Mai multe
De la: bruneagra25, la data 2009-03-03 12:13:37De la: magikdany, la data 2009-03-03 08:50:16De la: bruneagra25, la data 2009-03-03 08:41:55De la: ilyescorina, la data 2009-01-23 22:12:46parerea mea este ca sexul oral a fost preluat de barbatii care au umblat la prostituate si alea i-au invatat pe barbati sa faca sex oral eu cred ca nu e deloc normal ci din contra sexul oral este anormal poate pentru femeile de strada e ceva normal dar pentru restul e ceva degradant si umilitor sa stii ca dak mi-ai da o mana de ajutor as avea sanse mai multe
|
||
|
magikdany Postat pe 6 Martie 2009 17:52 |
||
|---|---|---|
chiar barbatii care fac sex oral partenerelor se numesc tot usori.......sau aia sunt barbati cu greutate prea mare la sexul normal..............!
|
||
|
ilyescorina Postat pe 6 Martie 2009 18:50 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-03-06 18:50:20chiar barbatii care fac sex oral partenerelor se numesc tot usori.......sau aia sunt barbati cu greutate prea mare la sexul normal..............! asta a fost chiar buna...
|
||
|
|
||
|
_dulcik_ Postat pe 7 Martie 2009 16:26 |
||
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 7 Martie 2009 23:37 |
||
si ca sa inchei pe acest topic un raspuns final.... ESTI O FEMEIE USOARA PT CA AI FACUT SEX ORAL SI EL E UN BARBAT CU GREUTATE>... Asta e chiar o mare tampenie.... daca ti-a placut ce mai conteaza... in pat orice e permis
|
||
|
_dulcik_ Postat pe 8 Martie 2009 22:33 |
||
| raspunsul este "NU" | ||
|
chandramuki_md Postat pe 9 Martie 2009 16:10 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-25 08:55:44De la: chandramuki_md, la data 2009-02-25 08:34:47Rog pe toti cei care au citit sau vazut lunga mea postare anterioara sa nu o ia in seama. A fost o prostie. Multumesc ! o postare absolut tampita despre un joc cretin. dar nu mai conteaza.. |
||
|
chandramuki_md Postat pe 9 Martie 2009 16:12 |
||
si daca nu ti-a placut sexul oral si atunci e o mare tampenie si atunci e permis orice in pat......?
|
||
|
ilyescorina Postat pe 9 Martie 2009 19:26 |
||
|
Raspund la cea care a pus intrebarea topicului: Daca asa te simti , aia esti......!"o femeie usoara"! Spor la treaba!
|
||
|
ella_688_2008 Postat pe 9 Martie 2009 20:10 |
||
normal ca te simti usoara........ca pasarea cerului........ca ,daca ai mai avut si orgasm ,prinzi aripi......si zboooooooriiiii...........spre o noua partida !!!!.........
|
||
|
etta Postat pe 9 Martie 2009 20:18 |
||
|
auzi etta: cred ca numai noi doua mai suntem pe aici! Acestia ...ddorm!
|
||
|
ella_688_2008 Postat pe 9 Martie 2009 20:21 |
||
|
au disparut vedetele Kudika! Si cind ma refer la vedete, sunt si din "cele bune si cele rele"!...sau sarite dupa fix!
|
||
|
ella_688_2008 Postat pe 9 Martie 2009 20:23 |
||
De la: ella_688_2008, la data 2009-03-09 20:23:59au disparut vedetele Kudika! las ' ca ne mai relaxam si noi.....sa prindem puteri pentru cei noi care o sa apara.........ca a plouat mult zilele astea.......si-o sa apara ca ciupercile !!!!..........otravitoare .........
