Setari Cookie-uri

De ce femeile sunt proaste?..mesaj de pe pitzipoanca.org :)) pt adeptele articolelor gen 'emanciparea sexuala feminina':)))

...''Pentru cã citesc niºte reviste de cãcat (fie ele ºi online), cu articole de cãcat, scrise de alte femei proaste. Exemplu:

Moþul: 10 motive pentru a-þi înºela iubitul

Cãcatul împrãºtiat:

1 Te afli intr-o relatie serioasa ce dureaza de cativa ani, iar actualul tau iubit este singurul barbat cu care ai avut experiente sexuale si esti foarte curioasa sa afli cum este sa faci sex si cu altcineva.

2 Iubitul/sotul este mai mereu plecat din oras, iar tie iti este foarte greu sa fii mereu singura, asa ca te decizi sa cauti pe cineva care sa il inlocuiasca pe iubit in perioadele in care el lipseste.

3 Iubitul tau s-a schimbat foarte mult de la inceputul relatiei: nu se mai ingrijeste, s-a ingrasat 10 kg, bea bere si ragaie fara cea mai mica jena.

4 Ai iesit de pe piata intalnirilor amoroase de ceva vreme si vrei ca barbatii din jurul tau sa iti confirme ca in continuare esti o tipa femecatoare, cu sex-appeal care poate cuceri fara prea multe batai de cap orice barbat ii iese in cale.

5 Colegul de munca/ seful tau este un tip nemaipomenit de sexy, iar intre voi exista o atractie sexuala ce nu poate fi ignorata.
6 L-ai prins ca te-a inselat si vrei sa ii platesti cu aceeasi moneda.

7 Nu il mai iubesti, dar iti este greu sa renunti la relatie pentru ca te-ai obisnuit cu el.

8 Nu te mai satisface sexual si nici nu iti mai amintesti cand ati facut dragoste ultima oara.

9 Iubitul tau nu te apreciaza la adevarata ta valoare, nu iti face niciodata complimente referitoare la felul in care arati, te jigneste fara motiv si te face sa te simti neatragatoare si nesigura pe tine.

10 Te-ai indragostit fara sa iti dai seama, iar acum te afli intre ciocan si nicovala, pentru ca nu stii care dintre cei doi este cel mai potrivit pentru tine.

Desi poate unele dintre noi va veti regasi in motivele de mai sus, stiu ca sunt putine acelea care vor recunoaste ca lucrurile nu sunt tocmai roz si ca si-ar dori sa insele si ele, asemenea barbatilor, fara sa aiba mustrari de constiinta.

Concluzia: Cele care au citit mizeria asta ºi au zis: da mã, aºa e, ia sã trec la treabã, sunt proaste. Întrebarea mea e: nu poþi sã ieºi dintr-o relaþie, dacã tot nu eºti satisfãcutã, te-ai îndrãgostit de altcineva, nu îl mai iubeºti…ºi restul bla-bla-urilor? E atât de greu? Deºteptelor, nu vã respectaþi. Vã meritaþi statutul de ‘curvã’.

Alte vome împrãºtiate:

“De ce nu mã cere în cãsãtorie? ” - ªi aici probabil cã dezbat problemele existenþiale: ce culoare are chilotul, ce faci dimineaþa de mâncare, cum îl alinþi în pat ºi alte rahaturi de femeie proaste, a cãrei unicã bucurie este sã se machieze dimineaþa ºi sã decidã ce creion îºi întinde pe la ochi.

“N-ai orgasm? Te învãþãm noi!” - Sã mori tu cã mã înveþi sã am orgasm!! Mã da’ proastã mi’s, oare de ce nu m-am gândit sã intru pe net sã fac un curs de orgasmare?

“7 trucuri care îþi vor asigura succesul în pat” - Promit sã le încerc, dupã ce fac o donaþie de neuroni.

Aceleaºi femei, deºtepte din cale afarã, cu mult timp liber ºi cu gândul la faluºi, se întreabã:

“Cum sã fii o soþie perfectã.”

“Cum sã reacþionez la avansurile profesorului?”

“Adevãrul despre sexul la prima întâlnire.”

“Eºti bunã la pat?”

“Teoria fluturaºilor din stomac.”

“Semne cã te înºealã.”

“De ce nu þin relaþiile?” - Ma opresc aici pentru cã mã ofer sã dau o variantã de rãspuns.

Pentru cã sunteþi PROASTE. Puneþi naibii mâna pe o carte, nu mai citiþi ce mestecã pseudo-scriitoarele noaptea ºi vomitã dimineaþa pe tastaturã. O relaþie nu e un ºir lung de reguli scrise pe o foaie/un site, pe care eºti obligatã sã le parcurgi. O relaþie E sau NU E. '' :))

Postat pe 6 Septembrie 2008 21:02
super tare pitzipoanca .org..... aaa in plus ca bonus rcomand si cocalarii.ro
in alta ordine de idei .... da si tu un link cu chestiile haioase de pe acolo ....
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Septembrie 2008 21:05
da..pãi fãrã poze n-are niciun farmec, .. chestia-i cã articolul e de pe kudika, mã rog, ºi nu numai..

