Mai multe
fetelor eu va invit la o pauza de cafea si
|
||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 12:44 |
||
|---|---|---|
mahy acum vine autograful oh ce bine ma simt cand ma acapareaza fanii
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 12:58 |
||
Eu as bea ceva,si nu stiu ce,,,am servit un iaurt cu musli,,,rece,,,dar mi s-a facut o sete.
|
||
|
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 12:59 |
||
Dragele mele, pentru mine incepe week-end-ul! Distractie placuta si vreme insorita va doresc!
|
||
|
mahy33 Postat pe 5 Septembrie 2008 14:28 |
||
week-end fain mahy
|
||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 14:29 |
||
O sa imi crape capul, am o migrena insuportabila, cei de la ITM m-au facut praf, arabusul meu vrea bataie, e ora 3 si n`am baut nici o cafelutza, simt ca o sa... VOi ce faceti fetelor??? Va pregatiti de weekend? PUpici la toate, ma intorc la treaba....
|
||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 14:34 |
||
uite de la mine o cafea , o si ia si tu ceva pt durerea de cap (asta daca nu esti in post)
|
||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 14:47 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-05 14:47:39uite de la mine o cafea Girls,ma duc acasa...Un weekend minunat,poate ne bem dimineata cafeaua impreuna...Va pupic dulce pe toate MUahh
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 15:04 |
||
pupici si un week-end cat mai placut
|
||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 15:12 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-05 14:47:39uite de la mine o cafea Malak azi n-am reusit nimic cu postul, ma simt cam aiurea, dar asta e, iar cu capul nu stiu cum o sa o scot la capat...mai am 2 ore de stat la birou..M-a luat si somnu..toate mi se intampla numai mie...:)))...mersi de cafea, tocmai am facut si eu.. Altfel fetelor?Voi ce faceti???Multi pupici.. |
||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 15:47 |
||
| Eu ma pregatesc sa inchei o saptamana infernala si abia astept s-ajung acasa | ||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 15:57 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-05 15:57:24Eu ma pregatesc sa inchei o saptamana infernala si abia astept s-ajung acasa te inteleg perfect, a fost cea mai grea saptamana pentru mine, conducere noua, cu noi idei, plus ca a fost si prima saptamana fara arabusu, nu vreau decat sa ajung acasa si...sper sa dorm... |
||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 16:05 |
||
| arabusa,schimbasi numele dar tot artisa in ale curvarasitului ramii.tu esti a doua penala care trebuie sa dispari dupa ailalta.sa nu zici ca si tu tinusi post.fugi ca spurci cafeneaua cu mirosul putorii tale spargatoare de case ce esti! | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 16:32 |
||
De la: cristinabarbu, la data 2008-09-05 16:32:33arabusa,schimbasi numele dar tot artisa in ale curvarasitului ramii.tu esti a doua penala care trebuie sa dispari dupa ailalta.sa nu zici ca si tu tinusi post.fugi ca spurci cafeneaua cu mirosul putorii tale spargatoare de case ce esti! Serios? Asa ai decis tu?? Esti doar o frustrata , fara educatie, fara bun simt, care se trezeste si ea vorbind asa..fara sa ai macar habar de nimic...Vrei sa-ti zic ceva? Mersi de complimente, pe mine, vorbele tale nu ma ranesc deloc, pentru ca pe oamenii ca tine, care nu incearca decat sa starneasca scandal nu dau 2 bani.. Weekend placut.. |
||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 16:40 |
||
hellooo ce e aici? cristinabarbu eu zic sa incetezi cu jignirile pe acest topic ca aici nu e usa cortului
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 16:42 |
||
| raniyah tu sa taci ca esti in ramadam.cum puteti vorbi cu toate scursurile societatii.asta a despartit o familie tuta.putea sa fie a doua nevasta.de ce sa desparta! | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:04 |
||
|
raniyah...iti amintesti ce anume ti-am scris pe privat acum ceva timp in urma???? eh uite ca amincercat si eu sa ma fac explicata...desi cred ca am dat-o in bara rau de tot cu modul de a fii mai explicita nu cu altele dar .... imi pare rau ca nu mi-am ascultat propriul sfat . incerc din toate puterile mele sa fiu in continuare o lady dar uneori asa-mi vine sa trag o mama de injuratura.... ma abtin ca nu-i frumos... da si la mine careva un ceai care sa ma calmeze???pls pls pls |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Septembrie 2008 17:12 |
||
| tu si cu tine nu te stresa ca faci riduri.de tine nu citi ca spargi familii dar vazui ca si tu inainte ai vorbit urit despre islam.te iert ca esti remediata. | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:16 |
