Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

am revenit fetelor nush pentru cat timp dar am revenit
rannya
Postat pe 8 Septembrie 2008 18:52
no apai nu stiu care are ce are cu tine dar afurisiti rau sunt astia vad ca iar ai alt cont....pace buna asa te vreau mereu la datorie...mi de conturi sa faci in ciuda la alde il sterge...cred ca tre sa ai ba o ciuda pe tineeee....mama mama.....

in sfarsit important e ca esti aici cu noi.pup

malak.... dau juma de cana de ceai de tei caldut numa bun de baut ....indulcit cu miere de albine...mmmmm o bunatate....
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Septembrie 2008 18:57
ema contul e deja vechi cam asta seara sau maine tre sa ma trezesc fara el oricum le-am pierdut numarul la cate am facut accept ceaiul dar fara miere de albine
rannya
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:04
buna fetele mele...mi-a fost dor de voi am vrut sa intru dar net nu am avut ca aici in cj a plouat ffff tare...asa ca..nma...mmm am vrut sa ii spun lui gaby ca...am tinut postul ca am vrut eu sa tin...asa am simtit eu...prietenul meu mi-a zis doar sa pot rezista... si am rezistat..atata...si daca postul meu nu se ia in considerare...asta este nu am ce face insa daca stai atatea ore si nu mamnanci nu bei nimica... tot simti ceva...postul l-am tinut mai mult pt mine pt ca asa am simtit eu asa am vrut eu...daca dumnezeu il ia in considerare inshallah ma bucur si shokran alllah daca nu se ia in considerare oricum cred ca EL e fericit ca macar am incercat ceva...orice e o experienta de viata...eu oricum..shokran kteer allah,allah akbar!
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:43
consider ca daca am tinut acest post am ajuns sa ma cunosc mai mult sufleteste...am ajuns sa trec peste foame si sete,si am evoluat spiritual..
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:45
Allah stie cel mai bine Habiba!

Oricum felicitari, postul este foarte de folos, atit din punct de vedere medicinal cit si spiritual.

Postat pe 8 Septembrie 2008 20:15
Cine mai este pe aici?Cam gol
bine,atunci imi iau singura de baut

Postat pe 8 Septembrie 2008 20:39
Serios fetelor dar musulmanii care vin la noi si se casatoresc cu fete romance nu ar trebui sa devina ei crestini? ca doar ei au venit in romania nu ne-am dus noi la ei. si apropo de cafeluta, eu cand am fost in iran nu am primit nici una stiti dece? pt ca ei spun ca doar paganii de europeni sau americani beau cafea asa ca....cine e rasist...fiecare alege sa fie cum vrea dar eu una cred ca romancele ar trebui sa puna un pic piciorul in prag cand vine vorba de musulmani...no ofence...va pup
feliciamotoc
Postat pe 8 Septembrie 2008 20:49
Nu stiu cum o fi prin Iran,dar sa-ti spun cum este in Egipt si Maroc.Se bea cafea la greu,nu am auzit sa se spuna asa ceva. Iar referitor la cei care vin in Ro sa treaca ei la crestinism?Pai poate or fi si de astia,,,cine sta sa ii intrebe..Nu le plange pe fetele care imbratiseaza religia asta....Or fi unele si nefericite,nu zic nu,dar sunt multe carora le merge bine.Numai bine!
O seara placuta tuturor!Ma duc pana nu ajung sa iau si eu extraveral....Va pupik pe toate(toti)

Postat pe 8 Septembrie 2008 21:00
mmmm am citit undeva....nu mai stiu exact ca profetul mohammed a luat-o de sotie pe Aisha la 6 ani si a avut relatii sexuale cu ea la 9 ani....este adevarat?chiar nu am stiu asa ceva si daca stie cineva mai muklte detalii sau daca nu e adevarat va rog sa ma informati...mersi
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Septembrie 2008 21:17
iubitelul meu doarme ca l-as fi intrebat pe el...
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Septembrie 2008 21:18
Ba este adevarat!Dar nu intru in polemici,sunt multe de discutat pe acest subiect.O seara placuta habiba!Muahhh...gata acu ma duc ,,ca tot zic ca plec.....sa ma relaxez si eu

