Setari Cookie-uri

DILEMA, MARE DILEMA! bune-ar fi niste pareri...

ca uneori imi pare ca mi se potriveste tare bine proverbul ala cu 'daca taceai, filosof ramaneai.' problema mea e urmatoarea : am un iubit, pe care-l iubesc tare. pe la inceputul relatiei noastre, cand eu aveam ganduri nastrusnice, i-am zis-ooooooooof, mai bine-mi tineam gura, dar, asta e, faptul e consumat!!!-ca mi-ar place sa traim intr-o societate poligama si el poligam, eu poliandra, si cu totii, asa fericiti, ca intr-o mare familie...si i-am mai zis si ca am fantezii cu femei, si mi-ar place s-o fac odata in trei, adica si cu o femeie...dupa aia m-am indragostit si mi-au trecut toate gandurile astea zburdalnice, adicatelea nu mai vroiam poligamie, nu mai vroiam 'menage a trois' cu femei, nu, nici cu barbati nu mai vreau acum...si i-a trecut si lui, ca s-a indragostit si el...doar ca...barbatul oricum are fantezia asta infipta-n creier, cred ca de la nastere, probabil, sa vada si el cum ii cu 2, modelul sandvis...si adevarul e ca mie tot imi mai plac, oarescum, si femeile...asa ca ideea e ca el ar cam vrea, s-o facem in 3...cu inca o tipa...ca, na, idee recurenta in capul barbatilor, sau fantezie de top, sa vada ca intre 2 nu te ploua...si eu as cam vrea si n-as cam vrea... nu mai stiu ce sa zic sau ce sa fac, ca, pe de o parte, vreau, ca-s curioasa rau, si p-asta n-am incercat-o...inca...pe de alta parte, mi-i cam ciuda pe el, desi eu am abordat subiectul de la inceput, recunosc, ma faulte, ca, daca ma iubeste pe mine, de ce mai vrea (si) cu alta...voi ce parere aveti?

Postat pe 26 Februarie 2008 21:36
e greu sa sfatuiesti pe cineva in astfel de situatii. fa ce simti! sesizez o umbra de gelozie din partea ta ,nu prea esti convinsa ca vrei sa-l imparti cu alta. asta trebuie sa-ti dea de gandit. sa nu iesi sifonata din povestea asta. pe pe riscuri asumate. de obicei cand iubim nu acceptam ideea de a ne imparti partenerul cu altcineva. mai lasa si o fantezie neexperimentata! personal mi-e greu sa-mi imaginez scena in care "al meu" e in tandreturi cu alta , si sub ochii mei!!! nu sunt o conservatoare, ci mai degraba ce am nu vreau sa impart cu alta.

Postat pe 26 Februarie 2008 22:08
pai cam asta ii si problema mea...ca-s tare posesiva cand sunt indragostita...si acu' is indragostita pana peste cap!! si ma gandesc ca lui n-ar mai trebui sa-i trebuiasca si-alta....ca, atunci cand i-am zis, tot la inceput, s-o facem in 3, cu un barbat, a cam dat din colt in colt...

Postat pe 26 Februarie 2008 22:19
ai pus punctul pe "i".

Postat pe 26 Februarie 2008 22:22
cine seamana vant,culege furtuna!!!!.....daca taceai,filozof ramaneai!!(ti-am mai zis-o o data).....vorba multa,saracia omului!!!....unde nu e cap,vai de picioare!!!....cand vrei sa vorbesti,la gura/sa ai lacat si masura!!!!....traiasca proverbele romanesti!!!...ca mult adevar spun!!!

Postat pe 27 Februarie 2008 00:01
auzi, etta, de capul si picioarele mele ma-ngrijesc singura!!

