Mai multe
De la: voicu_monca2001, la data 2008-12-05 14:08:46De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-05 14:05:58buna ziua pisicutooooo la multi ani cu sanatate ... sa va dea Domnul tot ce doriti zile senine si fericite la multi ani sa traiti!!!! la multi ani si cu multi bani sanatate sa te bucuri de toate si peste toate astea multa fericire!!!!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Decembrie 2008 14:53 |
||
|---|---|---|
va pup cu mult drag si va multumesc ca pot SA STIU SI SA FIU SIGURA ca undeva sunt niste prieteni care imi dau din energia si gandurile lor frumoase !!!..... ......fie ca Mosul sa va rasplateasca dupa caldura inimilor voastre !!!...... Iris....La multi ani!!!.... pentru nepotica....si fina mea implineste maine 10 ani....... Monica.....si tie un calduros LA MULTI ANI !!!....si numai ganduri bune din partea mea !!!....... ...si pentru toata lumea....INCA UN RAND..... ........
|
||
|
etta Postat pe 5 Decembrie 2008 15:10 |
||
La multi ani, Monica! Restul, No, v-ati curatat cimulitele? Ca eu am facut-o degeaba... Mos Nicolae vine doar la copii... Da' las' ca vine el, Mos Craciun si-atunci sa vezi cadouri...
|
||
|
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 5 Decembrie 2008 18:20 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-12-05 18:20:18La multi ani, Monica! eu le-am curatat ca doar is copilu' lu' tata
|
||
|
Postat pe 5 Decembrie 2008 18:31 |
||
Fericito!!!! Eu... nu mai sunt. Si de aia ma "razbun" pe altii... Adica pe fiica-mea
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 5 Decembrie 2008 18:33 |
||
la mine, curg deja cadourile mosului acum cateva ore ,am vb pt prima data pe tel, cu sarbatorita voicu_monca2001.. am aflat, ca maine este ziua ei !! am mai aflat, ca ne dorim la fel de mult, sa ne cunoastem si asta se va intampla destul de repede.. o alta surpriza placuta pt mine,a fost ca am primit vesti din Asia .. banuiti voi de la cine. de la oana81 ,care se simte minunat ,va trimite pupicei si ne-a promis multe poze..!! acum merg sa-mi spal bocanceii,tantelu tot insista... poate ca.., merit..!!
|
||
|
Postat pe 5 Decembrie 2008 18:50 |
||
|
buna seara! ce faceti, dragii mei? v-ati facut cizmulitele cu crema? ce va aduce mosul? mie mi-a adus deja o esarfa........si nu cred ca imi mai aduce ceva.......desi sa stiti ca am fost cumintica anul asta........ va pupic dulce dulce si multe cadouri sa primiti....... |
||
|
dienuta_nou Postat pe 5 Decembrie 2008 18:53 |
||
|
Eu am facut azi toata ziua curatenie, cert este ca de lustruit nu am lustruit nici o pereche de incaltari :( Poate totusi , isi aminteste mosul ca purtam acelasi nume si ma viziteaza si pe mine desi la ce zi am avut putine sanse as spune. Voicu_monca .....e ziua ta azi sau maine ca eu nu am inteles exacct ? Sunt cam obosita in seara asta asa ca va pup pe toti si sper ca maine sa ne auzim cu bine
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Decembrie 2008 21:48 |
||
buna seara,dau eu luli cafea vrei? mica tare neagra si fierbinte,zahar pui tu cit vrei va tuc pe toti sipe toate si pt eta se stie nu
|
||
|
mari58 Postat pe 5 Decembrie 2008 21:53 |
||
|
Buna Seara :) fie ca in seara aceasta sa primiti lumina si iubire in sufletele voastre :) sa redeveniti din nou copii si sa simtiti intradevar ca se poate sa existe si bunatate pe lumea asta , e o nopate sfanta a daruirii , a bunatati sufletesti , pt oricine care crede intr-o picatura de magie si miracol :)fie ca Sfantul Nicolae sa va indeplineasca toate dorintele :) O seara placuta :) de la blue07scorpion |
||
|
blue07scorpion Postat pe 5 Decembrie 2008 22:51 |
||
| "LA MULTI ANI"!tuturor sfintilor de astazi! | ||
|
FRANNNCE Postat pe 6 Decembrie 2008 00:12 |
||
soro,te bat !!!!.....tu nu stii ca eu sunt cea care ureaza prima ,dupa miezul noptii ?????.....mi-o losesi inainte !!!...... ...... ...deci......LA MULTI ANI !!!....tuturor Nicolailor,Nicoletelor,Niculinelor,Nico.......Nicu......si toti "derivatii" !!!.......sa va dea D-zeu tot ce e mai bun si frumos pe lume,iar sarbatorile de iarna sa va lumineze viata !!!......va pup si va imbratisez cu drag ..... ......si mosu' mi-a adus "ciucalata si bamboane ",ca sa ma "energizez" !!!!.......si acu' ma duc sa le "consum" !!!...... .... .....
