Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

Ha..mi-a venit o idee...La cat timp de la ultimul contact sexual devii virgin din nou?
Iradiatu_
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:53
pai devii virgin cand incepi cu altcineva,nu?
coffeeta
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:55
De la: ioanao2, la data 2009-04-30 21:25:31
In genere poti incepe o discutie cu cineva (oricine) afirmandu-i o idee (care doreste sufletelul tau) fara sa fii constienta daca i-o poti sau nu argumenta?

Cum adica sa nu fiu constienta?

Normal ca sunt constienta daca pot sau nu argumenta, ca nu doresc sa o fac e partea a doua.
La fel, daca trimit omul sa caute acolo unde se gaseste argumentarea mea, iar el nu vrea, e problema acelei persoane, asta nu inseamna ca vorbesc bazaconii
kitty_krieger
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:55
De la: coffeeta, la data 2009-04-30 21:55:15pai devii virgin cand incepi cu altcineva,nu?

Adicatealea fiecare printeza care ....puncte..puncte..o avut parte de mine virgin.Ce bula sunt..nici macar nu am stiut sa profit de asta
Iradiatu_
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:59
Daaa...aici numai se discuta?...sau se mai produc si dezvirginari?
Iradiatu_
Postat pe 30 Aprilie 2009 22:00
da, de fiecare data cand faci sex cu o noua persoana, exista o prima data, nu?
kitty_krieger
Postat pe 30 Aprilie 2009 22:05
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-30 14:02:23
De la: deea_20, la data 2009-04-30 11:46:36
De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 01:51:23deea, pai nu auzi ca nu e suficient, ca raman mazgalita si ponegrita pe suflet? ca ala cica se spala doar cu abstineta. Si eu imi doresc sa fie nea Mitica fericit, si in consecinta, practic abstinenta :))
Cat despre Coman....sa stii ca am avut o revelatie. E f bine ca se pastreaza. Ca totusi poate ramane impotent pana la urma, si nu mai exista riscul sa se inmulteasca. Iti dai seama cam cu ar fi un coman mare si unul mic???

Am uitat de partea ca ne-virginele sunt murdare>Scuzele mele.Deci mai bine te re-virginezi si nu mai faci nimic toata viata.Asa,sa fie nenea fericit.Si o sa-ti prinda bine si tie.
Mare adrevar ai spus cu revelatia ta.Nici nu vreau sa ma gandesc.Coman cel mare va "predica
' in continuare despre virginitatea obligatorie si alte chestii misogine iar cel mic le va spune tuturor ca iepurasul de pasti este un chip cioplit! Domnul Coman este un specimen foarte ciudat.Poate il fura extraterestrii sa-l studieze si scapam de el!!!!
:

sml-tongue0023: Deea, eu apreciez mult inteligenta blondelor, asa ca nu ma dezamagii. ; gandeste mai serios ,si nu lua cinstea unei fete in ras, si sa stii ca virginitatea nu e ceva misogin . Nu te condamna nimeni ca nu o mai ai, dar nu fi invidioasa pe cele care o au!

Inteligenta blondelor?Adica eu sunt blonda sau ce? Si nu radeam de virginitate,radeam de cum s-a pus problema.Iar domnul Coman are multe conceptii misogine(numai faptul ca se crede mult mai destept decat femeile e o dovada de misoginism) plus niste idei de toata comedia.Si nu sunt invidioasa pe cele virgine ca nu am de ce.Imi place tare mult de ce am parte acum
deea_20
Postat pe 30 Aprilie 2009 23:19
De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 21:17:48Vezi deea? Esti invidioasa pe virgine.
Io si mai invidioasa sunt pe nevasta lu' nea Mitica. Iti dai seama ce noroc pe ea? Sa se marite virgina, mai ales cu nea Mitica, care este ultima minune in viata.
Suntem doua ne-virgine invidioase, pangarite si incepute. Mai bine nu mai faci nici tu sex ca sa te ierte Nea Militaru si sa arati lumii ca te caiesti.
Pt nea Mitica: Hasta siempre comandate!!!

