Mai multe
pai mai bine decat altceva am modificat mesajul,ca prea sarisem calul i-haaaaa
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Februarie 2009 14:41 |
||
|---|---|---|
De la: wolfy, la data 2009-01-14 12:38:35Nu esti o femeie usoara si n-ai fi o femeie usoara nici macar daca nu l-ai iubi. Ma amuza ca treaba asta cu iubirea trebuie sa dea o nota morala situatiei: daca ii faci sex oral celui pe care il iubesti nu esti o femeie usoara, de unde rezulta ca daca ii faci unuia pe care nu-l iubesti te incadrezi cu succes in categoria mult hulita! you go girl :)))
|
||
|
__LL__ Postat pe 23 Februarie 2009 18:21 |
||
De la: Roco, la data 2009-01-12 19:07:50Acadele....bastonase....acadele....nuci caramelizate....acadele.... banane, cam verzi asa, dar merg cu frisca....acadele....rodii caramelizate....acadele
|
||
|
|
||
|
__LL__ Postat pe 23 Februarie 2009 18:22 |
||
| iubita cum sa iti explic ca sa intelegi?din cate stiu eu la mess exista si optiunea ignore. stii ce ai de facut. de ce trebuia sa stai sa il asculti cand foarte bine puteai sa eviti din prima aceste probleme? | ||
|
habbie Postat pe 23 Februarie 2009 21:06 |
||
| Rog pe toti cei care au citit sau vazut lunga mea postare anterioara sa nu o ia in seama. A fost o prostie. Multumesc ! | ||
|
chandramuki_md Postat pe 25 Februarie 2009 08:34 |
||
De la: chandramuki_md, la data 2009-02-25 08:34:47Rog pe toti cei care au citit sau vazut lunga mea postare anterioara sa nu o ia in seama. A fost o prostie. Multumesc ! care postare!? |
||
|
Postat pe 25 Februarie 2009 08:55 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-25 08:55:44De la: chandramuki_md, la data 2009-02-25 08:34:47Rog pe toti cei care au citit sau vazut lunga mea postare anterioara sa nu o ia in seama. A fost o prostie. Multumesc ! Nu-sh!
|
||
|
Dor_a Postat pe 25 Februarie 2009 08:58 |
||
scumpo poti fi usoara ...depinde cate kg ai....si nu mai baga inseama toti retarzii
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 25 Februarie 2009 09:01 |
||
Nu,nu esti c...a,esti normala.Sinceritatea nu face casa buna cu o c...a.Enjoy!!
|
||
|
rammstein Postat pe 25 Februarie 2009 10:04 |
||
da,sigur k NU....cine sa te jicneasca??????doar cei cu idei preconcepute...
|
||
|
Lis Postat pe 28 Februarie 2009 14:49 |
||
acuma deh,intreb si io ,nu dau cu paru....in cazul in care mi se face sex oral???? daca fac sex oral sunt femeie usoara.....daca mi se face?????aaaaaa barbat usor,ahaaaa femeie usoara + barbat usor= sex nebunatic,pasional,salbatic,,,,,,,
|
||
|
matracucu Postat pe 28 Februarie 2009 14:54 |
||
Mai frate, dupa atatia ani de sex oral, facut si primit, trebuia sa ajung sa cantaresc cam 500 de grame! Va dati sema ce usoara as fi?
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 28 Februarie 2009 17:29 |
||
Fiecare face ce-l taie capu' ..dar deja nu mi se pare ok sa faci ceva si apoi sa-ti pui intrebari de genul asta ...ceva nu e in regula ...regretele si intrebarile de genul asta ..dupa ce s-a intamplat neprevazutul ... ...nu stiu ..complicat !
