Mai multe
neatza la toata lumeaaaa
|
||
|
cutyne Postat pe 31 Decembrie 2008 11:02 |
||
|---|---|---|
| Neatzaaaaaaaaaaa!!! O cafelutza, o biscuita? | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 11:03 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-12-31 11:01:00De la: iris_4_ever, la data 2008-12-31 10:57:41neataa si io Zii repede unde sa vin ca ajung in juma de ora ,asa macar am motive serioase ca nu mi-am facut treaba
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 31 Decembrie 2008 11:05 |
||
| Stai ca acusica iti trimit concorde-ul meu sa te ia. Fa-i loc in fata blocului te rog... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 11:08 |
||
|
Dat fiind ca sunt cateva persoane avizate pe aici ....imi spune si mie cineva daca exista clinica de dezalcolizare prin Buc ? Am descoperit ieri ca am o vecina care are probleme cu alcoolul, sufera de sindrom depresiv si este alcoolica , e o doamna foarte frumoasa , desteapta dar ....nu are niciun motiv sa mai traiasca cica ....offf....am vb cu ea ieri vreo 4-6 ore si sunt convinsa ca are sanse sa-si revina pentru ca doreste acest lucru dar are nevoie de un implus...eu am de gand sa fiu impulsul respectiv,vreau sa scot din femeia care era inainte , puternica si increzatoare in fortele ei |
||
|
iris_4_ever Postat pe 31 Decembrie 2008 11:10 |
||
| In mod normal, orice spital de psihiatrie are locuri si pentru asemenea cazuri. Acuma nu stiu cat de usor se poate obtine un asemenea loc, ca la noi la Cluj in permanenta e full si ai nevoie de PCR ca sa obtii un pat. Drept e ca si tratamentele sunt de calitate... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 11:12 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-12-31 11:12:42In mod normal, orice spital de psihiatrie are locuri si pentru asemenea cazuri. Acuma nu stiu cat de usor se poate obtine un asemenea loc, ca la noi la Cluj in permanenta e full si ai nevoie de PCR ca sa obtii un pat. Drept e ca si tratamentele sunt de calitate... Tipa se duce la psihiatru o data pe luna , ii da reteta si atat ....ala nici macar nu si-a dat seama ca e alcoolica , o ,,trateaza' de sindrom depresiv cu medicamente si atat Ieri cat am vb cu ea a inceput sa planga si sa ma intrebe daca nu cumva sunt un inger trimis de d-zeu ....mi se pare aiurea ca o persoana avizata si platita sa nu incerce sa trateze un om Eu nu-s avizata si nici platita dar sunt sigura ca se poate recupera de asta,daca nu imi dadea motive sa cred in ea nu m-as fi stresat prea mult dar asa ....sunt obligata sa fac ceva pentru ea |
||
|
iris_4_ever Postat pe 31 Decembrie 2008 11:17 |
||
| ea isi doreste sa se lase de alcool? | ||
|
cutyne Postat pe 31 Decembrie 2008 11:18 |
||
| Continuarea ti-o spun pe privat... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 11:19 |
||
De la: cutyne, la data 2008-12-31 11:18:58ea isi doreste sa se lase de alcool? Adevarul este ca e ingrozitor de complicata dezintoxicarea, indiferent de ce anume... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 11:26 |
||
| stiu.lucrez intr-un spital de psihiatrie | ||
|
cutyne Postat pe 31 Decembrie 2008 11:29 |
||
|
Pt Iris:) http://www.itcnet.ro/aa/ si al doilea link http://www.itcnet.ro/aa/bucuresti.htm al doilea link contine harta pe Capitala :):*:*:*:si sper sa fie de ajutor :) |
||
|
blue07scorpion Postat pe 31 Decembrie 2008 11:34 |
||
| Iuuuuuuuuu... Am si eu o gramada de prieteni pe-acolo. Angajati, nu de-aia veseli... Nu ca n-ar fi si ei o tzara veseli... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 11:35 |
