De la: coffeeta, la data 2009-05-01 14:04:17De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 13:48:36De la: deea_20, la data 2009-05-01 11:27:46De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-30 14:02:23De la: deea_20, la data 2009-04-30 11:46:36De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 01:51:23deea, pai nu auzi ca nu e suficient, ca raman mazgalita si ponegrita pe suflet? ca ala cica se spala doar cu abstineta. Si eu imi doresc sa fie nea Mitica fericit, si in consecinta, practic abstinenta :))
Cat despre Coman....sa stii ca am avut o revelatie. E f bine ca se pastreaza. Ca totusi poate ramane impotent pana la urma, si nu mai exista riscul sa se inmulteasca. Iti dai seama cam cu ar fi un coman mare si unul mic???
Am uitat de partea ca ne-virginele sunt murdare>Scuzele mele.Deci mai bine te re-virginezi si nu mai faci nimic toata viata.Asa,sa fie nenea fericit.Si o sa-ti prinda bine si tie.
Mare adrevar ai spus cu revelatia ta.Nici nu vreau sa ma gandesc.Coman cel mare va "predica
' in continuare despre virginitatea obligatorie si alte chestii misogine iar cel mic le va spune tuturor ca iepurasul de pasti este un chip cioplit! Domnul Coman este un specimen foarte ciudat.Poate il fura extraterestrii sa-l studieze si scapam de el!!!! :
sml-tongue0023: Deea, eu apreciez mult inteligenta blondelor, asa ca nu ma dezamagii. ; gandeste mai serios ,si nu lua cinstea unei fete in ras, si sa stii ca virginitatea nu e ceva misogin . Nu te condamna nimeni ca nu o mai ai, dar nu fi invidioasa pe cele care o au!
Nea Mitica mi-a scapat ceva! citez:"Nu te condamna nimeni ca nu o mai ai...."Pai ce faci dragule?te contrazici singur?cateva pagini in urma sustineai ca femeia ne-virgina este condamnata de toti.Mai ales de barbati.Si acum ce spui?Ca nu ma condamna nimeni???Imi place,cred ca ti-ai revenit!!!!
Poate nu m-am exprimat cum trebuie, mai clar ;; nu te condamna nimeni ca nu mai esti virgina, doar ocolita de barbatii inteligenti si cu ambitie, cand e vorba de casatorie . asa am vrut sa spun!
daca inteligenta si ambitia unui barbat sta in a-si lua nevasta virgina..ne-am dat naibiului!
vezi mai comane de asta zic eu ca el doar pe asta o stie...si pe asta o repeta
Printre altele si a-si lua nevasta virgina, e o calitate a barbatului cu ambitie si nteligenta !
|
tinel Postat pe 1 Mai 2009 20:22
|
|
^ Sa inteleg ca esti holtei sau ti-ai luat una nervirgina?
|
Kathara Postat pe 1 Mai 2009 20:25
|
De la: Kathara, la data 2009-05-01 19:54:02Maica-mea mi-a zis scurt: "Fa, fetito, mie sa nu-mi aduci c u r v in batatura sa ne arate cu destu' vecina!! Tu sa iei baiat curat ca sa pot sa-i joc cearsafu' a doua zi!"
Eu ascult de mami.
De la: Dor_a, la data 2009-05-01 19:50:07De la: Kathara, la data 2009-05-01 19:46:09Pai daca nu i se rupe ata si nu ejaculeaza prematur, intai il dau afara din suturi din casa, pe urma bag divort cat de repede posiblil.
Si daca nu plange si nu curge sange! Sa arate cearceaful la rude, nenica!
Sa dea dreacu' sa nu planga! Ce, sa-i placa asa din prima? Pai atunci inseamna ca e invatat, ca a mai fost ... Ce ti-e si cu baietii astia, in loc sa stea cuminti acasa le e gandul numai la secs.
Ete, asa m-a invatat si pe mine mama! Nu conteaza ce-a facut sau o sa faca in viata! Numa' virgin sa fie, sa nu ne raza satu'
CE facem acum, Kathara? Il tragem la sorti pe virginu'? Ca tare mi-e teama ca altu' neinceput nu mai gasim....
|
|
|
Dor_a Postat pe 1 Mai 2009 20:29
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 20:18:54De la: coffeeta, la data 2009-05-01 15:19:24De la: Comannn, la data 2009-05-01 15:02:56 De la: coffeeta, la data 2009-05-01 14:44:08De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-01 14:41:37Comane, o dat primavara-n tine?
Sau ai facut sex????
la cat de fericit raspunde ..clar a facut sex
poop pisi
Nu. Poti fi fericit si fara sa faci combinatii intime !
