Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

buna seara fetele dragutele.... ce faceti??? tot virusate???
abia ce am intrat am dat nas in nas cu injuraturi si cum de multisor nu imi mai exersasem italiana de balta ,ma refer la injuraturi... i-am dat si de la mine... a schimbat acu placa.....

oricum... inca o data buna seara... si pupici la toate...
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:07
Te pupam si noi, scumpa! Da, chiar duceam lipsa de o oligofrena cu tendinte spre agresivitate... Macar verbala, ca alt fel... mai va! Ce ma uimeste este ca tot deschide topicuri aiurea..
Lucia1971
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:10
iti dai seama ce ma uimeste pe mine nu ?
iris_4_ever
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:18
Ca inca nu s-a impuscat? Stati mai ca a mai deschis un topic acolo. Deci inca nu i s-a terminat ratia...
Lucia1971
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:20
e chiar misto ca mi-am gasit ocupatie .. si asa aveam o stare incontrolabila de nervi pe frigul de afara si pe CFR-ul romanesc... asa ca acu am pe cine sa fac sac de box pt injuraturile care imi stau in gusa.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:22

Va recomand la toate o carte buna: The Age of American Unreason
de Susan Jacoby

Si spor la box
Full_Metal_Jacket
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:26
nu mai raspundeti pe alte topicuri deschise de el ca se umple forumul de subiectele lui
iris_4_ever
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:27
Si tie Limoncello sau daca vrei tequilla, ca tu azi nu ai primt nimic
Full_Metal_Jacket
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:28
Am vast... Si tocmai de aia am "plecat" din zona. Ma retrag de tot acum ca e tarziu si m-au cam terminat aventurile din seara asta... Va pup pe toate si nu va lasati. Rupeti-i capul daca trebuie! Ca i-l bag eu in formol sa ramana posteritatii...
Lucia1971
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:30
Lucia1971
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:31
no fetele va parasesc si eu in favoarea " frumoasa si bestia" ca.... imi e cam somnic ..oboseala deh...tot pe drumuri.....
va pup si vb maine .

dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:33
A vorbit cretinul si romaneste?

Buna fetelor!
Kathara
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:38
3 cuvinte
iris_4_ever
Postat pe 5 Octombrie 2008 23:40
team iubit intotdeauna fara sa te fi vazut si nici numele sa til fi stiut,am visat noapte de noapte de iubre sa am parte si in visul meu tu erai mereu,diminetile mam tot rugat visul meu sa fie adevarat nu team cunoscut,inima teo vrut,si cind neam intilnit,am vazut ca inima nu o gresit si daca nu te intilneam,mai o viata te asteptam,mai o viata daca as trai,tot pe tine teas iubi
mari58
Postat pe 6 Octombrie 2008 00:07
buna fetelor! revenii si eu

Postat pe 6 Octombrie 2008 00:15
ceau iuli,nai somn teai molipsit de la cucuveaua mari tia placut melodia?eta,trece iubita,stii cum se spune si cu medicamente si fara te tine7 zile,eu am tusit mult si,a
-trebuit sa iau antibiotice,dar sa dus,ducaseeeeeeeeeee ema,ce tia facut cfr ul va placut melodia?daca mai vreti spuneti,si ordinul se executa irisssssssssss,mie dor de tine,o sa te sun ok?va tuc de nu va vedeti mikiiiiiiiiiii,si pt mine erau pupicii aia
mari58
Postat pe 6 Octombrie 2008 01:02
chiar primiti pe toata lumea? eu nu beau cafea..dar mi-as comanda un ceai..se poate?
aziul
Postat pe 6 Octombrie 2008 03:59
Buna dimineata fetelor!
Cafea pentru toata lumea? Eu deja sunt la a doua
miniblu
Postat pe 6 Octombrie 2008 07:45
Buna dimineata, fetelor si bine ati venit in cafeneaua mea! Pupicei la toata lumea
M-am uitat ce s-a mai postat si vreau sa va spun ca e incredibil! Tembela aia n-are somn ceea ce demonstreaza inca o data ca fie e schizofrena, fie e maniaca. Ca astia au probleme cu somnul... Si faptul ca isi ia tot felul de identitati nu ma ajuta sa ma simt confortabil deloc...
Va pupacesc dragele mele si sa ne revedem cu bine la o ceasca de cafea sau un ceiutz cald cu multa lamaie.
Lucia1971
Postat pe 6 Octombrie 2008 09:46
'neata!...........luci dai si la mine o cafeluta?.........................ca mi-e friiiiiiiiiggggggg..........
dar sper ca ai livrare gratuita.........ca merg acuma la 'fabrica'.......stii tu unde..........
vb mai pe seara fetelor....ca nu mai am vreme acuma......
va pupacesc pe toate
dienuta_nou
Postat pe 6 Octombrie 2008 10:26
Buna dimineata, ma opresc si eu pe la voi la o cafeluta...
Multumesc si o saptamana usoara :)
sheeva
Postat pe 6 Octombrie 2008 10:31
buna dimineataaaa! mai e cafea pe aici? Lucia, pt. handicapata aia nu exista nu exista vindecare! e nebunnnnnnaaaaa!!! mari, aseara chiar n-aveam somn, dar intr-un final adormii si eu...Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!
etta, tot bolnava esti? pt tine sunt ca stiu ca-ti plac!

stef, pe unde umbli? lasi de izbeliste tot haremul! nu te temi de o rebeliune?

Postat pe 6 Octombrie 2008 10:51
sheeva, multumesc pt urare si tie o saptamana frumoasa!

Postat pe 6 Octombrie 2008 10:51
Lucia, ma gandeam ca...poate vrei sa bem o cafea impreuna, una adevarata pe la sf. lui octombrie...ca trec prin cluj si tare as vrea sa ma intalnesc cu tine si dienuta, si de ce nu si cu altii...

Postat pe 6 Octombrie 2008 10:52
unde sunteti, lumeeee????!!!!!

Postat pe 6 Octombrie 2008 11:04
buna dimineataaaa!!!!
vreau si eu o cafeluta lucia... azi am uitat de ea si imi e cam somnic....
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:15
ema, vrei cafea doar de la Lucia, sau merge si de la mine?

Postat pe 6 Octombrie 2008 11:18
'neataaaaaaa !!!!....va pupicesc pe toti......

ma simt o tar' mai bine .....da' nu prea mult ,sa nu bata la ochi !!!..... .......imi revin INCET ,DA' SIGUR!!!......da' m-am saturat de INCET-UL asta,ca ma manaca toate cele !!!!......nas,ochi,cerul gurii.....si altele,cum se zice !!!....

acu' dati si la baba o cafeluta,sa nu mai sfornaie atata pe nas !!!......
etta
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:19
etta, bine ai revenit!!!ai de la mine o cafeluta asa cum iti place tie, tare si neagra...si niste flori

Postat pe 6 Octombrie 2008 11:25
mersi draga Luli....pentru flori.....ca azi nu prea merge CAFELUTA PERVERSEI !!!!.... ....asa ca vreau una de-aia obisnuita ,sa nu-mi dea "ganduri " ceva !!!......ci doar sa ma trezeasca.....nu sa ma "scoale " !!!...... ......
etta
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Schimb de link-uri 1 De la: hannahmiriam 30 Noiembrie 2009 14:14
helpppppppppp me pls 4 De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59
work and travel 10 De la: ale_me_2007 23 Februarie 2010 01:39
SALINA TIMISOARA, Salina Jurca Timisoara 1 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:18
Bijuterii Hand Made. Bijuterii fantezie. 1 De la: BonBons 9 Septembrie 2010 16:50