|
||
|
etta Postat pe 9 Martie 2009 20:31 |
||
|
Vorbeai de ciuperci! L-ai vazut pe Ray?!! O noua vedeta a forumului, nu?? Parca au fost Dana 3 si Teodutza..pina acum. Cel putin eu de asta stiu...am citi citeva postari ale lor
|
||
|
ella_688_2008 Postat pe 9 Martie 2009 21:15 |
||
|
Rom�nul �i FEMEIA U�OAR� Unei femei nu i se (poate) spune u�oar� din cauza greut��ii corporale reduse, cu toate c� multe dintre femeile patriei viseaz� o atare �inut�, supun�ndu-se, cu s�rg, la numeroase tratamente �i recomand�ri ale speciali�tilor. Aceasta �n contrast cu puzderia de femei mustind de obezitate. FEMEIA U�OAR� - ce termen frumos! � sc�pat� de prejudec��ile trecutei epoci, cu rigorile ei, probeaz� din bel�ug spiritul de afirmare �i dezl�n�uire (total�), lu�nd cu asalt (remarcabil) marile aglomera�ii urbane, din �ar� �i str�in�tate, �ntr-un demers care-i pune bine �i foarte bine �n valoare calit��ile, cu prec�dere corporale, farmecul feminit��ii sale �n ac�iune �n�l��toare, cum altfel. Pur �i simplu, ea zburd� prin lume, prin marile artere, inclusiv de centur�, dornic� de a aduce bucurie sexului opus �i tare, contribuind la afirmarea armoniei des�v�r�ite. Acesta din urm� o caut� de zor, cu interes, are nevoie repede de ea, �nc�t s-au pus bazele unei func�ionalit��i, greu de anihilat. �i, apoi, nimeni nu se bag� �n a�a ceva, nimeni nu are interes s� o fac�. FEMEIA U�OAR� a spart, �n materie de sex, multe pie�e ale muncii de gen din lume. A luat, mai �nt�i, �n piept Turcia amintirilor noastre, apoi Spania, Italia, Fran�a, Israel, Germania, f�r� inten�ia s�-�i schimbe voca�ia � ce rost ar avea? Peisajul lumii trebuie s� se prezinte colorat, �n ochii tuturor. De aici apari�ia noului gen de turism, cel sexual, d�t�tor de priveli�ti noi, de un pitoresc aparte. �i pe plaiul nostru, cel mioritic, turismul sexual este �n cre�tere vertiginoas�, prob�nd un poten�ial viguros, f�c�ndu-l competitiv, reu�ind s� dep�easc�, sigur, multe alte ��ri cu tradi�ie. �nc� o dat� iese �n eviden�� rolul social al FEMEII U�OARE rom�ne. Epoca veche a pudibonderiei a apus. Indiscutabil. C�s�torit sau nu, b�rbatul rom�n caut� asiduu FEMEIA U�OAR�, ea nea�tept�nd flori costisitoare �ntru a-�i oferi pl�cerile de care dispune cu non�alan��. Ea se mul�ume�te cu bani, adesea chiar pu�ini, prob�nd altruism �i dragoste de semenul ei, b�rbatul. Este drept, mai se interpune �n calea activit��ii ei (creatoare) c�te-un organ (de ordine), cu greu rezist�ndu-i �ns� �i acesta. De ce oare? �n mod sigur, se vrea o �ntrebare �ncuietoare care, mai mereu, are un r�spuns pe m�sur�. Vrem, nu vrem. V� da�i seama, ce relevant� este o FEMEIE U�OAR� pentru un marinar din curs�, dup� ce a cutreierat (s�racul!) m�ri �i oceane? Privirea �i recap�t� nuan�ele de dinaintea �mbarc�rii, �ntru plecarea �n curs�, i se umeze�te sub efectul pl�cerii retr�ite �i via�a revine, indubitabil, la normal. Ori, ce poate fi mai de dorit �i mai frumos ca aceast� preschimbare? Probabil c�, realiz�nd avantajele, p�n� �i SCUFI�A RO�IE ar opta pentru frumosul statul de FEMEIE U�OAR�. De ce nu? (Ionel Bejenaru) |
||
|
_dulcik_ Postat pe 10 Martie 2009 20:08 |
||
Romani uniti-va si sustineti piesa "THE BALKAN GIRLS " Intrati pe linkul de mai jos -e piesa ELENEI si faceti comentarii cat mai multe de preferat in engleza ca sa castingam popularitate ,votati postati si voi pe la celelalte piese cu numele ROMANIEI si al ELENEI si cel al pieseisi dati mass-uri pe mail ! http://www.youtube.com/watch?v=S6_nYux3p-4 Scuze de metoda de promovare dar e absolut necesar caci Turcia are deja 1.500.000 de vizionari pe Youtube prin aceasta metoda iar Romania doar 250.000 . Nu fiti indiferenti caci celelalte natii comenteaza foarte urat despe ROMANIA si despre piesa noastra!! Hai ROMANIA !!
|
||
|
diane_ Postat pe 10 Martie 2009 20:11 |
||
femeile sunt usoare pana pot sa isi vanda marfa pe centura si pe strada..........!.
