Mai multe
De la: Iris4ever, la data 2008-12-06 11:17:52Buna dimineata cafenea multumesc draguta de urare...ma numesc monica......lol.... va multumesc la toti din tot sufletelul meu pt urari si va doresc numai fericire si multa anatate , dar cel mai mult imi doresc sa putem petrece si de acum in colo multe clipe frumoase impreuna... va trmite fatamlti pu[icei si cum am primit felicitari de la toti, ca sa nu risc sa uit pe cineva ...trimit o turma de pupicei sa ajuga la toti
|
||
|
sun_shine Postat pe 6 Decembrie 2008 13:57 |
||
|---|---|---|
|
si sultane, sa nu crezi ca am uitat de tinesi familia ta minunata... va doresc sarbatori fericite si a fost o placer sa vb cu tine ieri... asa cum ma asteptam , un ommdeosebit cu un suflet la fel de deosebit si mare. De la fata s micuta mea aveti o multime de pupicei,
|
||
|
sun_shine Postat pe 6 Decembrie 2008 14:01 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-12-05 21:48:44Eu am facut azi toata ziua curatenie, cert este ca de lustruit nu am lustruit nici o pereche de incaltari :( La Multi Ani
|
||
|
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 14:18 |
||
salutare,dragilor!!!!...... inca o data LA MULTI ANI !! tuturor Nico......se stie,da???..... Iris,cu mine vb. ???......oricum,am inteles ca trebuie sa-ti uram si tie.....ca nepoticii ii urasem de ieri !!!....deci LA MULTI ANI !!.....si toate cele bune......si pupici speciali de la Lionu' !!!....... .......eeeeee...... si de la mine,dar i-am pus primii pe aia mai importanti !!!...... LA MULTI ANI !!!....again....si pentru Monica......desi parca i-am urat si ieri........ .......nu cred ca mai e cineva de "urat",deci am terminat cu uratul !!!!!....... aaaaaaaaa......si mai soroooooooooooo........Mafiutooooooo.......cum draq se face ca nu sunt niciodata pe "receptie" cand esti si tu pe aici ????........ ......oricum ai astia de la noi........
|
||
|
etta Postat pe 6 Decembrie 2008 14:20 |
||
Acum primesc si eu o berica, un ceiut, un vin spumant, ceva?
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 14:20 |
||
si bineinteles pupici dulci si calzi de la mine pentru voi,iubitii mei prieteni !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 6 Decembrie 2008 14:22 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2008-12-06 02:09:51De la: etta, la data 2008-12-06 01:17:36 soro,te bat !!!!.....tu nu stii ca eu sunt cea care ureaza prima ,dupa miezul noptii ?????.....mi-o losesi inainte !!!......pai asteptam pe mosu........am fost cuminte ca a venit!deci nu era premeditat ca la mine era ora 11 ..pina in miezul noptii!..................inca o data LA MULTI ANI! si sa va umple mosul tuturor cizmele cu surprize placute nu cu nuieluse...... eeeee...te iert de data asta !!!!...... ........si mai ales pentru faptul ca si cele "doar 5 minute" vorbite cu tine au fost un pas inainte pentru mine,in acea zi "fatidica" de acum cateva zile in urma !!!......e bine cand vezi ca "te urmareste" cineva !!!!...... ......va dorim si voua toate cele bune si sarbatori pline de cadouri si fericire !!!.......pup.....
|
||
|
etta Postat pe 6 Decembrie 2008 14:26 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-12-06 14:20:55Acum primesc si eu o berica, un ceiut, un vin spumant, ceva? io nu pot sa-ti ofer decat cafeluta !!!.....asta e specialitatea mea...... ........
|
||
|
etta Postat pe 6 Decembrie 2008 14:28 |
||
numai daca-i mare, lunga si tare
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 15:20 |
||
Pai daca mosu' trebuia sa-si aminteasca ca purtam acelasi nume e logic ca ma cheama si Nicoleta Nimeni nu ma iubeste aici ,in afara de lucia care mi-a trimis Mp de dimineata Din zeci de prieteni doar 4 si-au amintit ca ma numesc nicoleta Ma duc sa ma imbat de suparare
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Decembrie 2008 16:36 |
||
Hai mah Iris nu fii supi ca eu de-abia la 2 am intrat pe kudika si nu stiam ca te mai cheama si Nicoleta
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 17:34 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-12-06 16:36:56Pai daca mosu' trebuia sa-si aminteasca ca purtam acelasi nume e logic ca ma cheama si Nicoleta poate ca nici macar nu ma numar printre prietenii tai..........dar cu siguranta nu stiam ca te cheama si nicoleta...........la multi multi ani..........si cu siguranta nu vom uita sa-ti spunem la multi ani de Florii.........
