Setari Cookie-uri

ce nu ati accepta ..??

fara nume tu cu siguranta la 22 ani ai o vasta experienta de viata....tu la ce zambesti?cu gandul la zilele cand aveai 16 ani si te suparai ca el ca nu ti-a cumparat o acadea?de ce spui ca abuzul fizic si cel sexual nu se accepta dar restul da?cine esti tu ca sa stabilesti o scara de valori generala?fiecare om are limitele lui-unii accepta mai mult altii mai putin si fiecare are de pierdut si de castigat in viata.cei care au postat aici si-au exprimat parerea-nu o sa le-o schimbi tu!
pucca22
Postat pe 22 Septembrie 2008 17:09
Minciuna , asta nu o accept nici sa ma bati ,mai repede as accepta o palma decat sa fiu mintita pe fata !
Bine , nu am fost pusa niciodata in situatia de a primi o palma asa ca.....nu stiu cum as reactiona in acest caz.

Stiu insa ca nu suport minciunile,nici macar cele de genu,,nu ti-am spus ca sunt la bere cu x ca sa te nu superi'' ....
iris_4_ever
Postat pe 22 Septembrie 2008 17:43
pentru infidelitate nu as face nici un compromis.daca m-a inselat o data, sunt sigura ca o va face si a doua oara. sa traiesti o viata inselata, mintita, batjocorita nu se merita pt. nici un barbat.nu suport sa mi se vorbeasca urat, sa fiu lovita si mintita.
oana1801
Postat pe 22 Septembrie 2008 19:04
draga mea Lydeea,si eu mi-am exprimat parerea..insa..o sa vezi tu mai tarziu,cand o sa fi pusa in fata faptului implinit,atunci cand o sa iubesti si nu o sa te lase inima sa mai pleci de langa el. Nu cred k esti in masura sa-mi contesti sau nu experienta,nu ma cunosti,nu stii prin ce si prin cate am trecut. Nu vreau sa-ti pun tie aici viata mea pe "hartie" k sa spun asa si nici nu cred k trebuie,sunt lucruri intime care nu te privesc. Doar k o sa vedeti mai tarziu k o sa ajungeti sa acceptati lucruri care nu ati fi crezut vreodata,si aici NU ma refer la abuzuri fizice,sexuale si verbale..ci alte compromisuri..

Take care!!!
fara_nume
Postat pe 23 Septembrie 2008 17:26
fetelor nu va certati, lasati varsta si experienta....parerea poate fi din experienta altora..haieti sa nu fim rautacioase si sa nu raspundem cuiva la primul impuls, chiar daca ne-a deranjat ceva mai mult..exista control..
just28
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:51
Daca sunt aman2 "oameni" si mai sunt si indragostiti eu zic k nici nu trebuie sa se ajunga la certuri colosale...din care sa se lase cu jigniri si cuv grele ce nu mai pot fi remediate...
Sa stii sa asculti si sa si fi ascultat..si de fiecare data cand ai vreo problema sa spui ce te roade...eu cre`k asta e secretul...plus multa multa dragoste de multe ori numai dragostea nu e de ajuns k sa mearga o rel
Cherry_bob
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:41
fara_nume suntem aproape de aceeasi varsta.si 2 la mana am o relatie de 3 ani si jumatate..ori..nu stai atata timp langa un om pe care nu-l iubesti,nu?(din vasta ta experienta)acel'mai tarziu'de care atata vorbesti o sa-si spuna cuvantul si in cazul tau..si...ca sa stii si tu..sunt persoane care fac compromisuri si cand vine vorba de agresiune fizica(asta ti-o spun ca sa nu mai judeci tu ce e corect si normal si ce nu)-desigur nu spun ca e un lucru bun(in conceptia mea cel putin).Un om care nu te respecta(din orice punct de vedere)nu poate sa te iubeasca,iar tu,iubindu-l,ajungi automat sub el(psihic vorbind)vrei sau nu vrei,si de aici si compromisurile(doar din partea ta).Eu sunt de acord cu compromisurile,dar nu cele care se opun principiilor de viata ale unei persoane,si nu venind doar de la unul din parteneri.Cum ziceam si inainte,fiecare are scara sa de valori si limitele sale,asa ca nu putem spune ce e normal sau nu atunci cand iubesti.Si iubirea trebuie sa te implineasca,sa te faca fericit,nicidecum sa-ti transforme viata intr-un sir nesfarsit de compromisuri.
pucca22
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:42
Lydeea..scopul meu nu a fost si nici nu este sa am un schimb dur(impropriu spus dur,pt k nu ne-am jignit si nici nu am de gand sa o fac)de replici cu tine. Eu k si tine si multi altii si altele mi-am spus o parere,dak ti-am lasat impresia k vreau sa schimb mentalitatea cuiva,sa-mi fie cu iertare,insa nu asta intentionez. Fiecare e liber sa creada si sa faca ce compromisuri vrea si se crede capabil/a. Singura mea dilema este de ce oamenii se bat in piep aici pt lucruri care poate le-au facut,sau poate k nu ink,dar o sa ajunga sa le faca..poate nu exact ceea ce am facut eu,sau tu,sau x sau y,ci alte compromisuri. Cert este k o relatie presupene anumite compromisuri..nu un lung sir,asa cum ai sp si tu..insa o sa fie cateva,mai multe sau mai putine,depinde de om.
Unii spre ex, la alte discutii ce le-am vazut pe aici,insa nu am participat la ele,arunca cu vb dure in unele pers care poate cer doar un sfat,o parere...un sprijin moral..si"noi" restul..venim sa judecam..sa aruncam cu pietre..oare noi suntem mai bini decat ei,mai demni? poate nu am facut aceeasi greseala,care poate ni se pare capitala,dar am gresit in alta parte..cu altele,poate mai grave din pct de vedere al altora..
Ceea ce mi se pare anormal este k ne place sa judecam,sa radem si sa ne bucuram de esescul altora,ne place sa aruncam pisica in curtea vecinului si noi sa pretindem k suntem curati si puri...