Sunt mai bine dispus azi -mai mult ca de obicei- din cauza modului amuzant de a raspunde al Coffetei [Cred ca m-am indragostit de ea ! :)) ] si a raspunsului Irinei care a vorbit de mine nu tocmai frumos.
m-am scos
vezi mai nea mitica...poate fi omu fericit si fara sex..si acum ma intreb ce rost mai are virginitatea :
sml-confused0006: Cum ce rost are? sa fie acolo !
adica sa fie la numar,nu?
|
coffeeta Postat pe 1 Mai 2009 20:44
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 20:22:40De la: coffeeta, la data 2009-05-01 14:04:17De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 13:48:36De la: deea_20, la data 2009-05-01 11:27:46De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-30 14:02:23De la: deea_20, la data 2009-04-30 11:46:36De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 01:51:23deea, pai nu auzi ca nu e suficient, ca raman mazgalita si ponegrita pe suflet? ca ala cica se spala doar cu abstineta. Si eu imi doresc sa fie nea Mitica fericit, si in consecinta, practic abstinenta :))
Cat despre Coman....sa stii ca am avut o revelatie. E f bine ca se pastreaza. Ca totusi poate ramane impotent pana la urma, si nu mai exista riscul sa se inmulteasca. Iti dai seama cam cu ar fi un coman mare si unul mic???
Am uitat de partea ca ne-virginele sunt murdare>Scuzele mele.Deci mai bine te re-virginezi si nu mai faci nimic toata viata.Asa,sa fie nenea fericit.Si o sa-ti prinda bine si tie.
Mare adrevar ai spus cu revelatia ta.Nici nu vreau sa ma gandesc.Coman cel mare va "predica
' in continuare despre virginitatea obligatorie si alte chestii misogine iar cel mic le va spune tuturor ca iepurasul de pasti este un chip cioplit! Domnul Coman este un specimen foarte ciudat.Poate il fura extraterestrii sa-l studieze si scapam de el!!!! :
sml-tongue0023: Deea, eu apreciez mult inteligenta blondelor, asa ca nu ma dezamagii. ; gandeste mai serios ,si nu lua cinstea unei fete in ras, si sa stii ca virginitatea nu e ceva misogin . Nu te condamna nimeni ca nu o mai ai, dar nu fi invidioasa pe cele care o au!
Nea Mitica mi-a scapat ceva! citez:"Nu te condamna nimeni ca nu o mai ai...."Pai ce faci dragule?te contrazici singur?cateva pagini in urma sustineai ca femeia ne-virgina este condamnata de toti.Mai ales de barbati.Si acum ce spui?Ca nu ma condamna nimeni???Imi place,cred ca ti-ai revenit!!!!
Poate nu m-am exprimat cum trebuie, mai clar ;; nu te condamna nimeni ca nu mai esti virgina, doar ocolita de barbatii inteligenti si cu ambitie, cand e vorba de casatorie . asa am vrut sa spun!
daca inteligenta si ambitia unui barbat sta in a-si lua nevasta virgina..ne-am dat naibiului!
Printre altele si a-si lua nevasta virgina, e o calitate a barbatului cu ambitie si nteligenta !
haidi bai nea mitica..iar ne invartim in cerc...
|
coffeeta Postat pe 1 Mai 2009 20:45
|
De la: Kathara, la data 2009-05-01 20:25:25^ Sa inteleg ca esti holtei sau ti-ai luat una nervirgina?
yo cred ca nea mitica doar la kudika nu-i virgin ...in rest liniste si pace
|
coffeeta Postat pe 1 Mai 2009 20:46
|
De la: Dor_a, la data 2009-05-01 20:29:21De la: Kathara, la data 2009-05-01 19:54:02Maica-mea mi-a zis scurt: "Fa, fetito, mie sa nu-mi aduci c u r v in batatura sa ne arate cu destu' vecina!! Tu sa iei baiat curat ca sa pot sa-i joc cearsafu' a doua zi!"
Eu ascult de mami.
De la: Dor_a, la data 2009-05-01 19:50:07De la: Kathara, la data 2009-05-01 19:46:09Pai daca nu i se rupe ata si nu ejaculeaza prematur, intai il dau afara din suturi din casa, pe urma bag divort cat de repede posiblil.
Si daca nu plange si nu curge sange! Sa arate cearceaful la rude, nenica!
Sa dea dreacu' sa nu planga! Ce, sa-i placa asa din prima? Pai atunci inseamna ca e invatat, ca a mai fost ... Ce ti-e si cu baietii astia, in loc sa stea cuminti acasa le e gandul numai la secs.
Ete, asa m-a invatat si pe mine mama! Nu conteaza ce-a facut sau o sa faca in viata! Numa' virgin sa fie, sa nu ne raza satu'
CE facem acum, Kathara? Il tragem la sorti pe virginu'? Ca tare mi-e teama ca altu' neinceput nu mai gasim....
licitam!!!
|
coffeeta Postat pe 1 Mai 2009 20:47
|
Nu uitati de conditia prealabila si preferabila: sa fie inteligentã (e esential !) si...virginã. :D Restul conteaza mai putin.
ps Coffeta, sper ca nu te pune pacatele sa te sinumori acuma cand stabilisem locatia pt luna de zahar !?
|
Postat pe 1 Mai 2009 20:56
|
De la: Comannn, la data 2009-05-01 20:56:46
Nu uitati de conditia prealabila si preferabila: sa fie inteligentã (e esential !) si...virginã. :D Restul conteaza mai putin.
ps Coffeta, sper ca nu te pune pacatele sa te sinumori acuma cand stabilisem locatia pt luna de zahar !?
pfaiii pai cum conditia principala este sa fie inteligenta si virgina..pai nu e 2?
|
coffeeta Postat pe 1 Mai 2009 20:58
|
De la: Comannn, la data 2009-05-01 20:56:46
Asta e o contradictie.
|
Kathara Postat pe 1 Mai 2009 21:11
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-01 20:47:27
licitam!!!
