Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: laurathegirl, la data 2008-12-15 10:29:04mai lucia,tu crezi ca geo ar fi plecat doar ca l-a suparat cineva?
pai daca ai vazut pe f multe topicuri lumea s-a mai luat de al si nu a plecat niciodata.
altele or fi ghesefturile........
eu stiu ca mai devreme sau mai tarziu o sa primesc un mesaj de la eu.
stiu eu.

neatza laura

sa speram ca este asa cum spui tu eu una personal nu prea am avut intersectari cu el pe forum dar imi placeau postarile lui
donttouch
Postat pe 15 Decembrie 2008 10:32
o da! si eu sper! ca se reinventeaza1
! mi-a ramas dator cu o explicatie!

si sper sa nu fie ceva serios, doar ca sa saturat...are dreptul sa plece dar nu are dreptul sa ma lase asa...daca ar fi aici...ce i-as faceeee!!!

Lucia,cred ca ti-a spus tie pt ca tu ai fost cea mai intelegatoare

Postat pe 15 Decembrie 2008 10:32
De la: laurathegirl, la data 2008-12-15 10:30:29nu cred ca are ceva cu tine lucia,din cate stiu eu,geo chiar tzinea la tine....asa ca stai cool,nu e legat de tine.

De unde stii tu ca tinea la mine? Ti-a zis el asta? Ca mie nu mi-a zis-o niciodata
Lucia1971
Postat pe 15 Decembrie 2008 10:33
buna donty iubita
esti bine?
matracucu
Postat pe 15 Decembrie 2008 10:34
De la: laurathegirl, la data 2008-12-15 10:34:24buna donty iubita
esti bine?

putin obosita?

asa este cand ai doua case nu?
donttouch
Postat pe 15 Decembrie 2008 10:35
da lucia,postase pe un topic ceva de genul asta,era si numele tau ,ceva de genul prieteniei,insa nu imi amintesc bine cum spunea...caut si iti trimit sa vezi,bine?
matracucu
Postat pe 15 Decembrie 2008 10:36
De la: laurathegirl, la data 2008-12-15 10:36:15da lucia,postase pe un topic ceva de genul asta,era si numele tau ,ceva de genul prieteniei,insa nu imi amintesc bine cum spunea...caut si iti trimit sa vezi,bine?

iti multumesc
Lucia1971
Postat pe 15 Decembrie 2008 10:37
neata fetelor
Cum puii mei sa dispara geo ? e singura persoana pt care as fi bagat mana in foc ca nu e genul sa-si stearga contul din cauza altor utilizatori.

Ca asa a vrut el e cu totul altceva dar sa o fi facut din cauza cuiva , chiar nu cred asta.

Eu defapt o caut pe tally ...nu e pe mess si nea ion nu stie ce sa faca
iris_4_ever
Postat pe 15 Decembrie 2008 10:39
daca a fost decizia lui o respect, fie...raman cu speranta ca nu am contribuit la asta

si sa nu mai plece si altcineva,da?

sa fiti cumintele, ma cheama datoria!

Postat pe 15 Decembrie 2008 10:40
asa e iris,exact asta cred si eu despre el.
nu da el bir cu fugitzii,asa,cu una cu doua.
lucia,inca mai caut......
matracucu
Postat pe 15 Decembrie 2008 10:43
buna ziua dragii mei!!!
o cafeluta fierbinte si tare cine are si pentru mine?
dau la schimb multi ................ ca sa aveti o zi cat mai buna!!!
betterrr
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:07
Better, o dau eu. Pomana pentru sufletul lui Geo...
Lucia1971
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:10
De la: Lucia1971, la data 2008-12-15 11:10:57Better, o dau eu. Pomana pentru sufletul lui Geo...