Da,sunt foarte invidioasa!Si virgina sa fi fost si nu m-as fi maritat cu unul cu asa conceptii!Si mai e o minune in viata:COMAN!doar el stie teoretic(si sigur va fi as la prima practica )cum sa satisfaca orice femeie!!!Si ma caiesc ca nu mai sunt virgina si ca ma simt atat de bine cu iubitul meu in pat!!!
deea_20
Postat pe 30 Aprilie 2009 23:38
De la: _dulcik_, la data 2009-04-30 21:48:33Pastreaza-ti carnacioru in continuare... sa nu il folosesti... fii virgin pana la moarte

DA!!!!PASTREAZA-L!!!!!!!!!!sa stii ca pasarica are dinti si musca!!!Sa nu aiba surpriza atunci cand va dori sa-l foloseasca sa constate ca de la atata pastrare a putrezit!!!!!!!
deea_20
Postat pe 30 Aprilie 2009 23:45
Am citit cateva pagini din acest controversat sa-i zicem subiect. Spre final am observat o intorsatura negativa a commenturilor ele devenind negative sau discriminatoare. Este pacat ca desi ne consideram cu totii oameni "atot-stiutori" nu suntem capabili sa ne exprimam parerea intr-un mod civilizat si nederanjant.
Dar sa revin. Nu ma pot considera foarte in masura sa dau sfaturi pe acest subiect asa ca imi voi expune punctul de vedere rugandu-i pe cei care il vor citi sa il trateze ca o opinie personala
1. In cazul in care mergi pe ideea "eu voi fi virgin si ea trebuie sa fie virgina ca sa impartim impreuna prima noapte de amor" exista sansa sa ramai profund dezamagit. In ziua de azi varsta pierderii virginitatii a scazut foarte mult ajungamd pe la 14 -15 ani. Asa ca daca vei gasi totusi o fata relativ apropiata de varsta cu tine cu care sa traiesti o virginitate reciproca s-ar putea sa fii pus in fata unor subiecte dificile gen : teoria difera de practica, nepotrivirea sexuala,rigiditate pentru ambii parteneri,frigiditate chiar pentru ea in conditiile in care lucrurile nu decurg conform planului.
In plus acesta idee ca ambii parteneri virgini la casatorie mascheaza o oarecare dificultate de relationare si de exprimare a sinelui....Dragostea este un lucru normal si de dorit intre doi parteneri iar amanarea ei poate creea frustrari. Nu intelege ca e natural si normal sa ai parteneri multipli pe care sa ii schiumbi ca pe sosete in cautarea acelei printese sau acelui print al viselor tale. Dar in momentul in care doua persoane se intalnesc, se completeaza si incep sa dezvolte o relatie de iubire bazata pe incredere, respect, armonie, convingeri asemanatoare este absurd sa impui limite benevol acestei relatii.
2. Nu cred ca se pune problema aprecierii de catre fata/femeie a faptului ca ramai virgin pana la momentul casatoriei pentru ca nu cred ca acesta este un must-have pentru a te casatari. daca se intampla sa fie asa nu poate fi considerat nici un lucru rau nici un lucru bun ci vazut ca ce este , o alegere a unei persoane motivata de anumite principii, dorinte etc.Daca cea cu care vei elege sa te casatoresti va fi experimentata dpdv sexual sa inteleg ca tu te vei considera superior ei pentru ca ti-ai pastrat castitatea prin abstinenta? In mod moral si etic nu ai avea acest drept si nici nu ar fi un lucru care sa fie subiect de discutie in acel cuplui.
3. din perspectiva mea momentul in care decizi sa te casatoresti este momentul in care esti pregatit sa afirmi ca ti-ai intalnit jumatatea, perechea...sau pur si simplu o persoana draga pe care esti dispus sa o accepti in forul tau intim si interior pentru a cladi ceva in viata: vise, idealuri...etc.Trecutul unuia dintre parteneri sau al ambilor nu trebuie sa conteze pentru ca in definitiv ei incearca sa cladeasca un lucru nou, incep ceva cu totul deosebit pentru amandoi si depasescs barierele a tot ce s-a intamplat pana la acel moment
Atat am avut de spus...deocamdata.
cold_as_ice
Postat pe 1 Mai 2009 00:53
Iubita mea deea, ma mir ca nu ai inteles pana acum, iti prezint logica dupa care m-am ghidat eu in cazul coman contra himen.Pai evident ca geniul de coman poate sa satisfaca orice femeie. E simplu. isi trage un glont in cap, se spanzura, bea acid sufluric.... Si orice femeie va fi super satisfacuta, fericita, implinita, mandra ca este femeie. Doar nu credeai ca satisface o femeie pe plan sexual. Asta nuuuu, deoarece carnaciorul lui trebuie sa fie intact.
Auzi Comane? Dar si Mos Craciun e tot chip cioplit? Si Zana Maselutza, si Mos Ene? Chip cioplit ti-ai facut tu din propriul penis, disfunctional, mic mic de tot si taaaare inutil. Si nu, nu vei face fericita nici o femeie. lasand la o parte faptul ca vei fi praf pulbere fina in pat, mai esti si teribil de prost, si-ti place de mori sa faci pe desteptul, si nici o femeie din lume nu suporta un din asta ca tine ,care dupa ce ca e vai steaua si zilele lui, mai face si pe geniul. Uite-te bine la nea mitica. vei fi si mai praf decat el (da se poate, tu esti dovada vie) pt ca macar nenea a avut parte si el de ceva actiune in tineretile lui demult apuse.
Dar oricum, vei avea mereu o consolare in funie si sapun. Exista o speranta.
Nea mitica: hasta siempre comandante!!!!
Irinaenache
Postat pe 1 Mai 2009 01:58
Nici nu se putea o caracterizare mai buna de atat pt domnu coman! zica ca de cateva luni bune nu mai are nici o prietena.Asta nu a avut niciodata la cat de terminat e!!!s-a nascut virgin si o sa moara virgin!mai bine s-ar spanzura!si asa tine umbra pamantului degeaba!
deea_20
Postat pe 1 Mai 2009 11:19
De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 01:51:23deea, pai nu auzi ca nu e suficient, ca raman mazgalita si ponegrita pe suflet? ca ala cica se spala doar cu abstineta. Si eu imi doresc sa fie nea Mitica fericit, si in consecinta, practic abstinenta :))
Cat despre Coman....sa stii ca am avut o revelatie. E f bine ca se pastreaza. Ca totusi poate ramane impotent pana la urma, si nu mai exista riscul sa se inmulteasca. Iti dai seama cam cu ar fi un coman mare si unul mic???