Ba ne incingem la lupta muieresca pentru domnit!
|
Kathara Postat pe 1 Mai 2009 21:12
|
De la: Kathara, la data 2009-05-01 21:12:53De la: coffeeta, la data 2009-05-01 20:47:27
licitam!!!
Ba ne incingem la lupta muieresca pentru domnit!
daaaa in ciucalata..ca face bine la ten
|
coffeeta Postat pe 1 Mai 2009 21:21
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-01 20:58:23De la: Comannn, la data 2009-05-01 20:56:46
pfaiii pai cum conditia principala este sa fie inteligenta si virgina..pai nu e 2?
Nu e !
|
Postat pe 1 Mai 2009 21:38
|
De la: Comannn, la data 2009-05-01 21:38:14De la: coffeeta, la data 2009-05-01 20:58:23De la: Comannn, la data 2009-05-01 20:56:46
Nu e !
pai poti si inteligenta si nevirgina...si poti si virgina si proasta deci e 2 care este
|
coffeeta Postat pe 1 Mai 2009 21:41
|
De la: kudika012387, la data 2009-05-01 17:56:51Eu cred ca esti batut in cap un barbat nu conteaza daca e virgin dar o fata da
Doamne, pana cand o sa mai fiu nevoita sa aud o aberatie ca asta?
Decat sa aud ca virginitatea e importanta la fete si la baieti nu, prefer sa aud ca e importanta la amandoi(asa cum sustine de exemplu ioana).
Dar de, suntem la Romanica! Dati-i in continuare cu tratamentul discriminator Miticilor!
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Mai 2009 22:50
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 14:00:08De la: Comannn, la data 2009-05-01 13:02:52De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 23:44:40De la: wolfy, la data 2009-04-29 22:32:14De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 10:33:32 Sigur ai fi fost arsa pe rug , iar eu puneam focul [ Glumesc ] ; wolfy , mentalitatea de atunci era mai sanatoasa , nu ca acum cand a crescut cu-r-vasa-ria la multe tinere de ajung fara viitor .Sa nu mai spui ca nu poti sa stai fara sex pana la casatorie ? si pentru tine neinceputul nu valoreaza nimic ? si le consideri nevoi si dorinte normale ? si daca nu le faci esti neinplinita ? la cum o sa arate viitorul tau ,te-ai gandit ? cum te prezinti in fata celui care o sa-ti fie sot ? e gluma ce spui aici? -spune ca e gluma . Nuuu wolfy asta nu e normalitate, nu un om normal face asa ,nu vezi lucrurile cum trebuie, si asta [ vorbesc in general ] este o problema medicala , popular se numeste isterie, la cele care nu pot sa stea fara sex. ! ; nu, nu este normalitate .! Virginitatea pana la cununie, face parte din curatenia sufleteasca si trupeasca la un loc. ! vezi ce faci cu viitorul tau ca ......!
Mentalitatea nu era mai sanatoasa, era vai de ea.
Nu pot fara sex pana la casatorie. Imi cunosc corpul suficient de bine ca sa fac afirmatia asta.
Neinceputul nu valoreaza pentru mine nici cat o ceapa degerata.
Da, le consider dorinte normale si daca nu le fac ma simt neimplinita.
Cel care o sa-mi fie sot va fi un om cu o mentalitate moderna.
Nu e gluma.
In termeni medicali cele care pot sa stea fara sex sunt numite frigide. Stiai asta?
As aprecia daca m-ai lasa pe mine sa ma ingrijorez in legatura cu viitorul meu. :
sml-confused0006: Cu mentalitatea , e parerea ta personala, ca nu poti sa stai fara sex, asta nu e normal medical, dar ca sa spui ca sotul care te va lua e sot modern, aici bre, o dadusi in bara, cu afirmatia asta .! el e altfel catalogat .! La o frigida, sigur o sa aiba un viior frumos , la tine iti urez sa ai si tu un viitor frumos , ca ai nevoie de urare >
Mitica, durule, de unde stii tu ca tipa are nevoie de urare (a ta) ?
Chestia asta cu nevoia de urari din partea celorlalti pare a fi o alta formã de masturbare mentalã!
Mai comannne,In legatura cu urarea de un viitor frumos adresata lui wolfy , sigur are nevoie de ea, ca dupa cum s-a caracterizat nu-i prea vad asa ceva ., dar cu urari din partea celorlalti, nu stiu ce vrei sa spui, ca eu vorbesc numai in numele meu . !
