Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: alinadanielalazar, la data 2008-12-07 13:18:56buna ziua , mafiuto!
buna la toata lumea!
ce v a adus mosul?
sper ca numai lucruri bune...
va pupik!
sa aveti o duminica placuta!
mafiuto, vreau eu cafea...ca de abia m am trezit!

buna alina.....uite ca mai dau o cafea....uraaaaa Mosul ...ce mi-a adus mosul....hmmmm....lasa mai bine nu zic dar cu siguranta ceva foarte frumos.....si sper si vreau sa cred ca toata lumea a primit .....

alina....o zi cat mai linistita....
mafia_nrr1
Postat pe 7 Decembrie 2008 13:22
De la: tally_weijl, la data 2008-12-07 13:09:03Buna dimineata tuturor...desi vad ca nu s-a trezit aproape nimeni. Am nevoie de un ajutor fetelor. Trebuie sa ajung in Romania, sunt in Austria. Am nevoie de un un privat care se ocupa de transport de persoane Romania-Austria-Romania, care sa ma ia din orasul in care locuiesc si sa ma duca pana in orasul din Romania in care locuiesc. Sau ma rog...daca nu se poate altfel...cat mai aproape. Eventual lasati-mi detalii pe privat. Multumesc din suflet. Sunt tare nacajita. Toate firmele mari trec mult prea departe de mine...

ce n-am inteles eu..adica vrei ceva particular masina sau ce???? de ce nu te duci cu avionul???
mafia_nrr1
Postat pe 7 Decembrie 2008 13:24
Da, masina, nu pot cu avionul, am bagaje multe. Nici pana la aeroport n-as avea cum sa ajung (in alt oras)...daca ma lasa sa ma urc in avion cu ele...ca se prabuseste O dau in ras, dar nu-mi vine sa rad La ora asta trebuia sa fiu deja acasa in Romania si sunt blocata de cateva zile bune. Cu firmele care am vorbit, trec prea departe de mine, la cateva sute de km
tally_weijl
Postat pe 7 Decembrie 2008 13:28
De la: tally_weijl, la data 2008-12-07 13:28:27Da, masina, nu pot cu avionul, am bagaje multe. Nici pana la aeroport n-as avea cum sa ajung (in alt oras)...daca ma lasa sa ma urc in avion cu ele...ca se prabuseste O dau in ras, dar nu-mi vine sa rad La ora asta trebuia sa fiu deja acasa in Romania si sunt blocata de cateva zile bune. Cu firmele care am vorbit, trec prea departe de mine, la cateva sute de km

ok am inteles dar tu crezi ca te va lua cineva cu masina la cate bagaje ai ..si mai ales ca spuneai ca in avion nu te vor lasa....cred ca cel mai bine sa le pui Cargo si nu mai ai batai de cap .....dupa care poti lua avionul linistita...acum poate are altcineva o idee mai buna sau poate cunoaste....

Sa ai bafta si sa ajungi cu bine acasa ...
mafia_nrr1
Postat pe 7 Decembrie 2008 13:32
Tally si eu cand m-am intors in Romania aveam bagaje multe: aveam 3 valize de 30 de kile plus doua genti de mana (mari). La avion am platit extra, iar la autobuz (caci a trebuit sa schimb aeroportul), am vorbit la informatii si le-am explicat situatia si au inteles, m-au trimis la un autobuz mai gol (eram si singura, inchipuie-ti ce frumos a fost sa car bagajele alea dupa mine prin aeroport....de fapt sa le pun pe carut!!!)
Nu poti sa te interesezi in orasul tau daca exista transoprt pana la un autocar de curse internationale sau transport pana intr-un oras cu aeroport international?
Apropo, unde locuiesti acuma si unde vrei sa ajungi? Poate gasesc ceva pe net.