|
||
|
__LL__ Postat pe 28 Februarie 2009 19:18 |
||
De la: justfeel, la data 2008-08-23 20:02:09pff...nu stiu cum sa incep...in urma cu ceva timp l-am cunoscut pe prietenul meu cu care ma intelege f bine si am ajuns sa il iubesc!!! inainte sa il cunosc eram foarte ,,incuiata" ca sa zic asa...aveam multe conceptii prostesti si invechite in ceea ce priveste sexul...a fost mare bataie de cap pana m-a facut sa inteleg ca sexul oral e ceva normal!! zilele trecute am fost criticata si facuta in toate felurile posibile de cineva pe messenger...un id necunoscut care se pare k are multe informatii despre mine...am ajuns kiar sa ma simt asa...si am o groaznica intrebare in cap...oare sunt c...a pt k am fc sex oral prietenului meu pe care il iubesc si caruia ii sunt fidela????1.Sexul se face,nu se spune 2.De unde stia pers. care te-a criticat aspru detalii intime despre tine?(ori tu ,ori iubitu vorbiti mai mult decat trebuie)
|
||
|
klarra Postat pe 1 Martie 2009 23:33 |
||
nu. dar esti o femeie mai usoara daca te misti mai mult
|
||
|
ecce_cortex Postat pe 2 Martie 2009 18:34 |
||
daca o faci numai cu iubitul nu esti asa de usoara dar daca faci prea mult oral si cu cei care nu iti sunt iubiti atunci estei prea usoara
|
||
|
ilyescorina Postat pe 2 Martie 2009 19:13 |
||
|
"si am o groaznica intrebare in cap...oare sunt c...a pt k am fc sex oral prietenului meu pe care il iubesc si caruia ii sunt fidela???? " Da, da, intrebarea aia e groaznica, asemeni crimei din strada Fidelitatii...! Pe de alta parte, dincolo de vreo jena de neimblinzit pentru care te inteleg - e greu sa ne eliberam de comandamente in care am trait ani de zile, decenii -, as indrazni sugestia sa fii atenta cind intri, in general, pe un "teren" unde esti ca si invinsa. Mai exact, daca ai intrat pe terenul unde sexul oral facut partenerului este o crima, fii sigura ca vei da acolo de multime de interesati care sa profite de eventuala ta jena. Aia abia asteapta o greseala, o vulnerabilitate a ta oarecare (dupa codul lor interesat ales), pentru a te declara pe tine per total o bestie, femeie usoara samd, iar apoi pentru a profita de tine, pentru a te santaja etc. Incearca, in timp, sa te lase cit mai rece codurile altora. Plus ca, daca te vei juca asa cu partenerul, s-ar putea sa se joace si el LA TINE, iar despre aiasta se spune ca e o chestie tare draga femeilor... |
||
|
Mircea_O Postat pe 2 Martie 2009 20:02 |
||
| buna seara ,.,,,,,scz de mesaj ..........extensii clip on la cel mai bun pret pt detalii [email protected] | ||
|
ramo_m_89 Postat pe 2 Martie 2009 20:06 |
||
De la: , la data 2009-01-14 16:37:39categoric ca este o femeie usoara cea care accepta sa ii faca felatie unui barbat indiferent ca ii este iubit sot sau amant este foarte degradant pentru o femeie care se pretinde a fi serioasa sa se spurce cu cea mai hidoasa perversiune si in plus se mai si umileste fata de ala la care ii face felatia aceasta perversiune a fost si este practicata numai de prostituate alea iau invatat pe barbatii nostri sa ne ceara si noua femeilor care nu suntem profesioniste in felatie sa ne ceara si noua fara pic de rusine sa ne degradam facandu-le felatiie nu este permis sa ne pretinda noua femeilor cinstite sa ne degradam atat de jos sa facem ceea ce fac numai prostituatele e o jignire grosolana si in plus acel barbat e clar ca a umblat numai la prostituate si alea au invatat pe barbati sa pretinda si de la femeie serioasa sa ii faca acest asa zis sex oral care e cat se poate de anormal Cu riscul de a devia discutia, spun ca, totusi, magistrala expunere de mai sus merita o virgula, pe undeva... Urita dilema, sa ai vreodata de ales intre o femeie virtuoasa care nu stie ce e aia virgula si una usoara, care cunoaste si sexu' oral, si arta de a face ingurgitabil un text... Apoi: " foarte degradant pentru o femeie care se pretinde a fi serioasa sa se spurce cu cea mai hidoasa perversiune... " Ehe! Sa fim noi sanatosi, exista alte si mai si, si mai degradante, si mai... delicioase... |
||
|
Mircea_O Postat pe 2 Martie 2009 20:07 |
||
|
Eu cred ca usoare sunt cele care nu o fac. Iau barbatul la misto ! |
||
|
Postat pe 2 Martie 2009 20:08 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-01-23 22:12:46parerea mea este ca sexul oral a fost preluat de barbatii care au umblat la prostituate si alea i-au invatat pe barbati sa faca sex oral eu cred ca nu e deloc normal ci din contra sexul oral este anormal poate pentru femeile de strada e ceva normal dar pentru restul e ceva degradant si umilitor nu te-am mai vazut pe aici sper k ai fugit sa inveti despre sexul oral si ti-a placut asa mult incat il practici acum non-stop si nu ai mai avut timp sa vi sa ne scrii cum sta treaba....
