Mai multe
Apropo...am vazut la tara fashion reduceri si de 60%....acolo am vazut niste camasute foarte trendy, si cu nasturei colorati, altele cu un fel de brau din aceelasi material...asa ca nu intra in impas sa fii business nu inseamna sa uiti de tine , sa pari rigida chiar daca nu te caracterizeaza..o seara buna fetelor
|
||
|
Cherry_bob Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:10 |
||
|---|---|---|
|
tinuta office numai e de multa subra camasa si o fusta stearsa .... asaca ai destule magazine de unde poti sa alegi si poti sa mergi pe camasute nu fff stridente ca nu esti la circ,parerea mea e sa eviti paietele insa si cu niste gablonturi chiar esti super ok
|
||
|
sirena22 Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:15 |
||
| draga mea si eu lucrez ca asistent manager sau mai pe romaneste secretara..si am 21 ani....nu-ti mai face atatea griji,ca nu e cazul! traim in romania! bineinteles ca nu trebuie sa mergi in adidas si hanorac....dar eu cred ca sunt atatia pantofiori draguti in comert....albi sau negri de preferat,cu talpa joasa neeaparat pentru ca trebuie sa fii activa,sunt atatea camasutze dragutze dar fara sa-ti expui sanii si chiar poti folosi si jeans dar de culori mai inchise si simpli ....tu ocupand aceasta functie trebuie sa impui respect si stapanire de sine.multi ne catalogheaza activitatea ca fiind una de plimbat fustita scurta prin fata directorului ...nu e deloc asa...noi suntem cele mai condamnate la buna functionare a firmei,la buna organizare in timp si la timp.prin urmare trebuie sa te adaptezi pentru cateva ore sau sa te reprofilezi! | ||
|
|
||
|
alexa_20072007 Postat pe 29 Aprilie 2009 12:25 |
||
De la: alexa_20072007, la data 2009-04-29 12:25:24draga mea si eu lucrez ca asistent manager sau mai pe romaneste secretara..si am 21 ani....nu-ti mai face atatea griji,ca nu e cazul! traim in romania! bineinteles ca nu trebuie sa mergi in adidas si hanorac....dar eu cred ca sunt atatia pantofiori draguti in comert....albi sau negri de preferat,cu talpa joasa neeaparat pentru ca trebuie sa fii activa,sunt atatea camasutze dragutze dar fara sa-ti expui sanii si chiar poti folosi si jeans dar de culori mai inchise si simpli ....tu ocupand aceasta functie trebuie sa impui respect si stapanire de sine.multi ne catalogheaza activitatea ca fiind una de plimbat fustita scurta prin fata directorului ...nu e deloc asa...noi suntem cele mai condamnate la buna functionare a firmei,la buna organizare in timp si la timp.prin urmare trebuie sa te adaptezi pentru cateva ore sau sa te reprofilezi! da si eu la fel ...aceeasi functie ca tine o am....si numi fac atatea probleme ...insa nu pot sa merg cu tocuri avand in vedere cat de activa e o zi de munca ...nush la altii":) servici usor
|
||
|
truelife Postat pe 29 Aprilie 2009 12:30 |
||
exista multe site-uri de moda...o multime de magazine virtuale de unde sa te inspiri...de reviste nu mai zis...depinde foarte mult de stilul tau...
|
||
|
deelisha Postat pe 29 Aprilie 2009 16:18 |
||
| http://multsoare-stuff.blogspot.com/ | ||
|
copacelul Postat pe 12 Mai 2009 10:35 |
||
Uite aici un site dragut. Au din toate categoriile si toate produsele sunt la reduceri. Te scuteste de dat bani in plus www.discounted.ro
|
||
|
armina10 Postat pe 20 Mai 2009 16:42 |
||
De la: Loveliness, la data 2008-09-02 12:24:45blugii sunt o optiune office f buna, atata timp cat au culoarea si croiala potrivita.. adica drepti si in nuanta inchisa, preferabil indigo.. camasute dragute si adolescentine gasesti o multime.. contrar a ceea ce se crede, office nu inseamna taioare si costume gri, maro, negre.. subscriu.eu sunt agent vanzari la un partener de telefonie mobila,mi se cere tinuta office,dar m-am descurcat chiar si in blugi dar cu o camasuta sau o bluzita mai deosebita accesorii micute si parul daca nu am chef de aranjat prins in coada de cal...posibiliati sunt multe...bafta |
||
|
Andre_Ioana Postat pe 25 Iunie 2009 14:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 3 | De la: freakbabe 3 Februarie 2010 19:16 |
| buna | 14 | De la: one_size 28 Octombrie 2009 10:05 |
| Fetele cu implant | 11 | De la: sirghea 21 Mai 2010 09:03 |
|
|
||
| Conteaza diferentza de varsta intr-o relatzie??????? | 104 | De la: SugarBubbles 30 Mai 2009 11:40 |
| dieta si mentinearea greutatii | 18 | De la: alexandra890 31 Mai 2011 15:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.