Setari Cookie-uri

ce nu ati accepta ..??

ce nu ati accepta de la iubitul/iubita, sotul/sotia , prietenul/prietena voastra, ce v-ar face sa nu il iertati sub nici un fel????sa fie decisiva infidelitatea??? ati putea face compromis in astfel de situatie???ce parerea aveti despre femeile care accepta aceasta situatie de a fi inselate??? dar barbatii care au 5 sotii? cum vi se pare??hmmmm astept pareri
my_chocolat
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:08
eu nu as accepta sa fiu inselata,mintita,abuzata fizic etc.. si nu as face nici un compromis in astfel de situatie,si barbatii cu 5 sotii,bravo lor daca au gasit proastele care sa accepte!

Postat pe 6 Septembrie 2008 19:10
Ceea ce am accepta depinde de diverse conjuncturi ºi ne trezim cã acceptãm ceea ce cu 20 de ani în urmã n-am fi crezut cã-i tolerabil.
Tot ce putem spune este ce nu putem ierta la un moment dat.
Se zice cã la un club Lordul ºi Lady Smith iau masa. La un moment dat apare o brunetã superbã care se apropie de masa lor numai zâmbet ºi îl sãrutã fugar pe Lord. Apoi o salutã cu o înclinare a capului pe Lady Smith ºi pleacã.
- Ce-a fost asta ? Cine e femeia aceea ? întreabã Lady Smith.
- E amanta mea, dragã. Dã-mi te rog sarea. rãspunde Lordul.
- Stai puþin ! Mã înºeli ! Pãi, atunci eu divorþez !
- N-ai decât, darling, dar îþi vei lua adio de la conac, de la Rolls, de la yaht, de la shopping ºi cãlãtorii..
Lady Smith cade pe gânduri.
Între timp o blondã focoasã trece pe lângã ei, se duce la masa unde Lordul ºi Lady Jones iau masa ºi-l sãrutã pe Lordul Jones, dupã care pleacã.
- Da aceea cine-i ? întreabã Lady Smith.
- Aceea e amanta Lordului Jones.
Lady Smith se gândeºte puþin ºi zice:
- A noastrã e mai frumoasã !
ionutsk
Postat pe 9 Septembrie 2008 16:08
andy23
Postat pe 9 Septembrie 2008 16:14
e adevarat ce ai scris tu acolo si inainte barbatii si femeile aveau amanti/ amante numai ca atunci exista rusine, acum totul e vizibil,
my_chocolat
Postat pe 11 Septembrie 2008 08:48
Cã în alte vremuri oamenii aveau ruºine e relativ. Nu exista explozia asta media care vâneazã orice vânt tras de o vedetã oarecare. Nici nu se-ntâmplã bine trebuºoara cã deja toate emisiunile ºi tot internetul dau alarma. Era o vorbã cã un reporter PROTV a fost violat pentru c-a ajuns la locul infracþiunii înaintea victimei. ªi-nainte lumea-ºi fãcea de cap, dar nu erau ochii iscoditori ai paparazzilor ca sã relateze prompt despre asemenea pãcate. Atunci lumea ºtia doar "ce zice popa", nu ºi ce face onor domnia sa ºi toate pãreau OK. La fel ºi-n cominusm, presa relata "ce trebuie" ºi de aceea ne puteam legãna cu iluzia cã lucrurile reprobabile nu se-ntâmplã decât la ticãloºii de capitaliºti. Mulþi, sunt convins, ar prefera dulcea ignoranþã în locul avalanºei de informaþii despre cât de sãlbaticã, lacomã, agresivã ºi egoistã e lumea în care trãim. Dar, ar prefera ca cineva sã punã botniþã presei decât sã nu mai deschidã televizorul sau calculatorul; adicã sã tragã ºi pe alþii în senina ignoranþã. Deh, spirit de turmã care justificã orice dacã ºi alþii fac la fel.
ionutsk
Postat pe 12 Septembrie 2008 11:58
sa ma minta...
alexutzab
Postat pe 15 Septembrie 2008 15:37
eu sunt adepta compromisurilor.... asha k nu stiu ce m-ar putea face sa ma despart de el... poate dc m-ar insela cu una mai urata, mai proasta, mai..... iar de mintit... nu stiu cu ce m-ar putea minti incat sa nu gasesc o explicatie logica....