In fine...nu mai zic nimik...decat k dak te-am jignit cu ceva pe tine sau pe altcineva imi pare rau,nu asta mi-a fost intentia..
Sa te bucuri de relatia ta Lydeea si sa va iubiti mult..sa nu accepti decat ceea ce te face fericita.

TAKE CARE!!!
fara_nume
Postat pe 24 Septembrie 2008 17:12
ai dreptate lydeea. asa zic si eu... iubirea tre sa te fak sa te simti implinit.
Pinna
Postat pe 24 Septembrie 2008 17:20
Fara_nume nu m-ai jignit deloc..si sper ca nu am facut nici eu asta cu tine.Daca da,imi cer si eu scuze.Oricum ce 'm-a deranjat'(prea mult spus,dar nu gasesc cuvantul potrivit)pe mine la comentariul tau e faptul ca ai lasat sa se inteleaga ca cele care nu accepta atatea lucruri nu iubesc,sau nu au iubit vreodata.Am simtit un aer de superioritate in comentariul tau,si asta iar nu mi-a placut.Oricum fiecare are parerile lui si atata timp cat ii este ok nu o sa si le schimbe.hai let's hug and make up!ce zici?
pucca22
Postat pe 25 Septembrie 2008 18:21
nu as accepta sa mi se faca gadi gadi, pana m-as tavalii pi gios di raseti!

Postat pe 25 Septembrie 2008 18:34
nu mai zic nimic, a zis geo totul.. :))
morticia_adams
Postat pe 25 Septembrie 2008 19:51
Iti dau one hug...sau mai multe dak vrei..Nu sunt suparata,pt k nu am motive,nu vreau k aici sa-mi gasesc "dusmani" ci din contra prieteni,dak este cu putinta. Nu am vrut sa ridic aerul de superioritate,pt k nu-mi sta in caracter sa ma dau superioara,mereu trebuie sa te ridici sau sa cobori la nivelul celui cu care interactionezi.

Have a nice day!!...

see'ya soon...bye bye..:*
fara_nume
Postat pe 26 Septembrie 2008 16:18
De la: geo32, la data 2008-09-25 18:34:48nu as accepta sa mi se faca gadi gadi, pana m-as tavalii pi gios di raseti!


