Mai multe
| FETELOR ORICAT ATI SPUNE BARBATILOR LE PLAC SA LI SE FACA SEX ORAL DAR PUTINI O FAC SI EI LA RANDUL LOR...DE MULTE ORI ITI PLACE NU ITI PLACE BARBATULUI TREBUIE SA II FACI SEX ORAL CA DACA NU,MAI TARZIU NE PLANGEM CA NE INSEALA SI CA CE ARE AIA CE NOI NU AVEM... | ||
|
GINY87 Postat pe 2 Ianuarie 2009 23:43 |
||
|---|---|---|
| eu cred ca daca la un barbat ii place sexul oral facut de o femeie este un pervers.la o femeie nu cred ca ii place sa faca sex oral din placere ori o face sa nu isi piarda partenerul ori o face pe bani cum fac prostituatele. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 2 Ianuarie 2009 23:53 |
||
|
nimeni nu "trebuie" sa-i faca nimanui sex oral. doar barbatilor le place? oricui ii place.cu cat o relatie e mai diversificata, cu atat mai bine. aici e vorba de incredere, de placerea de a-l vedea pe cel care te iubeste si te respecta multumit. |
||
|
|
||
|
Postat pe 2 Ianuarie 2009 23:57 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-02 23:57:56nimeni nu "trebuie" sa-i faca nimanui sex oral. doar barbatilor le place? oricui ii place.cu cat o relatie e mai diversificata, cu atat mai bine. aici e vorba de incredere, de placerea de a-l vedea pe cel care te iubeste si te respecta multumit.exact...nicidecum de niste niste principii depasite |
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 00:00 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-02 23:53:54eu cred ca daca la un barbat ii place sexul oral facut de o femeie este un pervers.la o femeie nu cred ca ii place sa faca sex oral din placere ori o face sa nu isi piarda partenerul ori o face pe bani cum fac prostituatele. deci tu crezi ca "daca la un barbat ii place sexul oral facut de o femeie este un pervers"... dar daca e facut de un alt barbat cum ti se pare? din curiozitate.. ce "studii superioare si de calitate" spuneai ca ai urmat? |
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 00:01 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:01:17Pai daca este facut de un alt barbat acel barbat este super mega extra pervers si in plus trebuie sa stea putin de vorba cu psihologul.am urmat facultatea de automatica si calculatoare ...mai bine zis inginerie in calculatoare.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-02 23:53:54eu cred ca daca la un barbat ii place sexul oral facut de o femeie este un pervers.la o femeie nu cred ca ii place sa faca sex oral din placere ori o face sa nu isi piarda partenerul ori o face pe bani cum fac prostituatele. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 00:06 |
||
| vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ? | ||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 00:36 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 00:53 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. nu stiu cum se face ca "norocul" de a fi luat la misto te urmareste si aici, in ciuda faptului ca tu esti un "baiat rezervat". eu nu-mi consider pervers partenerul, iar daca tie nu iti pare deosebit un sex oral, nu inseamna ca nimeni nu simte "nimic deosebit". fiecare "functioneza" diferit, iar tu cred ca te afli in minoritate. Vad 2 motive pt care nu iti place sa ti se faca: 1 tipa nu se descurca tocmai bine; 2. pur si simplu te inhiba, nu te lasa sa te deschizi pt a simti placere
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:08 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. Habar nu ai...degeaba intretii relatii sexuale, nu intelegi nimic din ceea ce faci :)) |
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:18 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 01:08:19pe mine in schimb ma excita la culme sa fac sex oral unei femei asa cu toata limba sa ii ling pasarica.pai asa a fost intodeauna daca cineva nu a stiut sa injure sau sa fie smecher sau hot a fost luat in ras.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:20 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 01:20:14De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 01:08:19pe mine in schimb ma excita la culme sa fac sex oral unei femei asa cu toata limba sa ii ling pasarica.pai asa a fost intodeauna daca cineva nu a stiut sa injure sau sa fie smecher sau hot a fost luat in ras.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. normal ca esti luat la misto daca vorbesti numai aberatii...daca pe tine nu tre excita un oral inseamna ca ai niste probleme acolo jos, asta tine de organism, nu sunt aberatii :)) |
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:25 |
||
De la: Arsena, la data 2009-01-03 01:18:21Nu prea pusca ceea ce spui "intretii" cu "intelegi".Cred ca daca nu intelegi un lucru nu ai cum sa-il intretii pentru ca nu stii cum functioneaza.Exemplu:degeaba vrea un barbat sex daca nu da cu limbaDe la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:26 |
||