Postat pe 7 Decembrie 2008 13:35
De la: mafia_nrr1, la data 2008-12-07 13:32:37
De la: tally_weijl, la data 2008-12-07 13:28:27Da, masina, nu pot cu avionul, am bagaje multe. Nici pana la aeroport n-as avea cum sa ajung (in alt oras)...daca ma lasa sa ma urc in avion cu ele...ca se prabuseste O dau in ras, dar nu-mi vine sa rad La ora asta trebuia sa fiu deja acasa in Romania si sunt blocata de cateva zile bune. Cu firmele care am vorbit, trec prea departe de mine, la cateva sute de km

ok am inteles dar tu crezi ca te va lua cineva cu masina la cate bagaje ai ..si mai ales ca spuneai ca in avion nu te vor lasa....cred ca cel mai bine sa le pui Cargo si nu mai ai batai de cap .....dupa care poti lua avionul linistita...acum poate are altcineva o idee mai buna sau poate cunoaste....

Te primesc in avion, trebuie doar sa platesti extra...poti cumpara pana la 20 de bagaje extra in functie de companie

Postat pe 7 Decembrie 2008 13:37
Aeroportul international din Viena e la peste 600 km de mine. Nu am cum ajunge fara masina pana acolo si nu are cine ma ajuta, bagajele sunt prea numeroase si grele. Prietenul meu e plecat cu job-ul. Daca nu ma ia cineva din fata casei, chiar nu am cum. Chiar daca in Romania ajung departe de casa, acolo ma mai pot descurca daca ma asteapta o masina. Avionul nu e nicicum o solutie. Pentru ca aici in Austria e problema.
tally_weijl
Postat pe 7 Decembrie 2008 13:54
salutari..!!
am plecat deja spre Viena..
platesti bine..??

Postat pe 7 Decembrie 2008 13:57
De la: crista_galli, la data 2008-12-07 10:35:15
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-07 00:32:35
De la: crista_galli, la data 2008-12-06 15:20:56numai daca-i mare, lunga si tare

cam multe pretentii..

noapte cu vise dorite,minunilor !!

Cafeaua, Stef!!!!
Sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce m-am gandit si eu

poi..,sa-mi fie,pt ca sincer m-am gandit

Postat pe 7 Decembrie 2008 13:59
multam' de bere ,mafia..!!
sa fii iubita si tu..

Postat pe 7 Decembrie 2008 14:01
De la: crista_galli, la data 2008-12-07 13:37:30
De la: mafia_nrr1, la data 2008-12-07 13:32:37

Te primesc in avion, trebuie doar sa platesti extra...poti cumpara pana la 20 de bagaje extra in functie de companie

ok ...stiu ca se poate plati extra la bagaje in aeroport dar este al naibii de scump ..exp: pt un kg platesc in jur de 11-12 dolari.....si ideea cu Cargo era mai simpla si mai ieftina mai ales ca spune ca are multe

mafia_nrr1
Postat pe 7 Decembrie 2008 14:02
Da, platesc bine, dar cum spuneam, Viena e la peste 600 km de mine.
Offf
tally_weijl
Postat pe 7 Decembrie 2008 14:03
Raspunsul era pentru stef.
tally_weijl
Postat pe 7 Decembrie 2008 14:04
sultane...... ce mai faci toate bune si frumoase?????

pentru familia ta minunata////
mafia_nrr1
Postat pe 7 Decembrie 2008 14:07
De la: crista_galli, la data 2008-12-07 13:35:31Tally si eu cand m-am intors in Romania aveam bagaje multe: aveam 3 valize de 30 de kile plus doua genti de mana (mari). La avion am platit extra, iar la autobuz (caci a trebuit sa schimb aeroportul), am vorbit la informatii si le-am explicat situatia si au inteles, m-au trimis la un autobuz mai gol (eram si singura, inchipuie-ti ce frumos a fost sa car bagajele alea dupa mine prin aeroport....de fapt sa le pun pe carut!!!)
Nu poti sa te interesezi in orasul tau daca exista transoprt pana la un autocar de curse internationale sau transport pana intr-un oras cu aeroport international?
Apropo, unde locuiesti acuma si unde vrei sa ajungi? Poate gasesc ceva pe net.