Postat pe 6 Septembrie 2008 21:31
site-ul meu preferat pitzipoanca.org si cocalari.com

Unele fete d acolo sutn de-a dreptul penibile, ce sa zic, mi-e mila de unele dintre ele sincer, pt k desi au un corp frumos, sunt atat de vulgare, oribile, blonde, negre de la atata solar si cu un ruj roz-bombon, doamne , care barbat s-o uita la una din aia

Postat pe 6 Septembrie 2008 21:59
Desi eu una sunt o fana a sitului, articolul mi s-a parut deplasat.

Nu cred ca exista vreo femeie care sa citeasca, sa se regaseasca la vreun punct si apoi sa-si suflece manecile (sau poalele) si sa treaca la agatat. Mai degraba, regasesti printre motivele insirate acolo cele care (deja) te-au facut sa inseli.
Kathara
Postat pe 6 Septembrie 2008 23:01
Nu re referea chit la acel articol, ci in general...sunt destule femei care merg dupa acele premize , dar nu recunosc

Postat pe 6 Septembrie 2008 23:33
I love pitzipoanca
E cel mai tare site EVER,si nu ma satur sa vizualizez toate "unicatele d aqlo".Pentru ca orice pitzipoanca este prin definitie "unicata si invidiata de dusmani" .
Nu am nimic cu fashionistele,sincer,dar de la a fi in pas cu moda/in trend pana la a fi kitchioasa,este o cale lunga.Iar aceste mandrutze chiar au sters aceasta linie cu papuceii lor "animal print"

Postat pe 7 Septembrie 2008 00:03
Am vazut-o p una la metro,unicata fata, bazata, ce sa zic, am fost atat d einvidioasa pe ea :))) era imbracata din cap pana in picioare in imitatie de leopard : bluza, pantaloni,curea,pantofi.
Acel site promoveaza prostia, prostitutia si snobismul unora. de ex nu mi se pare necesar sa pun p site-uri gen hi5 poze cu fundul sau sanii mei, cu toate k acum este foarte la moda :)
un amic a fost prostit rau d tot d o astfel de pitzipoanca, arata super bine tipa ce-i drept, dar juca la foarte multe capete. tipa s-a incurcat in barbati si i-a dat intalnire amicului meu si unui prieten de-al lui in acelasi loc, la aceeasi ora si nu a mai venit :))) asa k s-au intalnit baietii si au iesit la un suc :))) a fost f tare faza

Postat pe 7 Septembrie 2008 00:25
Pai nu li se zice degeaba "pitzipoance"

Postat pe 7 Septembrie 2008 00:28
Dar si barbatii care sunt innebuniti dupa ele..acum pe bune..vad cate un prapadit, adik uratel,fara nik, in limba dupa o bunaciune din asta,mort dupa ea, o cauta etc...frate, ce o fii in capul lor ??? asa si-a prins o prietena iubitul. Nu era d mult timp cu el si a vrut sa il testeze. si-a facut un nou id d mess, l-a bagat in lista, a pus la avatar o poza de pitzi si imediat a intrat tipul sa vb, nicio treaba..ce o fii zis..mama ce bunaciune, m-a bagat in lsita,gata am pus-o :)))

Postat pe 7 Septembrie 2008 00:35
Mai sunt si cretini din astia care aspira la orice gaura oxigenata,carbonizata la solar,si data cu vopsea de oua pe bot

Postat pe 7 Septembrie 2008 00:45
:))))=)))tare site-ul
alexutzab
Postat pe 15 Septembrie 2008 14:48

E BINE CA MAI SUNT SI FEMEI NORMELE PE AIC.
CAND AM SCRIS EU UN TOPIC ASEMANATOR TOATE AU SARIT CA ARSE!
BRAVO

KarasCristina
Postat pe 19 Septembrie 2008 16:45
cine e proasta?aaaaaaaaaaaaaaaa alayna

Postat pe 1 Octombrie 2008 15:07
De la: linda_linda, la data 2008-10-01 15:07:41cine e proasta?aaaaaaaaaaaaaaaa alayna

eu stiam ce mult ma simpatizezi, dar nu credeam sa ai asa probleme de orientare (te sfatuiesc sa te mai bagi sub birou), stii ca noi aveam discutii din astea pe topicul deschis de tine, bine acum daca mai stii si care e ala (hai ca-ti aduc eu aminte, ala cu supt, lins)
mmodellino
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:19
nu, te las pe tine sa savurezi aceasta placere
mmodellino
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:29
pai eu stiam ca tu stai mereu cu gura deschisa
mmodellino
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:32
nu stau. sincer.vrei sa fim prietene?