|
||
|
etta Postat pe 6 Decembrie 2008 01:17 |
||
De la: etta, la data 2008-12-06 01:17:36 soro,te bat !!!!.....tu nu stii ca eu sunt cea care ureaza prima ,dupa miezul noptii ?????.....mi-o losesi inainte !!!......pai asteptam pe mosu........am fost cuminte ca a venit!deci nu era premeditat ca la mine era ora 11 ..pina in miezul noptii!..................inca o data LA MULTI ANI! si sa va umple mosul tuturor cizmele cu surprize placute nu cu nuieluse...... |
||
|
FRANNNCE Postat pe 6 Decembrie 2008 02:09 |
||
|
ziua buna dragii mei...... LA MULTI ANI NICOLETA....NICOLAE.... Sfinte Nicolae Ce ne-aduci in barba Fulgii de zapada Lasa-ne in galosi Ursuleti frumosi Un car de noroc Unul de sanatate Si iti vom ura La Multi Ani!!!!!!! Cu drag..... ehhhh dragii mei tin sa va anunt ca am racit...da..am racit....e frig ..ploua..... va invit la un ceai fierbinte......Monica La Multi Ani!!!!!! Tot ce-ti doresti sa se indeplinesca Va doresc o zi linistita ......sa fiti iubiti si fericiti
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 6 Decembrie 2008 10:42 |
||
|
buna dimineata cafenea si... asa cum spune etta : LA MULTI ANI !!!....tuturor Nicolailor,Nicoletelor,Niculinelor,Nico.......Nicu......si toti "derivatii" !!! sanatate ,belsug,distractie si sarbatori fericite in casele voastre..!!!! LA MULTI ANI ,inca odata prietenei noastre monica,pt ca azi este ziua ei de nastere..!!ii doresc ca mos Niculaie,sa-i indeplineasca toate dorintele !!! la mine mosul a venit..,un laptop si in cizmulite casti si microfon,sa pot discuta cu dragele mele cadane, pe saturate.. stiu ,ca a venit si la voi MINUNILOR...!!! poate ne ve-ti spune si noua, ce v-a adus
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 10:49 |
||
|
multumesc mosuleeeee...!!! uite ce cadou frumos, ne-a trimis in dimineata asta.. pe mafia ,in persoana !! imi pupacesc cadoul ,si ma bucur mult de el !! buna dimineata ,NEBUNOOOOOOOOOOOOOO...!!