Am uitat de partea ca ne-virginele sunt murdare>Scuzele mele.Deci mai bine te re-virginezi si nu mai faci nimic toata viata.Asa,sa fie nenea fericit.Si o sa-ti prinda bine si tie.
Mare adrevar ai spus cu revelatia ta.Nici nu vreau sa ma gandesc.Coman cel mare va "predica
' in continuare despre virginitatea obligatorie si alte chestii misogine iar cel mic le va spune tuturor ca iepurasul de pasti este un chip cioplit! Domnul Coman este un specimen foarte ciudat.Poate il fura extraterestrii sa-l studieze si scapam de el!!!!
:

sml-tongue0023: Deea, eu apreciez mult inteligenta blondelor, asa ca nu ma dezamagii. ; gandeste mai serios ,si nu lua cinstea unei fete in ras, si sa stii ca virginitatea nu e ceva misogin . Nu te condamna nimeni ca nu o mai ai, dar nu fi invidioasa pe cele care o au!

Nea Mitica mi-a scapat ceva! citez:"Nu te condamna nimeni ca nu o mai ai...."Pai ce faci dragule?te contrazici singur?cateva pagini in urma sustineai ca femeia ne-virgina este condamnata de toti.Mai ales de barbati.Si acum ce spui?Ca nu ma condamna nimeni???Imi place,cred ca ti-ai revenit!!!!
deea_20
Postat pe 1 Mai 2009 11:27
De la: deea_20, la data 2009-05-01 11:27:46

:

Nea Mitica mi-a scapat ceva! citez:"Nu te condamna nimeni ca nu o mai ai...."Pai ce faci dragule?te contrazici singur?cateva pagini in urma sustineai ca femeia ne-virgina este condamnata de toti.Mai ales de barbati.Si acum ce spui?Ca nu ma condamna nimeni???Imi place,cred ca ti-ai revenit!!!!

deaa draga eu am tot zis ca nea mitica are parte de dese scurtcircuitari ale memorie...
coffeeta
Postat pe 1 Mai 2009 11:30
Ioana,

Nu ai facut varza niciun topic -cum spunea parca dragutza de Ema (dragostea micã :) )- si, dupa parerea mea, poti scrie oricand, mai ales ca vi si cu argumente! NU AI NEVOIE DE APROBAREA PREALABILA A NIMANUI (NICI MACAR A MEA!).