Postat pe 27 Februarie 2008 00:06
Iulia...daca as putea sa`mi dau si eu cu parerea asupra dilemei tale , nu k as vorbi din proprie experienta k nu am facut vreodata ceva cu vreo femeie , nici macar nu am avut vreo intentie de genul. E adevarat k este una din fanteziile de top ale barbatului este sa o fac cu 2 , poate k sunt si multe femei care s`ar gandi la varianta sex cu 2 barbati in the same time , insa...eu cred k cel mai "sanatos" ca sa zic asa ar fi un caz in care barbatul nu are prea mari legaturi sentimentale cu niciuna dintre femeile cu care presteaza :P ...cand una dintre ele este iubita...hmmm cred k e un pic cam complicat :D Adica ...nu stiu...dak un barbat ar vrea sa isi indeplineasca aceasta fantezie n`am nimic impotriva , insa daca e vb de un cuplu si inca o femeie...hmmm..nu stiu , eu una nu vad chestia asta foarte bine! Si eu sunt posesiva , cred k m`ar deranja f tare k iubitul meu sa vrea asa ceva, nu mai zic sa si fac ceea ce isi doreste...cred k as incepe sa`mi pun intrebari referitor la sentimentele lui pt mine.Daca si tu Iulia vrei sa vezi cum e in 3 , sau cu vreo femeie , parerea mea este k nu asa , nu in felul asta , nu cand esti implicata intr`o relatie cu un barbat fata de care spui k ai sentimente...nu se stie ce poate schimba asta ...iar viata e lunga , ai timp sa faci ceea ce iti doresti si sa te gandesti mai bine. Ma rog , parerea mea...zise Puffiliciul :)
Kittynelle
Postat pe 27 Februarie 2008 00:07
foarte,foarte rafinata!!!...tine-o tot asa ,Puffiliciule!!!

Postat pe 27 Februarie 2008 00:16
Am fost si sunt de parere ca unele fantezii trebuie sa ramana la stadiul de fantezii, iar in cazul tau, daca te-a mancat sub limba si ai zis ca esti curioasa sa vezi cum e in trei, si culmea!!! tocmai iubitului tau, atunci trebuie sa o duci pana la capat! 1. pt ca numai asa o sa-ti satisfaci curiozitatea si o sa inveti ca a fi curios in viata are o limita, asta daca nu vrei sa mori repede; 2. pt ca lui i s-a intiparit deja scenariul in cap si a) maine, poimaine o sa zica "daca ma iubesti asa tare, fa-ma fericit" sau b) o sa ai surpriza sa dai peste niste poze in care el e cu doua tipe si atunci vei muri de ciuda ca nu esti macar una din ele. si 3. nu mai stiu care e varianta a treia, dar chiar daca o faci sau nu....sper sa nu il pierzi.

Postat pe 27 Februarie 2008 09:44
eu in primul rand vreau sa zic ca una e o fantezie,alta e sa se materializeze...adica ,tu chiar crezi ca el gaseste asa usor o a 3-a ?sau tu ? care sa vrea si ea in 3 ?si sa-ti placa si tie,ca de el nu zic...poate nu conteaza cum arata ,de moment ce nu va avea vreo relatie cu ea...pune-te in postura asta,in gandul tau,daca iti poti imagina,si daca nu -ti convine ,parerea mea e sa-i zici ca ai glumit la inceput
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 10:23
sunt de aceeasi parere cu lief. avem o mie de fantezii dar f f putine le-am pune in aplicare si ne-ar placea la fel de mult cum ne-am imaginat. faceti o gluma din toata treaba si toata lumea iese fericita. cred ca e cea mai buna solutie.
P.S. ti-am vazut poza aseara. Arati super.