1.Da dragilor, nu e normal medical sa nu poti sa stai fara sex! Ha-ha! Ia duceti-va si voi sa intrebati un doctor! Eu am destui in familia mea si stiu despre ce vorbesc. Daca voi n-ati fost la doctor niciodata, nu e vina mea.
2. Habar nu aveti ce inseamna mentalitate moderna.
3. Lasati-ma pe mine sa ma ingrijorez in legatura cu viata mea personala.
4. Sa-i anunte p-astia cineva ca in ziua de azi pe cei mai multi barbati nu-i intereseaza virginitatea femeilor, ca nu fac din ea un must pentru o relatie sau pentru casatorie.
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Mai 2009 22:57
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 19:03:27De la: kudika012387, la data 2009-05-01 17:56:51Eu cred ca esti batut in cap un barbat nu conteaza daca e virgin dar o fata da...eu nu intreb pentru ca sunt sigura ca te masturbezi ca toata lumea la un barbat conteaza sa intretina o femeie sa o respecte si sa o iubeasca atat. :
sml-tongue0023: De unde stii ca toata lumea se masturbeaza ? Da, pentru un barbat nu conteaza sa fie virgin pentru femeie conteaza ca barbatul respectiv sa fie singurul la ea , in rest ai dreptate !
Pai nu stiam eu? Eram sigura ca aici se va ajunge: femeia sa fie virgina, barbatul nu! Bai nene, pe tine nu te-a anuntat nimeni pana acum ca asa cum barbatii au nevoi sexuale, si femeile au? Ca o fiinta umana nu are dreptul sa o constranga pe alta sa faca ceea ce ea insasi nu face? Ca ce spui tu acolo e discriminare la adresa femeilor? Si tu vrei sa ma faci sa cred ca ai o mentalitate moderna?
In fine, prin forta lucrurilor oamenii ca tine o sa dispara. Greu dar sigur.
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 13:48:36 Poate nu m-am exprimat cum trebuie, mai clar ;; nu te condamna nimeni ca nu mai esti virgina, doar ocolita de barbatii inteligenti si cu ambitie, cand e vorba de casatorie . asa am vrut sa spun!
Te asigur ca nu ai intalnit niciodata un barbat inteligent.
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Mai 2009 23:03
|
De la: Comannn, la data 2009-05-01 12:57:38De la: deea_20, la data 2009-04-29 23:35:35Ciao,draga Ioana!
1.Vezi tu,cai de mijloc exista mereu dar asta depinde numai de cei 2.Iar in momentul cand voi avea o familie voi avea grija daca apar divergente sa fie rezolvate fara a simtii copii ceva.
2.Ex-ul stiu ca m-a iubit enorm dar nu poate sa-si schimbe mentalitatea.Nu vrea.E de parere ca barbatul este superior femeii si punct.Of,si cat am incercat sa-i arat ca greseste.Si multi prieteni baieti i-au aratat ca ei nu cred in asta si au relatii ok,dar orgoliul masculin........A incercat de mii de ori sa se schimbe,o perioada reusea dar apoi revenea la obiceiurile sale.Cred ca nu s-a maturizat suficient.
Cunosc baieti(vecini,colegi,amici) care sunt porci prin natura lor.Iar daca si eu am avut o relatie cu un porc [:)))] asta nu inseamna ca absolut toti baietii sunt la fel.Mereu am crezut ca pt fiecare exista cineva si am simtit ca si eu il voi gasi pe "al meu".si l-am gasit.nu ma las eu asa usor
Ex-ul meu m-a iubit si inca mai simte ceva pt mine ca isi doreste sa ne impacam,imi zice ca am avut dreptate mereu,ca regreta ca s-a lasat influentat de ai lui si ca s-a lasat de jocuri.Dar e prea tarziu ca eu am alaturi un baiat minunat pe care il iubesc cu adevarat.Sunt fericita langa actualul si nu am de ce sa-l las.Daca ex s-a trezit prea tarziu problema lui!
3.Sa zicem ca intre ei e "dragoste cu nabadai".Ii arata ca o iubeste si toate cele dar la o cearta el s-a enervat si a pocnit-o.apoi ii cere scuze ii zice ca nu se va mai intampla si ea accepta.Cate femei au puterea sa-si lase barbatul la prima palma?Zic ca se va schimba ca a foste o prostie de moment,etc.La a 2-a la fel si la a 3-a deja s-au obijnuit si accepta in continuare.Marea majoritate.Ca mai sunt si femei cu capul pe umeri care daca ar face barbatul asa ceva l-ar trimite in origini in 2 timpi si 3 miscari.Oameni si oameni....
4.Dragostea adevarata nu are cum sa fie egoista.Dar majoritatea confunda iubirea de sine cu dragostea adevarata.Si tot acesti oameni cred ca o minciuna "nevinovata" face bine relatiei.Dar nu e corect.Raportand asta la mine ,daca iubi meu mi-ar cere o pauza i-as da-o.si nu l-as minti niciodata.In momentul in care mi-a demonstrat ca merita increderea mea de atunci tot ce am avut de zis i-am zis,si el la fel.si uite ca merge tare bine!
ii)Normal ca apare discutia de bebe.Dar si cum spuneam mai sus cu dragostea si egoismul poti avea surprize mari.
