Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

sau mai bine ma indrept catre casa... sa ma bag in pat si sa ma linistesc singura ca altfel fac crima
va pupacesc pe toti ca sa aveti o sera placuta alaturi de cei dragi!!! pupaceala apasata!
betterrr
Postat pe 8 Decembrie 2008 16:27
De la: betterrr, la data 2008-12-08 16:25:10buna ziua!!!
ce faceti dragii mei?
eu una urlu de draci....
de ce oamenilor le place sa inventeze situatii doar de dragul de a fi in centrul atentiei???? de ce inventeaza vorbe si fac pe victimele????

am avut un "meci" cu cineva de aici din firma ca vezi doamne am zis nu stiu ce nu stiu cui insa a uitat sa spuna cui as fi spus...... o mare minciuna............... urlu de draci.......... cred ca o sa o omor daca nu zice adevarul... ce mai am inceput o saptamana groaznica si mai am un meci cand vine sefu'....
o cafea sa imi mai revin?????

Betterrrrrr....daca iti face bine a meaaaaaaa...... ....welcome !!!......be my guest !!!..... ....vezi,ti-am dat si desert !!!......
etta
Postat pe 8 Decembrie 2008 16:28
Buna tuturor! Am o veste...inca nu stiu daca e buna, dar s-ar putea sa se rezolve. Nu ma pronunt inca.
Iris nu l-am sunat pe nea Ion pentru ca am inteles de la tine ca a plecat deja aseara spre Viena si intre timp cineva mi-a facut o oferta mai putin complicata : de acasa-pana acasa, si nu vine special pentru mine decat cativa km, deci si costurile o sa fie mai mici. Dar trebuie sa astept putin raspunsul. Oricum va tin la curent. Ideea e si de costuri, pentru ca atunci toate cumparaturile pe care le-am facut de aici nu se mai justifica, daca platesc foarte mult pentru transportul lor. Deh...ce sa fac, urla economista din mine...

Va multumesc inca o data, ati fost SUUUUPER ieri!!! Nu ma asteptam ca la apelul meu sa primesc feedback atata promptitudine si o avalansa de idei. Speram dar chiar nu ma asteptam...
MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC!
Multumesc si celor care mi-au scris:"te-as ajuta dar nu am cum, nu cunosc pe nimeni care sa faca transport de acest gen", sau "as veni chiar eu cu masina dupa tine dar nu pot"...no comment. Oameni frumosi, frumosi de tot. Si ma bucur ca am privilegiul sa-i/va cunosc, chiar daca nu personal.
Si daaaaa, si mie mi-e dor de supa de taitei romaneasca si de sarmale si de gratarele la iarba verde in munti (ma rog...acum nu e cazul), etc. Abia astept sa ajung acasa sa mananc romaneste. Pe unde merg si vizitez, intotdeauna cer "specialitatea casei" pentru a gusta noul, nu vreau sa ratez nimic din ce mi-e necunoscut, dar mancarea de acasa e... Nimic nu se compara cu ACASA, nu-i asa? Cei plecati stiu ce spun. Va puuup si va doresc un inceput de saptamana usor, nu va ganditi ca e luni, ganditi-va ca e o luni mai apropiata de sarbatorile de sfarsit de an.
tally_weijl
Postat pe 8 Decembrie 2008 16:36
De la: betterrr, la data 2008-12-08 16:27:57sau mai bine ma indrept catre casa... sa ma bag in pat si sa ma linistesc singura ca altfel fac crima
va pupacesc pe toti ca sa aveti o sera placuta alaturi de cei dragi!!! pupaceala apasata!

uite draguta de la fata o turma de pupicei sa iti treaca supi...
si apoi mama, nu cred ca merita efortul ....
stii: Cainii latra caravana trece.........
sun_shine
Postat pe 8 Decembrie 2008 19:57
De la: tally_weijl, la data 2008-12-08 16:36:39Buna tuturor! Am o veste...inca nu stiu daca e buna, dar s-ar putea sa se rezolve. Nu ma pronunt inca.
Iris nu l-am sunat pe nea Ion pentru ca am inteles de la tine ca a plecat deja aseara spre Viena si intre timp cineva mi-a facut o oferta mai putin complicata : de acasa-pana acasa, si nu vine special pentru mine decat cativa km, deci si costurile o sa fie mai mici. Dar trebuie sa astept putin raspunsul. Oricum va tin la curent. Ideea e si de costuri, pentru ca atunci toate cumparaturile pe care le-am facut de aici nu se mai justifica, daca platesc foarte mult pentru transportul lor. Deh...ce sa fac, urla economista din mine...