Postat pe 27 Februarie 2008 10:35
cred ca nu trebuie sa te zbati aiurea,sa-ti faci probleme unde nu sunt ....ar fi comic ca el sa nu se fi gandit la inceput,dar pe parcurs,tinand la tine sa zica "hai,fie ,daca doreste,sa-i indeplinesc dorinta" :) Cel mai bine e sa te faci ca ploua,daca insista...transform-o in gluma. Cred ca daca tot mai multi barbati au fantezia asta si vor cu adevarat s-o puna-n aplicare, de ce nu o fac,si apoi sa-si faca o relatie serioasa,cu sentimente ?? raspunsul cred ca il banuiesc a fi...ca nu gasesc oricum cu cine,chiar de vor ei. Oricum un barbat care tine la tine nu te poate obliga pentru o fantezie pur si simplu,nu e ceva vital,si intelege daca nu esti de acord,parerea mea ,ca doar n-o sa faci acum ce nu-ti convine,si bine se spune ca in sex totul e permis dar cu acceptul ambilor parteneri -SAU: poate te incearca,sa afle cat de mult tii la el :)
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 10:47
etta,esti pe post de arbitru ?
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 10:50
lief, roxanik, pufficiul, printesa di si vivi ana, multam mult de pareri...doar ca eu, intre timp, mai folosii creierasul meu cel viteaz...si i-am dat viteza...nu creierasului...iubitului...fostului, de-aseara...ca am stat eu si m-am gandit ca daca te iubeste tare, nu-i mai trebuie si pe alta, chiar daca tu, adica eu, in loc sa-ti tii gura, ai zis-o...ai comis-o...am scapat porumbelul, asta e...dar vroiam, cred ca am vrut de la inceput de cand m-am indragostit de el sa nu mai vrea si pe alta, doar pe mine...c-asa-s eu, posesiva, si ce-i al meu, e-al meu, nu-mpart cu nimenea...si daca vazui ca totusi, desi zicea ca ma iubeste, mai vroia totusi menage-ul ala a trois, propus de mine...i-am zis sa-si puna pofta in cui...ca nu mai vreau sa 'menajez' cu nimeni, in 3, cand sunt inlove...asa ca s-a dus dracului inca o relatie...si ma intrebam, retoric, azi de dimineata...de ce dracu' imi trebuie mie barbati, ca doar am un vibrator...bun...si de ce nu pot eu sa-mi schimb orientarea sexuala...si de ce nu ma iubeste si pe mine femeile, ca pe margineanu!!!

Postat pe 27 Februarie 2008 10:59
"...asa ca s-a dus dracului inca o relatie..." vrei sa spui ca a renuntat la tine pentru asta ??cat avea,15 anisori,si vroia sa-si sadeasca experienta sexuala ?
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 11:14
nu, am renuntat eu la el...ca, daca mai vroia (si) pe alta, si pe mine, chiar daca fuse initial ideea mea, i-am zis sa-si caute numa' pe alta...ca mie, una, nu-mi mai trebuie asa ceva...ca, nah, toate teoriile mele cu poligamia si poliandria si sexul in grup sau menajele a trois, a quatre, sau a cate-or mai fi, s-au dus pe copca, atunci cand m-am indragostit de el....si-l vroiam numa' pe el...dar numa' daca m-ar fi vrut si el numa' pe mine...or, avand in vedere ca in creierasul lui zburdau, se pare, naughty thoughts, asta e...goodby, my love, goodby, bine le mai zice demis roussos...culmea ironiei e, ca dupa ce ne-am despartit, si am stabilit ca ramanem prieteni, ca, nah, eu chiar is foarte buna prietena cu toti 'fostii' mei, i-am zis ca, acu', daca nu ne mai iubim, putem s-o facem in 3, si cu inca o tipa si cu inca un tip... cum vrea el...ca, daca se dusera simtamintele pe apa sambetei, macar sa-mi satisfac si eu curiozitatile, si fanteziile...si stiti ce...a zis ca el nu vrea si cu mine si cu alta, si cu mine si cu altul, ca, daca ramanem prieteni, putem sa mai facem sex, ca, drept ii, tare bine ne intelegeam la capitolul asta, daaaaaaaaaar....numa' noi doi....fara alte persoane...nice, nu?

Postat pe 27 Februarie 2008 11:27
mai..el chiar vorbea serios cand spunea ca vrea in 3?adica sunt barbati care au fantezii de genul asta si mai fac propuneri, in gluma, in speranta ca poate obtin vreun raspuns pozitiv serios. e "datoria" lor de barbati sa intrebe. dar daca te-a presat si te-a batut la cap cu treaba asta si s-a suparat cand a vazut ca nu mai esti de acord, atunci cred ca ai facut pasul corect.

