Mai multe
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 02:29:30si premiul 1 se duce direct la inventatorul de penisuri !!! felicitari domnule! la anul speram sa inventati limba hidraulica cu turbina lunga de 20cm pt a usura munca barbatilor fani de sex oralla ce folos daca puctul g se afla la 5 cm de la intrea din vagin nu exista limba de 6 cm?deci inventatorul o avut grija sa ajunga limba si pentru un orgasm vaginal. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:35 |
||
|---|---|---|
| noroc ca s-a "inventat" clitorisul pt a nu ramane in plicticosul stadiu de umilitate | ||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:37 |
||
| ziceam de 20 de cm pt a fi mai vanjoasa si penetranta :> | ||
|
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:39 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 02:39:50ziceam de 20 de cm pt a fi mai vanjoasa si penetranta :>tare mi-e teama ca degeaba este vanjoasa si penetranta daca clitoriul nu este lins pentru a se umezii vaginul.Nu de alta dar intra greu si limba si barbatia. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:44 |
||
| nu stiam ca trebuie neaparat lins clitorisul pt a se umezi vaginul | ||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:47 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 02:47:43nu stiam ca trebuie neaparat lins clitorisul pt a se umezi vaginuldin pacate nici prin mangaieri pe sani sau pe corp nu se umezeste o femeie.. doar prin stimulare clitoridiana. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:51 |
||
| ba din fericire poate. cu un preludiu bine facut, uneori nici nu e nevoie sa atinga clitorisul. depinde de stare. si o zic din experienta, nu din auzite | ||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:55 |
||
| nu te contrazic poate la tine este altfel.eu stiu ca la fosta ea nu putea numai asa.parca era plictisita ca o mangaiam iar dupa ce ii puneam limba jos vreo jumatate de ora parca se cobora raiul pe pamant. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 03:00 |
||
| nu stiu cum naiba se face, dar cand intri tu in discutie, se departeaza f mult de la subiect. topicul era despre sexul oral facut barbatilor, nu femeilor. asa ai facut si aseara cu fata care a intrebat cum se realizeaza un sarut. de la sarut s-a ajuns la sex oral. mai bine ai deschide un nou topic in care sa se vorbeasca doar despre sexul oral facut femeilor, ca sa incercam sa respectam tema propusa de altii. mi-a facut placere sa ma contrazic si in sesara asta cu tine, dar e cam tarziu..e 3 noaptea | ||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 03:02 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 03:02:10nu stiu cum naiba se face, dar cand intri tu in discutie, se departeaza f mult de la subiect. topicul era despre sexul oral facut barbatilor, nu femeilor. asa ai facut si aseara cu fata care a intrebat cum se realizeaza un sarut. de la sarut s-a ajuns la sex oral. mai bine ai deschide un nou topic in care sa se vorbeasca doar despre sexul oral facut femeilor, ca sa incercam sa respectam tema propusa de altii. mi-a facut placere sa ma contrazic si in sesara asta cu tine, dar e cam tarziu..e 3 noapteasi mie mi-a facut placere sa discutam.Ideea este ca sexul oral este baza si este in foarte mare legatura cu topicul.Ne analizam unii pe altii ca sa ne stim mai bine. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 03:05 |
||
mai ales cu limba
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 03:08 |
||
| Cu limba se face analiza lingand sanii si clitorisul. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 03:13 |
||
De la: valentina_ratb, la data 2008-12-31 20:37:49roco ai perfecta dreptate te pup dulce si normal Multumesc ca-mi dai dreptate... Multumesc si pentru pupaturi .Dar vezi ca eu sunt cam pervers, dupa definitia unora... |
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 08:01 |
||
| dupa definitia cui? eu cred ca un om care are putina morala nu este pervers .daca asa cred unii nu au decat. | ||
|
valentina_ratb Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:18 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 02:35:43bine marcatDe la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 02:29:30si premiul 1 se duce direct la inventatorul de penisuri !!! felicitari domnule! la anul speram sa inventati limba hidraulica cu turbina lunga de 20cm pt a usura munca barbatilor fani de sex oralla ce folos daca puctul g se afla la 5 cm de la intrea din vagin nu exista limba de 6 esti tare ms pt apreciere ,asta am afirmat si eu in pag 34
|
||
|
valentina_ratb Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:21 |
||
De la: GINY87, la data 2009-01-02 23:43:50FETELOR ORICAT ATI SPUNE BARBATILOR LE PLAC SA LI SE FACA SEX ORAL DAR PUTINI O FAC SI EI LA RANDUL LOR...DE MULTE ORI ITI PLACE NU ITI PLACE BARBATULUI TREBUIE SA II FACI SEX ORAL CA DACA NU,MAI TARZIU NE PLANGEM CA NE INSEALA SI CA CE ARE AIA CE NOI NU AVEM...normal nu trebuie sa faci ce nu-ti face placere ,este o varianta mult mai simpla : schimba-l sunt destui oameni decenti care nu vor nici macar sa auda de sex oral ,le e chiar sila de el si de cele care-l fac |
||
|
valentina_ratb Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:25 |
||
De la: Arsena, la data 2009-01-02 22:21:31. nu da lectii ca esti varza ,scrii in anagrame . cand scrii uitete ce scrii ca nici asta nu stii sa o faci .pagina34 studiaza |
||
|
valentina_ratb Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:32 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16super tare asa baiat de calitate mai zic si eu .vedeti fetelor exista si barbati carora nu le place. deci pe lume nu sunt numai si numai perversiDe la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. |
||
|
valentina_ratb Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:43 |
||
hi hi hi
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:57 |
||
De la: valentina_ratb, la data 2009-01-03 13:43:43De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16super tare asa baiat de calitate mai zic si eu .vedeti fetelor exista si barbati carora nu le place. deci pe lume nu sunt numai si numai perversiDe la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. ...vali....nu-ti face iluzii,nu cumva sa pleci la Iasi...ca domnul ii rezervat acum..iar cand ajungi.. ..ai sa cauti agentia cfr....