O idee la care sa te gandesti putin ar fi, zic eu, urmatoarea: Cuvintele nu (dor) te afecteaza, atata vreme cat nu te pot atinge!
Eu n-as purta o discutie argumentativa cu cei care vorbesc doar pt a se afla in treaba sau pt a provoca! Insa, faptul de a raspunde fiecaruia este cel putin o dovada de respect fatza de persoana in cauza. Dar a discuta ce cei de rea-credinta mi se pare cam mult. In fine, e decizia ta carora le raspunzi sau nu.

Ema (dragoste micã), Pisoiule, fiti si voi atente si luati lectii de argumentare de la d-ra Ioana ! Nu o mai dati pe practica atata, teoria are si ea importanta ei.

Postat pe 1 Mai 2009 12:37
De la: Irinaenache, la data 2009-04-29 22:09:51Nea Mitica, ai dreptate. citind mesajul tau mi-am dat seama ca ma caiesc. Mi-ai deschis calea spre o viata curata si nepangarita. Nu stiu ce ma faceam fara matale. Iti multumesc din tot ficatul meu ca mi-ai deschis calea spre puritatea sufleteasca si trupeasca. promit sa nu mai fac sex niciodata, nici macar dupa casatorie, ca sa-mi spal rusinea de dinainte de casatorie.
Ioana, nu am vrut sa spun ca incerci sa ma convingi de nimic, ma refeream la nea Mitica. Mi-am citit mesajul si intr-adevar, m-am exprimat gresit, imi cer scuze pt asta.Dupa cum am spus, si tu si coman. puteti sta virgini o viata, e ok daca voi sunteti bine. Nu e problema mea.
Coman....tu esti jalnic prin definitie, asa ca nici nu ma obosesc sa-ti raspund.

Multuuumesc!
Si ma bucur ca esti de acord cu mine !

Postat pe 1 Mai 2009 12:42
De la: deea_20, la data 2009-04-29 23:35:35Ciao,draga Ioana!
1.Vezi tu,cai de mijloc exista mereu dar asta depinde numai de cei 2.Iar in momentul cand voi avea o familie voi avea grija daca apar divergente sa fie rezolvate fara a simtii copii ceva.
2.Ex-ul stiu ca m-a iubit enorm dar nu poate sa-si schimbe mentalitatea.Nu vrea.E de parere ca barbatul este superior femeii si punct.Of,si cat am incercat sa-i arat ca greseste.Si multi prieteni baieti i-au aratat ca ei nu cred in asta si au relatii ok,dar orgoliul masculin........A incercat de mii de ori sa se schimbe,o perioada reusea dar apoi revenea la obiceiurile sale.Cred ca nu s-a maturizat suficient.
Cunosc baieti(vecini,colegi,amici) care sunt porci prin natura lor.Iar daca si eu am avut o relatie cu un porc [:)))] asta nu inseamna ca absolut toti baietii sunt la fel.Mereu am crezut ca pt fiecare exista cineva si am simtit ca si eu il voi gasi pe "al meu".si l-am gasit.nu ma las eu asa usor
Ex-ul meu m-a iubit si inca mai simte ceva pt mine ca isi doreste sa ne impacam,imi zice ca am avut dreptate mereu,ca regreta ca s-a lasat influentat de ai lui si ca s-a lasat de jocuri.Dar e prea tarziu ca eu am alaturi un baiat minunat pe care il iubesc cu adevarat.Sunt fericita langa actualul si nu am de ce sa-l las.Daca ex s-a trezit prea tarziu problema lui!
3.Sa zicem ca intre ei e "dragoste cu nabadai".Ii arata ca o iubeste si toate cele dar la o cearta el s-a enervat si a pocnit-o.apoi ii cere scuze ii zice ca nu se va mai intampla si ea accepta.Cate femei au puterea sa-si lase barbatul la prima palma?Zic ca se va schimba ca a foste o prostie de moment,etc.La a 2-a la fel si la a 3-a deja s-au obijnuit si accepta in continuare.Marea majoritate.Ca mai sunt si femei cu capul pe umeri care daca ar face barbatul asa ceva l-ar trimite in origini in 2 timpi si 3 miscari.Oameni si oameni....
4.Dragostea adevarata nu are cum sa fie egoista.Dar majoritatea confunda iubirea de sine cu dragostea adevarata.Si tot acesti oameni cred ca o minciuna "nevinovata" face bine relatiei.Dar nu e corect.Raportand asta la mine ,daca iubi meu mi-ar cere o pauza i-as da-o.si nu l-as minti niciodata.In momentul in care mi-a demonstrat ca merita increderea mea de atunci tot ce am avut de zis i-am zis,si el la fel.si uite ca merge tare bine!
ii)Normal ca apare discutia de bebe.Dar si cum spuneam mai sus cu dragostea si egoismul poti avea surprize mari.
5.Cartea asta nu o stiam.M-ai facut curioasa si o sa fac rost de ea sa o citesc.
Casatoriile se schimba pt ca multi se grabesc sa faca acest pas.Iar cele care nu se schimba sunt rezulatul gandirii unor oameni maturi si responsabili.
6.Fiecare cum crede de cuviinta.Important e sa merite,ca daca nu mai da-l dracu ca are balta peste
7.A fost o porcarie ceea ce s-a inatmplat.Nu ar fi trebuit sa fie asa daca erau cu capul pe umeri.AMANDOI.