5.Cartea asta nu o stiam.M-ai facut curioasa si o sa fac rost de ea sa o citesc.
Casatoriile se schimba pt ca multi se grabesc sa faca acest pas.Iar cele care nu se schimba sunt rezulatul gandirii unor oameni maturi si responsabili.
6.Fiecare cum crede de cuviinta.Important e sa merite,ca daca nu mai da-l dracu ca are balta peste
7.A fost o porcarie ceea ce s-a inatmplat.Nu ar fi trebuit sa fie asa daca erau cu capul pe umeri.AMANDOI.
Noi vorbim despre cum ar fi ideal sa fie.Dar din pacate nu multi sunt 100% sinceri cu partenerul,nu fac deosebire intre iubirea adevarata si alte sentimente de iubire.Si nu multi lupta pt fericirea lor.La un momendat di cauza problemelor de zi cu zi intervine o tacere intre parteneri,dar daca exista dorinta de a fi bine din partea ambilor se rezolva si asta,daca nu incep alte probleme.Mai vin si eu obosita si nervoasa de la facultate si iubi al meu ma streseaza sa-i zic ce am si eu poate chiar nu am chef de vorba si imi vine sa-l reped dar stiu ca nu as face bine si incerc sa-i vorbesc cum merita si uite asa cu un mic efort nu permit supararilor sa intre in viata noastra.Sau,altadata,el era suparat din cauza ca era bolnav bunicul sau si eu il bateam la cap sa mergem sa luam mancare pt pisoi.I-am zis o data si nu mi-a raspuns si cand i-am zis si a 2-a oara mi-a zis pe un ton usor ridicat ca a auzit.Acum eu ar fi trebui sa ma supar ca a ridicat vocea la mine,dar nu am facut-o pt ca am inteles ca e suparat si ca nu si-a dat seama.Dupa nici 30 de minute si-a cerut scuze si i-am spus ca am inteles de ce a afcut asta.Daca nu l-as fi inteles s-ar fi iscat o cearta mare.Si pt ce?Ca nu sunt in stare sa astept sa se linisteasca lucrurile pt a avea o discutie calma?Problema este ca nu multi gandesc asa.
Aici cu fericirea cuplului ori nu ai inteles tu bine,ori m-am exprimat eu gresit.Ceea ce am vrut sa spun prin "fericirea cuplului " este fericirea ambilor parteneri.Ceva de genul eu las asta de la mine si tu lasi asta si suntem amandoi fericiti.Uite si exemplul meu:Iubitul meu e pasionat de peste.Iar eu sunt inebunita dupa plimbatul prin magazine(deh,specific feminin)Mie mi-e super scarba de rame si ma plictiseste sa stau atatea ore pe balta.Iar el nu intelege de ce trebuie sa stau 1 ora ca sa caut o pereche de pantofi.Asa ca am facut marele compromis:Cat este el pe balta eu stau cu el si car dupa mine un teanc de reviste,carti,etc iar cand mergem in magazine,ii iau cu mine si ii cumpar si lui cate o mica atentie.Asa toata lumea e multumita.
:
:)))
Deea, moralistã micã, intuiesti tu ceva despre relationship'uri..totusi, eu zic sa i dau INCA O sansa ex'ului tau porcusor, ca altfel va fi extrem de deceptionat si va crede ca s-au terminat femeile pe Terra (!)
OMG!!!!!!!!!!!!!!! Sper ca ai glumit!!!!!!!!!!!!!!!!Sa-i mai dau o sansa????Adica am gasit un baiat langa care sunt fericita din toate punctele de vedere si sa-l las pt unul care a avut mai multe sanse si nu le-a apreciat????Sa-mi arunc fericirea si sa ma intorc la nervi????WTF??? Inca mai sper ca ai spus la misto!!!!
|
deea_20 Postat pe 1 Mai 2009 23:53
|
De la: Comannn, la data 2009-05-01 13:36:44De la: deea_20, la data 2009-04-30 11:46:36De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 01:51:23deea, pai nu auzi ca nu e suficient, ca raman mazgalita si ponegrita pe suflet? ca ala cica se spala doar cu abstineta. Si eu imi doresc sa fie nea Mitica fericit, si in consecinta, practic abstinenta :))
' in continuare despre virginitatea obligatorie si alte chestii misogine iar cel mic le va spune tuturor ca iepurasul de pasti este un chip cioplit! Domnul Coman este un specimen foarte ciudat.Poate il fura extraterestrii sa-l studieze si scapam de el!!!!
Ai vrea tu sa scapi de mine ! Uite ca eu nu vreau sa scap de..tine (!)