Postat pe 27 Februarie 2008 11:41
nu, nu m-a batut la cap...si propunerea initiala fusese a mea, la inceputul relatiei, de fapt...doar ca, s-asa au ei ideea asta-nfipta-n cap, asa ca, daca mai scapai si eu porumbelul... de vorbit, cred ca vorbea serios, ca in ultima saptamana m-a intrebat de 2 ori daca n-as mai vrea cumva, si daca nu mai am fantezii din astea....si cand l-am intrebat daca eu nu ii mai sunt suficienta, a zis ca ba da, ii sunt...ca, la o zi dupa aia, sa-mi spuna ca se intreba el, asa, fiolosofic, cica sa n-o iau in tragic, ca nu e cazul, deci se intreba filozofic uitandu-se la femei prin centru-ca e de-nteles, nu, c-a venit primavara, si, vorba cantecului, la soare fetitzele sunt (aproape) goale???!!!-, in pauza de masa si fara mine agatata de manuta lui, de ce nu poti sa iubesti si sa admiri si sa vrei si trandafirii, daca iti plac lalele...faza la care eu m-am cam sictirit de filozofia asta 'de geniu neinteles', si i-am zis ca daca vrea sa miroasa toata gradina botanica, n-are decat, sa fie sanatos, dar eu, frezia lui, cum imi mai zicea, n-o sa ma aflu in 'destrabalarea/orgia lui floraristica.'...cam atat....si cam asa....

Postat pe 27 Februarie 2008 11:50
unii barbati mai folosesc si santajul emotional de genul "daca ma iubesti, faci aia sau aia...o sa te iubesc si mai mult etc" bullshit-uri de barbat care nu te iubeste dar e constient ca tu il iubesti si incearca sa profite de asta. barbatii au fantezii peste fantezii, care mai de care mai deocheate...dar daca te iuebste nu te preseaza. arunca din cand in cand cate o pastila in glume. dar atat.cand e vorba de sex barbatii sunt dispusi la orice, prin urmare e alegerea femeii ce face si ce nu face.

Postat pe 27 Februarie 2008 11:51
"e "datoria" lor de barbati sa intrebe" a naibii datorie - mai bine ar avea datoria sa aduca flori in fiecare zi :)) da,corect ,roxanik,daca te iubeste nu te preseaza ... am patit si eu odata sa-mi zica unu clar si raspicat ca "daca tu nu vrei asta,eu tot am s-o fac!" nu-ti dai seama cum m-am simtit,adica cu sau fara mine,in viitoru apropiat ,indepartat,pentru el era mai important experienta aia sexuala...si pe urma tot ma mine ma invinovatea,ca "nu stiu de gluma"
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 11:56
nu s-a pus problema asa, fetelor...eu am venit cu ideea, la inceputuri...dupa care am renuntat, pe parcurs...ba chiar, la un moment dat, era gelos, ca vazusem o tipa faina intr-un film porno si am zis c-as vrea cu ea...si-a zis atunci cum, ce, el nu e de ajuns? vreau si o femeie? si-am zis nu...dupa ce m-am indragostit, n-am mai vrut pe altcineva...si nici el...ca ii mai propusesem la un moment dat, un menage a trois, cu 2 parti masculine, adica el si eu si inca un el, si s-a suparat rau...cum adica vine asta, eu nu il iubesc? doar ca, acum, de cand a venit primavara si iese prin oras, parca s-a tacanit de tot...se uita la gagici si si isi pune intrebari din astea filosofice...si cica era confuz...si s-a gandit el sa ma intrebe daca nu cumva mai vreau...si eu m-am cam suparat....ei el a zis ca nu, nu stie ce are, ca nu vb serios, dar asa il apuca, nu stie de ce...si dupa aia m-a mai intrebat odata...si-atunci mi-a zis si chestia cu florile, adica n-ar putea el si cu trandafiri si cu lalele, si cu mine, frezia lui? si-atunci l-am trimis la plimbare, in gradina botanica...sa-si caute alte flori, ca frezia lui, adica eu, s-a ofilit de atata filozofeala...si nu mai vrea...si cu asta c'est fini la comedie...

