Mai multe
|
nu pot sa ies .. o vad online pe prietena mea buna, voicu_monca2001 o salut pe calea asta si ii las multi pt ea si Printesa ei scumpica..
|
||
|
Postat pe 4 Decembrie 2008 10:59 |
||
|---|---|---|
|
da, e minunat sa fii trezita dimineata cu cafeluta de la sultan! ema, nu m-a suparat nimeni, doar asa am spus-o preventiv sa nu maraie nimeni ca musc si zgarii! |
||
|
Lulli Postat pe 4 Decembrie 2008 11:00 |
||
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 10:59 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde De la: oktober, la data 2008-12-04 10:53:22 buna dimineata! pregatiri pt mosu'? hmmm...abia astept ai aparut si tu pisica mica??? cum te simti??? totul ok??? acu va las ca fug la munca... pupiceii de rigoare. multumesc draguta....momentan imi doresc un modem nou nout dar cine stie cand o sa-mi vina randuuuulll!!! ca am probleme cu netul si nu pot vorbi cu voi asa cum as vrea.... si spor la munci! un mos tanar frumos si bogat sa te viziteze maine seara! |
||
|
|
||
|
Postat pe 4 Decembrie 2008 11:07 |
||
Buna dimineata si de la mine. Ema, iti doresc bafta aia cat China! Restul dragilor mei, va pup dulce si va doresc o zi minunata. Dienuta, sa ai grija de tine sa te faci bine. Si daca nu trece cu nimic si ajungi la injectii, te astept cu drag
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 4 Decembrie 2008 12:05 |
||
offf.........sultane..........ma rasfeti.........atatea flori si pupici.......oare ce am facut ca sa le merit pe toate? luli...daca te supara cineva..sa-mi spui......ca am sageti detule.......nu degeaba sunt sagetatoare:P.........si mai e si luna mea....... ema...........spor la treaba..........si clienti banosi sa ai.......bafta la target.... stef.........bafta si tie la treburi........ stie cineva pe unde hoinareste lucia? paaaaatroooooaaaaanaaaaaa!!!!!!!!!!! vrem cafea......... dar etta? vroiam sa o intreb daca aspirina aia e buna si pentru dureri de gat....... fetelor.........toate sa aveti o zi minunata.........
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 4 Decembrie 2008 12:07 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-12-04 12:05:28Buna dimineata si de la mine. acuma intrebam de tine......... pai sper sa nu ajung la injectii..........ma gandesc sa iau ceva tratament la domiciliu.........am cerut sfatul perversei:D |
||
|
dienuta_nou Postat pe 4 Decembrie 2008 12:09 |
||
Buna de dimimeata cafenea Ma opresc si eu pe la voi sa imi beau cafeluta, azi am o zi super plina ... nu ca cele de pana acum ar fi fost mai usoare, da cu ajutorul Celui de Sus se rezolva totate. Un mare pupic pt Ema, Luli, Dienuta, Etta, Mafiuta, Iris, Betterr, Patroana, stai ca acum imi dau seama cat de greu e sa enumeri pe toata lumea, asa sa revenim, si pt Cucu(Mari), Ino, pe care nu am mai vazut-o, Oktober, Vasi, Stef, ... mai sunteti?...Georgia, Puiutu, Laura, Crista si daca mai erati, mea culpa, da acum atat imi aduc aminte. Mai e Andreea, uite cum mi-am amintit, La Multi Ani cu intarziere. In cazu in care nu mai intru la cafenea pana de mos Niculae ... Sarbatori Fericite! cu multa iubire.
|
||
|
sheeva Postat pe 4 Decembrie 2008 12:19 |
||
|
buna fetelor sheeva iti multzumesc pt pupicul tau mare,mi-a prins bine.azi vreau sa strang tare in brate o iubire mititica,pe ema cea dulce care,stie ea,nu stiu de unde,sa te unga la suflet atunci cand ai mai mare nevoie. ema,o sa te iubesc toata viatza mea,pt ca imi vine foarte usor sa fac asta.
|
||
|
matracucu Postat pe 4 Decembrie 2008 12:30 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-03 00:19:03poate, ca nu vrei sa o faci indeajuns.. Pai cum sa te lase inima sa ne lasi??? nu suntem noi cadanele tale? pai daca nu ai tu grija de noi cine sa aiba? Si apoi la o adik, cu un sfat , o vorbulita buna mereu ne ajuti si nu mai vb de pupicei tai dulci.... doar nu vrei sa ne lasi fara pai sa stii ca nu iti dam autorizatia sa paraseti cafeluta noastra.. pupicei......... |
||
|
sun_shine Postat pe 4 Decembrie 2008 12:41 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-12-03 17:17:27alinaaaaa !!!!!!! laura iubita , ce mai faci draguta?? a trecut ceva vreme de cand nu te-am mai vazut... si sa stii ca mi-a fost dor de cafeluta ta............ multi pupicei pt tine si alor tai. ..