| pai asta nu-i chiar asa, pt ca respectul nu se castiga daca "stii sa injuri sau sa fii smecher sau hot" | ||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:27 |
||
De la: Arsena, la data 2009-01-03 01:25:29stiu ce inseamna sex oral ma excita dar nu o fac pentru ca este o perversiune.La fel este si cu sexul anal.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 01:20:14De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 01:08:19pe mine in schimb ma excita la culme sa fac sex oral unei femei asa cu toata limba sa ii ling pasarica.pai asa a fost intodeauna daca cineva nu a stiut sa injure sau sa fie smecher sau hot a fost luat in ras.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:31 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 01:26:02De la: Arsena, la data 2009-01-03 01:18:21Nu prea pusca ceea ce spui "intretii" cu "intelegi".Cred ca daca nu intelegi un lucru nu ai cum sa-il intretii pentru ca nu stii cum functioneaza.Exemplu:degeaba vrea un barbat sex daca nu da cu limbaDe la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. merge sa faci sex, sa ai orgasm, si fara sa dai cu limba :)) daca nu poti sa faci asa ceva, nu inseamna ca trebuie sa generalizezi |
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:31 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 01:31:01De la: Arsena, la data 2009-01-03 01:25:29stiu ce inseamna sex oral ma excita dar nu o fac pentru ca este o perversiune.La fel este si cu sexul anal.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 01:20:14De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 01:08:19pe mine in schimb ma excita la culme sa fac sex oral unei femei asa cu toata limba sa ii ling pasarica.pai asa a fost intodeauna daca cineva nu a stiut sa injure sau sa fie smecher sau hot a fost luat in ras.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 00:53:16De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 00:36:06vrei sa spui ca daca ai avea o relatie stabila cu o femeie pe care o iubesti si o respecti, nu ai lasa-o sa-ti faca un amarat de sex oral pt ca ti-ai face mustrari de constiinta ca esti un pervers? ar cadea femeia aia, sarmana, chiar asa tare in ochii tai? ai vedea-o ca pe o prostituata ?Am avut o relatie de trei ani si tipa respectiva mi-a facut oral de vreo trei ori si i-am spus sa nu mai imi faca ca nu simteam nimic deosebit.Dar in schimb cand isi punea pe ea o lenjerie intima mai deosebita se intarea barbatia de numa si mai mai sa explodez.Nu mi-as face mustrari de constiinta ca sunt prevers dar pur si simplu nu vad de ce atatia barbati sunt asa de nebuniti dupa asta ca nu este nimic deosebit.Cand mi-a facut sex oral nu o vedeam ca pe o prostituata pentru ca stim ca este o femeie serioasa si nu umbla cu mai multi barbati.Cred ca a stat cu mine in astia trei ani numai pentru ca ii faceam sex oral deoarece cand eu imi manifestam respectul pentru ea ma lua la misto.nu credeam sa existe femi care sa tea numai pentru sex cu barbatii lor. daca tie ti se face sex oral=perversiune, insa daca tu faci sex oral, nu este perversiune ??? Si daca este perversiune, ce este gresit ? |
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:33 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 01:27:58pai asta nu-i chiar asa, pt ca respectul nu se castiga daca "stii sa injuri sau sa fii smecher sau hot"Pai ca sa te repecte un hot nu trebuie sa stii sa furi.si ca sa te respecte un profesor nu trebuie sa fi bun la invatat?Si ca sa te respecte un pervers nu trebuie sa fi pervers? |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:33 |
||
stii ce apreciez la tine? faptul ca esti perseverent, dar zau ca nu inteleg de ce o faci, pt k noi, astia mai normali nu prea suntem de acord cu tine
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:33 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 01:33:56gunoiul de grajd in cantitati mari nu face bine daca este pus la radacina unui pom(ba chiar il usuca) dar daca este pus in cantitati mici face fructele si mai zemoase si pomul devine mai stabil.Asa este si cu perversiunea in cantitati mici are efect benefic.motivul pentru care accept eu sexul oral este pentru ca persoana cu care il fac sa nu se simta jignita. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:42 |
||
| "merge sa faci sex, sa ai orgasm, si fara sa dai cu limba :))" Eu nu zic ca nu merge sa faci sex si fara sa dai cu limba dar merge prost si decat sa fac un lucru prost mai bine nu-l fac. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:45 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 01:45:16"merge sa faci sex, sa ai orgasm, si fara sa dai cu limba :))" Eu nu zic ca nu merge sa faci sex si fara sa dai cu limba dar merge prost si decat sa fac un lucru prost mai bine nu-l fac. .........iti recomand sa nu mai generalizezi, daca la tine nu merge, nu inseamna ca nu merge si la mine, spre exemplu !