cat despre femeile care au fost inselate, au aflat shi au mers mai departe.... pot spune ca fac parte din aceasta categorie. pe fostul meu prieten l-amprins cu o alta fata in pat, dar pt k eram la inceputul relatiei am mai dat o sansa.... shi relatia a durat 4 ani. dar e greu sa treci peste infidelitatea partenerului. eu nu am putut oricat am incercat.....


cat despre barbatii care au harem.... nu stiu.... nu-s barbat, dar dc ash fi... ar tb sa fiu f potent shi stabil financiar k sa pot sustine atatea familii
dar, din pct de vdr al uneia dintre femeile din acest harem.... dc asha am fost educata, ash contiuna sa traiesc asha cum am fost educata. dar cu educatia si conceptiile mele nu ash accepta sa fiu cu un barbat care mai are nu stiu cate neveste.... shi nu! nu ash accepta nici k sotul meu sa aiba o amanta! shi nici k prietenul meu actual sa ma insele. atata tp cat sunt constienta k ii ofer totul atat din pct de vdr sexual cat shi intelectual cat shi financiar ( adik nu stau gramada pe venitul lui ) nu vad d c m-ar insela. dar dc se intampla asta, atunci ash analiza f bine situatia shi ash discuta cu el motivele infidelitatii lui shi apoi ash lua o hotarare.
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 17 Septembrie 2008 11:48
Sa fie alcoolic, abuziv, si fizic si verbal, sa nu imi respecte familia, sa nu aduca bani in casa...
Iar despre harem.. eu cu gandirea mea de european nu as putea accepta, dar mai e si ideea ca poate nu mai inseala.. avand aceasta libertate sa aiba mai multe femei...
Aaaa... cred ca atat.. da daca ma mai gandesc mai gasesc eu motive :))
sheeva
Postat pe 17 Septembrie 2008 12:07
minciuna doare cel mai tare si din ea deriva multe probleme intr'o relatzie...daca minte nu mai exista incredere,fara incredere exista gelozia,certurile,indoiala...
ChocolateQueen
Postat pe 17 Septembrie 2008 20:44
abuzul fizic sub nici o forma.. si lipsa de respect fata de persoana mea.. si a lui ( asta include automat orice ,,dependenta,, fizica sau psihica) .. in rest.. chiar daca mi-ar fi probabil foarte greu sa accept o minciuna sau infidelitate, cred ca totul depinde de conjucturi, cum spunea si ionutsk

Postat pe 17 Septembrie 2008 20:57
Sa fiu inselata.
Kathara
Postat pe 17 Septembrie 2008 21:21
Sa fiu abuzata fizic sau psihic, si sa fiu inselata.
beyonce_indragostita
Postat pe 17 Septembrie 2008 23:39
n-as accepta sa fiu abuzat...sexual!

Postat pe 18 Septembrie 2008 00:03
sa-mi fie indiferent, duce la amin :D
googoodoll
Postat pe 18 Septembrie 2008 00:30
De la: geo32, la data 2008-09-18 00:03:54n-as accepta sa fiu abuzat...sexual!



ca bine le zici geo...
sheeva
Postat pe 18 Septembrie 2008 16:50
Nu as accepta sa fiu agresata fizic(batai dar si sex fortat),nu as accepta sa fiu inselata nici macar o singura data si nici sa stam impreuna daca nimic nu ne mai leaga!Chiar daca am avea un copil tot as divorta pentru ca decizia de a ramane alaturi de partener datorita copilului nu are sens.Daca am ramane impreuna,copilul nu ar trece printr-un divort insa ar fi crescut intr-un mediu nesanatos,in acre mami si tatai se cearta aproape zilnic,in care se spun cuvinte dure,in care exista multa tensiune si se vede clar ca este o ruptura intre noi doi.Asa ca cel mai bine este sa i se explice copilului ce se intampla,atat cat poate el sa inteleaga la varsta la care se produce despartirea si ami tarziu cu siguranta ca el va reusi sa asimileze motivele si sa le accepte.
despinarose
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:49
Femeia care accepta sa fie inselata este mult prea slabe,prea credula ori ii este frica de reactia partenerului sau pur si simplu sta langa el pentru ca este dependenta material de acesta.
Barbatii care au multe sotii au o perceptie diferita,nu ii judec dar nici nu incurajez un astfel de mod de a trai!Eu sincer nu as putea sa ma adaptez decat daca asa as fi educata de mica,decat daca mi s-ar insufla ca acest lucru este normal si ca asa trebuie sa facem,atunci cred ca nu as avea motive de gelozie,de neliniste,de frustrate,de furie s.a.m.d.
despinarose
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:53
jigniri, critici nefondate, infidelitate (mai ales daca e pe fata!), alcool, ignoranta, lenevie si lipsa apetitului sexual - astea nu le-as accepta!

