Mai multe
| poi da...afara zici ca e octobrie...adica eu...adica ungurii este peste tot...na sa vina tuica de piersici! | ||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:18 |
||
|---|---|---|
| crista,te rog lamureste-ma si pe mine care e gheseftul cu geo si rosemary,ca nu precep deloc.s-au certat sau ceva? | ||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 12:18 |
||
|
Pai Lillix, si eu si Geo o banuim pe rosemery ca minte de ingheata apele (sa-mi fie iertat pacatul daca ma insel)...pentru ca nu e prima oara Si stii cum e cu cel ce striga lup |
||
|
|
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:19 |
||
De la: oktober, la data 2008-12-15 12:18:08poi da...afara zici ca e octobrie...adica eu...adica ungurii este peste tot...na sa vina tuica de piersici!
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 12:20 |
||
crista daca ai vreun nume de topic sa ma luminez si eu ce si cum,te rog sa mi-l dai sa trag si eu cu ochiul,sa ma informez.....pana atunci,hai fratzilor
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 12:21 |
||
|
Da' ce hram poarta aceasta rosemery? Cine-i? Saruta-ma, executa-te mai intai, saruta-ne pe toate si pe urma capeti si tu alcoale... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Decembrie 2008 12:22 |
||
dragii mei ,cu profund regret in suflet ,va anunt ca TRE' SA MA RETRAG.....MOMENTAN !!!!........VESNICA POMENIRE celor "dusi" ......si noua ALCOALEEEEEEEEEEE.....FARA NUMAAAARRRR !!!!.......ca de coliva nu avem nevoie !!!!...... ........doamne,am innebunit !!!!.....dar ma bucur ca am reusit cat de cat sa va mai binedispun !!!!........tre' sa mai fie si-un nebun printre sanatosi,nu ????......
|
||
|
etta Postat pe 15 Decembrie 2008 12:22 |
||
|
si Stolo o demisionat din cauza noastra...ca roade sufletu ungurii la el... Rosemery...hmmm...imi pilesc unghiile...ea sa fie? |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:22 |
||
| Auzi, Oktober draguta! nu mai fii sovina si lasa-i pe ungurii tai in pace, da? Ca-s oameni buni, da? | ||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Decembrie 2008 12:24 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-12-15 12:18:51crista,te rog lamureste-ma si pe mine care e gheseftul cu geo si rosemary,ca nu precep deloc.s-au certat sau ceva? Eu legat de Rosemery si geo pot doar sa spun ca, impresionata fiind de povestea fetii i-am urat si eu de sanatate pe un topic in care spunea ca e bolnava si trea' sa plece, ma rog...si apoi' probabil ca geo vazand, mi-a trimis un link-ul unui topic unde fata aceea se prezenta cu o arogantza...rara, si mai apoi am vazut ca se tot limbua in stanga drepta.. in fine asta nu ma intereseaza fiecare face ce vrea! Si doamne, m-am gandit ca poate fata e mitomana sau mai stiu io! Oricum' ...mie imi pare rau ca Geo a plecat asa!Sper ca e bine sanatos, restul...el stie mai bine! |
||
|
Lillix Postat pe 15 Decembrie 2008 12:24 |
||
|
era un topic cu ce a-ti face sau ce ati alege, unde fata asta zicea ca ar fi ft bolnava si nu se bucura de sarbatori...nu am urmarit topicul...dar merg sa-l caut |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:24 |
||
aaaa....si ma scuzati,dar nu pot ca sa ma retrag fara sa-l pupacesc pe Kissme.....de la CRACIUNITA TA PERVERSA,Kissme !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 15 Decembrie 2008 12:25 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-12-15 12:18:51crista,te rog lamureste-ma si pe mine care e gheseftul cu geo si rosemary,ca nu precep deloc.s-au certat sau ceva? Ok, hai ca va zic de-a fir-a par Cand a aparut rosemery prima oara s-a luat de geo aiurea, iar el mistocar cum e, mai rau a intaratat-o. Apoi rosemery a deschis un topic "Asa sunt eu" unde fabula fata despre viata ei citez"ca sa moara geo de ciuda"...zicea ca invata la 2 facultati , este angajata la cea mai mare banca din Romania si la cea mai mare companie de telefonie mobila din tara si ca are si o scoala de tango cu parintii ei si e doldora de bani. Asta suna a minciuna de la o posta. In alte topicuri s-a contrazis singura zicand ca e de conditie medie si vorbind doar despre o facultate. Apoi a deschid topicul "cum facem?" unde a inceput s-io dea cu tumoarea pe creier..... bunicul meu a murit de la tumoare pe creier si stiu foarte bine cum se manifesta... Iar Geo a fost primul (si singurul, ca eu n-am avut curaj sa-i scriu in topic lui rosemery) care i-a spus ca mai bine asta ar fi o incercare patetica de-a ei de a atrage simpatie decat sa fie adevarat. Ma gandesc ca de la asta se trage, o fi fost scarbit de toata faza. |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:25 |
||
|
