Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

pai cu vorbitul sa ramanem si noi, ca de pana la zapada mai e...anu trecut am avut si noi o ninsoare in bucuresti....dar tapanoasa, de blocase tot....a trebuit sa vin pe jos pana la serv
mmodellino
Postat pe 6 Octombrie 2008 14:47

daca nu vii te ciufulesc....
va astept la mine ...cum da zapada!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 14:50
N-ai ce ciufuli! Sac! Adica nu mai ai! Sau pana atunci o sa ai...
Lucia1971
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:11
De la: alayna1, la data 2008-10-06 14:47:58pai cu vorbitul sa ramanem si noi, ca de pana la zapada mai e...anu trecut am avut si noi o ninsoare in bucuresti....dar tapanoasa, de blocase tot....a trebuit sa vin pe jos pana la serv

Lasa c-am vazut-o la tv... A fost la inceputul lui ianuarie. Si mi-era o ciuda pe voi...
Lucia1971
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:12
daaaaa si la bv a fost si mai mare.....
sac sac sac

dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:16
buna ziua ..sa va fie de bine week-end-ul..

Postat pe 6 Octombrie 2008 15:22
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-06 15:16:28daaaaa si la bv a fost si mai mare.....
sac sac sac

Lucia1971
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:29
Glitter Hello Graphics

... Inocica
Lucia1971
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:30
De la: inocica, la data 2008-10-06 15:22:47buna ziua ..sa va fie de bine week-end-ul..

vaaai ino mie mi-o picat bine rau de tot...
tie???

lucia...am vb foarte serios ca te astept cu piscotica & co la bv la iarna....
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:31
mersi mult ..aveam nevoie..azi sunt intoarsa rau de tot pe dos...

Postat pe 6 Octombrie 2008 15:32
scopul si durata vizitei in cafenea atunci...
cine te streseaza ..zi sa-i zic de dulce....

te pot ajuta si altfel???
cu un banc de exemplu????

În tramvai, Badea Gheorghe calcã o doamnã pe picior. Aceasta, indignatã, zice:
- Animalule!
La care badea zice:
- Te pomeneºti cã tu oi fi plantã...

deci???
cu ce te tratez sa iti treaca intorsul????
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:37
Hai, mai ino, ti-am lasat un trandafir stralucitor, Dandanica ti-a zis un banc... Ce mai putem face pentru tine ca sa nu mai fi suparata?
Lucia1971
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:43
nu prea exista tratament...doar daca-mi gasesti alta meserie...am o pacienta tinerica si foarte saraca...avea sarcina gemelara pe care a dus-o cu greu la capat...si pentru ca nu avea bani au lasat-o la maternitate in travaliu pana au murit copiii in ea ...apoi s-a putut face si cezariana...

Postat pe 6 Octombrie 2008 15:44
Hai mai, nu pot sa cred! Nu au fost si alte probleme cu copiii?
Ino, tu esti medic ginecolog?
Lucia1971
Postat pe 6 Octombrie 2008 15:47
nu.. sunt medic de familie deci si popa si psiholog si prieten...la ora 12 inca miscau copiii.. la ora 13 fata anunta ca nu-i mai simte..motivatia celor din spital e ca lipseste medicul curant...diagnosticul la necropsie-moarte prin asfixie mecanica...unul parca cu circulara stransa...nu e primul caz...fetei i s-a spus ca a venit prea tarziu desi ea s-a internat in ziua precedenta...

Postat pe 6 Octombrie 2008 15:59
De la: inocica, la data 2008-10-06 15:44:54nu prea exista tratament...doar daca-mi gasesti alta meserie...am o pacienta tinerica si foarte saraca...avea sarcina gemelara pe care a dus-o cu greu la capat...si pentru ca nu avea bani au lasat-o la maternitate in travaliu pana au murit copiii in ea ...apoi s-a putut face si cezariana...

sa nu-ti vina sa-i impusti
iris_4_ever
Postat pe 6 Octombrie 2008 16:00
ba da..de-aia imi urasc meseria ..ca nu pot eu sa-i ajut si sa le rezolv toate problemele..si ca trebuie sa aiba de-a face cu dobitoci fara suflet si care se uita doar la bani...

Postat pe 6 Octombrie 2008 16:04
stii ce este aiurea ? ca desi s-au facut publice o multime de ,accidente cu medici' inca mai exista persoane care mor pe patul de spital din lipsa ingrijirilor medicale.

este tragi-comic ceea ce se intampla
iris_4_ever
Postat pe 6 Octombrie 2008 16:08
Imi spunea o viitoare mamica....ca trebuie sa plateasca anestezistul care ii face epidurala ...am inteles ca se face in spate si ca daca nu este facuta cum trebuie simte toate durerile nasterii ( nu-s la zi cu astea..) plus ca exista riscul ca pacienta sa ramana paralizata.