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:48 |
||
| "daca tie ti se face sex oral=perversiune, insa daca tu faci sex oral, nu este perversiune ??? Si daca este perversiune, ce este gresit ?" pai clitorisul mai poate sa fie stimulat si cu degetul sau cu o pana dar intrebarea care se pune este: dupa ce voi dati toata ziua cu degetul pe clitoris il mai lasati si pe barbat sa o faca ca doar deget aveti si voi nu?In cazul asta barbatul este nevoit sa se foloseasca de limba pentru ca este si mai fina si umeda si mai moale.de remarcat este ca o femeie nu poate sa isi faca sex oral cu limba pe clitoris.Iar la femei nu este o perversiune sa stimuleze un barbat clitorisul cu limba. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:52 |
||
De la: Arsena, la data 2009-01-03 01:48:34pai clitorisul a fost inventat special ca femeia sa se excite si daca nu se stimuleaza clitorisul cu ceva cum mai face femia sex? ca si florile prin polenizare prin aer?Penisul a fost invetat sa intre in vagin sa se frece de acesta si barbatul sa ejaculeze aceasta aducand nastere la copii.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-03 01:45:16"merge sa faci sex, sa ai orgasm, si fara sa dai cu limba :))" Eu nu zic ca nu merge sa faci sex si fara sa dai cu limba dar merge prost si decat sa fac un lucru prost mai bine nu-l fac. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:02 |
||
| cum zicea si Arsena... incearca sa nu mai generalizezi. daca stii de la fostele tale prietene ca stateau toata ziua cu degetul pe clitoris, asta nu e valabila la toata lumea. tu vorbesti doar din experienta ta, negi si refuzi orice alta afirmatie facuta de noi. o relatie nu se bazeaza pe calitatea sexului oral, iar daca prietena ta statea pt tine doar pt asta, inseamna ca nu aveai nimic altceva calitativ de oferit. | ||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:08 |
||
asadar.. penisul si clitorisul sunt o "inventie".. hmm oare cine o fi inventatorul? din fericire pt femei, chiar daaca nu ar fi fost "inventat" clitorisul, ne-am fi multumit si cu un umil orgasm vaginal
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:12 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 02:12:10asadar.. penisul si clitorisul sunt o "inventie".. hmm oare cine o fi inventatorul? probabil a luat si premiul Oscar
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:17 |
||
si premiul 1 se duce direct la inventatorul de penisuri !!! felicitari domnule! la anul speram sa inventati limba hidraulica cu turbina lunga de 20cm pt a usura munca barbatilor fani de sex oral
|
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:29 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 02:08:08cum zicea si Arsena... incearca sa nu mai generalizezi. daca stii de la fostele tale prietene ca stateau toata ziua cu degetul pe clitoris, asta nu e valabila la toata lumea. tu vorbesti doar din experienta ta, negi si refuzi orice alta afirmatie facuta de noi. o relatie nu se bazeaza pe calitatea sexului oral, iar daca prietena ta statea pt tine doar pt asta, inseamna ca nu aveai nimic altceva calitativ de oferit.Unele femei stau toata ziua altele stau jumate de ora altele cinci minute.alte isi trag mai bine chilotii pe ele ca sa junga chilotul pe clitoris mai bine.Nu-i adevarat ca neg si refuz orice alta afirmatie.pai asta cred si eu ca nu se bazeaza numai pe sex oral dar un singur lucru este cert:o femeie nu ajunge la orgasm daca ii spui de 100 de ori te iubesc decat daca dai de 100 de ori cu limba.A nu se incurca sexul cu respectul si cu sentimentele. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:31 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-03 02:12:10asadar.. penisul si clitorisul sunt o "inventie".. hmm oare cine o fi inventatorul?In viata este bine sa fii umila si multumita. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 3 Ianuarie 2009 02:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| e dependent de pornografie sau am eu o vina? | 34 | De la: pickard 9 August 2011 17:35 |
| a folosit cineva 'dusu' | 167 | De la: d4niela 3 August 2009 00:46 |
| cat de mult iubesc femeile sexul oral?? | 348 | De la: adyna2905 8 Aprilie 2011 09:25 |
|
|
||
| Despre PORNOGRAFIE si efectele ascunse ale ei. | 10 | De la: Radu_Cristian_1 28 Septembrie 2014 10:49 |
| Poziti sexuale | 0 | De la: 30 Aprilie 2012 23:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.