o platesc evident..multumesc anticipat...pupici... | ||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 13:23 |
||
De la: ancuta240783, la data 2008-09-04 12:58:46 Eu nu sunt amanta, sunt viitoare sotie, ok?Asta e singurul lucru care am sa ti-l adresez, iar in rest, daca ai venit aici, sa imi creezi mie mustrari de constiinta nu ai nici o sansa, ok? El e un om matur, nu i-am destramat eu nimic, si alegerile fiecaruia dintre noi, ne apartin noua si suportam consecintele. O zi buna. |
||
|
Elena30 Postat pe 4 Septembrie 2008 13:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Plec in Vama Veche cu cortu' | 7 | De la: dandanaua_reloaded 27 August 2009 12:06 |
| singuratatea in doi...... | 16 | De la: kudika427237 29 August 2011 15:16 |
| roxana | 3 | De la: freakbabe 11 Decembrie 2009 19:17 |
|
|
||
| FREE CAFFE | 30155 | De la: jenesaispas 20 August 2013 16:04 |
| Cafeneaua lui Adelle :) | 45 | De la: justmetraian 7 Iulie 2010 07:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.