|
||
|
sun_shine Postat pe 4 Decembrie 2008 12:45 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-04 10:59:49nu pot sa ies .. Eu si micuta mea iti multumim pt pupicei....si ai si de la noi o turma Asa cum bine a zis truli a noastra VOI sunteti familia m ea , a doua familie si e o incantare sa va vad si sa pot bea cafeluta cu voi... Stiti care ar fi cadoul perfect de craciun pt mine?? Sa va pot intalni , in real....dar asta este.. Si ca sa nu fiu o mare nepoliticoasa ..... salutare cafenea.............. pupicei pt tine draga Lucia Truli Iris, etta Dandanica mafiuta noastra care in ultimul timp am cam lipsit de la apel ![]() Sa nu uit de Laura pai si pt toata lumea si ca sa fiu sigura ca toti primiti cate o turma de pupicei de la mine..........poftim dragilor,
|
||
|
sun_shine Postat pe 4 Decembrie 2008 12:53 |
||
|
monica,te pup cu drag. sunt ceva mai bine,iti multzumesc pt vorbele frumoase. am intrat si la voi in cafenea,dincolo,de cateva zile insa era f mare liniste.
|
||
|
matracucu Postat pe 4 Decembrie 2008 12:59 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-12-04 12:59:06monica,te pup cu drag. Pai asta cam, asa este... lumea se pregateste de logodna ,nunta si toate cele si nu mai are timp de cafenea...
|
||
|
sun_shine Postat pe 4 Decembrie 2008 13:24 |
||
|
serios monik? de cine e vorba,cine va fi mireasa,clau oare??? am cam pierdut firul din pacate,nu mai sunt la curent cu ce se intampla. |
||
|
matracucu Postat pe 4 Decembrie 2008 13:28 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-12-04 13:28:42serios monik? ea este cat se poate de logodita si a si cumpara verighetele ...deci cred ca o punem de o nunta la primavara... si cred ca ai idee cu cine.nu??
|
||
|
sun_shine Postat pe 4 Decembrie 2008 13:30 |
||
|
nu monica,nu am nici cea mai vaga idee.... sper doar ca nu e...hai ca vb pe prv |
||
|
matracucu Postat pe 4 Decembrie 2008 13:35 |
||
|
neata cafenea AM primit pupicii cu mare drag e frumos sa te trezesti dimineata pupata chiar daca esti ciufuta Nu stiu ce pana mea se intampla cu mine ca nu pot sa dorm noaptea deloc ,deloc ....azi am adormit la 7 dimineata iar telefonul s-a gandit sa sune acum juma de ora
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Decembrie 2008 13:36 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-12-04 13:36:18neata cafenea pai sa te legene cineva...........poate poate adormi.........si pentru ca stim ca iti plac pupicii si cand esti nedormita......... alturi de cafeluta fierbinte
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 4 Decembrie 2008 13:42 |
||
ziua buna,dragilor !!!!......vreau si io ceva.......nu stiu ce,ca parca nici pupiceii de la voi nu ma mai ajuta !!!!....... ......nervi,dureri,draci,....combinate cu o stare nepasare supernesimtita !!!!.......o fi sindromuuuu' ?????.....ala ...stiti voi......
|
||
|
etta Postat pe 4 Decembrie 2008 13:49 |
||
multi pupici pentru ettaaaaaaaaaaa vin pupicii sa te salvezeeeee
|
||
|
Postat pe 4 Decembrie 2008 13:51 |
||
multam Crista....nici chef sa scriu nu am !!!.......baga-mi-as picioarele in ea de stare !!!........
|
||
|
etta Postat pe 4 Decembrie 2008 13:55 |
||
De la: etta, la data 2008-12-04 13:55:30 multam Crista....nici chef sa scriu nu am !!!.......baga-mi-as picioarele in ea de stare !!!........ pot sa mi le bag si eu ? ca avem cam aceasi stare
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Decembrie 2008 13:58 |
||
De la: etta, la data 2008-12-04 13:49:29 ziua buna,dragilor !!!!......vreau si io ceva.......nu stiu ce,ca parca nici pupiceii de la voi nu ma mai ajuta !!!!....... etta, iubita.............cum vine asta, ca nu te mai ajuta nici pupicii nostri? nu-i bai ca noi iti dam si poate astea te ajuta mai mult..........nervi?.............sparge doua farfurii si gata........ durere?..............suna pe cine ai tu mai drag si spune-i ca ti-e drag..........o sa-ti faca bine si numai sa-i auzi vocea.....apoi pune-te si fa ce iti place tie mai mult, ce te face sa te simti mai bine si mai implinita........pentru tine sau pentru cei dragi..... draci, nepasare, nesimtire?..........ia gandeste-te cati oameni te iubesc si te admira si vezi daca poti ramane nepasatoare fata de ei........ una e perversa etta..........si o vrem cu fruntea sus mereu..... acuma sa vedem daca iti fac bine pupicii nostri.......