||
|
Tinand cont de faptul ca a apreciat interventia mea sunt 100 % convinsa ca isi doreste . Acum 15 ani a divortat , sotul ei plecat din tara s-a intors cu vestea ca el o sa plece iar ca urmeaza sa se insoare ...de atunci a inceput sa o ia pe aratura. Are 2 baieti , unu la la tata iar al doilea s-a mutat cu prietena.... A dat-o peste cap intrebarea legata de viitori nepoti ,daca crede ca ii va da voie fiul ei sa se duca in parc cu nepotelul/tica.... Familia a incercat sa vorbeasca cu ea dar in afara de faptul ca ii spune sa nu mai bea altceva nu-i zice ......se pare ca sunt singura persoana care a avut tupeul sa o infrunte si sa-i dea motive sa traiasca ..trist dar adevarat Ce sa zic , ca dupa discutia cu ea am adormit imediat si ca e al naibii de obositor sa incerci sa ajuti o persoana ca ea dar merita ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 31 Decembrie 2008 11:36 |
||
|
Doamne lucia esti incredibila :))=)) Pt iris sincer , nu stiu ,daca nici u prin intermediul nostru nu reusim sa o facem ok va fi un suflet pierdut :) |
||
|
blue07scorpion Postat pe 31 Decembrie 2008 11:40 |
||
| Stai Blue ca daca femeia da semne ca vrea, inseamna ca nu e totul pierdut. Poate ca principala problema a ei e singuratatea. Si daca va vedea ca exista cineva langa ea poate va gasi si motivatia pentru care sa lupte. | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 11:43 |
||
MS frumos scorpioane Cred ca pot salva acest suflet si va multumesc pentru sprijin
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 31 Decembrie 2008 11:45 |
||
| e de apreciat ceea ce faci, ma bucur f mult ca mai sunt "oameni cu inima" .stiu ca e greu , ma lovesc de astfel de persoane in fiecare zi.Chiar daca o sa reusesti sa o internezi intr-un spital de psihiatrie, asta nu e neaparat o solutie.cat timp o sa stea internata normal ca nu o sa bea, poate sa stea cateva luni sau cativa ani.alcoolica poate sa ramana pt tot restul vietii chiar daca nu o sa consume alcool.de ce? deoarece nu se va putea oprii la un singur pahar.sper sa intelegi ce am vrut sa-ti spun. | ||
|
cutyne Postat pe 31 Decembrie 2008 11:45 |
||
|
heyaaa Lucia :P am avut si eu asemenea coarne de ren :)) anul asta =)), Da asa e , trebuie un sprijin , ceva , si nu e totul pierdut , eu stiu ca la Spitalul nr 9 se fac internari dar cu propriul consimtamant , altceva tot caut dar nu prea gasesc :) , e oricum in fiecare dintre noi e o samanta sa zic asa de luptator , mai devreme sau mai tarziu se va trezi :) , fuai ma duc sa fac curat :(
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 31 Decembrie 2008 11:46 |
||
| Eu zic ca cel mai important e sa nu se simta singura. Pentru inceput... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 11:47 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-31 11:46:51heyaaa Lucia :P am avut si eu asemenea coarne de ren :)) anul asta =)), Bine ca n-s langa tine acuma. Ca pun pariu ca vrei sa dai cu aspiratorul. Si eu nu suport zgomotul aspiratorului. Pe bune! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 11:48 |
||
Corect , asa e :) cu placere iris :) everybody in the casa mare :)=)) am o lene de nici nu vrea sa fac curat , da mna tre sa dau cu aspiratoul :( sa streg praful , tralalalalalala ,traalala dupa la bucatarie :))=))
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 31 Decembrie 2008 11:49 |
||