Va multumesc inca o data, ati fost SUUUUPER ieri!!! Nu ma asteptam ca la apelul meu sa primesc feedback atata promptitudine si o avalansa de idei. Speram dar chiar nu ma asteptam...
MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC!
Multumesc si celor care mi-au scris:"te-as ajuta dar nu am cum, nu cunosc pe nimeni care sa faca transport de acest gen", sau "as veni chiar eu cu masina dupa tine dar nu pot"...no comment. Oameni frumosi, frumosi de tot. Si ma bucur ca am privilegiul sa-i/va cunosc, chiar daca nu personal.
Si daaaaa, si mie mi-e dor de supa de taitei romaneasca si de sarmale si de gratarele la iarba verde in munti (ma rog...acum nu e cazul), etc. Abia astept sa ajung acasa sa mananc romaneste. Pe unde merg si vizitez, intotdeauna cer "specialitatea casei" pentru a gusta noul, nu vreau sa ratez nimic din ce mi-e necunoscut, dar mancarea de acasa e... Nimic nu se compara cu ACASA, nu-i asa? Cei plecati stiu ce spun. Va puuup si va doresc un inceput de saptamana usor, nu va ganditi ca e luni, ganditi-va ca e o luni mai apropiata de sarbatorile de sfarsit de an.

Cu placere draguta....
E drept ca sultanul a adunat aici numai unul si unul , toti oameni bunicu suflete mari..
macar atat am putut face pt tine si sper sa ne auzim de bine
sun_shine
Postat pe 8 Decembrie 2008 20:00
salut, gasca MINUNILOR..!!
si eu am vb cu ea pe privat !!
aveam solutii,dar..,bine ca a rezolvat !!
daca nu ,vede Sultanu' Viena noaptea
pupici si pt voi..

Postat pe 8 Decembrie 2008 20:09
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-08 20:09:12salut, gasca MINUNILOR..!!
si eu am vb cu ea pe privat !!
aveam solutii,dar..,bine ca a rezolvat !!
daca nu ,vede Sultanu' Viena noaptea
pupici si pt voi..

sultane esti de belea...
pasca ta dara si cum sa nu te indrageasca fata...
uite un tzuc de la noi
sun_shine
Postat pe 8 Decembrie 2008 20:13
mona..,sincer ma simt atat de cocolosit si am atat de multi prieteni,incat nu-mi vine sa cred..
as dori ca toata lumea sa simta ,ceea ce simt eu..
acea fericire interioara,care nu poate fi descrisa in cuvinte !!
daca as putea, as da-o fiecaruia dintre voi, cadou de sarbatori

Postat pe 8 Decembrie 2008 20:29
si de la mine unuuuuuuuuuuuu....sau dooooiiiiii....sau cu limita la infiniiiiiitttttt !!!!!........ .......

si asa e Monica ....suntem MINUNI si nu ne vom face de ras "numele " !!!....... .....

buna seara,cafenea !!!.......si pupicei pentru toti ceilalti...... ....

si am plecat.....ca mai am treaba ......paaaaaaaaaaaa.......
etta
Postat pe 8 Decembrie 2008 20:31
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-08 20:29:48mona..,sincer ma simt atat de cocolosit si am atat de multi prieteni,incat nu-mi vine sa cred..
as dori ca toata lumea sa simta ,ceea ce simt eu..
acea fericire interioara,care nu poate fi descrisa in cuvinte !!
daca as putea, as da-o fiecaruia dintre voi, cadou de sarbatori

eu deja ma "aprovizionez" din fericirea ta interioara !!!.......ca am atata nevoie de asa ceva !!!.......
etta
Postat pe 8 Decembrie 2008 20:33
normal ca sunteti minuni....
sunteti minunile mele si ma bucur ca v-am cunoscut....
nu as schimba cu nimik asta sa stiti si o spun cu mana pe sufletelul meu mare...
va iubesc zapacitii mei dragi
si stefule acelas sentiment am si eu ori de cate ori intru aici, chiar daca e numai pt a va saluta..
sun_shine
Postat pe 8 Decembrie 2008 20:35
si inca nu cunosti MINUNILE ,real..!!
dar,va veni si ziua aia