Postat pe 20 Septembrie 2008 23:13
Cred ca nu as putea accepta agresivitatea, infidelitatea, jignirile, lipsa de preocupare pt. problemele dar si aspiratiile mele (lipsa sustinerii).

Postat pe 21 Septembrie 2008 02:18
eu n-as accepta infidelitatea, abuzul fizic si verbal, prostia, lenea... dar sintem oameni si sintem in continua miscare... viata ne modeleaza cum vrea ea si cine stie peste citiva ani ce parere voi avea, desi nu cred k voi fi "pro" nesimtire. cert este k dak exista dragoste si respect, nimik din toate astea nu s-ar intimpla.
Pinna
Postat pe 21 Septembrie 2008 10:19
Eu nu as accepta sa ma faca cineva sa uit ca sint femeie,mama sau sa nu mai fiu eu insami ,sa ma schimb in rau numai pt. ca sa fiu la inaltimea altcuiva.
agadana2
Postat pe 21 Septembrie 2008 10:22
infidelitate,agresiune(de orice fel)sau lipsa implicarii in relatie(sa permita sa se instaleze monotonia si sa nu faca nimic in acest sens)
pucca22
Postat pe 21 Septembrie 2008 10:34
De la: ionutsk, la data 2008-09-09 16:08:03
Lady Smith se gândeºte puþin ºi zice:
- A noastrã e mai frumoasã !


Foarte tare ionutsk eu cu fostii mei colegi, intr`una din fermecatoarele zile de cls a12a cand nu faceam nimic la sc am dezbatut problema asta ..toti baietii spuneau ca baga mana in foc ca fetele i`ar ierta daca ar insela....mai toate fetele nu si nu..batman batman ..numai una din colege recunostea ca ea l`ar ierta pe bubbu al ei ....noi celelalte ii spuneam k e nebuna....sa-l sunam rpd pe al ei sa stie macar k are mana libera:P...
Apoi luni intregi am analizat si eu situatia...daca barbatul pe care il iubesti..il adori...te iubesti (sau cel putin asa arata) calca stramb si apoi iti cere de milioane ede ori iertare cum stie el mai bine oare chiar crede`ti ca n`ati ierta????
Eu cred k totul depinde si de conjunctura ...si de urmari dar un lucru e sigur..dupa fiecare greseala s`ar putea nimic sa nu mai fie la fel
Cherry_bob
Postat pe 21 Septembrie 2008 13:20
Cand eram ceva mai mica ..prima dragoste a mea m` a inselat Arata bine...toate fetele erau lesinate dupa el ..da era prost de bubuia si ff mandru de el(era constient de fizic) si mai si mintea de rupea.
Ce vreau sa zic ca atunci toleram prostia si minciuna (inselaciunea nu k pt aia imi venea sa`i rup capu`..eram rea ) insa acum in primul rand minciuna si prostia nu as accepta deci cum zikema tolranta se rezuma la cirmustante.
Cherry_bob
Postat pe 21 Septembrie 2008 13:25
Se spune ca pe lumea asta fiecare isi merita soarta ( sunt insa si multe exceptii ) ; de cele mai multe ori persoanele care inseala cauta in alta parte ceea ce nu primesc acasa , indiferent daca sunt femei sau barbati . O relatie adevarata de bazeaza pe multe compromisuri , pe " doi" nu pe unul . Persoanele care accepta sa fie inselate , inseamna ca le convine situatia sau au alte interese. Iar , respectiv la faza cu 5 neveste , nu mai este de actualitate , caci acum legea s-a schimbat pot avea numai 3 neveste , dar , numai daca pot da dovada ca are cu ce le intretine . Aici este o diferenta de mentalitate si educatie , au fost crescute sa accepte aceasta situatie . Ceea ce nu trebuie acceptat intr-o relatie este lipsa de respect , abuzul fizic si neglijenta !