| EEEEe lucia al meu ,e modificat sa zic asa=)) am umblat la el si l-am facut ultra silent :) deci nici nu zici ca dau cu el , numai ca se aude peria aia nebuna cu rotitele ei , dar vad eu ce fac si la aia :D | ||
|
blue07scorpion Postat pe 31 Decembrie 2008 11:51 |
||
|
ziua buna dragii mei...... spor la pregatirile de pe ultima suta de metri Cand Dumnezeu te are drag Si te ia in paza milei sfinte Ca arme de-a lupta inainte Nu-ti da nici bata nici toiag Iti da pricepere si minte!!! La multi ani cu veselie,sanatate pe vecie,casa plina cu bucate,dragoste pe saturate,bani la greu noroc cu carul...LA MULTI ANI si sus paharul Aho, aho, Cu Anul Nou, Caci gaina n-are ou, Nici cocosul n-are gusa, Ia mai da un franc, matusa, Si mai da si un colac Ca de nu m-asez pe prag..... In anul ce vine, sa te ploaie bucuria, sa te lumineze pacea, sa te fulgere sageata lui Cupidon si sa te ninga cu fericire ! La multi ani ! soro......mersi mult...bine ca eram singurica cand am deschis urarea ta minunata beau o cafluta cu voi si am fugit....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 31 Decembrie 2008 11:53 |
||
|
ziua buna !! noroc ca-i ultima zi din an si mai vedem si noi, alte fete pe aici.. LA MULTI ANI ,TUTUROR !!! FERICIRE ,SANATATE SI BELSUG ..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 31 Decembrie 2008 11:59 |
||
La multi ani si din partea mea,pentru toata lumea Sunt singura in noaptea asta si desi cezusem ca mam obisnuit cu ideea,acum nu mai sunt asa sigura...Vrea cineva sa faca Revelionul cu mine pe Mess?????
|
||
|
Greta_p6 Postat pe 31 Decembrie 2008 12:27 |
||
|
aho..aho..am venit eu colinda sa va fac covrigi voi sa imi dati de nu sa ma tucati..... Sa ninga Sa ploua Sa picure roua Si grau sa-ncolteasca Bogat sa rodeasca! S-aduca nadejde Trecand de primejdie Copiii sa creasca Multi ani sa-nftoreasca Ca merii Ca perii In mijlocul verii Si-n timpul primaverii!!! Tare....ca piatra Iute ca sageata Tare ca fierul Iute ca otelul LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!!
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 31 Decembrie 2008 12:42 |
||
De la: Greta_p6, la data 2008-12-31 12:27:05La multi ani si din partea mea,pentru toata lumea Eu nu voi avea timp de mess ca fac pe gazda, dar pot sa-ti promit ca am sa beau un pahar de ceva si in cinstea ta.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 12:47 |
||
LA MULTI ANI CAFENGIILOR....si tote cele bune in noul an
|
||
|
gratuit89 Postat pe 31 Decembrie 2008 12:47 |
||
aho...ahooooooooooo........trecui si io inca o fuga (si cred ca va fi ultima "apelare" pe anul asta !!!!!) sa va mai urez oleaca !!!!........ ....fie ca Noul An sa va fie cam asa : Catelus cu parul cret S-aveti Jeep-ul in cotet Si o vila cu piscina Pe Madonna ca vecina O lopata pentru bani !!!.... LA ANU' SI LA MULTI ANI !!!!..... SARBATORI FERICITEEEEEE !!!!.....SI UN REVELION DE VIIIISSS !!!!...... ......... |
||
|
etta Postat pe 31 Decembrie 2008 12:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Pantofi si multe poze chic:) | 1 | De la: kudika_4649 20 Aprilie 2012 23:05 |
| cafenea de noapte?! | 3 | De la: kentfarafiltru 28 Decembrie 2009 19:59 |
| Exista 4 categorii de oameni. Tu la care te incadrezi ? | 95 | De la: Baiat_virgin 22 Decembrie 2016 19:02 |
|
|
||
| Cafeneaua Premiilor Grammy | 4 | De la: iulia069834 13 Februarie 2010 11:42 |
| FREE CAFFE | 30155 | De la: jenesaispas 20 August 2013 16:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.