Lucia te rog sa nu mai zici asa imi da fiori
donttouch
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:12
Am sa-ti spun de ce zic asa. Pentru ca, de fapt, nu sunt suparata, sunt furioasa! Pentru ca nu-mi place sa fiu lasata cu ochii-n soare de cineva, indiferent ca e femeie sau barbat, fara nici o explicatie. Prefer sa mi se spuna ca am fost rea, sau idioata, sau tampita, sau al dracului, decat sa mi se spuna: "Tu n-ai nici o vina. Pur si simplu vreau sa dispar"... Ma, poate sunt eu batuta in cap, da' sa mor daca pricep sensul acestei atitudini. Zi-mi "esti proasta, fa, da-te dreacu'", dar nu-mi intoarce spatele fara nici o explicatie logica.
Lucia1971
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:16
buna fetelor! cum dreacu! geo? tocmai de asta sa plece geo? nu pot sa cred! el care aducea voia buna printre noi! lucia, nu mai vb de suflete si alte chestii din astea mortuare ca ma ia groaza! imi ajunge ca am visat toata noaptea pe fata aia spanzurata din parcul Suceava! nu stiu daca ati auzit, dar toata noaptea am visat poza aia unde sta atarnata si arata exact ca o papusa, asa de frumoasa e!
Lulli
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:19
Laura, ce faci, draguta mea?
Lulli
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:20
mai lucia,pai ti-a spus omul ca nu ai nici o vina,vrea doar sa dispara,ce vrei mai mult?
macar tzie ti-a spus asta,oare intelegi?
uite aici commentul de care iti spuneam...ma rog....nu e chiar o declaratzie de prietenie,insa cunoscandu-l pe geo....f subtil....iata

Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 15:26 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde

mi-ar fi greu sa le gasesc respingatoare pe lucia, pe gogodol, pe haven gate, pe laura......si am numit doar cateva din prietenele din lista!
care apropo, tot prietenie este, chiar daca-i virtuala!

coboraii din deal in vaaaaaaleeee!
matracucu
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:20
nici eu nu cred ca geo s-a suparat pe tine,Lucia! cum sa fie suparat, doar nu i-ai facut nimic! altele sunt motivele lui...din pacate nu le stim noi
Lulli
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:22
Luli,te pupic toata de nu te vezi(vorba stim noi cui)
ce fac? hmmm,intrai sa imi scot ceva de pe net insa ma furai cu povestile din cafenea si uitai de ale mele.
aseara am vazut si eu ca nu e geo,insa nu disper,o sa apara el.
matracucu
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:22
poate a avut o pasa proasta, poate chiar l-a suparat cineva si nu stim noi...dar eu sper sa apara caci dadea culoare acestui forum si multa voie buna! geo, intoarce-te printre noi!
Lulli
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:25
BEEEEEEIIIIIIIIIII.........ce e atata garagata acilea ?????.......se aude glasurile voastre de parca ar fi un card de .........privigheciori !!!!!!...... ........o fi din cauza ca a fost urat afara in week-end si ati stat si-ati numarat bani !!!!.....si v-a dat cu virgula ......... .......io daca n-am baaaaaniii !!!!........e clar ce-am facut ,nu ????....... .......

deci ....buna ziua la tot auditoriul.....si pupicii aferenti .....poate va trece supararili.......
etta
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:26
Imi cer iertare pentru iesirea de adineauri. Dar nu ma refeream neaparat la Geo, sau mai bine zis nu numai la el. In fond, fiecare isi poate hotara viata asa cum doreste. Si chiar n-am vrut sa sune atat de macabru, dar la cat era de suparat, tind sa cred ca intr-adevar nu va mai aprea pe site-ul asta. Poate ca de fapt ar trebui sa ramanem doar cu amintirea postarilor lui care trebuie sa recunoastem ca ne-au descretit fruntile de fiecare data cand apareau.
Iertare va cer inca o data, dar cafeaua sa stiti ca tot io o dau azi. Pentru prietenii mei din cafenea. Plus Si pentru cele prezente, si pentru cei care absenteaza...
Lucia1971
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:28
Patroanooooooo....TU N-AI VOIE SA TE SUPERI !!!......ca nu mai esti Luci atunci !!!....si io n-o vreau decat pe Luci !!!!....... ......