Postat pe 8 Septembrie 2008 21:22
cred ca cea mai in masura sa ne informesze despre acest subiect ar putea fi gaby...deoarece ea ne-a postet de foarte multe ori multe lucruri interesante despre islam...nu vreau sa acuz pe nimeni nu vreau sa zic ca nu cred in profet,poate asa au fost vremurile mai demult sau stiu eu ce a fost?ma rog chiar as vrea sa stiu mai multe detaliidespre toate sotiile profetului...si mai alers depre viata lui...gaby draga mea daca ai informatii ajutane!shokran
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Septembrie 2008 21:35
salam fetelor.....a mai trecut o zi de post......m-am gandit sa postez cateva retete.......1)MANSAF......1pui taiat bucati,12 sfert cana de iaurt,1 ou,1 cana de nuci prajite(alune,migdale,arahide...),patrunjel,sare,piper,orez pu 6 portii 400 g..........MOD DE PREPARARE:1. Se pune puiul intr-o oala cu sare si apa cat sa-l acopere.
2.Se lasa la foc mediu pana e aproape gata, 3/4 ore
3. Intr-o cratita se pregateste orezul, cat sa ajunga pt 6 portii
4. Intr-un alt vas mare amestecati iaurtul. Adaugati oul batut in prealabi si puneti la foc mediu, amestecand constant.
5. Adaugati lichid/zeama de la puiul fiert pentru a face un sos subtire de consistenta smantanii.
6. Lasati pe foc sosul sa fiarba pana se ingroasa putin.
7. Adaugati bucatile de pui in sosul de iaurt si mai lasati-l un pic pe foc la temperatura mica.
8. Pe un platou asezati orezul in centru.
9. Puneti bucatile de pui pe orez si peste ele sosul de iaurt.
10 Garnisiti cu migdale, nuci si patrunjel de jur imprejurul puiului si orezului.
11. Se serveste fierbinte cu pita (lipie) 2)CIORBA DE LINTE ROSIE(ADDAS)...1)o ceapa, un morcov,sare ,piper,2 catei de usturoi,linte rosie(addas)200g pu 4 portii,apa...MOD DE PREPARARE:ceapa taiata marunt se caleste in ulei sau unt intr-o oala,se adauga morcovul razuit......apoi lintea tinuta prealabil 15 min in apa,se adauga peste ceapa si morcov,se adauga apa dublu cantitatii de linte(la un pahar de linte-2 pahare de apa.....se fierbe la foc mic 20 min,daca e necesar se mai adauga apa.....cu cateva minute inainte de a fi gata,pune usturoiul maruntit,sare,piper.......se serveste fierbinte cu suc de lamaie........sper sa va fie de folos retetele....pofta buna....

Postat pe 8 Septembrie 2008 21:38
masa'a al '7air 7abiba si cleopatra . cred ca maine incerc si eu sa fac mansaf asa ca merci frumos cleopatra
Malak
Postat pe 8 Septembrie 2008 21:57
cleopatra daca esti online te rog eu daca ne poti da niste informatii in legatura cu popstul meu de azi in legatura cu profetul muhammed si sotia lui aisha...daca sti...te rog eu shokran
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:05
numarul sotiilor au fost 12.... 1)hadiji bint huweilid..2)sewda bint zuma...3)aisha bint abu baker...4)hafsa bint omar...5)zeyneb bint huzeymeh...6)um selemeh hind....7)zeyneb bind geahs...8)giuveiry bint al harith...9)safie bint haye...10)um habiba ramla...11)maria ketbe....12) meimuna haryth...deci pana la varsta de 25 ani,profetul nu a fost casatorit...de la 25 pana la 50 ani a fost casatorit doar cu o singura femeie-hadiji,care era mai mare decat el cu 15 ani,si care fusese anterior casatorita cu 2 barbati si vaduva...de la 50 pana la 52 profetul a fost indoliat dupa pierderea iubitei sotii hadiji...de la 52-60 profetul s-a casatorit cu mai multe femei...maria care a fost crestina -copta din egipt aceasta i-a daruit un baiat dar care a murit..aisha a fost singura virgina,restul femeilor erau vaduve cu multi copii......si casatoria cu fete in varsta de 12 ani,era ceva normal pu perioada aceea,nu numai in tarile imperiului islamic ci si in europa...asa ca aisha era logodita cu alt baiat de la varsta de 7 ani,iar tatal iei abu baqker a rupt logodna pu ca voia legatura de rudenie cu profetul...casatoriile din acea perioada erau incheiate pu a consolida relatiile dintre "triburile" acelor vremuri,scopuri politice,sociale,religioase,dar nu sexual si mai ales pedofilie....sper ca am facut un pic de lumina despre casatoria cu aisha....