Noi vorbim despre cum ar fi ideal sa fie.Dar din pacate nu multi sunt 100% sinceri cu partenerul,nu fac deosebire intre iubirea adevarata si alte sentimente de iubire.Si nu multi lupta pt fericirea lor.La un momendat di cauza problemelor de zi cu zi intervine o tacere intre parteneri,dar daca exista dorinta de a fi bine din partea ambilor se rezolva si asta,daca nu incep alte probleme.Mai vin si eu obosita si nervoasa de la facultate si iubi al meu ma streseaza sa-i zic ce am si eu poate chiar nu am chef de vorba si imi vine sa-l reped dar stiu ca nu as face bine si incerc sa-i vorbesc cum merita si uite asa cu un mic efort nu permit supararilor sa intre in viata noastra.Sau,altadata,el era suparat din cauza ca era bolnav bunicul sau si eu il bateam la cap sa mergem sa luam mancare pt pisoi.I-am zis o data si nu mi-a raspuns si cand i-am zis si a 2-a oara mi-a zis pe un ton usor ridicat ca a auzit.Acum eu ar fi trebui sa ma supar ca a ridicat vocea la mine,dar nu am facut-o pt ca am inteles ca e suparat si ca nu si-a dat seama.Dupa nici 30 de minute si-a cerut scuze si i-am spus ca am inteles de ce a afcut asta.Daca nu l-as fi inteles s-ar fi iscat o cearta mare.Si pt ce?Ca nu sunt in stare sa astept sa se linisteasca lucrurile pt a avea o discutie calma?Problema este ca nu multi gandesc asa.
Aici cu fericirea cuplului ori nu ai inteles tu bine,ori m-am exprimat eu gresit.Ceea ce am vrut sa spun prin "fericirea cuplului " este fericirea ambilor parteneri.Ceva de genul eu las asta de la mine si tu lasi asta si suntem amandoi fericiti.Uite si exemplul meu:Iubitul meu e pasionat de peste.Iar eu sunt inebunita dupa plimbatul prin magazine(deh,specific feminin)Mie mi-e super scarba de rame si ma plictiseste sa stau atatea ore pe balta.Iar el nu intelege de ce trebuie sa stau 1 ora ca sa caut o pereche de pantofi.Asa ca am facut marele compromis:Cat este el pe balta eu stau cu el si car dupa mine un teanc de reviste,carti,etc iar cand mergem in magazine,ii iau cu mine si ii cumpar si lui cate o mica atentie.Asa toata lumea e multumita.
:

:)))

Deea, moralistã micã, intuiesti tu ceva despre relationship'uri..totusi, eu zic sa i dau INCA O sansa ex'ului tau porcusor, ca altfel va fi extrem de deceptionat si va crede ca s-au terminat femeile pe Terra (!)

