Mai multe
De la: juan, la data 2009-01-11 16:38:24ce sa zic ... am practicat si practic cu un singur barbat cel pe care il iubesc,nu e scarbos deloc daca nu e certat cu apa si sapunul si daca exista incredere unul in celalalt si mai ales comunicare!! il iubesc ma iubeste si eu zic ca e minunat!! curaj si o sa placa celor carora nu au incercat! ideea e ca te simti extraordinar cand vezi ca ii place! Incearca sa-i explici(eventual desenezi) asta si lui tanti Dana. Sper sa nu intri si tu in gura ei
|
||
|
ablazancadar Postat pe 11 Ianuarie 2009 16:46 |
||
|---|---|---|
| te face fericita cand vezi pe altu ca se perpeleste inseamna ca faci un lucru de calitate,tineo tot asa | ||
|
123123123 Postat pe 11 Ianuarie 2009 16:48 |
||
| hei! voi, cei care aveti subiect de discutie! eu zic sa puneti mana pe niste "almanahe" mai intai, sa stapaniti bine limba in care va exprimati imbecilitatea..macar atat! Apoi, valea pe centura cu voi! ca loc de format o familie de oameni seriosi n-o sa aveti niciodata! Vai de voi si de organele voastre de patrupede! | ||
|
|
||
|
claudiamaestru Postat pe 11 Ianuarie 2009 19:51 |
||
de ce va intereseaza atata daca am incercat sa fac felatie nu va priveste e treaba mea si nu sunt obligata sa va spun ce imi place si ce nu imi place cert este ca sunt total impotriva felatiei etste o perversiune prea injositoare si barbatii in general au practicat-o numai cu prostituatele pe care le si plateau pentru ca li s-a facut o partida de felatie si inca destul de bine plateau profesionistele in arta sexului dar nu stiu de unde a aparut acest obicei de a face felatie si chiar de a pretinde sa li se faca felatie chiar si de catre femei serioase care nu au facut sex oral pe bani si nu faceau meserie din sex oral e o jignire grosolana la adresa unei femei cinstite sa faca felatie chiar sotului iubitului sau prietenului ei care a preluat de la prostituate aceasta perversiune umilitoare pentru o femeie serioasa
|
||
|
Postat pe 11 Ianuarie 2009 20:34 |
||
| Da, mai Dana, dar au aparut femeile astea care fac felatie gratuita. Si-atunci de ce sa mai plateasca barbatii pe alea de pe centura daca le au gratis acasa? | ||
|
Lucia1971 Postat pe 11 Ianuarie 2009 21:37 |
||
De la: claudiamaestru, la data 2009-01-11 19:51:38hei! voi, cei care aveti subiect de discutie! eu zic sa puneti mana pe niste "almanahe" mai intai, sa stapaniti bine limba in care va exprimati imbecilitatea..macar atat! Apoi, valea pe centura cu voi! ca loc de format o familie de oameni seriosi n-o sa aveti niciodata! Vai de voi si de organele voastre de patrupede! Ce ai,femeie?Te-ai trezit tu azi-dimineata si ai gandit"azi o sa intru pe forum,la kudica sa le balacaresc bine pe alea?" Yote ca yo si barbatul meu facem atat de "scarbosul"sex oral si suntem impreuna de 5 ani si avem si un copil..si tot impreuna suntem... Yo zic asa...barbatul te-a lasat si acuma incerci sa cauti vinovati...da vinovata esti chiar tu!Get a life si lasa-ne in pace! |
||
|
mary_ct Postat pe 11 Ianuarie 2009 21:50 |
||
sunt de acord cu tine Bravo
|
||
|
niko8 Postat pe 11 Ianuarie 2009 21:55 |
||
|
daneloooooo...,tine-te tare !! Sultanu' e cu tine.. oral ,anal ,scarbosenii....... pe la spate ,iti place..???
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 11 Ianuarie 2009 21:57 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-11 20:34:10de ce va intereseaza atata daca am incercat sa fac felatie nu va priveste e treaba mea si nu sunt obligata sa va spun ce imi place si ce nu imi place cert este ca sunt total impotriva felatiei etste o perversiune prea injositoare si barbatii in general au practicat-o numai cu prostituatele pe care le si plateau pentru ca li s-a facut o partida de felatie si inca destul de bine plateau profesionistele in arta sexului dar nu stiu de unde a aparut acest obicei de a face felatie si chiar de a pretinde sa li se faca felatie chiar si de catre femei serioase care nu au facut sex oral pe bani si nu faceau meserie din sex oral e o jignire grosolana la adresa unei femei cinstite sa faca felatie chiar sotului iubitului sau prietenului ei care a preluat de la prostituate aceasta perversiune umilitoare pentru o femeie serioasa draga dana, inca o data ma dezamagesti,cand incepusem sa am incredere in tine ca imi vei dezvalui in sfarsit secretul unei relatii desavarsite,de iubire totala si pura tu te apuci sa te certi cu fetele astea pe aici. te rog frumps sa revi la sentimente mai bune cam acolo la fraza unde spuneai ceva de dorinta de a-i oferi iubitului tau un sex oral "de sa te tina minte" ... facem rost si de pastilute daca este nevoie dar te rog sa nu ne lasi cu ochii in soare .