Lasa mamica,ramai aici,sa mai avem si noi de cine rade!
|
deea_20 Postat pe 1 Mai 2009 23:55
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 13:48:36De la: deea_20, la data 2009-05-01 11:27:46De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-30 14:02:23De la: deea_20, la data 2009-04-30 11:46:36De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 01:51:23deea, pai nu auzi ca nu e suficient, ca raman mazgalita si ponegrita pe suflet? ca ala cica se spala doar cu abstineta. Si eu imi doresc sa fie nea Mitica fericit, si in consecinta, practic abstinenta :))
Tu intelegi termenul de barbat inteligent si cu ambitie intr-un fel.Altii in altul.Iar iubitul meu sa stii ca e un baiat destept si ambitios.Sincer(nu-l laud ca este al meu)!Si nu-mi trebuie altul.Atunci cand iubesti cu adevarat singurul lucru care te preocupa este cladirea unu viitor frumos alaturi de persoana iubita!
|
deea_20 Postat pe 1 Mai 2009 23:59
|
Nea Mitica,inca nu m-ai lamurit!Ce legatura am eu cu inteligenta blondelor????
|
deea_20 Postat pe 2 Mai 2009 00:08
|
Nu te cunosc si slabe sanse sa ne cunoastem vreodata
Nu stiu in ce categorie de barbati te-ai plasa, dar cei de care spui tu ca sunt mamaligi, apoi afla ca sunt masculi in toata puterea cuvantului din toate punctele de vedere.
Si da, sunt casatoriti si da, se inteleg foarte bine.
Secretul?! Fiecare isi descarca nervii si tensiunile in alta parte (si el si ea), da drumul pititcilor in padure si nu-i mai aduce acasa. Asa ca in cuib e armonie si pace. Nici unul nu sufera din cauza frustrarilor celuilalt.
Cunosc personal astfel de cupluri.
Nimic din ce am scris nu e fictiune ci bazat pe fapte reale.
|
Loryya Postat pe 2 Mai 2009 01:21
|
De la: Kathara, la data 2009-05-01 20:25:25^ Sa inteleg ca esti holtei sau ti-ai luat una nervirgina?
Sa intelegi , ca am lut o virgina , bisericoasa, considera un pacat infidelitatea si deflorarea inainte de cununie , si mi-a daruit o fetita .! Am cu ce ma mandrii, !
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 10:07
|
De la: deea_20, la data 2009-05-02 00:08:43Nea Mitica,inca nu m-ai lamurit!Ce legatura am eu cu inteligenta blondelor????
Dupa cate te stiam eu , erai blonda !
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 10:08
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-01 20:45:38De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 20:22:40De la: coffeeta, la data 2009-05-01 14:04:17De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 13:48:36De la: deea_20, la data 2009-05-01 11:27:46De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-30 14:02:23De la: deea_20, la data 2009-04-30 11:46:36De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 01:51:23deea, pai nu auzi ca nu e suficient, ca raman mazgalita si ponegrita pe suflet? ca ala cica se spala doar cu abstineta. Si eu imi doresc sa fie nea Mitica fericit, si in consecinta, practic abstinenta :))
Nuu coffeeta , nu ne invartim eu asa am afirmat de cand tot postez pe topicul asta .!
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 10:21
|
De la: deea_20, la data 2009-05-01 23:59:43De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 13:48:36De la: deea_20, la data 2009-05-01 11:27:46De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-30 14:02:23De la: deea_20, la data 2009-04-30 11:46:36De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 01:51:23deea, pai nu auzi ca nu e suficient, ca raman mazgalita si ponegrita pe suflet? ca ala cica se spala doar cu abstineta. Si eu imi doresc sa fie nea Mitica fericit, si in consecinta, practic abstinenta :))
Tu intelegi termenul de barbat inteligent si cu ambitie intr-un fel.Altii in altul.Iar iubitul meu sa stii ca e un baiat destept si ambitios.Sincer(nu-l laud ca este al meu)!Si nu-mi trebuie altul.Atunci cand iubesti cu adevarat singurul lucru care te preocupa este cladirea unu viitor frumos alaturi de persoana iubita!
Postarea asta , am discutato si cu un prieten care e medic psiholog cu cabinet de planning familial la noi , si a spus ca depinde de conceptia barbatului,dar fata , pe parcursul relatiei ,sa caute sa nu-i dea ocazia sa-i reproseze barbatul despre trecutul ei .!Eu aici, nu prea am fost de acord,[parerea mea ] exemp.inainte de a ma casatorii, am facut o intelegere cu mine insumi , ca daca nu iau virgina, ma calugaresc [ eram hotarat] , unii prieteni radeau de mine si Dumnezeu ,virgina mi-a dat. Nu concepeam , la prima casatorie a mea sa fiu al n-lea barbat la ea si nu primul . Deea , parerea mea , ca indiferent cum o iubesti pe femeie si ce viitor faci cu ea ,ca sa nu te intereseze trecutul ei, mi se pare ciudat la barbatul ala , in general vorbind .