Postat pe 8 Septembrie 2008 22:10
cleopatra mi-a luat-o inainte si ma bucur ca a facut-o.ea cred ca este mult mai in masura decat mine sa-ti explice :)
Malak
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:13
ms draga...dar totusi...la cati ani s-a casatorit aisha cu profetul?
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:14
shokran my angel!
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:14
habiba,in legatura cu postul tau.....vreau sa te intreb daca ai depus tashahood.....adica ai rostit"lea illaha ila llah,w muhammad rasulu llah"(nu este alt dumnezeu inafara de dumnezeu si muhammad e trimisul lui....???????????daca ai rostit acest juramant si ai crezut in ceea ce ai zis cu tot sufletul,esti musulmana,iar daca mai crezi ca isus e fiul lui dumnezeu sau ca el a fost rastignit atunci mai esti crestina....fiind crestina sa tii ramadan,nu cred ca este totalmente corect....dar daca in sufletul tau stii ca islamul e calea corecta atunci postul tau e cat se poate de valid.......dumnezeu e mare,atotstiutor.....numai el stie ce-i in sufletul tau....sper ca sa te indrume pe calea corecta....te pupik

Postat pe 8 Septembrie 2008 22:18
la sase ani sa casatorit si la noua ani sa consumat casatoria......adica au intretinut relatii.si care este problema?nu este o rusine.

Postat pe 8 Septembrie 2008 22:21
pai unii zic 7,altii 9 ani....oricum ar fi fost profetul (saws)nu s-a casatorit ca sa intretina relatii sexuale....ci din cu totul si cu totul alte principii......casatoria nu impunea atunci neaparat dragoste in noaptea nuntii...ci mai degraba incheierea unui contract de nunta.......pu intarirea relatiilor tribale.....pu convertirea ateilor la islam,etc...nu am gasit un hadith in care sa scrie despre noaptea nuntii dintre profet si aisha.......oricum aisha ramane cea mai iubita si inteleapta dintre sotiile profetului....

Postat pe 8 Septembrie 2008 22:23
da...iubitelul meu m-a pus odata sa zic asta fara sa stiu...mi-a zis ca mna pune sa zic sa vada ce simt...si am zis...dar nu eram intr-o moschee sau altceva...eram concentrata la ceea ce ziceam...l-am intrebat apoi...ce am zi...imi zice ca ai zis ceea ce treb sa zici ca sa devii musulmana...si l-am intrebaty ca sunt musulmana...si zice ca daca stiai de la inceput da...si iti doreai cu adevarat da...dar asa nu...oricum cand am zis ceea ce am zis am zis din tot sufletul....dar si pt ca unele cuvinte le stiam deja..
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:28
Aisha a fost dupa Khadija sotia preferata a Profetului. Dar ea nu era preferata pentru ca era frumoasa,sau tanara ci pentru inteligenta si vivacitatea spirituala . Era cunoscuta ca una dintre cele mai mari juriste,la epoca sa.Cunostea bine genealogia si istoria tuturor triburilor din Arabia Preislamica,fiind de folos Profetului. Se mai zice ca cei care au avut prilejul sa studieze cu Aisha,erau cei mai invatati.
Sper ca n-am gresit prea mult cu ce-am zis
Malak
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:32
nu cred darga mea ca ai gresit cu nimica...
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:41
fetelor eu va si va doresc noapte buna amandurora
Malak
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:47
Hmm eu stiam altceva legat cu chestia cu Iisus...stiam ceva de genul ca musulmani cred in existenta Lui insa nu se roaga la el pentru ca in Qu'ran scrie ca numai lui Allah sa te inchini la nici o alta entitate.Fiind ultima religie si Muhamed ultimul profet admit faptele din Biblie.Eu sunt crestin-ortodoxa sunt cam saraca in informatii la capitolul asta.cine stie ceva in legatura cu ce am zis sa ma corecteze...
alexalice
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:55
TI MULTUMESC MULT -- alexa20mitzi -- pentru raspuns! ASA O SA FAC O SA MA IMBRAC CUM SIMT ( IN LIMITELE NORMALE ) SI O SA MA SIMT BINE!

astept cu nerabdare concediul acesta!:))
nu de alta dar pe langa altele va fi si primul zbor cu avionul.
cam am emotii.. :))

O NOAPTE FRUMOASA SI DUPA.. O ZI SUPERBA SA AVETI VOI TOATE! ;)
ALYA_NA
Postat pe 9 Septembrie 2008 01:12
CU PLACERE Alya na si eu tre sa plec cu avionul pentru prima data in tot in turcia logic.hmmm poate imi spui si mie cum a fost.eu plec in octombrie te intorci pana atunci?
alexalice
Postat pe 9 Septembrie 2008 02:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mihaela88&id_user=5350 da-ti un vot 4 De la: kudika365993 11 Februarie 2011 00:19
Forumuri cafenele etc 3 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54
Welcome ... to me 77 De la: soraderazboi 7 Martie 2010 12:32
Ce parere aveti despre...? 2 De la: this_is_JC 10 Iulie 2009 15:51
Sal...la totsi...sunt noua aici...ce mai facetsi??? 9 De la: iulia069834 25 Martie 2010 18:18