Mai multe
|
nu am fost in parc din pacate. da dc esti tu indurerata azi mai octo? ce ai? geo si la tine?????? |
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 12:55 |
||
|---|---|---|
|
io mai ales ca mi-o picat netu sambata noaptea si pe cand sio revenit, nu mai era |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:56 |
||
De la: oktober, la data 2008-12-15 12:46:41ii o idioata si o cretina, e prima data cand folosesc cuvintele astea pe forum Mergeeeeeeeem. Ai vazut ca am poze de acolo? Fac aia un gulas... yummyyyyyyyy!! |
||
|
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Decembrie 2008 12:58 |
||
|
pozele le-am vazut! din pacate nu am ajuns acolo, dar sotul meu, sarb in suflet, sa indragostit de Budapesta si cam mergem...si iar mergem...super si gradina zoologica |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:00 |
||
| Spre rusinea mea, niciodata n-am stat in Budapesta suficient de mult... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Decembrie 2008 13:02 |
||
| chiar ca e nevoie de timp...o zi numai pt gradina zoo,una pt Vidampark...sunt locuri ft frumoase si la noi bineinteles | ||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:05 |
||
No, fetele, musai sa ma duc si eu la treaba. Da' sper sa ne mai vedem azi pe-aici. Va tzuc pe toate si sa aveti grija de voi, da?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Decembrie 2008 13:05 |
||
| chiar asta voiam sa zic si eu...sa mergem la cratita...pupici | ||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:08 |
||
|
asa e fetili...ies si eu ca de,ma credetzi sau nu jumate papricasul l-am facut ieri....ma duc sa-l termin(smantana si usturoiul cum iti spuneam octo) pupici la toate
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 13:11 |
||
|
multzi pupici la stef ,tantza si alby ...multzi ,multzi. daca vb cu ema sa ii datzi si ei,bine?si mafiutzei...
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 13:12 |
||
|
avem premier nou. emil boc Avemus Papa |
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 13:25 |
||
|
am revenit!!! iar vreu cafeluta ca nu reusesc sa ma trezesc si e asa de frig iar m-au lasat fara caldurica.... offffffffffffff!!!!!!!! asa as vrea un pat,cat de mic si o paturica, sa ma intind si sa fac nani!!!!! pana maine ca nu mai pot de somnik!!!!! offffffff!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 15 Decembrie 2008 13:28 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-12-15 12:19:40Pai Lillix, si eu si Geo o banuim pe rosemery ca minte de ingheata apele (sa-mi fie iertat pacatul daca ma insel)...pentru ca nu e prima oara idem...in prima faza am zis si eu la fel ca este doar un mod de a atrage atentia..nu este prima data t ea..insa pe urma a inceput toata lumea sa scrie, si ea sa povesteasca...parca m-a sensibilizat siam postta si eu..insa, tot raman cu o mica indoiala |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:38 |
||
De la: Lillix, la data 2008-12-15 12:14:54De la: crista_galli, la data 2008-12-15 12:05:13Vai de mine, Stef, ce urat si eu ma leg de altii...
|
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:39 |
||
| gagica, leaga-te de mine1 te rooog! | ||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:43 |
||
De la: oktober, la data 2008-12-15 13:43:11gagica, leaga-te de mine1 te rooog! ooo da, cum sa nu ? :D
|
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:54 |
||
coffe?
|
||
|
betterrr Postat pe 15 Decembrie 2008 13:54 |
||
| o coffe la mine...azi am dormit pana la 13 :(((( nu am putut sa ma trezesc..am lipsit de la un laborator...offf | ||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:56 |
||
la ora asta cafea??????nu mai e ,,,daca te trezeai mai devreme ,,,,am impartito pe ultima ia o bere c si asta incalzeste ,,,capu
|
||
|
sarutama Postat pe 15 Decembrie 2008 13:59 |
||
|
georgia mersik de coffe!!!! uite un pupic la schimb!!!!! sarutmana am sa servesc o bere de la tine dar mai tarziu ca acum sunt inca la servici!!!! din pacate si singura si am de trimis o gramada de mail-uri!!!! dar vine ea si ora 16.30 cand o sa fug aks!!! stai sa nimeresc o farfurie de ciorbita fierbinte sa vezi u ce bine o sa fie atunci!!! apoi sa stii ca o sa vreau si berica de la tine!!!! pana unua alta pe si pe tine!!!
|
||
|
betterrr Postat pe 15 Decembrie 2008 14:08 |
||
vreau si eu ALCOOALE!!!! cum asa? beti fara mine si fara iris? rusinica!