Tally poate poti da detalii mai multe cum spunea crista....mai sus....si poate gasim solutia.....cum vezi crista s-a oferit sa te ajute ..precum si altii.....

crista....
mafia_nrr1
Postat pe 7 Decembrie 2008 14:10
mafiuto...
sunt fericit,acum putem vb mai mult...!!
am rezolvat treaba cu setarile calculatorului si putem folosi castile si microfonul !!
cred ca voi revedea Viena,dupa ani si ani..!!
pupicei pt tine si pt PRINTUL tau..!!

Postat pe 7 Decembrie 2008 14:12
am fugit ..mai am ceva teaba si ne revedem mai tarziu..pana atunci sa va fie de bine......si nu uitati de cafeluta am pentru toata lumea .......
mafia_nrr1
De la: tally_weijl, la data 2008-12-07 14:03:30Da, platesc bine, dar cum spuneam, Viena e la peste 600 km de mine.
Offf

cand doresti sa pleci..??

MONICA,IRISss,la multi ani,va cinta cucu uite:o minciuna si un cuvint,mia schimbat viata toataaaaa,viata mio tr in noapte,finca asa te simt aproape,inchid ochii si imi pierd firea,mia ramas doar amintirea laila lailaaaaaaaaaaaaa,de al tau dor mindruta mea,am gasit pe cer o stea,al tau nume i lam dat si o privesc noaptea cu drag,intro clipa am pierdut ce mia fost mai drag pe lumeeeeeeeeee,mafia ada cafa aia fuga,ca mia scazut tensiunea si vezi ca trebuie sa cint la fete la mine mosul nu a venit poate crede ca sunt rea,darrrrrrrrr mia tr Eta unul pe mail,si daca mi se vor inplinii urarile ei,voi fi cea mai fericita femeie din lume
mari58
Postat pe 7 Decembrie 2008 14:16
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-07 14:12:57
De la: tally_weijl, la data 2008-12-07 14:03:30Da, platesc bine, dar cum spuneam, Viena e la peste 600 km de mine.
Offf

cand doresti sa pleci..??

ea vrea sa plece cat mai repede posibil

Postat pe 7 Decembrie 2008 14:36
Multumesc mafiuto

tally ,singura propunere valabila ar fi sa ...rogi pe cineva sa vina special sa te ia pe tine ,platesti carburantul dus intors evident plus ca ar trebui sa-i mai dai si aluia ceva.....

O alta varianta ar fi sa gasesti vreun tirist care sa te ajute cu asta , din pacate nu mai lucrez in dom transporturilor internationale ca te puteam ajuta foarte usor dar....

Te pupic mari ,s-a gandit si moshulica sa treaca pe la mine , probabil si-a dat seama ca era cazul
iris_4_ever
Postat pe 7 Decembrie 2008 14:48
Va multumesc la toti. Da, asta e singura varianta, un transport privat, dar ei nu au site-uri pe internet. De-asta am apelat la voi. Mie mi-a adus Mos Nicolae un cadou foarte urat. In noaptea de 5 cand asteptam microbuzul sa ma ia, cu bagajele gata, ma suna omu' si-mi spune ca nu mai vine ca face 8oo km in plus si nu-i renteaza. Pai dar inainte de a-si lua angajamenul ca ma duce, nu s-a stiut uita pe harta?
Offf
tally_weijl
Postat pe 7 Decembrie 2008 14:56
Tally , se pare ca ti-am gasit transport
Cica e un nene care se ocupa de acest lucru , are un WW sharan de 7 locuri ...in principiu ia oamenii din viena dar ar putea veni direct la tine acasa sa te ia din fata portii.