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 4 Decembrie 2008 13:59 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-12-04 13:42:56De la: Iris4ever, la data 2008-12-04 13:36:18neata cafenea Stii care-i faza tare ? ca daca sunt cu x ....asa mi se face un somn de zici ca-s bebelus ,e chiar deranjant acest lucru pentru ca in loc sa stau de vb cu el casc intruna
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Decembrie 2008 14:00 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-12-04 13:58:39..De la: etta, la data 2008-12-04 13:55:30 multam Crista....nici chef sa scriu nu am !!!.......baga-mi-as picioarele in ea de stare !!!........ OK,Iris....mergem la stereo !!!......
|
||
|
etta Postat pe 4 Decembrie 2008 14:05 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-12-04 13:59:51De la: etta, la data 2008-12-04 13:49:29 ziua buna,dragilor !!!!......vreau si io ceva.......nu stiu ce,ca parca nici pupiceii de la voi nu ma mai ajuta !!!!....... mai Dienuta......tocmai asta e ....ca STIU cati oameni ma iubesc si eu nu pot,cel putin momentan ,sa le raspund !!!!.......inclusiv familia !!!!...... ....dar totusi mai STIU si ca voi trece peste asta !!!....este un moment aiurea care mi se mai intampla !!.....dar trece.......si important este ca va stiu pe voi aproape....insa eu cu greu sau deloc nu prea ma destainui !!!!......
|
||
|
etta Postat pe 4 Decembrie 2008 14:18 |
||
| voiam sa zic caci cu greu ma destainui sau deloc !!!.....oricum, ai inteles tu !!!..... | ||
|
etta Postat pe 4 Decembrie 2008 14:20 |
||
etta , bagam un stereo ? eu o tai la somn,sper sa dorm macar o ora ca-s cu ochii in pioneze
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Decembrie 2008 14:32 |
||
|
eu iti doresc sa treci cu bine si peste asta.......cat de repede..... sfaturi nu ma simt in masura sa iti dau..............ca sunt prea mica si nestiutoare.......... o sa-ti subliniez doar ceva in legatura cu destainuitul asta greu sau deloc............. cand cineva te iubeste, te iubeste si in momentul in care te simti rau, slab, depasit sau mai stiu eu cum..........ba mai mult, cu cat te iubeste mai mult, cu atat isi doreste mai tare sa te aline in momentele astea............. ai o familie care te adora, si prieteni care te iubesc.........poate le-ar face placere sa-ti aduca zambetul pe fata si sa te sustina atunci cand iti e greu..........se zice ca alaturi de cei dragi bucuria impartasita e de doua ori mai mare, iar greutatile de 10 ori mai mici.......... multa bafta si putere.........
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 4 Decembrie 2008 14:35 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-12-04 14:35:00eu iti doresc sa treci cu bine si peste asta.......cat de repede..... stiu Dienuta,...tot ce spui tu e adevarat........numa' ca eu cu prietenii nu mi-am impartasit decat bucuriile !!!......imi place ca lumea sa stie doar PUTEREA si BUNADISPOZITIE din mine !!!.......singurul meu confident,ca sa spun asa,este sotul meu.......si acum trecem printr-o perioada mai "agitata" si mai ales lipsa de timp din partea lui....de aici o mica problema de comunicare.....MICA.......si durerea acum ,e mai mult fizica,probleme cu mijlocul......si cred ca si asta a contribuit la starea asta idioata !!!!...... oricum ,multumesc mult ca "m-ai intretinut" putin ,acum !!!.....si inseamna mare lucru pentru mine asta !!!....ca si faptul ca STIU ca sunteti prietenii mei si ca tineti la mine !!!1......si pentru voi si pentru familia mea ,IMI DORESC CA MEREU SA FIU CU ZAMBETUL PE BUZE !!!!......PENTRU CA STIU CA SUNT IUBITA !!!......
|
||
|
etta Postat pe 4 Decembrie 2008 14:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Amici | 14 | De la: Lucia38 15 Iulie 2009 18:49 |
| 2012 | 7 | De la: ana18 28 August 2009 02:36 |
| INTREBARE PENTRU FETELE DIN CRAIOVA | 3 | De la: andreea3006 8 Noiembrie 2009 22:27 |
|
|
||
| Cafeneaua de poveste | 5 | De la: natasha69 24 Aprilie 2009 00:30 |
| soacra, soacra poama acra | 19 | De la: BEL_AMY1 25 Ianuarie 2011 09:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.