Mai multe
bine, etta! una cu laptic merge?
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:39 |
||
|---|---|---|
da,Luli,si cu laptic.......si dulce,ca si-asa mi-e gurita amara de atatea medicamente !!!....
|
||
|
etta Postat pe 6 Octombrie 2008 11:45 |
||
| saraca de tine! uite,pun si zahar multishor ca sa te indulcesti | ||
|
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:52 |
||
|
neata si io eu nu mai vreau cafea ca m-a otravit deja colega mea cu cea facuta de ea o cana de cafea de la ea face cat 3 de la mine asa ca sunt de abia la jumatate de cana |
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Octombrie 2008 12:03 |
||
|
nu stiu daca ati observat dar majoritatea subiectelor deschise ieri de stiti voi cine ..sunt inchise. De unde rezulta faptul ca totusi , cineva mai citeste din an in paste ce se intampla aici
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Octombrie 2008 12:14 |
||
iris, ai grija sa nu faci vreo criza ca mie mi s-a intamplat daca vrei eu te servesc cu un ceai negru cumparat sambata de la Cer4nauti, plus miere de albini, ce spui? |
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 12:15 |
||
da, am observat ca nu mai sunt aberatiile alea in engleza...deci sa inteleg ca nu mai facem greva? si eu deja ma pregateam de rebeliune...
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 12:16 |
||
Cu ceaiul dimineata nu prea le am dar acum parca ar merge unul , decat chestia asta din cana mea mai bine un ceiut Acum mi-a picat mie fisa de ce naiba se duce un packet de 500 gr de cafea in nici 10 zile
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Octombrie 2008 12:17 |
||
buna fetele, am intrat in cafenea pentru ca trebuie sa-mi schimb parerea despre forum, nu se poate cate.......nici n-am cuvinte, eu vreau un jacobs 3in1
|
||
|
mmodellino Postat pe 6 Octombrie 2008 12:21 |
||
|
scuze luli mesajul era luuung dar s-a pierdut pe parcurs cand au intrat clientii si n-am mai apucat sa salut pe toata lumea... am dat send si gata... deci, cafeaua o beau de la oricine ..cu voi sa fie ... ma bucur ca mergi la cluj si sper sa te incante fetele la fel de mult cum m-au incantat pe mine . iris,etta, sheeva si mai sunt vreo 2 fete pe pagina cealalta ... buna dimineta.... mai tarzior asa dar...deh munca... o zi superba sa aveti si calduroasa macar la birouri si in sufletele voastre ca afara.... uuuuu muntii au fruntea cernita de zapada deja...se simte i aer mirosul iernii ...si desi e frig afara .... mie sufletul plin de bucurie!!!! vine iarna cu zapada si cu o gramada de distractii ...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Octombrie 2008 12:22 |
||
da, zapada, sarbatori, distractie, deabia astept sa vin la schi
|
||
|
mmodellino Postat pe 6 Octombrie 2008 12:24 |
||
Eu as prefera sa vina vara cu soare si cu plaja hai sa va dau un link sa va destindeti nitel http://mihaibendeac.wordpress.com/ |
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Octombrie 2008 12:26 |
||
|
aaaaa deci de tine n-am io loc pe partie???? glumeeesc dar sincer iti spun abia astept prima zapada in poiana sau in postavarul sa ma dau cu sania sau cu placa ...cu ce o fii..... apoi sa beau un ceai fierbinte jos la sura dacilor.... sau un vin fiert...mmmmm ce vin fac aia acolo...te unge pe suflet nu numai pe gatlej. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Octombrie 2008 12:26 |
||
pai cum sa ai loc de mine, eu sunt aia peste care dai mereu, n-ai vazut pe cineva pe jos, care cica schiaza da bun vinul fiert, ajunge direct la inimioara
|
||
|
mmodellino Postat pe 6 Octombrie 2008 12:28 |
||
|
pentru voi, fetelor! |
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 12:28 |
||
zapada deja? si eu sunt asa friguroasa! vreau soare! ma mut in Dubai!in Africa!