|
||
|
Lulli Postat pe 15 Decembrie 2008 14:26 |
||
|
eu v-am salutat ca tare multa treaba mai am si o sa mai gasesc timp de o pauza cu voi!!!! pana una alta v-am tucat dulce de tot ca sa va fie ziua/saptamana vesela!
|
||
|
betterrr Postat pe 15 Decembrie 2008 14:50 |
||
|
pai ce are cafeaua la ora asta mai sarutama? eu is dupa garda.. deci am neviie de una.. salutare lumeee laura...mi e dor de tine! cum aduca a iesit geo? cine ma lamureste si pe mine? mi ar parea tare rau! va pupik.. |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 15 Decembrie 2008 14:55 |
||
| pai nici noi nu intelegem ce e cu geo, dar eu ma duc pe topicul deschis de mine sa-i spun cateva! | ||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 14:58 |
||
buna seara! hei! mai este careva? beau singura? IIIIIRRRRRIIIIISSSSSS! nu ma lasa la nevoie!
|
||
|
Lulli Postat pe 15 Decembrie 2008 18:02 |
||
clar! beau singura pana cad sub masa
|
||
|
Lulli Postat pe 15 Decembrie 2008 18:07 |
||
| Luli, am sa-ti tin eu companie. Ca la ce zi am avut azi... Sa nu va ganditi la prostii mai fetelor ca zau nu e cazul... Doar ca azi am primit niste telefoane absolut surprinzatoare de la oameni pe care nu i-am mai auzit de un car de ani... Bine, recunosc, nu toate telefoanele au fost bucurie pentru sufletul meu, da' per ansamblu... am avut o zi SHOCK!!!! De aia vreau si eu sa beau pana cad sub masa!!! | ||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Decembrie 2008 18:20 |
||
luci, ma bucur ca esti langa mine la asa nevoie eu am avut o zi pur si simplu istovitoare! da acu ma relaxez ca indata iar bag lingvistica textuala la neuronul meu obosit! sper sa nu-l naucesc cu totul! sa nu spui ca iar injur!
|
||
|
Lulli Postat pe 15 Decembrie 2008 18:39 |
||
doamne fetelor cred ca aveti mancarici la degete........ abia am reusit sa tin pasul cu voi... cum adik a iesit geo?? pai dar frumos ii sade ne lasa balta sa in prag de toate cele? fac greva,,,,pisici mamii ei de treaba Stef imi pare rau de cutu al tau.... offfffffffff si la mine a fost jale cand mi-a murit catelul, un caniche zapacit .... Lucia draguta mea... mai e putin si ai sa ma ai muasafir mama la cluj... abia astept sa ajung ............. si..........fetelor cine imi toarna si mie un paharut?? avui o zi de imi vine ssa imi trag palme......... offffffffff tare nepoliticoasa sunt.... salutare si bine v-am gasit....... mi-a fost dor de voi lumeeeeeee pupaceala pt tot clanul cu a noastra PATROANA in frunte;.....
|
||
|
sun_shine Postat pe 15 Decembrie 2008 19:57 |
||
Moamaaaa! N-am intrat cateva zile pe cafenea si acum va gasesc la bodega, toata lumea suferinda si crita V-am spus eu acum cateva zile ca e luna plina oare? Pai e, fara oare. Turnati-mi si mie un pahar de ceva tarie sa "sarbatoresc" gips-ul de la mana dreapta si...tot in Austria sunt. Iris draga m-ai gasit? Ca eu nu. Si te-am tot cautat... Acum sper ca esti la concert la Iris, unde ti-e si locul Nu te ingrijora, am dat de nea Ion. Vaaaai, uitasem, nu-mi dati alcoale ca iau antibiotice Dar daca le amestec, oare nu ma simt mai bine? Ce fata s-a spanzurat? Ca eu tot la cea de pe topic-ul SOS Salvati-mi viata ma gandesc, ca nu a mai aparut din ziua aia
|
||
|
tally_weijl Postat pe 15 Decembrie 2008 20:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Pui bichon frise | 5 | De la: kudika114689 5 Februarie 2010 14:43 |
| castigi un ban in plus distrandu-te | 5 | De la: mikela_my 9 Martie 2009 15:19 |
| da sau nu? | 9 | De la: scorpio67 28 Aprilie 2010 21:07 |
|
|
||
| SALINA TIMISOARA, Salina Jurca Timisoara | 1 | De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:18 |
| a murit vama veche? | 3 | De la: yumalai 14 Iunie 2010 14:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.