Eu am vb cu un amic de-al meu care-l stie foarte bine pe nenea respectiv , in general se percepe o taxa de 70 de euro din viena pana in arad ( arad e ultima oprire )
In functie de care bagaje ai si cat mai tre sa platesti in plus pentru cei 800 km .....mai mult de 200-300 de euro nu ar trebui sa te coste.
Am inteles ca in seara asta pleaca spre viena .

Nu ma pricep la preturi asa ca am facut doar o aproximatie....daca te intereseaza oferta , ia legatura cu mine pe mess.
iris_4_ever
Postat pe 7 Decembrie 2008 15:15
Va multumesc tuturor care mi-ati raspuns aici sau pe privat! Sunteti suuuper! Strainii ne vorbesc de rau pe afara, dar tot romanii se ajuta intre ei pana la urma. (Uneori... Dar acum nu e loc de scris despre naspeturi). MULTUMESC MULTUMESC MULTUMESC
Va tin la curent daca rezolv ceva cu informatiile pe care le-am primit deja.
tally_weijl
Postat pe 7 Decembrie 2008 16:19
talli , important este sa-ti rezolvi problema ,pe mine una nu m-a costat nimic sa dau un telefon sa vad daca te pot ajuta cu ceva sau nu ....deh , m-a costat un pic mancarea ca aveam ceapa pe foc dar trece
ce-i cu linistea asta pe aici ?
iris_4_ever
Postat pe 7 Decembrie 2008 17:11
De la: tally_weijl, la data 2008-12-07 14:04:36Raspunsul era pentru stef.

Buna draguta...stiu o companie care face tranport international...noi aducem din belgia ce ne trebuie cu firma respectiva..
ti-as putea da nr de tel sa vb cu ei...poate te pot ajuta... ce zici??
sun_shine
Postat pe 7 Decembrie 2008 17:58
De la: mari58, la data 2008-12-07 14:16:35MONICA,IRISss,la multi ani,va cinta cucu uite:o minciuna si un cuvint,mia schimbat viata toataaaaa,viata mio tr in noapte,finca asa te simt aproape,inchid ochii si imi pierd firea,mia ramas doar amintirea laila lailaaaaaaaaaaaaa,de al tau dor mindruta mea,am gasit pe cer o stea,al tau nume i lam dat si o privesc noaptea cu drag,intro clipa am pierdut ce mia fost mai drag pe lumeeeeeeeeee,mafia ada cafa aia fuga,ca mia scazut tensiunea si vezi ca trebuie sa cint la fete la mine mosul nu a venit poate crede ca sunt rea,darrrrrrrrr mia tr Eta unul pe mail,si daca mi se vor inplinii urarile ei,voi fi cea mai fericita femeie din lume

Multumesc mult draguta...pupicei
sun_shine
Postat pe 7 Decembrie 2008 18:00
buna seara cafenea....am trecut sa va vad ............am aflat de problemuta acestei fete ...sper sa se rez ......va trimite fata o turma de pupicei....
si pt tine sultane si familia ta no/1......
sper ca acestia sa ajunga la toata lumea...
sun_shine
Postat pe 7 Decembrie 2008 18:03
Buna seara, buna seara. Luati si de la mine
Lucia1971
Postat pe 7 Decembrie 2008 18:07
Liber la pupici
Hai fratilor , ce e cu linistea asta pe aici ?
iris_4_ever
Postat pe 7 Decembrie 2008 18:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAFENEAUA in care va astept sa va ziceti bucuriile si tristetile pe care le-ati avut sau aveti in dragoste 23 De la: bruni_eu 23 Aprilie 2009 18:00
work and travel 10 De la: ale_me_2007 23 Februarie 2010 01:39
CAFENEAUA VIP - VIORICA&PICARD 1 De la: kudika_10008 19 Iunie 2012 17:08
Buna tuturor...o rugaminte...raspundeti, realizez o cercetare.multumesc 9 De la: mkdisk 24 Aprilie 2009 12:58
Profitati acum!!! promotia este pana pe 08.10.2010 6 De la: coldwind 3 Octombrie 2010 14:33