Ceea ce nu am inteles este de ce trebuie sa platesti persoana care este platita sa se ocupe de acest lucru adica ...pana mea , cum adica sa platesc anestezitul/a ca sa-mi faca anestezia BINE ?

iris_4_ever
Postat pe 6 Octombrie 2008 16:12
inooo imi pare rau sincer nu ai cum sa alini o asemenea durere...
uffff acum inteleg de e nu te poate scoapte nimeni din ale tale.
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 16:21
Iris, draga mea, tu pe ce lume traiesti? Pai cum crezi tu ca poti sa deranjezi anestezistul sa stea sa te intepe pe tine si apoi sa te supravegheze asa, pe ochi frumosi? Nu intra in obligatiile lui sa-ti faca tie anestezie peridurala... Si da, exista sanse sa nu prinda. Si atunci ai pus-o. Pe de alta parte, sunt ginecologi care nu sunt de acord cu peridurala pentru ca, anesteziata, mama nu mai simte nici durerea, dar senzatia de screamat si atunci nu poate sa impinga. Drept urmare, vine ginecologul, isi baga cotul in stomacul parturientei (ca asa se numeste gravida care naste) si apasa pe fundul uterului ca sa iasa copilul. Rezultatul? Un copil sanatos, dar o mamica de cele mai multe ori facuta harcea-parcea...
Ino, stiu cum e si chiar imi pare nespus de rau! E nasol si pentru tine ca medic al femeii, si pentru biata mama care a pierdut doi copii odata... Da' ce palaria mea de spital e ala?
Lucia1971
Postat pe 6 Octombrie 2008 16:28
pai daca eu a trebuit sa imi platesc tratamentul in spital internata fiind la infectioase ce ma mai mir de ginecologie????

dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 16:40

Vezi ca noi suntem mai piperati decat aia de la infectioase...
Lucia1971
Postat pe 6 Octombrie 2008 16:51
De la: Iris4ever, la data 2008-10-06 16:08:03stii ce este aiurea ? ca desi s-au facut publice o multime de ,accidente cu medici' inca mai exista persoane care mor pe patul de spital din lipsa ingrijirilor medicale.

este tragi-comic ceea ce se intampla

Uf! iris cata dreptate ai...nu numai lipsa ingrijirilor medicale,cred ca mai mult indiferenta.Acum 3 ani am pierdut o sarcina din cauza indiferentei medicilor.Am fugit la urgenta,era dupamasa si am fost trimisa dintr-un loc in altul.Abia a doua zi am ajuns la eco,dar era deja tarziu.
andreea1976
Postat pe 6 Octombrie 2008 16:55
- cand sa inrtru si eu un pic ... iata ce subiect peridural aveti! ... nu mai pot de placere ...
Asa ca va dau cate un poopici ne-peridural si fug mai departe
supermiki
Postat pe 6 Octombrie 2008 16:59
buna andreea!!!

mai lucia... eu am medicul meu ginecolog la care merg de vreo 5 ani si pana acum nu m-a dezamagit niciodata, nici cu sfaturile si nici cu vreo rautate spusa asa de dragul de a fii spusa.
e o doamna foarte empatica si se descurca de minune sa ma faca sa ma simt in largul meu. deci eu am o parere buna despre cei de la ginecologie.aaa am uitat sa spun ca merg intotdeauna la un cabinet privat????
la cabineltul ei privat,pt ca am intalnit-o pt prima oara cand lucra in sistemul sanitar.. la urgente. ea m-a pus pe picioare .... si mi-a dat increderea de care aveam nevoie ,cand alt medit ...era cat pe ce sa ma opereze fara sa fie nevoie sa o faca.

dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 17:03
Pupici dandanaua mica
Dau o cafeluta,la toata lumea
andreea1976
Postat pe 6 Octombrie 2008 17:05
De la: supermiki, la data 2008-10-06 16:59:06 - cand sa inrtru si eu un pic ... iata ce subiect peridural aveti! ... nu mai pot de placere ...
Asa ca va dau cate un poopici ne-peridural si fug mai departe

vaaaai miki nu spuen ca te-ai rusinat...
andreea ma bucur ca ai revenit printre noi.. iti cam simteam lipsa... serios.
pupici si de la mine...
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 17:10
fetele va lasa ca azi plec mai repede, de fapt toata saptaman sunt la program scurt ca ...deh .... asa e .

vb mai pe seara asa cand ajung acasa. pupilici si distractie placuta in continuare...

dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Octombrie 2008 17:19
nu-mi vine sa cred, Inocica, de ceea ce povestesti! astia merita executati!Doamne! sincer uneori imi pare rau ca nu mai este pe aici pe la noi pedeapsa capitala...

Postat pe 6 Octombrie 2008 17:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? 1 De la: banderas282 1 Mai 2009 19:58
O saptamana fara internet 105 De la: Ame_ly 15 Iulie 2011 15:49
am o problema :-s!!! 6 De la: jeanpierre 5 Februarie 2010 20:28
am nevoie de ajutoor urgent!!! 17 De la: dascalustefana 20 August 2009 11:42
Pantofi si multe poze chic:) 1 De la: kudika_4649 20 Aprilie 2012 23:05