Postat pe 1 Mai 2009 12:57
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 23:44:40
De la: wolfy, la data 2009-04-29 22:32:14
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 10:33:32 Sigur ai fi fost arsa pe rug , iar eu puneam focul [ Glumesc ] ; wolfy , mentalitatea de atunci era mai sanatoasa , nu ca acum cand a crescut cu-r-vasa-ria la multe tinere de ajung fara viitor .Sa nu mai spui ca nu poti sa stai fara sex pana la casatorie ? si pentru tine neinceputul nu valoreaza nimic ? si le consideri nevoi si dorinte normale ? si daca nu le faci esti neinplinita ? la cum o sa arate viitorul tau ,te-ai gandit ? cum te prezinti in fata celui care o sa-ti fie sot ? e gluma ce spui aici? -spune ca e gluma . Nuuu wolfy asta nu e normalitate, nu un om normal face asa ,nu vezi lucrurile cum trebuie, si asta [ vorbesc in general ] este o problema medicala , popular se numeste isterie, la cele care nu pot sa stea fara sex. ! ; nu, nu este normalitate .! Virginitatea pana la cununie, face parte din curatenia sufleteasca si trupeasca la un loc. ! vezi ce faci cu viitorul tau ca ......!

Mentalitatea nu era mai sanatoasa, era vai de ea.
Nu pot fara sex pana la casatorie. Imi cunosc corpul suficient de bine ca sa fac afirmatia asta.
Neinceputul nu valoreaza pentru mine nici cat o ceapa degerata.
Da, le consider dorinte normale si daca nu le fac ma simt neimplinita.
Cel care o sa-mi fie sot va fi un om cu o mentalitate moderna.
Nu e gluma.
In termeni medicali cele care pot sa stea fara sex sunt numite frigide. Stiai asta?
As aprecia daca m-ai lasa pe mine sa ma ingrijorez in legatura cu viitorul meu.
:

sml-confused0006: Cu mentalitatea , e parerea ta personala, ca nu poti sa stai fara sex, asta nu e normal medical, dar ca sa spui ca sotul care te va lua e sot modern, aici bre, o dadusi in bara, cu afirmatia asta .! el e altfel catalogat .! La o frigida, sigur o sa aiba un viior frumos , la tine iti urez sa ai si tu un viitor frumos , ca ai nevoie de urare >

Mitica, durule, de unde stii tu ca tipa are nevoie de urare (a ta) ?

Chestia asta cu nevoia de urari din partea celorlalti pare a fi o alta formã de masturbare mentalã!

Postat pe 1 Mai 2009 13:02
De la: deea_20, la data 2009-04-29 23:45:27
De la: Irinaenache, la data 2009-04-29 22:09:51Nea Mitica, ai dreptate. citind mesajul tau mi-am dat seama ca ma caiesc. Mi-ai deschis calea spre o viata curata si nepangarita. Nu stiu ce ma faceam fara matale. Iti multumesc din tot ficatul meu ca mi-ai deschis calea spre puritatea sufleteasca si trupeasca. promit sa nu mai fac sex niciodata, nici macar dupa casatorie, ca sa-mi spal rusinea de dinainte de casatorie.
Ioana, nu am vrut sa spun ca incerci sa ma convingi de nimic, ma refeream la nea Mitica. Mi-am citit mesajul si intr-adevar, m-am exprimat gresit, imi cer scuze pt asta.Dupa cum am spus, si tu si coman. puteti sta virgini o viata, e ok daca voi sunteti bine. Nu e problema mea.
Coman....tu esti jalnic prin definitie, asa ca nici nu ma obosesc sa-ti raspund.

Iubita,mai bine fa-ti nu stiu ce operatie prin care redevii virgina.E mai bine asa.sml-jumping0044:
Cat despre Coman,se da atat de destept si atotstiutor incat atunci cand i se cere sa demonstreze ce zice dispare in mod subit.E prost si se mai si lauda cu asta!

Deea, din nou esti de acord cu mine. Nici nu stii cat de mult ma bucur !

Postat pe 1 Mai 2009 13:04

!

Postat pe 1 Mai 2009 13:07
io nu cred ca e bine asa ceva pentru ca nu o sa iti dai seama de cat de repede va tece viata si tu nu ai timp destul pentru sex .............si mai ales daca se intampla dupa casatorie ........si daca mai vrei sa fi si fidel....... io una nu as face asa ceva io abia astept experiente noi
afrodytza
Postat pe 1 Mai 2009 13:13
De la: just_laura, la data 2009-04-30 11:09:52intrai acilea doar sa dau un coffetei,ca imi spuse o prietena draga despre ea ca e .

heeeei,nu saritzi la gatul meu,intentzia mea e buna.......

Comicã Coffeta asta ! :)

Katahara, tipa aia inteligentã, pe unde o fi ?