||
si eu ma abtin mai ales pt ca e ramadan ,dar si pt ca tin la demnitatea mea si nu ma cobor la usi de corturi....si da cristinabarbu este Ramadan tocmai de asta te rog sa ne respecti si sa nu mai vb urat pe acest topic cum am mai spus poate pentru crestini Ramadan-ul nu inseamna nimic,dar pentru musulmani si cei interesati de islam inseamna enorm si tocmai din acest motiv lumea pe topic-ul asta incearca sa nu jigneasca...si cu cine vorbim noi este problema si treaba noastra nu ai niciun drept sa ne spui cu cine putem vorbi si cu cine nu si te rog sa-ti moderezi limbajul cu mine nimeni nu imi poate spune sa tac cu atat mai putin tu...deci te rog respecta Ramadan-ul ca tot ai amintit chiar tu de el si nu mai vorbi vulgar...numai bine ema mama eu am terminat toate resursele de ceai din casa de cand scriu pe kudika
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:18 |
||
|
:(...e trist ce vad,pe bune.again and again... pai veniti la mine,am de toate,,,ceai,cafea,,suc,,,,galuste cu prune :) So,,,? de cand sunt pe kudika atatia nervi am adunat,,,,,,
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:23 |
||
| raiyah schimbi impresia despre tine.se spune ca cine se aseamana se aduna.nu sint crestina. | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:25 |
||
the tunnel de cateva zile as manca niste galuste dar doar din gris eu am baut azi la cafea suc si ceai de mi se scula parul in cap....si eu la fel cu nervii si de obicei sunt caaaalma dar aici am reusit sa ma enervez urat de tot chiar trebuie facut ceva
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:26 |
||
|
eh fetelor nu stiu voi daca tineti sau nu postul, eu il tin de 3 ani si sunt musulmanca de 4, prima oara am tinut postul singura in romania, apoi m-am maritat si am tinut al doilea an postul in egipt iar acum al treilea an il tin in anglia. unde e cel mai greu? in anglia, pentru ca postul incepe la 4 dimineata si poti sa mananci de abia la 8 seara.... cel mai greu e cand fac mancare :) dar alhamdulillah (slava lui allah) prin post nu caut decat multumirea lui allah :) ce mancaruri faceti de ramadan? si cum va pregatiti de eid? acum vad si eu diferenta dintre a petrece ramadanul intr-o tara musulmana si o tara non-musulmana :) ramadan kareem! :) |
||
|
Mihaela_Eid Postat pe 5 Septembrie 2008 17:27 |
||
|
Galuste din gris?Te referi la supa?sau ?ca nu stiu..da si mie reteta cand ai timp pe privat sau ms. |
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:28 |
||
| RAMADAM KAREM si fara prostituate pe aici. | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:30 |
||
Hey Miha,,,ce mai faci?sa stii ca eu stiu cum e cu postul,tin cand trebe la ortodocsi. Pana la urma,D-zeu face ce vrea si cum crede de cuviinta. Sa nu uitam,in fiecare zi,sa fim mai buni,sa ne apropiem de el,sa lasam rautatile deoparte....Usor de zis,greu de facut.Nu fetelor?
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:32 |
||
|
dap.... raniyah ai dreptate cred ca e vremea s aimi fac si eu provizii mari de ceai de tei.... nu numai pt ca e ramadanul(la musulmani) ci pt ca o sa ajung sa ma enervez iar in perioada asta rte sa fiu calma mai calma decat insasi calmitatea in persoana....ca sa ma exprim asa mai ciudat... aberez deja din cauza stressului .. deh fetele care nu va faceti auzite maine..... weekend placut si multa rabdare va doresc... si totusi indraznesc sa cer cuiva ceva sa ma calmez...veun extraveral ceva daca cu ceai nu se poate???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Septembrie 2008 17:33 |
||
the tunnel iti scriu reteta deseara de la supa cu galuste deja salivez...MIha ne pare bine sa te avem printre noi intr-adevar Ramadanul nu este la fel intr-o tara musulmana cu cel dintr-o tara nemusulmana..din pacate
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:35 |
||
ema iti trimit eu niste Xanax dar vezi cat iei poate te linistesti definitiv
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:38 |
||
salutare fetelor.. hm.. fata aia care tot scrie ,,vazui,, ,,facusi,, etc .. taaaaaare cunoscuta imi este Cred ca si voi stiti
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de ce nu se opreste?pastila de a 2 a zi cauza? | 4 | De la: kudika_7881 20 Mai 2012 22:48 |
| PORTRETE LA COMANDAAAA...vrea cineva?... | 27 | De la: lil_devil 18 Martie 2009 19:53 |
| remarca memorabila a unei pitipoance | 13 | De la: dienuscha 10 Iunie 2010 17:02 |
|
|
||
| ana | 3 | De la: iulia069834 13 Noiembrie 2009 11:41 |
| ce parere aveti despre slujba la companii multi-nationale sau patroni straini? | 2 | De la: ancamts 7 Martie 2009 13:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.