zici tu Lucia, dar las' ca vezi tu ce stiu ungurii cand ii scoti din paprikas...prea multa boia iute... nah las' ca nu -mi tai io venele din cauza asta, nu pot, sunt ametita de bautura! si etta pleaca cu sticla cand am prins si io gustu' |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:27 |
||
|
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21024/Asa-sunt-eu-P/1.html http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21444/cum-facem-/1.html atentie la spatii |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:28 |
||
|
o fi si asta!!!! dar credeti ca fuge de pitipoanca aia? io zic ca o sa revina si atunci mai vedem noi! iiihhhaaa!!! |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:29 |
||
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21024/Asa -sunt- eu-P/1.html Acesta e link-ul pe care mi l-a trimis Geo, legat de fata aia! |
||
|
Lillix Postat pe 15 Decembrie 2008 12:31 |
||
|
ahaaa,acuma stiu.Imi amintesc ca am postat si eu acolo unde spunea ca ce femeie tare e ea....stiu acuma.ce nu stiam este partea asta a doua...cu geo. hmmm,cand am vreme urmaresc eu povestea asta. |
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 12:34 |
||
noi suntem romani,noi suntem romani noi suntem aici pe veci stapani
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 12:35 |
||
haideti mai fetelor ma mai tineti mult cu paharul gol
|
||
|
donttouch Postat pe 15 Decembrie 2008 12:37 |
||
|
iooooiii...fie...da io merg sa beau un vin fiert la Budapesta, ajung repede ca merg pe autostrada...aaa...nu stiu romanii ce e aia... AM GLUMIIITTTT!!!!!! gluma perversa ungureasca pupici! |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:37 |
||
De la: donttouch, la data 2008-12-15 12:37:15haideti mai fetelor ma mai tineti mult cu paharul gol ciocnesc eu cu tine
|
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:40 |
||
|
am revazut topicul cu rosemary. nu,nu cred ca geo ar iesi asa usor,nu cred sa il atinga cugetarile unei nebune,atat de tare incat sa iasa fara nici o explicatzie,nu cred si gata.
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 12:41 |
||
| io in papricas,la urma adaug usturoi din asta romanesc,ia tot gustul ala iute.......asa stiu eu sa il fac..... | ||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 12:42 |
||
|
donty,nu te mai plange atata ca ti-am turnat cu varf in pahar,nu vezi? acuma unde mai pun gheatza????
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 12:43 |
||
las ca duce io la tine boia din aia ugureasca veritabila, nu mai pune tu la tine usturoi... dar eu ma gandesc ca nu meritam o explicatie!!!
|
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:44 |
||
|
Oktobeer, ia-ma si pe minee!!!!!! Ca nici io nu-s departe de Budapesta. Mai aproape decat de Bucuresti... am citit si eu topicul ala cu cum face Rozalia... Imi pare rau ca nu l-am vazut de la inceput... Ce naive si cata bunatate din partea celor care au postat acolo! Cum palaria mea, in 8 zice de tumora, in 12 deja stie ca pleaca la Viena fara analize facutre in tara, fara un CT? cine p...ana mea ii rezerva ei, din 8 pana in 15 un loc intr-o clinica acolo? Si cum dreaq se manifesta doar cu ameteli si fara dureri de cap din alea cumplite? |
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Decembrie 2008 12:44 |
||
|
ii o idioata si o cretina, e prima data cand folosesc cuvintele astea pe forum Lucia, mem iar la Hajduszoboszlo, da le luam si pe fete, poate il gasim acle pi Geo cu burtica la soare! maaaammaaa cat am baut! |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:46 |
||
|
yeeee,am fost si eu la Hajdu,super tare acolo. am stat toata ziulica de-a moiu in apa.super.si plin de romani,nu ai fi zis ca esti in Ungaria. octo,vin io la Hajdu,las totul balta,familie,soacra,tot si viiiiiiiin iupyyyyyyyyyyyy
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Decembrie 2008 12:50 |
||
|
pai sa meeeemmm! pot sa scriu fara sa ma gandesc la gramaticale? numai azi ca sunt indurerata la parcul de distractii in Budapesta cine o fost? fain acolo! |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| concurs | 2 | De la: a_ale 24 Ianuarie 2009 13:34 |
| Deseneaza si castiga! | 4 | De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:52 |
| Cafeneaua astrelor | 44 | De la: gargaritamica 16 Ianuarie 2010 23:20 |
|
|
||
| De ce in manele, e motiv de mandrie faptul ca ai plecat "descult de acasa" si "ai ajuns unde nu-s multi" ? | 29 | De la: Thais13 18 Iulie 2011 19:35 |
| Vrei independenta financiara? Aici gasesti raspunsul: | 1 | De la: catalyn_2792 12 Iulie 2011 00:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.