Setari Cookie-uri

sexul oral la barbati

se numeste gel de igiena intima,,,,dana
sarutama
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:33
De la: a_ale, la data 2009-01-03 22:32:32In caz ca va intereseaza...
Ghicesc in carti simple si tarot. Astept mesaje pe privat. Puteti vedea referinte despre mine, daca vizitati link-ul: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html faceti ceva cu femeia asta....disperare

ignora,,,si asa se lasa la mana ei
sarutama
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:34
dana probabil foloseste din experienta parfum, pt a-si mai pudra "budinca", fara sa stie saraca pt ce e gelul intim. crede ca e un lubrifiant, ceva care faciliteaza sexul oral. da m-am trezit eu alta stricata sa vorbesc de o femeie serioasa care mi-ar putea fi mama

Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:41
da ce faceti voi pe aici dati sfaturi pentru igiena nu am nevoie stiu si eu sa imi fac o asemenea igiena cu gel si inca cu din ala parfumat ca sa ma simta al meu de la distanta ce mirosuri raspandesc in jurul meu

Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:41
De la: dana_3, la data 2009-01-03 22:24:20ce tot aveti cu numele meu de ce numai pe mine ma pomeniti pe forum nu sunt nici parasutista nici scroafa asa cum gura voastra generoasa ma numeste va multumesc pentru limbajul foarte colorat cu care ma injurati mereu mai invat si eu ceva de la atatea profesioniste in arta sexului si mai ales oral care se depileaza de par acolo jos ca sa
nu isi puna gura barbatii pe flocii lor care ar putea avea mirosuri mai neplacute poate se si parfumeaza in zona genitala cand li se face sex oral de vreun pervers libidinos

gata ai luat poza cu mine sa vezi cum sa faci sa m bati la lupte libere??????
sarutama
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:42
ia nu va mai luati de cassey, ca acusi va face descantece sa nu mai aveti parte de sex oral

Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:44
De la: sarutama, la data 2009-01-03 22:34:25
De la: a_ale, la data 2009-01-03 22:32:32In caz ca va intereseaza...
Ghicesc in carti simple si tarot. Astept mesaje pe privat. Puteti vedea referinte despre mine, daca vizitati link-ul: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html faceti ceva cu femeia asta....disperare

ignora,,,si asa se lasa la mana ei
multam' de sfat

Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:45
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 22:44:21ia nu va mai luati de cassey, ca acusi va face descantece sa nu mai aveti parte de sex oral

Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:45
nu folosesc parfumuri pentru igiena sau pudre parfumate poate alea profesioniste isi pudreaza marfa ca sa fie mai atragatoare la pat nu trebuie nici sa ma lubrifiez ca doar gura e destul de umeda ca sa umezeasca cu saliva barbatia vreunu libidinos pervers

Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:48
De la: dana_3, la data 2009-01-03 22:48:10nu folosesc parfumuri pentru igiena sau pudre parfumate poate alea profesioniste isi pudreaza marfa ca sa fie mai atragatoare la pat nu trebuie nici sa ma lubrifiez ca doar gura e destul de umeda ca sa umezeasca cu saliva barbatia vreunu libidinos pervers
In caz ca va intereseaza...
Ghicesc in carti simple si tarot. Astept mesaje pe privat. Puteti vedea referinte despre mine, daca vizitati link-ul: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html

Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:50
De la: dana_3, la data 2009-01-03 22:48:10nu folosesc parfumuri pentru igiena sau pudre parfumate poate alea profesioniste isi pudreaza marfa ca sa fie mai atragatoare la pat nu trebuie nici sa ma lubrifiez ca doar gura e destul de umeda ca sa umezeasca cu saliva barbatia vreunu libidinos pervers

ura ,,,,,asa te vreau ,,,cu gura umeda ,,,,sa nu faci ca razatoarea ,,,ca e dureros
sarutama
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:50
De la: dana_3, la data 2009-01-03 22:41:38da ce faceti voi pe aici dati sfaturi pentru igiena nu am nevoie stiu si eu sa imi fac o asemenea igiena cu gel si inca cu din ala parfumat ca sa ma simta al meu de la distanta ce mirosuri raspandesc in jurul meu

intrebasem mai devreme ceva, dar n-am primit raspuns. Probabil pt ca e greu sa raspunzi la atatea insulte. Cate clase ai? Mie una, mi-e cam greu sa-ti citesc inteligentele mesaje, pt ca sunt total lipsite de semne de punctuatie. Dupa o dubla lecurare inteleg o parte din ce ai vrut sa zici. Dar probabil ca incompetenta de a scrie (si nu numai) este compensata de vasta experienta de viata si in primul rand de stima ca femeie serioasa

Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:51
Sa nu carele cumva sa te puna sfantu' Danutzo sa dai cu spirt medicinal sa dezinfectezi fofoloanca, ca i sari ca arsa (rasa) mai ceva ca atunci cand auzi de sex oral!