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:04 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-11 21:57:22daneloooooo...,tine-te tare !! ea e femeie serioasa!nu face asa ceva!
|
||
|
mary_ct Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:04 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-11 22:04:24De la: dana_3, la data 2009-01-11 20:34:10de ce va intereseaza atata daca am incercat sa fac felatie nu va priveste e treaba mea si nu sunt obligata sa va spun ce imi place si ce nu imi place cert este ca sunt total impotriva felatiei etste o perversiune prea injositoare si barbatii in general au practicat-o numai cu prostituatele pe care le si plateau pentru ca li s-a facut o partida de felatie si inca destul de bine plateau profesionistele in arta sexului dar nu stiu de unde a aparut acest obicei de a face felatie si chiar de a pretinde sa li se faca felatie chiar si de catre femei serioase care nu au facut sex oral pe bani si nu faceau meserie din sex oral e o jignire grosolana la adresa unei femei cinstite sa faca felatie chiar sotului iubitului sau prietenului ei care a preluat de la prostituate aceasta perversiune umilitoare pentru o femeie serioasa Cica n-ai sa vezi...nu spusese ea ca-i femeie serioasa? |
||
|
mary_ct Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:07 |
||
imi cer scz..era o simpla provocare.. dar.., poate pune botu'..!! : la cele cu..,gust de mere..!! |
||
|
stef_Sultanu Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:09 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-11 21:57:22daneloooooo...,tine-te tare !!
|
||
|
Alexandra09 Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:11 |
||
De la: mary_ct, la data 2009-01-11 22:07:32De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-11 22:04:24De la: dana_3, la data 2009-01-11 20:34:10de ce va intereseaza atata daca am incercat sa fac felatie nu va priveste e treaba mea si nu sunt obligata sa va spun ce imi place si ce nu imi place cert este ca sunt total impotriva felatiei etste o perversiune prea injositoare si barbatii in general au practicat-o numai cu prostituatele pe care le si plateau pentru ca li s-a facut o partida de felatie si inca destul de bine plateau profesionistele in arta sexului dar nu stiu de unde a aparut acest obicei de a face felatie si chiar de a pretinde sa li se faca felatie chiar si de catre femei serioase care nu au facut sex oral pe bani si nu faceau meserie din sex oral e o jignire grosolana la adresa unei femei cinstite sa faca felatie chiar sotului iubitului sau prietenului ei care a preluat de la prostituate aceasta perversiune umilitoare pentru o femeie serioasa eee da' de unde acu vreo 2 zile era gata ca vrea si ea un oral daca e treaba cu pastilute care dau arome de mar si portocale.... facem rost daca altfel nu se poate.... dar nu ma las pana nu marturiseste cum o fost primul oral..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:13 |
||
De la: Alexandra09, la data 2009-01-11 22:11:09De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-11 21:57:22daneloooooo...,tine-te tare !! mos batran ...,cu par la ... stii tu mai bine.. Kuky..,nu mai este..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:13 |
||
De la: mary_ct, la data 2009-01-11 21:50:51De la: claudiamaestru, la data 2009-01-11 19:51:38hei! voi, cei care aveti subiect de discutie! eu zic sa puneti mana pe niste "almanahe" mai intai, sa stapaniti bine limba in care va exprimati imbecilitatea..macar atat! Apoi, valea pe centura cu voi! ca loc de format o familie de oameni seriosi n-o sa aveti niciodata! Vai de voi si de organele voastre de patrupede! Multi inainte Mary! Danooo,eu am 30 de casnicie si nu ne-am scrbit de sex oral.Si mai la 5 ani mai am si un amant. Hai spune,limbute ceva ai incercat? |
||
|
Alexandra09 Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:13 |
||
De la: claudiamaestru, la data 2009-01-11 19:51:38hei! voi, cei care aveti subiect de discutie! eu zic sa puneti mana pe niste "almanahe" mai intai, sa stapaniti bine limba in care va exprimati imbecilitatea..macar atat! Apoi, valea pe centura cu voi! ca loc de format o familie de oameni seriosi n-o sa aveti niciodata! Vai de voi si de organele voastre de patrupede! Hopaaaa,Claudia-maestru,in ce? Hai sa vedeti cum dam pe spate acum toate!! A aparut o madama maestru!!! |
||
|
Alexandra09 Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:16 |
||
vz de ce te iubesc eu pe tine..??