Postat pe 1 Mai 2009 13:21
___LL___
Postat pe 1 Mai 2009 13:27
De la: just_laura, la data 2009-04-30 11:24:18
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-30 11:18:43
De la: just_laura, la data 2009-04-30 11:15:21
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-30 11:14:28iubita mea coffy, te-am avertizat doar... si tuuuuu...... ntz ntz

bine, bine, te pup si pe tine

tanananaaaa

Si euuu, si euu

Postat pe 1 Mai 2009 13:30

Ai vrea tu sa scapi de mine ! Uite ca eu nu vreau sa scap de..tine (!)

Postat pe 1 Mai 2009 13:36
De la: Irinaenache, la data 2009-05-01 01:58:05Iubita mea deea, ma mir ca nu ai inteles pana acum, iti prezint logica dupa care m-am ghidat eu in cazul coman contra himen.Pai evident ca geniul de coman poate sa satisfaca orice femeie. E simplu. isi trage un glont in cap, se spanzura, bea acid sufluric.... Si orice femeie va fi super satisfacuta, fericita, implinita, mandra ca este femeie. Doar nu credeai ca satisface o femeie pe plan sexual. Asta nuuuu, deoarece carnaciorul lui trebuie sa fie intact.
Auzi Comane? Dar si Mos Craciun e tot chip cioplit? Si Zana Maselutza, si Mos Ene? Chip cioplit ti-ai facut tu din propriul penis, disfunctional, mic mic de tot si taaaare inutil. Si nu, nu vei face fericita nici o femeie. lasand la o parte faptul ca vei fi praf pulbere fina in pat, mai esti si teribil de prost, si-ti place de mori sa faci pe desteptul, si nici o femeie din lume nu suporta un din asta ca tine ,care dupa ce ca e vai steaua si zilele lui, mai face si pe geniul. Uite-te bine la nea mitica. vei fi si mai praf decat el (da se poate, tu esti dovada vie) pt ca macar nenea a avut parte si el de ceva actiune in tineretile lui demult apuse.
Dar oricum, vei avea mereu o consolare in funie si sapun. Exista o speranta.
Nea mitica: hasta siempre comandante!!!!

Mai irinaenache,termina si nu te mai lega cu glume din astea de oameni, si vino cu ceva serios , sau daca nu ai inteles ceva , mai bine intreaba .!
tinel
Postat pe 1 Mai 2009 13:40
De la: coffeeta, la data 2009-04-30 17:08:49
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-30 16:53:01
De la: coffeeta, la data 2009-04-30 14:43:24
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-30 14:33:25asa e coffeeta, o discutie cu ioana n-ar avea sfarsit (hai ioana, oftica-te iar)
nu de alta, dar daca nu-i convine ce zici, baga placa aia cu argumente

Dar, stiti ce? Vorba lunga, saracia omului

... sau: sa nu te temi de cei ce vorbesc mult, ci de cei ce tac si fac

pisi...
2 persoane de pe acest topic sufera in scris ...ea si nea mitica....
si ioana nu intelege ca daca vrea cineva sa ii citeasca posturile..trebuie sa fie mai scurte...pt a nu obosi ochii cititorului....si etc...

Mai coffeeta si Pisicuta razboinica, de ce nu recunoasteti [ ca se vede ]ca aveti invidie pe cele virgine ? , ca voi ati pierdut cinstea asta .poate o sa aveti si voi noroc >

saracu de tine...chiar imi este mila de mintea ta...o dai inainte ca si ioana cu aceleasi lucruri...
ea cu argumentele..tu cu invidia pe virgine....
da chiar nu intelegi ca nu ma intereseaza ce fac altele cu trupul lor? si ca eu nu am constiinta incarcata?
adevarul ca oricat s-ar chinui omul sa explice ..narodul tot gaseste ceva de comentat....
unde dumnezeu nu da...clar nici nu cere....fii pe pace nea mitica..esti unu dintre cei carora nu am ce sa le cer..atata stii atata zici...

Coffe, this is no ordinary lov'!