Postat pe 21 Septembrie 2008 13:41
agresivitatea mai ales fizica si sexuala...restul mai marge.halm
just28
Postat pe 21 Septembrie 2008 13:42
Nu as tolera: abuzul fizic si psihic, prostia si lipsa de respect.
Mult timp am considerat ca nu voi accepta nici sa fiu inselata.M-am despartit de multi din aceasta cauza. Dar acum gandesc ca depinde de conjunctura. Cum se comporta el cu mine si daca simnt ca eu sunt de cele mai multe ori pe primul loc, innaintea celorlalte. Mai bine ne continuam relatia si ma fac ca nu ma prind daca se comporta bine cu mine, se ascunde sa nu il vada prietenii mei ( asta inseamna ca tine la imaginea lui si la mine). Mai bine vede in timp ce e cu mine ca eu sunt mai sus decat celelalte decat dupa ce se desparte de mine. Iar in ziua de azi si fetele se dau la baieti. Ei de ce sa rateze o sansa la o partida?
dafffne
Postat pe 21 Septembrie 2008 14:22
sunt foarte pretentioasa...nu as accepta nici cea mai mica lipsa de respect, sau violenta verbala. nu mai vb de cea fizica. nu mai poti iubi o persoana dupa ce tea lovit, deci nu pot intelege moaflele alea care raman cu brutele in spate. nici frica nu miar fi. sa fiu inselata...multe compromisuri se fac daca iubesti, dar...nu e chiar acelasi lucru dupa ce stii ca ai fost inselata. daca chiar nu se pot abtine papitzoii (numa aia pot sa insele), macar sa o faca pe ascuns. nu suport minciuna, si daca ma minte cu lucruri marete, care macar au un scop si dupa aceea imi zice el adevarul, suport bine, dar cu lucruri marunte, cum ca il cheama asa si cand colo...sau are alta varsta...chiar imi vine sa dau ei de pamant.
Mada11
Postat pe 21 Septembrie 2008 14:54
Intrebare..voi cele postati aici...IUBITI??? SAU ATI IUBIT VREODATA?
Nu cred k stiti prea bine cu ce se mananca iubirea adevarata dak spuneti k nu ati fi in stare sa acceptati nimic,k sunteti pretentioase. Clar..nu se accepta abuzul fizic,pt k asta tine de demnitatea ta,cel sexual la fel,chiar si cel verbal..in cantitati industriale. Dar nu cred k in urama unor certuri nu se lasa cu cateva cuvinte care va dor,atat pe voi,cat si pe ei dak le sunt adresate. Insa de aici si pana la a nu accepta nimik e muuult...Va spun eu k o sa acceptati multe..mai multe decat credeti k sunteti capabile,insa asta o sa realizati in timp,si atunci o sa va ganditi in urma,la vremurile cand va bateati cu pumnul in piept..."CINE?! EU?!..NICIODATA!!!" Si pe cuvant k o sa va amuzati sa vedeti cat ati putut sa va schimbati de dragul lui,al relatiei,de dragul dragostei ce va uneste. Iar schimbarea nu o sa fie numai la voi,fetele..o sa fie una ft vizibila si la ei,la barbatul ce o sa-l aveti langa voi,pt k pana la urma...cam asta e o relatie..UN COMPROMIS...Las de la mine,lasi de la tine si totul o sa fie ok..;) Poate o sa-mi dati dreptate acum..dak nu..cu siguranta mai tarziu,camd o sa traiti ceea ce tocmai v-am spus,cand o sa experimentati dragostea la intensitate maxima...

Pana atunci...explorati!!! si cine stie de unde o sa apara your really love...TAKE CARE!!!
fara_nume
Postat pe 22 Septembrie 2008 16:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Promovare petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu" 1 De la: adrianavata 17 Mai 2010 23:20
Bogdan are nevoie de noi 1 De la: roxana_elenna09 13 Noiembrie 2009 13:55
Ganduri de toamna 61 De la: valy90 26 Septembrie 2010 16:35
:D 1 De la: q_Yna 5 Noiembrie 2009 17:41
Visele... 9 De la: kudika001700 9 Martie 2009 12:51