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:16 |
||
sunteti niste penale,la centura cu voi daca nu ati trecut inca pe acolo
|
||
|
niko8 Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:23 |
||
Da' de ce Serena? Ca au cui sa-i faca oralul...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:36 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-11 20:34:10de ce va intereseaza atata daca am incercat sa fac felatie nu va priveste e treaba mea si nu sunt obligata sa va spun ce imi place si ce nu imi place cert este ca sunt total impotriva felatiei etste o perversiune prea injositoare si barbatii in general au practicat-o numai cu prostituatele pe care le si plateau pentru ca li s-a facut o partida de felatie si inca destul de bine plateau profesionistele in arta sexului dar nu stiu de unde a aparut acest obicei de a face felatie si chiar de a pretinde sa li se faca felatie chiar si de catre femei serioase care nu au facut sex oral pe bani si nu faceau meserie din sex oral e o jignire grosolana la adresa unei femei cinstite sa faca felatie chiar sotului iubitului sau prietenului ei care a preluat de la prostituate aceasta perversiune umilitoare pentru o femeie serioasa |
||
|
elenytza21 Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:41 |
||
De la: serena83ellianna, la data 2009-01-11 22:23:04sunteti niste penale,la centura cu voi daca nu ati trecut inca pe acolopenala esti tu.dak nu-ti place nu face dar nu jigni pe altii carora le place si practica.hai ca m-ai evnervat .
|
||
|
elenytza21 Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:58 |
||
De la: elenytza21, la data 2009-01-11 22:58:54De la: serena83ellianna, la data 2009-01-11 22:23:04sunteti niste penale,la centura cu voi daca nu ati trecut inca pe acolopenala esti tu.dak nu-ti place nu face dar nu jigni pe altii carora le place si practica.hai ca m-ai evnervat . ce sa faca nenea sa te calmezi!? |
||
|
Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:59 |
||
De la: elenytza21, la data 2009-01-11 22:58:54De la: serena83ellianna, la data 2009-01-11 22:23:04sunteti niste penale,la centura cu voi daca nu ati trecut inca pe acolopenala esti tu.dak nu-ti place nu face dar nu jigni pe altii carora le place si practica.hai ca m-ai evnervat . Ea nu jigneste. A trecut de mult de faza asta. Ea doar amuza...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 11 Ianuarie 2009 23:00 |
||
|
une esti dana_3....?? animalul din mine ,te striga si te doreste
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 11 Ianuarie 2009 23:13 |
||
|
Cred ca din start este de constientizat ca avem de a face cu un gest oarecare (putind genera reactii de cutare gen), dar epste care s-a abatut un val de subiectivism, datorat interesului societatilor ceva mai vechi de: a) a indrepta erotismul catre procreare, b) a evita transformarea aceluiasi erotism in ceva care sa zdruncine in exces o societate si asa destul de instinctele nesupuse: violenta, nesupunere etc. Pe acest fond, multime de frustrati sau de dornici sa-si subjuge in vreun fel semenii au facut din cei care incacau legea Societatii subiect de teribil dispret, birfa, taraboi etc. Abia indeparind toate aste plapumi deformatoare se poate dsicuta cit de cit realist inclusiv despre sexul oral. E de sus ca plebea face in cazul sexului oral infinit mai mult haz si dispret de persoana care presteaza sexul oral, mai exact de cel sau cea cu - pardon - limba. Bineinteles, este de vazut cita invidie este in spatele pomenitelor atacuri rautacioase, cita... salivare de pofta. Inclusiv catre a presta sex oral. Da, caci inconstientul omului are cu totul alte reguli decit cele sociale. Iar aici se pot scrie volume (de fapt, s-au scris...). As mai spune doar ca nu-i mare distanta intre persoana bucurind un barbat... si amatorul de tigari sau de creion morfolit la nervi cu dintii. Toate tzin in buna parte de regasirea sinului matern. |
||
|
Mircea_O Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:44 |
||
ce treaba are sanul matern cu sexul oral?
|
||
|
Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:46 |
||
|
Avind in vedere ca se adunara pina acum 52 de pagini pe mar'nea acestui subiect, e de recunoscut ca sexul oral are parte imensa in mintea noastra, fie ca il adoram sau ne ridicam tare furiosi impotriva-i (si contra celor care au mai mult curaj ca noi sa se opuna regulilor din moshi stramoshi...). M-as fi mirat sa fie altfel. Vedeti? Pai aia mai lipsa, sa dai verde de tot la asa torent interior! Ar fi fost ca in cintecul 'cela cu "De s-ar semana...". |
||
|
Mircea_O Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:51 |
||
|
mircea s-a ajuns la pag 50 din cauza ca se face caterinca de o anumita doamna...............care jigneste......... citeste si vei obs.................si nu cred ca e o rusine pt cei ce practica sa recunoasca......... tu faci? |
||
|
Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:53 |
||
|
deci pana la urma cum e? a facut sau nu dana oral? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Medic ginecolog berceni | 2 | De la: 90701 17 Decembrie 2009 20:58 |
| Experiment | 241 | De la: LisaFrancine 6 Decembrie 2011 14:58 |
| 3 intr-o barca :) | 35 | De la: Celia_29 30 Septembrie 2010 16:52 |
|
|
||
| de ce doare? | 9 | De la: utad 28 Aprilie 2010 20:53 |
| Preludiu pt o femeie | 18 | De la: mitura 31 Iulie 2010 19:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.