Postat pe 1 Mai 2009 13:48
De la: deea_20, la data 2009-05-01 11:27:46

:

Poate nu m-am exprimat cum trebuie, mai clar ;; nu te condamna nimeni ca nu mai esti virgina, doar ocolita de barbatii inteligenti si cu ambitie, cand e vorba de casatorie . asa am vrut sa spun!
tinel
Postat pe 1 Mai 2009 13:48
De la: deea_20, la data 2009-04-30 23:38:04
De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 21:17:48Vezi deea? Esti invidioasa pe virgine.
Io si mai invidioasa sunt pe nevasta lu' nea Mitica. Iti dai seama ce noroc pe ea? Sa se marite virgina, mai ales cu nea Mitica, care este ultima minune in viata.
Suntem doua ne-virgine invidioase, pangarite si incepute. Mai bine nu mai faci nici tu sex ca sa te ierte Nea Militaru si sa arati lumii ca te caiesti.
Pt nea Mitica: Hasta siempre comandate!!!

Da,sunt foarte invidioasa!Si virgina sa fi fost si nu m-as fi maritat cu unul cu asa conceptii!Si mai e o minune in viata:COMAN!doar el stie teoretic(si sigur va fi as la prima practica )cum sa satisfaca orice femeie!!!Si ma caiesc ca nu mai sunt virgina si ca ma simt atat de bine cu iubitul meu in pat!!!

Stiam ca nu o sa uiti de mine !

Postat pe 1 Mai 2009 13:59
De la: Comannn, la data 2009-05-01 13:02:52
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 23:44:40
De la: wolfy, la data 2009-04-29 22:32:14
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 10:33:32 Sigur ai fi fost arsa pe rug , iar eu puneam focul [ Glumesc ] ; wolfy , mentalitatea de atunci era mai sanatoasa , nu ca acum cand a crescut cu-r-vasa-ria la multe tinere de ajung fara viitor .Sa nu mai spui ca nu poti sa stai fara sex pana la casatorie ? si pentru tine neinceputul nu valoreaza nimic ? si le consideri nevoi si dorinte normale ? si daca nu le faci esti neinplinita ? la cum o sa arate viitorul tau ,te-ai gandit ? cum te prezinti in fata celui care o sa-ti fie sot ? e gluma ce spui aici? -spune ca e gluma . Nuuu wolfy asta nu e normalitate, nu un om normal face asa ,nu vezi lucrurile cum trebuie, si asta [ vorbesc in general ] este o problema medicala , popular se numeste isterie, la cele care nu pot sa stea fara sex. ! ; nu, nu este normalitate .! Virginitatea pana la cununie, face parte din curatenia sufleteasca si trupeasca la un loc. ! vezi ce faci cu viitorul tau ca ......!

Mentalitatea nu era mai sanatoasa, era vai de ea.
Nu pot fara sex pana la casatorie. Imi cunosc corpul suficient de bine ca sa fac afirmatia asta.
Neinceputul nu valoreaza pentru mine nici cat o ceapa degerata.
Da, le consider dorinte normale si daca nu le fac ma simt neimplinita.
Cel care o sa-mi fie sot va fi un om cu o mentalitate moderna.
Nu e gluma.
In termeni medicali cele care pot sa stea fara sex sunt numite frigide. Stiai asta?
As aprecia daca m-ai lasa pe mine sa ma ingrijorez in legatura cu viitorul meu.
:

sml-confused0006: Cu mentalitatea , e parerea ta personala, ca nu poti sa stai fara sex, asta nu e normal medical, dar ca sa spui ca sotul care te va lua e sot modern, aici bre, o dadusi in bara, cu afirmatia asta .! el e altfel catalogat .! La o frigida, sigur o sa aiba un viior frumos , la tine iti urez sa ai si tu un viitor frumos , ca ai nevoie de urare >

Mitica, durule, de unde stii tu ca tipa are nevoie de urare (a ta) ?

Chestia asta cu nevoia de urari din partea celorlalti pare a fi o alta formã de masturbare mentalã!

Mai comannne,In legatura cu urarea de un viitor frumos adresata lui wolfy , sigur are nevoie de ea, ca dupa cum s-a caracterizat nu-i prea vad asa ceva ., dar cu urari din partea celorlalti, nu stiu ce vrei sa spui, ca eu vorbesc numai in numele meu . !
tinel
Postat pe 1 Mai 2009 14:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
e confuz? 98 De la: nebuna94 23 Mai 2009 19:28
Sexul oral 28 De la: alegro6543 15 Octombrie 2011 18:32
poveste despre un barbat si o femeie 8 De la: kudika061479 22 Septembrie 2009 11:52
despre disparitia barbatilor 8 De la: Tazmanian 7 Septembrie 2010 21:48
Help!! 14 De la: mishaHeart 7 Decembrie 2009 23:05