Postat pe 1 Octombrie 2008 15:39
nooop
mmodellino
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:50
Si eu sunt mare fana a "pitzipoanca.org" si uneori ma amuz copios pe seama fetelor, alteori chiar ajung sa ma intristez. Fetele de acolo se pot imparti in 2 caprarii:
-primele, cu corp frumos, frumoase si la mutritza, care au ajuns insa sa-si dea prea multa importanta. Au bani sa se imbrace numai frima, au masini decapotate, bani de bamboo si asa mai departe. Cele mai multe sunt tarfe de lux.
-a doua categorie =)) pitzi wannabe d'astea, care incearca sa fie pitipoance in case care stau propitite in pari, care imprumuta haine de la fetele din sat si fac poze care se vor artistice pe mileurile bunicii, care nu au pic de idee despre ce inseamna bunul gust, dar asa au vazut ele ca se poarta. Si se cracaneaza fatucile, si se mangaie si suspina, si se pozeaza in oglinzi la scoala comunala de nu le mai poti opri...
Andreea1008
Postat pe 9 Noiembrie 2008 13:46
pitzipoanca.org" si cocalarii sant cele mai tari situri!!!!
catch_a_fire
Postat pe 18 Noiembrie 2008 20:27
in ton cu trendul topicului ,va sugerez si urmatoarele :

http://hai6.net/
http://www.muligambia.com/
dandanaua_reloaded
Postat pe 18 Noiembrie 2008 21:30
duminica seara am vazut o emisiune de divertisment, pe canalul euphoria, si m-am minunat de prostia fomeilor din Romania. Emisiunea s enumeste ,,inelul cu diamant'' in care niste pitzi se intrec in niste probe sa ii fure inima unui miliardar, in cazul nostru un arab de vreo 40 si ceva de ani, iar pipitzele au cel mult 24...si sa vedeti ce pot fi in stare....ce panarame de fete, am ramas uimita, unele chiar frumoase, sa se vanda in halul asta, mai si specificau ca in primul rand barbatul iubit rebuie sa aiba muuulti bani.....

Postat pe 18 Noiembrie 2008 22:38
pe aceeasi tema avem si "nora pet mam" tradati in dragoste"
mircea radu "bre" cu a sa din dragoste ,etc etc etc....

dandanaua_reloaded
Postat pe 18 Noiembrie 2008 22:50
da..clar..si tinand cont k u acuma scrii tot la o revista kre are aproximativ acelasi tematici ca si cele mai sus amintite dovedesc multe d u......
acele articole sunt facute pt a binedispune persoanele de sex feminin...nu cred k le ia cineva in serios;)
kkt
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:57
Sarbatori fericite!
Cassey_Tarot
Postat pe 26 Decembrie 2008 15:38
Nu toate femeile sunt proaste. Voi barbati credeti ca sunteti perfecti?
Ce ai face daca nu ar exista o femeie care sa te erveze, sa te scoata uneori din banal, sa te mangaie, sa te alnte, sa-ti spuna ca esti bun - ca esti totul pentru ea?
Uneori barbatii au nevoie ca femeia sa aibe macar 0,1% prostie, indiferenta, iertare caci altfel nu ar mai supravietui specia noastra.
Daca tu spui ca toate femeile sunt prosate atunci inseamna ca esti nascut dintr-o mama proasta. Si oare cum este un astfel de exemplar? O! Sincer, nu mi-as dori sa aflu.
diotabara
Postat pe 16 Ianuarie 2009 09:52
De la: diotabara, la data 2009-01-16 09:52:57 Nu toate femeile sunt proaste. Voi barbati credeti ca sunteti perfecti?
Ce ai face daca nu ar exista o femeie care sa te erveze, sa te scoata uneori din banal, sa te mangaie, sa te alnte, sa-ti spuna ca esti bun - ca esti totul pentru ea?
Uneori barbatii au nevoie ca femeia sa aibe macar 0,1% prostie, indiferenta, iertare caci altfel nu ar mai supravietui specia noastra.
Daca tu spui ca toate femeile sunt prosate atunci inseamna ca esti nascut dintr-o mama proasta. Si oare cum este un astfel de exemplar? O! Sincer, nu mi-as dori sa aflu.


unde ai vazut tu sa posteze un barbat la topicul asta?
si cu atat mai mult , sa te faca proasta?

_fantoma_
Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:26
nimeni nu e perfect..........................si apoi ce cautam perfectiunea fizica sau interioara?
si al meu e perfect.............pt mine...............
portitza_Maria
Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:29
Super tare articolul...m-am amuzat...si eu ma consider un fan al pitzipoanca.org,knd sunt trist si am nevoi de ceva sa ma inveseleasca :P...orikum destul de adevarat articolul tau am trecut prin cateva faze dastea si nu e prea frumos...(am avut niste gagiki..."tari destepte,nene")
BogdanPaul
Postat pe 6 Februarie 2009 08:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
disperata 30 De la: dragdana 23 Octombrie 2010 17:46
Un mic ajutor.. 44 De la: KarmasBaby 29 Martie 2013 02:28
Mai poate fi vorba de....noi 0 De la: 16 Ianuarie 2011 18:59
ce proasta :))))) 37 De la: oana84onutza 19 Februarie 2010 20:21
negi genitali 2 De la: botez 4 Iulie 2010 13:01