|
||
|
nico1234 Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:02 |
||
no, ca eu sunt din iasi. baiatul rezervat e din arad. asadar, cei carora le place sa primeasca sex oral sunt niste perversi, iar cei care fac sunt niste stricati bravo ma incuiatilor
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:16 |
||
Eu cred ca perversi, in adevaratul sens al cuvantului, sunt "barbatii" aia care fluiera fetele pe strada, se iau de ele, mai pun mana pe un fund sau un san si cine stie ce mai fac... Nu barbatul dintr-un cuplu care e un pic mai obraznic in pat... Fleosc, ete' mare branza. Pentru ca dupa cum ziceam, penisul si vaginul sunt parti ale corpurilor noastre si important e sa fim curati si sanatosi. Si pe langa toate astea si increderea joaca un rol foarte important intr-o relatie, asa ca ce tot atata... ...Nu va place sexul oral, OK! E treaba voastra, e alegerea voastra. Si gata. Punct. Time out.
|
||
|
Lyonee Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:47 |
||
ai grija Lyonee ce spui pe la topicul asta, ca acusi se razvratesc amazoanele impotriva stricatelor ca noi
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:59 |
||
Ah!! Roxana! Ia si ma ia de mana ca mi-e frica!! O sa ard in iad, tu-i ceapa masii!!
|
||
|
Lyonee Postat pe 3 Ianuarie 2009 15:09 |
||
|
Ufff! ma speriasem... Credeam ca doamna Ratb si baiatul rezervat or sa fuga'n lume, or sa se ia si sa faca Ratb-isti si rezervati mititei ( pentru cateva minute la fel a sperat si madam Ratb, se pare... Da', de! Ghinion!) iar noi o sa fim vaduviti de comentariile lor atat de... de... (nu ca mi-ar lipsi adjectivele, dar cica daca nu ai ceva bun de spus, mai bine nu spui nimic... asa ca am sa gasesc ceva care nu inseamna nimic)... atat de... "interesante"
|
||
|
Dor_a Postat pe 3 Ianuarie 2009 15:15 |
||
nu va mai saturati de sex oral vai ce scarboase mai sunteti mi-ar fi jena sa-mi expun toate intimitatile pe internet aveti un pic de pudoare ce va dati pe fata tot ce faceti in dormitor ca pe noi alea care nu suntem perverse nu ne intereseaza cum o trageti si cum o sugeti treaba voastra si a barbatului nu ne mai provocati atata scarba
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 17:09 |
||
| mai danutza... dar tu nu ai citit atenta...serios asa... baitul ala rezervat sustine sus si tare ca daca nu da limbi nu se "umezeste" muierea "k lumea" iooooo ce po' sa fac..fata draga... ma uit si io crucis....zau asa..... imi e putin ciuda ,sti,... cam de mult nu am mai incercat asa ceva.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Ianuarie 2009 17:13 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-03 17:09:04nu va mai saturati de sex oral vai ce scarboase mai sunteti mi-ar fi jena sa-mi expun toate intimitatile pe internet aveti un pic de pudoare ce va dati pe fata tot ce faceti in dormitor ca pe noi alea care nu suntem perverse nu ne intereseaza cum o trageti si cum o sugeti treaba voastra si a barbatului nu ne mai provocati atata scarba Mai fata draga......daca omului ii face placere care este treaba ta???...] si a fi pervers nu este egal cu a face sex oral , asta ca sa stii si sa nu mai confunzi termenii.... Si asa cum am mai zis.........nu iti place sa faci sex oral, ok iti respect opinia, dar respect-o si tu pe a altora fara ai jigni si a vb ca la usa cortului...... sau poate nu stii ce inseamna sa ai bune maniere????? ar fi un topic intereseant:::ARE DANA MANIERE SAU BA??? |
||
|
sun_shine Postat pe 3 Ianuarie 2009 17:28 |
||
adaug o intrebare: tu cate clase ai? eu cel putin trebuie sa citesc de mai multe ori un mesajele postate de aceasta doamna, in care lipsesc cu desavarsire semnele de punctuatie. dar probabil se compenseaza cu vasta experienta de viata si respectul pe care il arata membrilor comunitatii kudika. asa va trebuie, stricatelor
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 17:40 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 17:40:57adaug o intrebare: tu cate clase ai? eu cel putin trebuie sa citesc de mai multe ori un mesajele postate de aceasta doamna, in care lipsesc cu desavarsire semnele de punctuatie. dar probabil se compenseaza cu vasta experienta de viata si respectul pe care il arata membrilor comunitatii kudika. asa va trebuie, stricatelor replica asta este buna de pus la topicul ala cu "minunatiile de pe kudika" serios, acu', sper ca glumesti..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Ianuarie 2009 18:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sunt toate relatiile o minciuna?!? | 6 | De la: kudika084234 11 Mai 2010 17:46 |
| Religia sau sexul? | 211 | De la: mkdisk 28 Mai 2009 09:43 |
| Erectie slaba!! | 4 | De la: ZEINAB 11 Martie 2009 11:40 |
|
|
||
| Pentru femeile nesatisfacute si discrete, care doresc sa ramana discrete dar satisfacute | 139 | De la: luchianramona 31 August 2010 16:01 |
| barbati care nu fac oral... | 99 | De la: aish 25 Iunie 2009 23:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.