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 10:49
|
De la: deea_20, la data 2009-05-01 23:53:43De la: Comannn, la data 2009-05-01 12:57:38De la: deea_20, la data 2009-04-29 23:35:35Ciao,draga Ioana!
1.Vezi tu,cai de mijloc exista mereu dar asta depinde numai de cei 2.Iar in momentul cand voi avea o familie voi avea grija daca apar divergente sa fie rezolvate fara a simtii copii ceva.
2.Ex-ul stiu ca m-a iubit enorm dar nu poate sa-si schimbe mentalitatea.Nu vrea.E de parere ca barbatul este superior femeii si punct.Of,si cat am incercat sa-i arat ca greseste.Si multi prieteni baieti i-au aratat ca ei nu cred in asta si au relatii ok,dar orgoliul masculin........A incercat de mii de ori sa se schimbe,o perioada reusea dar apoi revenea la obiceiurile sale.Cred ca nu s-a maturizat suficient.
Cunosc baieti(vecini,colegi,amici) care sunt porci prin natura lor.Iar daca si eu am avut o relatie cu un porc [:)))] asta nu inseamna ca absolut toti baietii sunt la fel.Mereu am crezut ca pt fiecare exista cineva si am simtit ca si eu il voi gasi pe "al meu".si l-am gasit.nu ma las eu asa usor
Ex-ul meu m-a iubit si inca mai simte ceva pt mine ca isi doreste sa ne impacam,imi zice ca am avut dreptate mereu,ca regreta ca s-a lasat influentat de ai lui si ca s-a lasat de jocuri.Dar e prea tarziu ca eu am alaturi un baiat minunat pe care il iubesc cu adevarat.Sunt fericita langa actualul si nu am de ce sa-l las.Daca ex s-a trezit prea tarziu problema lui!
3.Sa zicem ca intre ei e "dragoste cu nabadai".Ii arata ca o iubeste si toate cele dar la o cearta el s-a enervat si a pocnit-o.apoi ii cere scuze ii zice ca nu se va mai intampla si ea accepta.Cate femei au puterea sa-si lase barbatul la prima palma?Zic ca se va schimba ca a foste o prostie de moment,etc.La a 2-a la fel si la a 3-a deja s-au obijnuit si accepta in continuare.Marea majoritate.Ca mai sunt si femei cu capul pe umeri care daca ar face barbatul asa ceva l-ar trimite in origini in 2 timpi si 3 miscari.Oameni si oameni....
4.Dragostea adevarata nu are cum sa fie egoista.Dar majoritatea confunda iubirea de sine cu dragostea adevarata.Si tot acesti oameni cred ca o minciuna "nevinovata" face bine relatiei.Dar nu e corect.Raportand asta la mine ,daca iubi meu mi-ar cere o pauza i-as da-o.si nu l-as minti niciodata.In momentul in care mi-a demonstrat ca merita increderea mea de atunci tot ce am avut de zis i-am zis,si el la fel.si uite ca merge tare bine!
ii)Normal ca apare discutia de bebe.Dar si cum spuneam mai sus cu dragostea si egoismul poti avea surprize mari.
5.Cartea asta nu o stiam.M-ai facut curioasa si o sa fac rost de ea sa o citesc.
Casatoriile se schimba pt ca multi se grabesc sa faca acest pas.Iar cele care nu se schimba sunt rezulatul gandirii unor oameni maturi si responsabili.
6.Fiecare cum crede de cuviinta.Important e sa merite,ca daca nu mai da-l dracu ca are balta peste
7.A fost o porcarie ceea ce s-a inatmplat.Nu ar fi trebuit sa fie asa daca erau cu capul pe umeri.AMANDOI.
Noi vorbim despre cum ar fi ideal sa fie.Dar din pacate nu multi sunt 100% sinceri cu partenerul,nu fac deosebire intre iubirea adevarata si alte sentimente de iubire.Si nu multi lupta pt fericirea lor.La un momendat di cauza problemelor de zi cu zi intervine o tacere intre parteneri,dar daca exista dorinta de a fi bine din partea ambilor se rezolva si asta,daca nu incep alte probleme.Mai vin si eu obosita si nervoasa de la facultate si iubi al meu ma streseaza sa-i zic ce am si eu poate chiar nu am chef de vorba si imi vine sa-l reped dar stiu ca nu as face bine si incerc sa-i vorbesc cum merita si uite asa cu un mic efort nu permit supararilor sa intre in viata noastra.Sau,altadata,el era suparat din cauza ca era bolnav bunicul sau si eu il bateam la cap sa mergem sa luam mancare pt pisoi.I-am zis o data si nu mi-a raspuns si cand i-am zis si a 2-a oara mi-a zis pe un ton usor ridicat ca a auzit.Acum eu ar fi trebui sa ma supar ca a ridicat vocea la mine,dar nu am facut-o pt ca am inteles ca e suparat si ca nu si-a dat seama.Dupa nici 30 de minute si-a cerut scuze si i-am spus ca am inteles de ce a afcut asta.Daca nu l-as fi inteles s-ar fi iscat o cearta mare.Si pt ce?Ca nu sunt in stare sa astept sa se linisteasca lucrurile pt a avea o discutie calma?Problema este ca nu multi gandesc asa.