eu da... mor daca ma gadila cineva...de ras evident si imi place sa si gadil...
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Septembrie 2008 16:27
Nush ce sa zic de gadilat.....cunosc persoane care au si lesinat de la asta asa ca..aveti grija...eu prefer sa ma bata cineva decat sa ma gadile
pucca22
Postat pe 26 Septembrie 2008 18:20
De la: lydeea, la data 2008-09-26 18:20:56Nush ce sa zic de gadilat.....cunosc persoane care au si lesinat de la asta asa ca..aveti grija...eu prefer sa ma bata cineva decat sa ma gadile
sa ma bataaaaaaaaa?,nuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!.....ca voi da si eu..
just28
Postat pe 26 Septembrie 2008 20:49
:)))era o gluma....ok rectific...sa incerce sa ma bata..ca stiu f bine sa ma apar (tot glumesc la faza cu bataia)
pucca22
Postat pe 27 Septembrie 2008 16:37
eu sunt una dintre multele amante,vreau sa zic ca e greu dar totusi am acceptat,de 6 ani suntem impreuna,si unii barbati inseala doar de placere,de curiozitate,de dorinta de ceva nou,pt ca de tine sa cam plictisit sau pur si simplu vrea sa incerce ceva nou.
nico_piti
Postat pe 30 Septembrie 2008 01:17
nu iti este frica ca la un moment dat se va invata cu tine...cum sa invatat si cu nevastasa si te va insela??? e un risc sa fii si amanta dar dc tie iti placefii a 5 roata de la carutza bv tie ....orikum nevasta in caz ca divorteaza se alege cu jumatate din ceea ce au impreuna dar tu dc te desparti de el...cu ce te alegi ????? unde este viatza ta ??? o sa vrei sa faci un copil te va intreba unde i tati ...ok il vei arata ca asta e ...dar intrebarea sok va fi dc tati nu sta cu noi...de ce este mereu plekat??? ce ii vei raspunde ?? gandeste te bine la viitor...nimeni nu te condamna dar e mai importanta viata ta decat placerea lui :) ca presdupun ca ce nu face cu nevastasa vine la tine si face...asha se intelege prin cuvantul''amanta'' iti convine asocierea??? si multe altele??? daca da esti o femeie fara perspective mari in viitor, care nu poate trai independenta ci ii trebuie pe cineva care sa o impinga in permanenta din spate :) pakat ...mare pakat ca sunt femei care accepta haremul si se complak in situatii pt mine de neinchipuit
my_chocolat
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:03
Cred k toate ne lovim des de astfel de propuneri,eu una stiu k ma intalnesc la tot pasul cu asemenea propuneri,mai mult sau mai putin indecente. Stiu si cum este sa fi pe locul 2,nu prea placut sincera sa fiu,cu toate k nu era insurat,insa mai avea o relatie,cea cu care se afisa mai mereu,eu...eram undeva pe locul 2..Nu pot sa zic k ma tinea numai in casa,sau k aveam iesiri numai in 2..fara sa ne vada nimeni,insa..era vizibil k uneori se ferea. M-a dus aksa la unchiul lui...insa respectivul nu stia de "cealalalta",pe o parte m-am simtit bine pt k se "afisa" cu mine in public.
Oricum...nu as mai repeta asta o data,nu as mai accepta sa fiu pe locul 2 niciodata,pt k am simtit k imi pierd respectul de sine,k ma desconsider chiar eu,ce pretentii sa mai ai la altii sa te aprecieze,cand nici macar tu nu poti sa o faci?!

K si sfat pt toate fetele,femeile...nu acceptati asta,suntem mult mai demne si mai valoram mult mai mult decat considera unii barbati care ne-ar iubii doar cand au ei chef,timp si care nu ne apreciaza absolut deloc.

TAKE CARE!!!!
fara_nume
Postat pe 30 Septembrie 2008 16:51
Buna tuturor! Sunt cam noua aici pe forum...am citit si tot citit ceea ce ati scris fiecare in parte...Clar...abuzul de orice fel e inadmisibil intr-o relatie. m-am gandit apoi la tot ce s-a scris legat de infidelitate. sunt atatea lucruri de spus despre acest subiect ca s-ar putea vorbi zile intregi. Eu ii tot spun sotului meu ca nu l-as putea ierta niciodata daca m-ar insela..de cele mai multe ori mint. Depinde totul foarte mult de conjuctura. Cred ca daca as simti ca ii pare sincer rau l-as tine o perioada pe jar, sa simta ca ma pierde sa vada ce ar simti daca intr=adevar nu m-a smai iontoarce la el...dar pana la urma as ceda. O intrebare pe care totusi mi-as punea ar fi de ce s-a dus la alta. de ce nu pot sa-mi tin barbatul langa mine...de nu am reusit sa-l fac sa respire prin mine, sa simta ca tot ce are nevoie gaseste la mine, de ce nu am reusit sa nu-l fac sa se plictiseasca? Parerea mea este ca a-ti tine barbatul langa tine e o arta. Trebuie sa te reinventezi in fiecare zi.
alinutza2610
Postat pe 11 Octombrie 2008 11:27
eu nu ma straduiesc deloc sa-l tin langa mine..ba chiar il trimit dar el nu si nu..stiti de ce? S-A RAMOLIT
just28
Postat pe 11 Octombrie 2008 20:48
nu as accepta violenta!nici macar o singura palma.. asta nu as ierta niciodata!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 20 Octombrie 2008 10:51
nu accept duplicitatea, compromisurile, jicnirile :) barbatii trebuie impuscati ...taiata inteligentza artificiala....sa moara in chinuri groaznice daca inseala ...sau fac alte faradelegi in afara sa isi iubeasca nevasta ...iubita..etc
love4you
Postat pe 23 Octombrie 2008 15:40
De la: wolfy, la data 2008-09-17 23:39:44Sa fiu abuzata fizic sau psihic, si sa fiu inselata.