Lillix
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:54
De la: sarutama, la data 2009-01-03 22:50:58

ura ,,,,,asa te vreau ,,,cu gura umeda ,,,,sa nu faci ca razatoarea ,,,ca e dureros
Lillix
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:55
De la: Lillix, la data 2009-01-03 22:54:30Sa nu carele cumva sa te puna sfantu' Danutzo sa dai cu spirt medicinal sa dezinfectezi fofoloanca, ca i sari ca arsa (rasa) mai ceva ca atunci cand auzi de sex oral!

si sa aprinzi o bricheta ca ai puso
sarutama
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:56
De la: valentina_ratb, la data 2009-01-03 13:43:43
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?
Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor.
super tare asa baiat de calitate mai zic si eu .vedeti fetelor exista si barbati carora nu le place. deci pe lume nu sunt numai si numai perversi
Multumesc pentru apreciere.
Baiat_Rezervat
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:57
dragutule, de ce ai dat copy paste de pe alt topic?????? ca sa arati ca si tu sustinatori? daca sustinatorii aia se rezuma la dana, ai gresit locatia

Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:01
dana ha sa iti dau eu un sfat ,,,,,,tai ardei iute ,,,,il framanti in trun castronel,,,,,pui putin otet ,,,un virf de cutit de piper ,,,o rosie coapta bine ,,,o dai pe razatoare ,,,,,,amesteci bine bine ,,cu degetele ,,,si apoi introduci pe rand in fofoloanca ,,,unu cite unu ,,,nu toate odata ,,si il chemi pe al tau sa vada daca mai raspandesti acelasi parfum ,,,care lai raspandit si pina acu,,,,e buna reteta ,,,a folosito bunicamea,,,inainte de a muri sa ne auzim cu bine
sarutama
Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:02
De la: sarutama, la data 2009-01-03 22:56:25
De la: Lillix, la data 2009-01-03 22:54:30Sa nu carele cumva sa te puna sfantu' Danutzo sa dai cu spirt medicinal sa dezinfectezi fofoloanca, ca i sari ca arsa (rasa) mai ceva ca atunci cand auzi de sex oral!

Aiii....buna fofoloanca flambta...asta in cazu' in care e eplilata! Ca de nu fugitziiiiiiiiiii...ca se parjoleshte Danushka...ca guitz guitz Stinky stinky!;))
Lillix
Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:02
ce vrei sa spui?ca daca iti place sau nu,ii faci lui sex oral de frica sa nu plece?!fata...mai gandeste-te...merita?...una e sa nu-ti placasa ti se faca...alta e nu-ti placa sa faci...
stravaro
Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:04
De la: Lillix, la data 2009-01-03 23:02:17
De la: sarutama, la data 2009-01-03 22:56:25

Aiii....buna fofoloanca flambta...asta in cazu' in care e eplilata! Ca de nu fugitziiiiiiiiiii...ca se parjoleshte Danushka...ca guitz guitz Stinky stinky!;))
uau,,,,,e tare asta
sarutama
Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:05
De la: sarutama, la data 2009-01-03 23:02:09dana ha sa iti dau eu un sfat ,,,,,,tai ardei iute ,,,,il framanti in trun castronel,,,,,pui putin otet ,,,un virf de cutit de piper ,,,o rosie coapta bine ,,,o dai pe razatoare ,,,,,,amesteci bine bine ,,cu degetele ,,,si apoi introduci pe rand in fofoloanca ,,,unu cite unu ,,,nu toate odata ,,si il chemi pe al tau sa vada daca mai raspandesti acelasi parfum ,,,care lai raspandit si pina acu,,,,e buna reteta ,,,a folosito bunicamea,,,inainte de a muri sa ne auzim cu bine

Dupa aia Danutzo, ca sa ti treaca inflamatzia, te ungi generos cu un pumn de untura de porc prospata...si uitzi de morcovi vreo' cateva zile asa!
Lillix
Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:08
tu cui naiba ai raspuns???? pt ca esti cam .. cine vorbeste de obligatii???

Dana, daca nu crezi in sex oral, tine gura inchisa!
Am vrut sa zic: nu mai te razboi cu lumea aici! Ai inteles altceva?
mihaela80
da s-a cam stricat treaba pe aici ,,,dupa cum se vede hai miinile in aer sa va vad si strigam cu toti in cor,,,lasa-ne lasa-ne,,,,,,,,,haideti la pozitia 69 ,,,e cva cu asta ,,,dar 70 cind????
sarutama
Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:15
daca ar fi inteles ceva cat de cat, a fi renuntat demult.. nu stiu ce vrea sa demonstreze, dar unora le place sa fie "maltratati".. sau s-o faca pe-a victimele in fata stricatelor

Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:17

Yuppy yuppy ye yeeeeeeeeeeeee
Lillix
Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:17
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 23:17:02daca ar fi inteles ceva cat de cat, a fi renuntat demult.. nu stiu ce vrea sa demonstreze, dar unora le place sa fie "maltratati".. sau s-o faca pe-a victimele in fata stricatelor

Eu ma stric de ras cand ii vad postarile
andreea1976
Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:21
totusi e buna de ceva
sarutama
Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:28
eu nu simteam satisfactie cand mi se facea sex oral doar cand faceam.eu cred ca la oameni perversi se pune problema daca este buna perversiunea sau nu.ca in unele cazuri poate fi buna.cred ca conteaza foarte mult cum te simti ca persoana dupa ce faci o anumita perversiune.Sexul oral facut barbatilor este o perversiune buna dar nu ajungi nicaieri cu ea adica o faci numai ca sa fie facuta.trebuie sa recunoastem ca exista lucruri care se pot face doar de dragul de a se face si care duc exact NICAIERI.
Baiat_Rezervat
Postat pe 3 Ianuarie 2009 23:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
castiga 3000 lei in 3 saptamani 1 De la: angel4you 19 Aprilie 2010 21:17
jjj 34 De la: greierash_is_back 9 Ianuarie 2010 13:49
SADOR - prevenire trafic fiinte 1 De la: sadora 21 August 2009 14:18
cum sa fac o noapte romantica iubitului meu ajutati-ma 11 De la: kentfarafiltru 14 Decembrie 2009 22:42
Exista Dumnezeu? Dar Satan? Sau amandoua? 210 De la: kudika132368 17 August 2011 15:51