Postat pe 8 Decembrie 2008 20:41
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-08 20:41:21si inca nu cunosti MINUNILE ,real..!!
dar,va veni si ziua aia

sultane, sultane, de ce am impresia ca tu pui ceva la cale??
sun_shine
Postat pe 8 Decembrie 2008 20:43
proiecte monica..
potenta mai putina
dar poate,poate intr-o zi ne vom vedea mai multi !!
sper si chiar se va-ntampla odata !!
n-ar fi pt prima data..

Postat pe 8 Decembrie 2008 20:53
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-08 20:53:53proiecte monica..
potenta mai putina
dar poate,poate intr-o zi ne vom vedea mai multi !!
sper si chiar se va-ntampla odata !!
n-ar fi pt prima data..

pascuta ta dara...ar fi cea mai super zi ....pt mine vorbesc..
sun_shine
Postat pe 8 Decembrie 2008 20:55
sigur, se vor bucura toti !!

Postat pe 8 Decembrie 2008 21:24
buna seara! stef draga, nu te-am vazut de mult timp!
si pt etta, ema, monica, crista, iris, sheeva, lucia, laura, oana, betterr, si pentru toti ceilalti si imi cer scuze daca am uitat pe cineva!
Lulli
Postat pe 8 Decembrie 2008 22:22
Luliiiiiiiiiiii....pupiiiiiiciii...... .....
etta
Postat pe 8 Decembrie 2008 22:26
si va doresc tuturor noapte buna, un somn usor si numai bine!
Lulli
Postat pe 8 Decembrie 2008 22:29
esti obosita ?????.......
etta
Postat pe 8 Decembrie 2008 22:30
De la: Luli2, la data 2008-12-08 22:22:54buna seara! stef draga, nu te-am vazut de mult timp!
si pt etta, ema, monica, crista, iris, sheeva, lucia, laura, oana, betterr, si pentru toti ceilalti si imi cer scuze daca am uitat pe cineva!

ce de pupici...
si ce dulci si sinceri sunt !!!
asa ii simt..
multumesc iubita noastra !!
imi era dor de tine ,si cum te-am vazut online,ti-am trimis mes pe privat..

Postat pe 8 Decembrie 2008 22:31
etta, doar noi doua bantuim forumul la ora asta?!eu am venit de la o petrecere! si special pentru etta, perversa noastra
Lulli
Buna seara lume!!:)
bgd
stef, si tu erai? ma bucur tare mult de mesajul tau, stii foarte bine ca in inima mea ocupati un loc aparte!
Lulli
Postat pe 8 Decembrie 2008 22:32
vreau sa stiu ca, tot timpul iti este bine !!
restul stim noi,intreaga familie..
va las pupiceii pt toti si asta pana maine..!!
noapte buna, MINUNI !!

Postat pe 8 Decembrie 2008 22:36
De la: Luli2, la data 2008-12-08 22:32:19stef, si tu erai? ma bucur tare mult de mesajul tau, stii foarte bine ca in inima mea ocupati un loc aparte!

era,era....la noi cuceriri.....pe alte "meleaguri" !!!......
etta
Postat pe 8 Decembrie 2008 22:37
De la: Luli2, la data 2008-12-08 22:31:19etta, doar noi doua bantuim forumul la ora asta?!eu am venit de la o petrecere! si special pentru etta, perversa noastra

fara numar...fara numaaaaarrrr !!!!!.....
etta
Postat pe 8 Decembrie 2008 22:38
fara numar sa fie!!! si nu ma mai tine atata la usa!
Lulli
Postat pe 8 Decembrie 2008 22:39
buna seara,cem-ai faceti/?

ce m-ai faceti?

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafenea de vara 349 De la: caty31 4 Mai 2010 10:48
am reusit! 4 De la: concordia 21 Noiembrie 2009 19:59
sa vb despre operatii 5 De la: lil_devil 18 Martie 2009 00:49
LA MULTI ANI!! 1 De la: necula_lili 12 Aprilie 2009 08:50