Mai multe
| da kedvesem, dar cum spuneai si tu, nu am inspiratie, lipseste scanteia...ma duc sa-mi cer drepturile de sotie | ||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 23:09 |
||
|---|---|---|
Macar tu ai de la cine sa le ceri. Eu, momentan, am unde, da' n-am cu ce si n-am cu cine...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 23:16 |
||
| sa-ti zic o vorba mare: ce e al tau, e pus deoparte! BIZTOS ! | ||
|
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 23:19 |
||
| Egyes meg a szivedet! (nu ma certa daca nu am scris corect, da' intelegi tu ce vreu sa zic...) | ||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 23:23 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-10-07 23:16:16Macar tu ai de la cine sa le ceri. Eu, momentan, am unde, da' n-am cu ce si n-am cu cine... nici euuu
|
||
|
DeliaD Postat pe 7 Octombrie 2008 23:38 |
||
| egyem meg a szivedet...nu te cert, nu as putea, mi-a placut ft mult la Cluj...pai fetelor, cand nu aveti de la cine cere, oferiti cuiva, ma intelegeti? | ||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 23:42 |
||
|
||
|
DeliaD Postat pe 7 Octombrie 2008 23:48 |
||
| nu ma gandeam la prostii ! | ||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 11:04 |
||
|
||
|
DeliaD Postat pe 8 Octombrie 2008 11:06 |
||
|
eu dupa 2 max 3 zile deja incep sa fac urat! devin nervoasa... cred k sunt dependenta de iubi meu k sincer dc ar fi dupa mine ash face-o every day... shi cand ma gandesc k inainte de a-l cunoaste fugeam de sex k dracu de tamaie! de 5 luni incoace, insa, nu ma mai satur!!! deci, in prezent nu cred k rezist mai mult de 2-3 zile fara! pe viitor insa.... in alt episod
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 8 Octombrie 2008 11:33 |
||
De la: cameleonitza, la data 2008-10-02 19:29:11 Corect! Subscriu. Cine isi uita istoria risca sa si-o repete! |
||
|
Felicia_29 Postat pe 8 Octombrie 2008 14:46 |
||
|
daca s-ar redacta un manual de instructiuni si sugestii in relatie eu as trece la norme imperative obligativitatea a "daily sexual intercourses" ca regula de igiena. mai intai fizica, pt echilibru hormonal si confort personal, dupa aceea mentala, pt incredere in sine si eradicarea sindromului de NF de care mai sufera cate o tanti sau cate un flacau neintrebat care intra pe forumuri si ii numesc pe cei ce au descoperit locatia si utilitatea "putzei" ca fiind depravati. in plus, prima regula s-ar completa cu a doua: prestatiile peste care se "sare" vor fi reportate pentru ziua urmatoare, urmand a fi indeplinite nu mai tarziu de finalul saptamanii in curs.
|
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 17:12 |
||
|
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 22:56 |
||
De la: megas_moi, la data 2008-10-08 17:12:39daca s-ar redacta un manual de instructiuni si sugestii in relatie eu as trece la norme imperative obligativitatea a "daily sexual intercourses" ca regula de igiena. mai intai fizica, pt echilibru hormonal si confort personal, dupa aceea mentala, pt incredere in sine si eradicarea sindromului de NF de care mai sufera cate o tanti sau cate un flacau neintrebat care intra pe forumuri si ii numesc pe cei ce au descoperit locatia si utilitatea "putzei" ca fiind depravati. De acord. Voi vorbi azi cu sotul meu despre asta...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Octombrie 2008 09:02 |
||
cherie Lucia, sper sa ai mai mult succes decat mine in aplicarea "normelor" astora, pt ca eu imediat ce am rostit cuvantul "obligatoriu" cu privire la "sporturi de echipa" am speriat ciucurelu'. asta mic al meu e sensibil...... cred ca e fetita defapt.....