ai dreptate!
betterrr
Postat pe 23 Octombrie 2008 15:57
in primul rand sa nu ma minta... din momet ce imi spune tot....il iert oricine merita o a doua sansa....se poate sa mafi inselat...poate la o petrecere cu baietii sau altceva...daca vine acasa si-mi zice e ok trec pese nu uit dar il iert...si daca se intampla a doua oara deja gata stop relatie....si bineinteles fara jigniri si fara violenta...astea sunt interzise...intr-o relatie trebuie sa existe incredere, respect, si de aici porneste iubirea....nu ca ma laud dar eu pe astea doua am mers....si mi-a mers bine pana acum...si nu am fost inselata niciodata...si crede-ma ca as fi stiut ca il simti...
eu_mihaela20
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:47
consider ca o persoana care cu adevarat tine le tine, nu te face sa suferi, te respecta si te sustine, evident daca exista si feedback pt ca sa tot dai fara sa primesti e frustrant
codrix
Postat pe 31 Octombrie 2008 13:32
Sigur .... nimeni nu trebuie sa accepte compromisuri care te pun intr-o postura injositoare fata de tine insuti sau fata de ceilalti si care te transforma intr-o carpa de sters picioarele !!!In nici un caz nu acceptati violenta fizica !pentru ca ea distruge si ultima farama de respect, iar cand respectul nu mai exista intr-o relatie ,ea poate fi considerata deja .... istorie ! in ceea ce priveste ... inselatul ...asta e o cu totul alta poveste ! ceea ce acum vi se poate parea de neiertat, mai tarziu va fi sigur pus sub semnul intrebarii : daca l-as fi iertat nu cumva imi salvam casnicia / prietenia ??? asa ca temperati-va si nu actionati sub imperiul primului impuls !Foarte bine pusa problema cu reinventatul pt ca si noi ne plictisim din cauza monotoniei care apare dupa o vreme ! de ce sa nu fim noi cele care intindem capcanele seductiei sotului / prietenului nostru , de ce sa lasam alte femei sa ne-o ia inainte ? de ce sa ne miroasa a ceapa prajita si de ce trebuie sa ne vada in " eternul capot " numai pt ca vine acasa la ore mai tarzii ? sa invatam sa aratam bine in primul rand pt noi !
adymih
Postat pe 10 Noiembrie 2008 02:27
Prietenul prietenei mele ,venea acasa cu "amanta" ...ea statea intr-o camera si el cu aia in alta camera ...a aceeptat asta ...si multe altele .cand iubesti,treci peste orice ,pana la un punct ..cand simti k nu mai poti si mai bine o terminati si fiecare pe drumul lui . ;)
blaa
Postat pe 10 Noiembrie 2008 02:37
sa vb urat de parintii mei,sa nu ma respecte si sa-mi zica:"nu ma intereseaza"
eu asta nu pot accepta

Postat pe 14 Noiembrie 2008 10:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
reincarnarea 21 De la: laura_stochita 6 Martie 2011 13:08
In ce masura credeti ca hormonii ne influentzeaza activitatea pe Kudika? 37 De la: ALEXIA67 3 Mai 2009 07:43
Caut disperat pe GYORGY BORBALA din ODORHEIU SECUIESC 3 De la: kudika512025 28 Martie 2012 22:10
iubitoare inraita de floricele 20 De la: carmen13hopewithlove 3 Mai 2010 12:40
Cat timp iti petreci dansand? 40 De la: clara1997 10 Iulie 2009 10:20