SI TU, DOMNU' GEO,ESTI STRIGAT DE-ATATEA BUNACIUNI,SI TE-AI DAT LA FUND !!!!!.......LA AL CUI ,OARE ?????.......o fi gasit altu' mai bun ,pe alt forum !!!!.......

.........TRECI ACILEA IMEDIAT,CA ALTA OCAZIE NU MAI AI !!!!....... .....PAI CINE MAI IMI ZICE MIE ASA DE FRUMOS .....DOOOOOOOAAAMNAA ETTA ????.......HHHHMMMMMM........
etta
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:35
Luci, nu fi suparata! si eu m-am suparat si am spus ca voi mai reveni pe forum, si uite-ma acum scriu aici.
Lulli
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:36

asa iti spunea,doamna etta?
ce draguuuuutz
matracucu
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:38
Hai, mai, ca nu-s suparata. mi-am varsat nervii, da' acu mi-a trecut. Sunt aceeasi Luci pe care o stie toata lumea. Nici mai buna, nici mai rea.
Lucia1971
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:40
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19114/E-posibil-ca-iubitul-meu -sa-fie-posedat-de-diavol- /1.html

Neatza' fetelor! Mie mi-a sarit in ochi zilele trecute ceva de aici, cineva i-a raspuns lui Geo urat ash spune! Uitatzi-va si voi...persona mi s-a parut foarte agresiva cu el, poate e doar impresia mea! ma enerveaza ca nu am intervenit, dar la momentul acela mi s-ar fi parut deplasat!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Lillix
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:41
buna dimineata,fetelor...
afara-i trista vremea,pe forum e la fel..

geo imi era prieten,mesajele lui private, mi-au incalzit "uichendu-rile"..,asa cum ii placea lui sa-mi scrie ..
sunt convins ca el si-a ales prieteni de aici si va comunica cu cei ce va dori
sau poate ,chiar are nevoie de o perioada de liniste..
vom afla si poate chiar va reveni printre prieteni

am sa ma retrag ,nu inainte de a va dori o zi buna tuturor !!
la mine-n casa ,sunt multe lacrimi..
catelusul meu ,IMPERIALUL nostru...,nu mai exista
femeia plange continuu,copilul la fel ,iar eu sunt tare trist..
va las pupici si SA VA FIE BINE !!

Postat pe 15 Decembrie 2008 11:41
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-15 11:41:40buna dimineata,fetelor...
afara-i trista vremea,pe forum e la fel..

geo imi era prieten,mesajele lui private, mi-au incalzit "uichendu-rile"..,asa cum ii placea lui sa-mi scrie ..
sunt convins ca el si-a ales prieteni de aici si va comunica cu cei ce va dori
sau poate ,chiar are nevoie de o perioada de liniste..
vom afla si poate chiar va reveni printre prieteni

am sa ma retrag ,nu inainte de a va dori o zi buna tuturor !!
la mine-n casa ,sunt multe lacrimi..
catelusul meu ,IMPERIALUL nostru...,nu mai exista
femeia plange continuu,copilul la fel ,iar eu sunt tare trist..
va las pupici si SA VA FIE BINE !!

cine,mai , Kukiiiiii ?????.......nu se poate !!!!!.......
etta
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:46
Stef, imi pare nespus de rau! Ei asta da veste trista!
Doamne, se pare ca incepe "saptamana nebunilor" aici...
Fetelor, lasati dreaq cafeaua si treceti la tigari si alcoale! ca vad ca nu se mai termina vestile triste...
Lucia1971
Postat pe 15 Decembrie 2008 11:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cea mai tare inventie! Cat woman, in actiune!:) 1 De la: LaCafele 24 Februarie 2012 12:52
buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare 52 De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43
Pui bichon frise 5 De la: kudika114689 5 Februarie 2010 14:43
Profitati acum!!! promotia este pana pe 08.10.2010 6 De la: coldwind 3 Octombrie 2010 14:33
Rasfat de femeie! 1 De la: mohoreaalina 13 Mai 2011 18:28