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 10:56 |
||
ziua buna Sultane..... ma bucur tare mult pentru cadoul frumos ce l-ai primit de la Mos Nicolae un ceai vrea cineva ca eu sunt racita ......mucea scrie pe mine
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 6 Decembrie 2008 11:06 |
||
Buna dimineata cafenea Sper ca mosul a fost cuminte si v-a adus ceea ce v-ati dorit. La multi ani voicu_monca ( zii cum te cheama sa nu mai scriem tot nick-ul aici ) ,sanatate ,intelegere si multa dragoste iti doresc Lucia , iti dau cafeaua aici ? Ca celorlalti nu le dau nimic
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Decembrie 2008 11:17 |
||
|
buna dimineata cafenea!!!! buna dimineata sultane iris la mult ani , la multi ani monica...voicu.... si la multi ani tuturor celor care poarta numele de nico.....and stuff deci sultane la mine a venit mosul cu promisiuni 'tu-l in botic.....,de mos...dar vine si cu restul pe sapt viitoare. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Decembrie 2008 11:24 |
||
|
neata!!!!! iris, daca te rog mult mult si frumos..........imi dai si mie cafeluta? si la multi ani monica, si tuturor celor ce poarta numele de Nicolae, Nicoleta si aalti derivati........
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 6 Decembrie 2008 11:25 |
||
hehe hop si eu la multi ani pt toti sarbatoritziiii...pam pam sa va aduca mosu detoate ce doritzi..pff eu am uitat de cizme..oare deaia nnu a venit??? ce basti ii dau eu la mosu hai sa avetzi un we minunat si cadouri multeee
|
||
|
otylika Postat pe 6 Decembrie 2008 11:27 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-06 11:24:34buna dimineata cafenea!!!! |
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 11:34 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-12-06 11:17:52Buna dimineata cafenea iris,tu ce mai ai ?? un pup ,sa-ti treaca..
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 11:36 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-06 11:34:17De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-06 11:24:34buna dimineata cafenea!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Decembrie 2008 12:06 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-12-06 11:25:19 Nu dau nimic pana nu zici parola De la: stef_reloaded, la data 2008-12-06 11:36:43 Poti sa ma pupi cat vrei , pana nu spui ce trebe nu mai vorbesc cu tine. Lucia si Ema ,doar cu ele vorbesc
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Decembrie 2008 12:56 |
||
|
si eu vreau! si eu vreau! sa fiti cumintele, am auzit eu ca mosul mai vine odata si la noapte
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 13:22 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-12-05 21:48:44Eu am facut azi toata ziua curatenie, cert este ca de lustruit nu am lustruit nici o pereche de incaltari :( de la iris..:Buna dimineataaaaaaa Fac cinste azi , nepoata mea face 5 anisori asa ca dau petrecere "Poate totusi , isi aminteste mosul ca purtam acelasi nume si ma viziteaza si pe mine " sunt in ceata.. mos Niculaie sau mos Craciun..??? eu.., stiam de mos Craciun oricum LA MULTI ANI iris ,tie si nepoatei tale..!! sanatate ,bucurii si sarbatori fericite !! acum sunt covins ca-i vei accepta .. cu scz mele, desigur..
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 13:28 |
||
De la: oktober, la data 2008-12-06 13:22:48si eu vreau! si eu vreau! tu ,ce mai vrei...?? daca erai cuminte ,primeai azinoapte
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 13:39 |
||
|
acum ,plec la nepotica mea dulcica ,la Bucuresti..!! abia astept sa o revad si ea pe mosul distractie placuta !!
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 13:46 |
||
|
LA MULTI ANI! Tuturor celor care poarta numele de Nicolae/Nicoleta, etc! SA FITI IUBITI! |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 6 Decembrie 2008 13:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| PENTRU LAURA | 18 | De la: yumalai 25 Ianuarie 2010 20:16 |
| Polemici fel de fel... | 9 | De la: geo_x 30 Iulie 2009 17:53 |
| (((((((((((SFATURI((((((((( | 19 | De la: oonahabibi_yahoo_com 25 Martie 2009 10:15 |
|
|
||
| de ce nu se opreste?pastila de a 2 a zi cauza? | 4 | De la: kudika_7881 20 Mai 2012 22:48 |
| NU RATA , DEVINO PARTENER TRUST COMMUNITY SI VEI FI F BINE PLATIT + PREMIII MARI ...INSCRIERE GRATUITA !!! | 1 | De la: dana92 1 Februarie 2010 16:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.