Aici cu fericirea cuplului ori nu ai inteles tu bine,ori m-am exprimat eu gresit.Ceea ce am vrut sa spun prin "fericirea cuplului " este fericirea ambilor parteneri.Ceva de genul eu las asta de la mine si tu lasi asta si suntem amandoi fericiti.Uite si exemplul meu:Iubitul meu e pasionat de peste.Iar eu sunt inebunita dupa plimbatul prin magazine(deh,specific feminin)Mie mi-e super scarba de rame si ma plictiseste sa stau atatea ore pe balta.Iar el nu intelege de ce trebuie sa stau 1 ora ca sa caut o pereche de pantofi.Asa ca am facut marele compromis:Cat este el pe balta eu stau cu el si car dupa mine un teanc de reviste,carti,etc iar cand mergem in magazine,ii iau cu mine si ii cumpar si lui cate o mica atentie.Asa toata lumea e multumita.
:
Deea, moralistã micã, intuiesti tu ceva despre relationship'uri..totusi, eu zic sa i dau INCA O sansa ex'ului tau porcusor, ca altfel va fi extrem de deceptionat si va crede ca s-au terminat femeile pe Terra (!)
OMG!!!!!!!!!!!!!!! Sper ca ai glumit!!!!!!!!!!!!!!!!Sa-i mai dau o sansa????Adica am gasit un baiat langa care sunt fericita din toate punctele de vedere si sa-l las pt unul care a avut mai multe sanse si nu le-a apreciat????Sa-mi arunc fericirea si sa ma intorc la nervi????WTF??? Inca mai sper ca ai spus la misto!!!!
Dar , de ce ai fost in pat [ daca ai fost ] cu " cel cu mai multe sanse "? era de ajuns o prietenie, vedeai ce-i poate pilea baiatului, si atuni luai hotararea despre viitorul tau ! Eu asa vad lucrurile , din punctul barbatesc .!
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 11:02
|
Si de asta sunt atatea cupluri fericite in care nici el nici ea nu s-au luat virgini!Cred ca ma confunzi,eu blonda nu am fost!
|
deea_20 Postat pe 2 Mai 2009 11:03
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:02:01De la: deea_20, la data 2009-05-01 23:53:43De la: Comannn, la data 2009-05-01 12:57:38De la: deea_20, la data 2009-04-29 23:35:35Ciao,draga Ioana!
:
Dar , de ce ai fost in pat [ daca ai fost ] cu " cel cu mai multe sanse "? era de ajuns o prietenie, vedeai ce-i poate pilea baiatului, si atuni luai hotararea despre viitorul tau ! Eu asa vad lucrurile , din punctul barbatesc .!
Cel cu mai multe sanse este actualul meu iubit.Si nu am ajuns cu el in pat din prima,fii linistit.Cand am spus ca avea cele mai multe sanse insemna ca dintre ceilalti el merita sa il cunosc mai bine si sa vad daca merita sau nu sa incepem o relatie.Si dupa ce am vazut ca merita si am inceput relatia a mai durat ceva pana am ajuns in pat.Nu de alta dar sa fiu eu sigura ca merita!Si nu imi pare rau!
|
deea_20 Postat pe 2 Mai 2009 11:06
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 10:21:51De la: coffeeta, la data 2009-05-01 20:45:38De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 20:22:40De la: coffeeta, la data 2009-05-01 14:04:17De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 13:48:36De la: deea_20, la data 2009-05-01 11:27:46De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-30 14:02:23De la: deea_20, la data 2009-04-30 11:46:36De la: Irinaenache, la data 2009-04-30 01:51:23deea, pai nu auzi ca nu e suficient, ca raman mazgalita si ponegrita pe suflet? ca ala cica se spala doar cu abstineta. Si eu imi doresc sa fie nea Mitica fericit, si in consecinta, practic abstinenta :))
Nuu coffeeta , nu ne invartim eu asa am afirmat de cand tot postez pe topicul asta .!
ba da bre nea mitica...ne invartim in cerc..adica cercul pe care il parcurg neuronii matale...si anume...
femeia tre sa fie virgina, daca nu este murdara- daca este murdara nu iti pasa...dar..barbatul care o ia este prost si nu are hambatz in el-deci ca sa fii barbat dastepth si hambitioz..musai tre sa iti iei nevasta virgina....si...
femeia tre sa fie virgina, daca nu este murdara- daca este murdara nu iti pasa...dar..barbatul care o ia este prost si nu are hambatz in el-deci ca sa fii barbat dastepth si hambitioz..musai tre sa iti iei nevasta virgina....si...
femeia tre sa fie virgina, daca nu este murdara- daca este murdara nu iti pasa...dar..barbatul care o ia este prost si nu are hambatz in el-deci ca sa fii barbat dastepth si hambitioz..musai tre sa iti iei nevasta virgina....
|
coffeeta Postat pe 2 Mai 2009 11:16
|