Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Postat pe 7 Septembrie 2008 23:07
Sorry......

Postat pe 7 Septembrie 2008 23:08
Noapte buna fetele...azi am cam tras chiulul..ive been busy,dar maaaaineeeeee..o sa am tot timpul din lume..Somnic pufos...
Elena30
Postat pe 7 Septembrie 2008 23:11
gaby nush eu nu ma inchin n-am facut-o niciodata pt ca nu am crezut in icoane...dar nu trebuie sa-i judecam pe cei care o fac cum nici unui musulman nu-i place ca cineva sa se ia de Profet nici unui crestin nu-i place ca cineva sa se lege de Fecioara Maria sau de Isus...fiecare cu crezurile sale si pana la urma toti cred ca religia lor detine adevarul universal si ei sunt alesii mai mult decat religia conteaza CREDINTA pentru ca Dumnezeu/Allah va ajuta un om in nevoie si daca el este musulman si daca el este crestin,evreu sau budist eu nu pot sa cred ca Dumnezeul meu care este bun si milostiv poate judeca un om numai pt religia lui
rannya
Postat pe 7 Septembrie 2008 23:13
Ranya, noi musulmanii nu ne rugam la profetul Muhammad(salallahu aleihi ua sallam) pentru ca a fost tot om si se ruga si el la Dumnezeu.Noi ne rugam la Dumnezeu. Dupa cum cred ca bine stii musulmanii ii stimeaza mult pe Isus si Fecioara Maria, pentru ca la fel au fost oameni buni, musulmani(supusi lui Dumnezeu), Isus a fost profet, a adus cuvintul lui Dumnezeu pe pamint. Noi ii stimam mult pe acesti oameni. Dar nu facem pacatul de a ne ruga la ei, de a cere de la ei ceea ce doar Dumnezeu poate da. Ei au fost oameni, care la fel se rugau la Dumnezeu.
Cum poate un om care se roaga si el la Dumnezeu pentru a_l salva, a-l ierta, cum poate el sa-i salveze pe alti oameni?

Ranya daca ai inceput sa studiezi islamul, o sa ajungi si la aceste lucruri, si InshAllah Allah sa-ti deschida calea spre El.

Postat pe 7 Septembrie 2008 23:21
http://www.youtube.com/watch?v=3_5q3VtbT84

recitare din Quran si se potriveste si pe discutia noastra Gaby....pe mine recitarile din Quran ma linistesc mai ales cand mi-e rau si ascult Quran ceva se intampla si imi revin am ramas si eu uimita prima data
rannya
Postat pe 7 Septembrie 2008 23:36
Quranul este cuvintul lui Allah de aceea linistete cind il asculti.

In aceste aya este ceva despre ce vb noi.
Tawhid(unicitatea lui Allah) se imparte in 3 parti componente:
1.Tawhid ar-rububia:Allah este singur Creatoruul cerului si al pamintului, doar El da viata, si doar El aduce moartea.

2.Tawhid al-uliuhia:Allah e singur demn de adorare, toate rugile noastre treb sa fie adresate doar Lui.

3.Tawhid asma ua-sifat:Allah este singur detinatorul celor mai frumoase nume si atribute.

Deci, cum se spune si in aceste aya, pe oricine a-i intreba Cine a creat cerul si pamintul? Ei sigur vor spune Allah. Dar majoritatea din ei nu vor intelege...Adica toti, chiar si crestinii, evreii ei recunosc tawhid ar-rububia, adica ca Allah este creatorul a tot ce ne inconjoara, dar ei nu recuosc celelalte 2 parti componente la fel foarte importante ale tawhidului, de aici si au aparut inovatii diferite, si schimbari in religii.Ei recunosc ca Allah e singurul creator, dar totusi pe linga El se inchina la idoli, icoane, sfinti, profeti s.a.

Postat pe 7 Septembrie 2008 23:52
Va las, de fapt te las Ranyah ca paremise ca suntem doar noi pe aici. Miine treb sa ma trezesc dimineata sa plec la universitate.

Gindeste-te bine. Sa stii ca esti foarte bogata ca ai islamul. Nu-l scapa si nu te uita ce fac musulmanii in ziua de azi, uite-te ce scrie in Quran, Sunna.

Postat pe 7 Septembrie 2008 23:55
am incercat si eu odata salata arabeasca,dar nu stiam ca este a arabilor fetelor...ce ziceti...de un ceai sau cafea cu baclavale...peste o saptamana...adica pe 15 sept este ziua mea!fac cinste!
crystyyna2000
Postat pe 8 Septembrie 2008 02:47
oricum toate sunteti invitatele mele de onoare
crystyyna2000
Postat pe 8 Septembrie 2008 02:48
buna fetelor as vrea sa ma alatur si eu.. sper ca inca mai este deschisa cafeneaua. :) as vrea sa imi spuneti si mie una alta despre obiceiurile din turcia.

pe data de 16 septembrie plecam in concediu eu si sotul meu in turcia, mai exact in bodrum.

va rog sa nu radeti de mie dar nu am mai fost. am mai auzit una alta insa... prefer sa va intreb decat sa ajung acolo si sa ma fac de rusine.

una din intrebari ar fi: pot purta pantaloni scurti pana la genunchi fara sa fiu privita urat sau cine stie cum?????

apoi

care sunt cele mai delicioase mancaruri ( denumiri ) traditionale ??

va multumesc mult
noapte buna

ALYA_NA
Postat pe 8 Septembrie 2008 04:34
masha allah gabi masha allah!
Mihaela_Eid
Postat pe 8 Septembrie 2008 05:27
buna dimineata fetelor.. ce mai faceti? v-am pregatit o cafeluta delicioasa.. de la starbucks! Am fost ieri si am luat 3 pachete..