Postat pe 27 Februarie 2008 12:07
cum zici tu...numa sa nu va veti fi certat dintr-o prostie,copilarie...sa nu te fi pripit -oricum daca el e serios si tine la tine,te cauta el ,dar sper ca nu dupa ce da iama in flori
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 12:15
:))
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 12:18
fetelor, inca o data multam, pe bune, din suflet...ca drept ii ca nu ma uit inapoi cand ies dintr-o relatie, dar nici nu vreau sa fac pe mihai viteazul sau pe supermena si sa zic ca nu-s trista un pic...ca is...si comentariile voastre m-au ajutat si m-au inveselit tare...si cu cautatul, draga lief, si io i-am zis la fel...ca, atunci cand o sa-si dea seama ce prostie a scos pe gura si ca doar o fantezie neimplinita de catre majoritatea barbatilor ne-a distrus noua relatia...o sa vina inapoi...si el a zis ca da, poate...doar ca, atunci, probabil, dac-o fi prea tarziu, n-o sa mai vreau eu...ca, nah, am mai zis eu ca viata-i scurta...si acum incep sa ma 'doftoricesc' cu metoda mea 'clasica' dupa o ruptura de relatie...adica o sa ma arunc intr-o alta relatie, de tranzitie...din care eu o sa ies 'vindecata' si ala va iesi, probabil, sifonat...dar s-a gatat cu altruismul meu... vorba aia, decat sa moara mama, mai bine ma-ta!

Postat pe 27 Februarie 2008 12:30
banuiesc ca te-ai si enervat cand i-ai zis-o ...:) ca nici eu nu ma pot abtine...si-mi imaginez daca nu era mai bine sa i-o zici calm, ca daca e sigur ca mai vrea pe cineva ,sa se duca sa caute,ca si tu pesemne ai sa gasesti un bujor intre timp -calm si indiferenta :) ,cel mai greu
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 12:39
nu cumva el a si gasit persoana ?daca tot insista...acum ma pun in situatia ta si mi se impuie mie capul de tot felu de idei...nu de alta dar barbatii vorbesc mai putin si fac mai mult
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 12:46
pai sa stii ca si eu m-am gandit la asta, lief...si l-am si intrebat, ca, daca tot ii asa de doritor, si ma intreaba pe mine daca nu cumva stiu pe cineva, poate stie el...si-a zis ca nu, nu, nu...nici vorba de asa ceva...ce-i cu suspiciunea asta pe capul meu??? dar, na, am mai auzit eu de astea!!! ma bate gandul sa-mi schimb orientarea sexuala...really!!!da, doar ca, intre timp, caut si eu...deja...un bujor, doi bujori, trei bujori...etc

Postat pe 27 Februarie 2008 13:05
mie mi s-a intamplat de cateva ori cand in sfarsit simteam ca-s sigura ca imi place de el si ma indragostesc sa vad ca la el e viceversa, ca nu ii mai pasa ,sau chiar sa rupa relatia ....ciudat,nu ?bine,cred ca si lor si li se intampla...sau o fi doar orgoliul masculin ca sunt refuzati si pierd ceva ce a fost proprietatea lor...?
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 14:37
si ce te face iulia sa crezi ca dc ai avea o relatie cu o femeie, respectiva nu te va dezamagi???? ai un of cu asta!sau vrei sa te razbuni pe barbati? eu i-ti urez sa-l gasesti pe acela care sa te merite cu adevarat si sa te iubeasca neconditionat! si dc pana acum ti-au placut barbatii , eu zic sa ramai la ei! si-apoi ce-ti face o femeie in pat ii poti cere barbatului de langa tine sa 'execute'.si cred ca femeile sunt mai rele si mai posesive decat barbatii. oricum eu i-ti urez noroc in tot ce vei decide sa faci! din ce am inteles eu din postarile tale si din comentarii esti o femeie destul de puternica poti face fata situatiilor. asa ca sa auzim de bine, numai de biiiiiiiiiiine!

Postat pe 27 Februarie 2008 14:55
da,si e ucred ca e doar furia de moment :) multe zicem asta dupa ...asa ceva,dar nu cred ca ajuta la ceva.Daca vrei sa te convingi,poti incerca,macar stii ca ai incercat.
lief
Postat pe 27 Februarie 2008 15:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatii extraconjugale?! 381 De la: stem_29 14 August 2010 04:36
Aveti o intamplare ce v-a marcat pe viata? 48 De la: y89 6 Ianuarie 2012 18:41
sal 3 De la: mimi_ca29 9 Mai 2011 09:50
Un mic ajutor.. 44 De la: KarmasBaby 29 Martie 2013 02:28
Pls some help here 46 De la: danyelica 15 Noiembrie 2009 14:49