|
||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 20:45 |
||
Daca as veni cu o asemnea tema de casa cu siguranta as fi categoristita drept tzacanita... Adicatelea eu, femeie serioasa, cu responsabilitati, ma dedau la prostiutze? Sau... mai stii? Las' ca vine el acasa si il intreb...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Octombrie 2008 20:53 |
||
De la: megas_moi, la data 2008-10-08 17:12:39daca s-ar redacta un manual de instructiuni si sugestii in relatie eu as trece la norme imperative obligativitatea a "daily sexual intercourses" ca regula de igiena. mai intai fizica, pt echilibru hormonal si confort personal, dupa aceea mentala, pt incredere in sine si eradicarea sindromului de NF de care mai sufera cate o tanti sau cate un flacau neintrebat care intra pe forumuri si ii numesc pe cei ce au descoperit locatia si utilitatea "putzei" ca fiind depravati. te aprob de mii de ori da,doar cei care au sau au avut parte vreodata de dragoste adevarata stiu ce inseamna si ce poti sa simti.
|
||
|
adistefi1970 Postat pe 9 Octombrie 2008 21:01 |
||
De la: DeliaD, la data 2008-10-07 20:07:03Pana a fi casatorita,rezistam,nu ma interesa prea tare aspectu... la dracu dar cati ane de te pune la post de acum ,fa ceva sa-l desmortesti ca mai tarziu o sa va para rau.
|
||
|
adistefi1970 Postat pe 9 Octombrie 2008 21:05 |
||
|
cred ca am sa-mi fac un jurnal abstinential. in fiecare zi, fara sex, voi scrie impresii, stari si forma ochilor bulbucati. |
||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 22:36 |
||
| Plus visele erotice aferente... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Octombrie 2008 22:37 |
||
nu, ca nu tin minte ceea ce visez!
|
||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 22:42 |
||
| la ce e bun sexul? cui ii trebuie asa ceva?! | ||
|
inocica2 Postat pe 9 Octombrie 2008 22:43 |
||
Pai atunci descrie macar forma geometrica sau harta desenata de produsul viselor tale erotice...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Octombrie 2008 22:44 |
||
| si eu am tinut un jurnal candva, abstinential daca vreti, avand in vedere ca eram virgina pe vremea aceea, si crede-ma nu are farmec fara poze lipite, flori uscate primite de la diferiti tipi...ehei, ce ma mai amuz si acum cand il rasfoiesc | ||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 22:51 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-10-09 20:53:47Daca as veni cu o asemnea tema de casa cu siguranta as fi categoristita drept tzacanita... Adicatelea eu, femeie serioasa, cu responsabilitati, ma dedau la prostiutze? Sau... mai stii? Las' ca vine el acasa si il intreb... sa nu crezi ca sunt rautacioasa nici nesi... cu tine, dar puii mei: femeia serioasa, cu responsabilitati nu si-o trage, nu are nevoie de confort, elan, confirmare, piele intinsa si radioasa? tzacanita ar fi aia de ar zice fara introducere: iubitule, sa stii ca iti iau o rezerva, ca la sapun lichid, ca sa nu te termin prea curand!!! din una in alta il provoci, macar la discutie, si mai stii, din trei incercari macar una da roade. oricum se plang la un moment dat micutii de rutina si platitudine. macar asa va distrati impreuna, fie si impungandu-va pe asemenea teme.
|
||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 22:53 |
||
|
cred ca un album imi fac si io! da' ce sa pun in el in afara de mucurile de tigara si cutiile de prezervative nefolosite!? |
||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 22:53 |
||
| ohooo, incepe numai jurnalul, sa vezi cate apar pe parcurs...eu am 24 de caiete scrise in 4 ani... | ||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 22:56 |
||
|
buna seara, domnule geo. si de ce ochi bulbucati in jurnal?
|
||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 22:57 |
||
| de incordare...sa mentina abstinenta.. | ||
|
inocica2 Postat pe 9 Octombrie 2008 22:59 |
||
|
pai ispitele zilnice, femeile ce ma fac sa bulbuc ochii la formele lor! cum nu pot sa pun poze cu ele, imi pun forma ochilor la fiecare din cele care mi-a atras atentia! la cea blonda cu sanii mari , pun forma ochilor maaaaari. da' maaari de tot! buna seara :P |
||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 23:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sex in 3 (m + 2f) : posibil si fara bani ? | 32 | De la: Barbie30_ 17 Februarie 2011 09:58 |
| ..........:) | 41 | De la: felixcat 8 Mai 2011 20:38 |
| analize | 1 | De la: kudika008324 6 August 2010 16:19 |
|
|
||
| va rooog e urgent | 6 | De la: ___LL___ 25 Mai 2009 17:47 |
| pozitia preferata | 38 | De la: darksukkubus69 15 Noiembrie 2009 18:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.