|
||
|
ilyescorina Postat pe 11 Martie 2009 21:19 |
||
De la: diane_, la data 2009-03-10 20:11:12Romani uniti-va si sustineti piesa "THE BALKAN GIRLS " Vezi ca exista un topic special cu elena |
||
|
_dulcik_ Postat pe 12 Martie 2009 22:01 |
||
De la: diane_, la data 2009-03-10 20:11:12Romani uniti-va si sustineti piesa "THE BALKAN GIRLS " Lasa`neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Lasa`neeeeeeeeeeeeeee
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 12 Martie 2009 22:05 |
||
femeile care fac sex oral sunt mult prea usoare pentru un oral cu mare greutate
|
||
|
ilyescorina Postat pe 13 Martie 2009 20:03 |
||
| nu este nimeni in afara de tine responsabil pt viatata si nu are nimeni dreptul si prioritatea de a te jigni sau dezavantaja.este cineva care te sicaneaza si atat.nu trebuie sa fii jenata si sa te simti rau deoarece nu are nimeni dreptul sa iti impuna ce sa faci sau sa nu faci cu viata ta.poti sa faci sex oral,normal si cum mai vrei u cu cine vrei.acestea sunt doar proaste conceptii ale unor oameni prosti,inculti si lipsiti de cultura generala.fiecare este liber sa faca ce vrea si nimeni nu are dreptul s judece pe altii atata timp catnu afecteaza moralitatea.fiecare este proprul sau judecator. | ||
|
marinelastanescum Postat pe 4 Aprilie 2009 16:18 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-03-13 20:03:41femeile care fac sex oral sunt mult prea usoare pentru un oral cu mare greutate ce danutzo ai uitat cand o su.geai?? hai nu te mai da lovita acum |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 4 Aprilie 2009 16:21 |
||
| doamna sau domnisoara ILYESCORINA mai citeste draga o carte mai documenteaza te sau u nu ai primit niciodata sex oral?draga mea cati ani ai c eu crec si sunt de parere ca si buniii tai sau ai nostrii aveau alta mentalitate tot se mai practica si la ei.scuza ma dar u ai prieten?eu credca nu dearece nu stii ce inseamna sa iubesti sa te simti bine sa plac sa fii placut etc.mai mergi prin viatasau poate chiar nu vrei sa recunosti.rau faci te minti singura draguta. | ||
|
marinelastanescum Postat pe 4 Aprilie 2009 16:27 |
||
c e asa d aiurea in a face sex oral?ilyes mah fato,iar ai inceput sa faci p maicuta?ai inceput aici sa faci legi?ai uitat k erai d acord cu sexul oral p topicul pro sau contra sex oral si anal?mah,fato,las-o balta cu figurile tale d fata cuminte in pat si in dragoste totul e permisss
|
||
|
ubytha_ubiii Postat pe 4 Aprilie 2009 16:33 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-03-13 20:03:41femeile care fac sex oral sunt mult prea usoare pentru un oral cu mare greutate |
||
|
ETE_EU Postat pe 4 Aprilie 2009 16:46 |
||
Mare dreptate ai.
|
||
|
alice_cornelia Postat pe 4 Aprilie 2009 17:00 |
||
ma fomeilor voi sunteti toate de alea care sugeti si lingeti treaba voastra mie nu imi pasa dar pe mine sa nu ma jigniti ca nu suport eu nu v-am jignit chiar daca meritati asa ca mai lasati injuraturile deoparte ca ma supar si vai de voi.....................
|
||
|
ilyescorina Postat pe 4 Aprilie 2009 22:25 |
||
danutza ma faci sa radddd
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 4 Aprilie 2009 22:56 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-04-04 22:25:45ma fomeilor voi sunteti toate de alea care sugeti si lingeti treaba voastra mie nu imi pasa dar pe mine sa nu ma jigniti ca nu suport eu nu v-am jignit chiar daca meritati asa ca mai lasati injuraturile deoparte ca ma supar si vai de voi..................... danutza taci si treci s`o supt.. haiiiii mai repede |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 4 Aprilie 2009 22:57 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-04-04 22:25:45ma fomeilor voi sunteti toate de alea care sugeti si lingeti treaba voastra mie nu imi pasa dar pe mine sa nu ma jigniti ca nu suport eu nu v-am jignit chiar daca meritati asa ca mai lasati injuraturile deoparte ca ma supar si vai de voi..................... vreau sa te vad cum faci cand te nervozezi pe noi si citeste ce am la semnatura.
|
||
|
ETE_EU Postat pe 4 Aprilie 2009 23:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Patima masturbarii - o abordare ortodoxa --- Daca m�na ta te sminteste | 28 | De la: sthefi 27 Martie 2009 16:19 |
| limbajul trupului | 40 | De la: kudika_964580 8 Mai 2014 15:38 |
| primul pas...sau ceav de genu! | 19 | De la: kudika021090 4 Mai 2009 21:53 |
|
|
||
| sexul in public | 33 | De la: yumalai 9 Aprilie 2009 17:29 |
| URGENT | 33 | De la: _oktober_ 12 Martie 2009 23:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.