Postat pe 8 Septembrie 2008 08:49
Ramadam kareem....!! azi imi permit sa va fac si eu o urare... fiin Sfanta Marie Mica la noi...ee stiti voi ce vreau sa spun daca vreuna dintre voi se numeste Maria....

atunci un la multi ani cu multe bucurii si plin de zambete si fericireee!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Septembrie 2008 09:10
saba7 al-khair fetelor si ma alatur si eu urarii Emei,la multi ani tuturor Mariilor
Malak
Postat pe 8 Septembrie 2008 09:17
Buna dimineata tuturor si bine v-am regasit! Vad ca s-au intamplat multe, am avut ceva de citit. LA MULTI ANI sarbatoritelor si o zi cat mai placuta!
mahy33
Postat pe 8 Septembrie 2008 09:58
Neatza!Am o stare......ciudata..o cafea va rog frumos....Pupici la toate si LA MULTI ANI DE SF MARIE!MUAH
sau on topic,,,,multi ortodocsi nu isi fac chip cioplit.Adica se roaga doar la D-zeu,nu la icoane si alte obiecte facatoare de minuni....

Postat pe 8 Septembrie 2008 09:58
Vine cafeluta imediat! Da' cum sa fie? Si eu sunt cam ametita dupa 2 zile liber, imi intru mai greu in ritm....offf
mahy33
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:02
Neata la toate...Cineva on?? De dimineata sunt plina de nervi...
Elena30
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:05
De la: ALYA_NA, la data 2008-09-08 04:34:40buna fetelor as vrea sa ma alatur si eu.. sper ca inca mai este deschisa cafeneaua. :) as vrea sa imi spuneti si mie una alta despre obiceiurile din turcia.

pe data de 16 septembrie plecam in concediu eu si sotul meu in turcia, mai exact in bodrum.

va rog sa nu radeti de mie dar nu am mai fost. am mai auzit una alta insa... prefer sa va intreb decat sa ajung acolo si sa ma fac de rusine.

una din intrebari ar fi: pot purta pantaloni scurti pana la genunchi fara sa fiu privita urat sau cine stie cum?????

apoi

care sunt cele mai delicioase mancaruri ( denumiri ) traditionale ??

va multumesc mult
noapte buna

POT SA SPUN CE E IN ISTANBUL SI CRED CA ASA E IN TOATA TURCIA TOTI SA TE IMBRACI CU CE VREI CA DOAR ESTI TURIST SI NU,NU VEI FI PRIVITA CIUDAT PT CA SUNT OBISNUITI CU TURISTI DE TOATE NATIILE.NU-TI FACE PROBLEME.
alexalice
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:17
pai o cafea mai lunga cu lapte si un strop de sugar!Multam Malak
Arabusa...ce e cu tine?incepi saptamana cu nervi,nu e bine

Postat pe 8 Septembrie 2008 10:21
imi da si mie cineva o cafea???
Malak
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:42
astazi e ziua mea de nume deci fac cinste inainte sa plec cu mama la shopping(cadouri de ziua mea cica )asa ca hai ce vrea fiecare?
rannya
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:43
eu as vrea un iepuras alb.. mic.. cu urechi de-alea lasate, se poate?
nu e prea scump..

Postat pe 8 Septembrie 2008 10:45
La multi ani Ranya!Muah,,,sa ne traiesti o mie de ani!

Postat pe 8 Septembrie 2008 10:50
La multi ani scumpa si indeplinirea tuturor dorintelor
Malak
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:54
msms the tunnel acum vine oanna iepurasul tau eu am fugit la cumparaturi pupici si La Multi Ani! celor care isi serbeaza ziua de nume...mai pe seara va cant si un cantecel amuzant cu Maria si Marin
rannya
Postat pe 8 Septembrie 2008 10:56
LA MULTI ANI RANIA!
mahy33
Postat pe 8 Septembrie 2008 11:03
Multam, multam de urari. VA doresc si eu un sincer si calduros La Multi Ani! Si sa fiti iubiti sau iubite!
dragalaspui
Postat pe 8 Septembrie 2008 11:17
La multi ani, Madalina! ce mai stii de emisiune? Ca saptamana trecuta ne-ai pus pe jar rau de tot!
La multi ani tuturor celor care poarta cel mai frumos nume de pe pamant!
Lucia1971
Postat pe 8 Septembrie 2008 11:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o scuza buna...!! 5 De la: dandanaua_reloaded 27 Februarie 2010 19:21
concurs 2 De la: a_ale 24 Ianuarie 2009 13:34
castigati cu...mai nimic 2 De la: monaram 23 Iunie 2009 19:48
Ce credeti despre urtuna ravasitoare cu rahat din centrul Bucurestiului ? 17 De la: MONSENIORUL 23 Februarie 2014 18:34
am reusit! 4 De la: concordia 21 Noiembrie 2009 19:59