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 12:30 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-10-06 12:26:01Eu as prefera sa vina vara cu soare si cu plaja da chiar m-a distins, dar cat adevar, imi dau seama ca chiar fac parte din anumite categori obsesive
|
||
|
mmodellino Postat pe 6 Octombrie 2008 12:39 |
||
De la: alayna1, la data 2008-10-06 12:28:39pai cum sa ai loc de mine, eu sunt aia peste care dai mereu, n-ai vazut pe cineva pe jos, care cica schiaza aaa si eu credweam ca sunt singura care are posteriorul rosu ca maimuta de la zoo de la atatea cazaturi... nu schiez dar imi place sa ma dau cu placa.... vaaai luli au arata azidimineata la stiri 15 cm de zapada pe semenic, in bucegi pe varf e zapada de acu o saptamana si piatra mare avea o bruma de zapada azidimineata cand m-am uitat pe fereastra.... deci vine iarna ....ce soare si cald.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Octombrie 2008 12:42 |
||
|
lasati mah zabada ca incep sa tremur de frig deja . Pe mine ma deprima iarna , daca as sta undeva unde nu trec masini , unde zapada ramane alba si pufoasa...poate,poate mi-ar placea si mie iarna dar asa.......deja imi imaginez , prima zapada , toata lumea happy ca ,,vai fulgi frumosi de nea'' si a doua zi la munci ....top,top din piatra in piatra sa nu iti murdaresti proaspat spalata pereche de blugi si cand ajung la birou iti dai seama ca degeaba ai mers ca un cangur pe strada ca oricum esti plina de noroi pe haine....asa ca iti bagi picioarele intr-o pereche doua de cizme pana la genunchi si nu mai iesi din ele pana la primavara
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Octombrie 2008 12:48 |
||
|
cred ca in oras ne lipseste linistea... linistea ... cand ninge si este deja un metru de zapada si nimic nu mai misca... si tu dai la lopata sa iti scoti 4x4 din parcare
|
||
|
clara1972 Postat pe 6 Octombrie 2008 13:07 |
||
|
- O zi fantastica pe vremea asta stiti sa aveti? ... Daca nuuu ... va urez eu o asemenia zi! ... sunteti in stare sa va comformati? ... |
||
|
supermiki Postat pe 6 Octombrie 2008 13:12 |
||
De la: clara1972, la data 2008-10-06 13:07:25cred ca in oras ne lipseste linistea... eeee mai ... la mine e placerea suprema iarna ... doar sunt munteanca.... frigul face parte din viata mea.... pe mine ma turbeaza caldura .... cel putin bucurestiul cred ca l-as injura non stop.... si da.... dau zapada ....dar nu sa imi scot 4x4 din parcare.... ci sa ma incalzasc...aaaa si centrala merge si e cald si bine inauntru.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Octombrie 2008 13:20 |
||
o sa incerc sa ma conformez eu miky
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Octombrie 2008 13:24 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-10-06 13:24:09o sa incerc sa ma conformez eu miky -Yeeeees ... cineva ma baga in seama si pe mine!! ... si chiar mai am! ...
|
||
|
supermiki Postat pe 6 Octombrie 2008 13:27 |
||
| chiar daca nu stau in Cluj sau Brasov, si la Suceava e o iarna absolut minunata! eu sunt prea friguroasa, dar peisajul e absolut minunat! as sta ore intregi sa admir! | ||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 13:27 |
||
De la: supermiki, la data 2008-10-06 13:12:44 - O zi fantastica pe vremea asta stiti sa aveti? ... pai eu am o zi fantastica... de cand am iesit din scara blocului si am simtit in nari miros de iarna ...am un zambet cam tamp pe moaca.... aaa si in plus azi merge bine la munca si mai e si cald inauntru deci nu am de ce anume sa ma plang...as fii o egoista sa ma plang doar de dragul de am a plange... ziua buna miki si tie....!!! apropo care stie cate ceva de vas???? trage chiulul sau e ocupat? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Octombrie 2008 13:38 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-06 13:38:52De la: supermiki, la data 2008-10-06 13:12:44 - O zi fantastica pe vremea asta stiti sa aveti? ... Poopici! ...
|
||
|
supermiki Postat pe 6 Octombrie 2008 13:46 |
||
chiar asa ...vas pe unde umbla ? eu l-am sunat sambata si nu a raspuns ..bine , ca l-am sunat dupa un nr pe care nu-l cunostea asta e alta poveste
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Octombrie 2008 13:46 |
||
| fetelor, va las...o tai si eu acasa ca mi-e foooooooooaaaammmeee!va pupik si va doresc o dupa-amiaza frumoasa! | ||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 14:05 |
||
Pai sigur ca da! Voi vorbiti in cafenea despre lucruri interzise ca de funie in casa spanzuratului! ZAPADAAAAAAAA??????? Unde dragelor? Ca la Cluj n-am mai avut zapada ca lumea de ani de zile! Doar asa, cat sa se poata da copiii cu punga... So, voi, cele de prin Bucuresti (si asta iti suna si tie, Dandanico!), daca ne apuca pe noi clujencele dorul de zapada, fiti pe faza ca va calcam pragul in iarna asta!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 6 Octombrie 2008 14:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare | 52 | De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43 |
| Rochite pentru orice eveniment | 1 | De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36 |
| ce inima are aceasta femeie???? | 19 | De la: blondyna_pinky 27 Martie 2013 12:07 |
|
|
||
| ...... | 6 | De la: gabitza_scumpik 4 Decembrie 2009 19:51 |
| Ce parere aveti despre "clarvazatori" ? | 5 | De la: Baiat_virgin 19 August 2012 01:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.