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 6 Decembrie 2008 17:45 |
||
Glumeam cu supararea si ...nu prea Am vorbit azi cu sora mea la telefon si nu mi-a zis la multi ani decat dupa vreo 20 de min de conversatie. Majoritatea imi spun Cristina sau Iris asa ca de ,era de asteptat sa se intample asta Dupa telefonul ettei au inceput sa curga alte telefoane in schimb , se pare ca etta a dat startul Eram cam suparata ca deobicei prietena mea ma suna cu noaptea in cap si nu ma sunase toata ziua , am aflat de ce...a fost in oras si a ramas fara baterie asa ca acum mi-am revenit Dienuta , toti cei care frecventeaza cafeneaua ( cu mici exceptii desigur ) sunt prietenii mei Scorpioaneeeee,vezi ca astept tortul intre timp dau de baut la toata lumea.Avem bericica heineken la 0.33 ,martini , vin alb si cafeluta pentru toata lumea
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Decembrie 2008 17:59 |
||
Aseara am baut pentru prima oara in viata mea redd's. E buna, nu zic nu, dar m-am facut pulbere. De aceea nu am postat nimic aici pana acum. La multi ani si celorlalti Nicolai si Nicolete din partea mea, plus Si ca sa va distrati un pic, ia uitati-va pe asta: http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg Sa aveti o seara minunata in compania celor dragi ca eu ma duc la o intrunire tovaraseasca cu... socrii...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 6 Decembrie 2008 18:12 |
||
|
tu ,ce mai vrei...?? daca erai cuminte ,primeai azinoapte bine, atunci MAI vreau |
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 19:12 |
||
De la: oktober, la data 2008-12-06 19:12:11 ia si de la mine ...pupici evident
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Decembrie 2008 19:23 |
||
ft faina poza Lucia
|
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 19:23 |
||
|
Buna seara dragii mei, La Multi Ani celor ce poarta numele Sf Niculae, mai ales celor dragi. Sa va dea Domnu toate cele bune, sanatate si fericire si ... a, da... muuuulta dragoste. Va pupic dulce de noapte buna si un w-end in continuare frumos. |
||
|
sheeva Postat pe 6 Decembrie 2008 22:21 |
||
| La multi ani, Iris! | ||
|
morticia_adams Postat pe 6 Decembrie 2008 22:25 |
||
Multumesc Joana Mai e cineva ratacit pe aici sau sunt solo ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Decembrie 2008 23:47 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-12-06 16:36:56Pai daca mosu' trebuia sa-si aminteasca ca purtam acelasi nume e logic ca ma cheama si Nicoleta om fi noi prieteni,dar eu unul ..,stiam ca numele tau este Cristina... mai multe, nu..!! poate e vina mea, ca nu ti-am cerut C.I.
|
||
|
Postat pe 7 Decembrie 2008 00:23 |
||
De la: oktober, la data 2008-12-06 19:12:11 sa fie..
|
||
|
Postat pe 7 Decembrie 2008 00:24 |
||
De la: voicu_monca2001, la data 2008-12-06 14:01:46si sultane, sa nu crezi ca am uitat de tinesi familia ta minunata... multumesc monica,la fel....!! pt "fata" si micuta ei salutari sotului tau..
|
||
|
Postat pe 7 Decembrie 2008 00:29 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-12-06 15:20:56numai daca-i mare, lunga si tare cam multe pretentii.. noapte cu vise dorite,minunilor !!
|
||
|
Postat pe 7 Decembrie 2008 00:32 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-07 00:32:35De la: crista_galli, la data 2008-12-06 15:20:56numai daca-i mare, lunga si tare Cafeaua, Stef!!!! Sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce m-am gandit si eu
|
||
|
Postat pe 7 Decembrie 2008 10:35 |
||
Buna dimineata tuturor...desi vad ca nu s-a trezit aproape nimeni. Am nevoie de un ajutor fetelor. Trebuie sa ajung in Romania, sunt in Austria. Am nevoie de un un privat care se ocupa de transport de persoane Romania-Austria-Romania, care sa ma ia din orasul in care locuiesc si sa ma duca pana in orasul din Romania in care locuiesc. Sau ma rog...daca nu se poate altfel...cat mai aproape. Eventual lasati-mi detalii pe privat. Multumesc din suflet. Sunt tare nacajita. Toate firmele mari trec mult prea departe de mine...
|
||
|
tally_weijl Postat pe 7 Decembrie 2008 13:09 |
||
|
ziua buna dragii mei.... dupa cum vad nu va mai place asa mult cafeaua......sau ma insel...trei randuri scrise si atat....... am facut cafea pentru toata lumea ....o las aici pentru voi ......AM CAFEA..AM CAFEA...CAFEA CALDA...CAFEA CALDA.....HAI LA CAFEA.....IA MAI CAFEAUAAAAAAAAA......... si pentru domni AM BEREEEEEEEE..HAI LA BERE....... Va doresc o zi placuta si linistita...... Sa fiti iubiti....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 7 Decembrie 2008 13:09 |
||
|
Vreau io o cafeluta mafiuto ca-s in stadiul in care vreau sa renunt la macar o cana de cafea ( beau cam trei CANI pe zi ) si cred ca am facut prea putina de data asta :) Neata |
||
|
iris_4_ever Postat pe 7 Decembrie 2008 13:17 |
||
|
buna ziua , mafiuto! buna la toata lumea! ce v a adus mosul? sper ca numai lucruri bune... va pupik! sa aveti o duminica placuta! mafiuto, vreau eu cafea...ca de abia m am trezit! |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 7 Decembrie 2008 13:18 |
||
|
Neata Iris.......ihaaaaaa.....am dat o cafea.....iris ai o cafea...... si langa.... cu o zi frumoasahai care mai vrei cafea...am cafea..... ahh..sa nu uit....Iris La Multi Ani!!!!!!
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 7 Decembrie 2008 13:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mihaela88&id_user=5350 da-ti un vot | 4 | De la: kudika365993 11 Februarie 2011 00:19 |
| sun foarte speriata | 4 | De la: kudika076975 6 Martie 2010 18:11 |
| 2011 | 4 | De la: iubire_de_catifea 31 Decembrie 2010 22:25 |
|
|
||
| votati-ma :* | 2 | De la: freakbabe 22 Ianuarie 2010 15:41 |
| SALINA TIMISOARA, Salina Jurca Timisoara | 1 | De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.