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 3 Martie 2009 08:41 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-03-03 08:41:55De la: ilyescorina, la data 2009-01-23 22:12:46parerea mea este ca sexul oral a fost preluat de barbatii care au umblat la prostituate si alea i-au invatat pe barbati sa faca sex oral eu cred ca nu e deloc normal ci din contra sexul oral este anormal poate pentru femeile de strada e ceva normal dar pentru restul e ceva degradant si umilitor cred ca mesajul asta la scris intr-un moment de pauza,cand avea mana si gura libere ,sa traiasca ipocrizia romanilor ,dragutooooooo sunt cei care fac si cei care nu recunosc ,dar de barbatii care fac sex oral partenerelor ce se intampla cu ei ,devin usori? ,ca la mine nu functioneaza tot la 90 de kg am ramas desi as vrea la 69
|
||
|
magikdany Postat pe 3 Martie 2009 08:50 |
||
Super tareeeee!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 3 Martie 2009 12:09 |
||
De la: magikdany, la data 2009-03-03 08:50:16De la: bruneagra25, la data 2009-03-03 08:41:55De la: ilyescorina, la data 2009-01-23 22:12:46parerea mea este ca sexul oral a fost preluat de barbatii care au umblat la prostituate si alea i-au invatat pe barbati sa faca sex oral eu cred ca nu e deloc normal ci din contra sexul oral este anormal poate pentru femeile de strada e ceva normal dar pentru restul e ceva degradant si umilitor eu zic sa mai perseverezi k cine stie poate poate ...devii usor....
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 3 Martie 2009 12:13 |
||
De la: Mircea_O, la data 2009-03-02 20:07:29De la: , la data 2009-01-14 16:37:39categoric ca este o femeie usoara cea care accepta sa ii faca felatie unui barbat indiferent ca ii este iubit sot sau amant este foarte degradant pentru o femeie care se pretinde a fi serioasa sa se spurce cu cea mai hidoasa perversiune si in plus se mai si umileste fata de ala la care ii face felatia aceasta perversiune a fost si este practicata numai de prostituate alea iau invatat pe barbatii nostri sa ne ceara si noua femeilor care nu suntem profesioniste in felatie sa ne ceara si noua fara pic de rusine sa ne degradam facandu-le felatiie nu este permis sa ne pretinda noua femeilor cinstite sa ne degradam atat de jos sa facem ceea ce fac numai prostituatele e o jignire grosolana si in plus acel barbat e clar ca a umblat numai la prostituate si alea au invatat pe barbati sa pretinda si de la femeie serioasa sa ii faca acest asa zis sex oral care e cat se poate de anormal MIrcea
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Martie 2009 12:39 |
||
ce e aia femeie virtuoasa care nu stie ce e aia virgula si una usoara care cunoaste si sexu oral si arta d a face ingurgitabil un text, ce limbaj elevat.... ehei
|
||
|
ilyescorina Postat pe 3 Martie 2009 18:15 |
||
| la cati retardati sunt ce te mai mira... fiecare in pat e dornic sa experimenteze tot ce vrea .... daca tie ti-a placut nu vad dc iti faci griji | ||
|
_dulcik_ Postat pe 3 Martie 2009 20:51 |
||
chiar sunt multi retardati pe aici si fiecare cu placerile lui sexul oral poate fi placut atunci cand il faci cu omul iubit care simti ca merita un astfel de rsafat daca il faci cu cine nu vrei ar putea fi o povara mai degraba decat o placere
|
||
|
ilyescorina Postat pe 4 Martie 2009 20:19 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-03-04 20:19:23chiar sunt multi retardati pe aici si fiecare cu placerile lui sexul oral poate fi placut atunci cand il faci cu omul iubit care simti ca merita un astfel de rsafat daca il faci cu cine nu vrei ar putea fi o povara mai degraba decat o placere ai dreptate.... |
||
|
_dulcik_ Postat pe 5 Martie 2009 18:33 |
||
poate acum nu ti se pare ceva normal sexul oral , dar odata ce te obisnuiesti cu ideea va fi mult mai bine. din ce ai scris tu , cred ca ai aprox 16 ani. E natural sa ai anumite indoieli la varsta asta in privinta sexului (de orice fel). atata timp cat practici lucruri noi cu persoana iubita , cine indrazneste sa se lege de treaba asta e un prost ...a , si nici nu poti fi catalogata ca femeie usoara sau mai stiu eu ce. te-am pupat ! sa fii iubita si sa iubesti la randul tau ce faci cu iubitul tau in particular e numai treaba ta si a lui :) |
||
|
QueenBeeRouge Postat pe 6 Martie 2009 11:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu pot sa am orgasm!!!! | 13 | De la: kudika038125 29 Octombrie 2009 20:54 |
| Prietenul ex-ului tau | 9 | De la: DreamHunter 14 Noiembrie 2010 21:40 |
| In timpul SEXULUI, de ce femeile gem mereu , iar barbatii aproape niciodata? :-? | 150 | De la: riimaruca 12 Decembrie 2012 21:19 |
|
|
||
| swingers romania | 22 | De la: Yharr 20 Noiembrie 2011 16:37 |
| ajutor disfunctii erectile | 49 | De la: lzak7260 14 Iunie 2013 09:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.