Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Bunã dimineaþa, Geo! La mulþi ani în 2009! Ne-au trezit ºi pe noi...
adicon
Postat pe 1 Ianuarie 2009 10:16
La mulþi ani ºi somnoroºilor! O reþetã pentru început de an:
Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa,intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna!
adicon
Postat pe 1 Ianuarie 2009 10:21
LA MULTI ANI ,2009 !!!!!......gata,m-am "sculat".....asa din prima zi,sa "ma scol" bine tot anul !!!...... .........si deja m-am infruptat din prajitura lui Adicon !!!........doooamne,ce buna e !!!!./......mmmmmmmmm........ .....

dragilor va urez,din nou,un an plin de bucurii si multa,multa fericire.....si sanatate.....si realizari.....si succese......si iubire......siiiiii........nu in ultimul rand,ceva "umplutura" la buzunare !!!!........va pupa PERVERSA si va promite un an plin de perversiuni !!!!......
etta
Postat pe 1 Ianuarie 2009 13:06
Buna dimineata...
Daca Etta a fost prima care a facut urarile in acest an, eu voi fi acuma prima care ii spun aici in cafenea lui Vasi: LA MULTI ANI, prietene! Sa traiesti multi ani fericiti, cu sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca!
Lucia1971
Postat pe 1 Ianuarie 2009 16:21
l-am sunat la prima ora,sa-i spun LA MULTI ANI !!
si era pe munte
LA MULTI ANI ,inca odata prietene vasi25 !!!
LA MULTI ANI si voua !!
stef_Sultanu
Postat pe 1 Ianuarie 2009 16:36
la multi ani ...2009 cu multi bai si sanatate s va dea Domnul de toate!!!!
multe impliniri cu voie buna ,

la multi ani pt toti cei ce poarta numele de vasile...si derivate feminine ale acestuia....

scuze oameni buni dar n-am facut ochi de mult si inca mai am muzica in urechi....(adica acorduri de muzica...ca deh am stat langa o boxa)

dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Ianuarie 2009 16:40
La Multi Ani !!!
Asteptam somnorosii sa ne povesteasca cum a fost...

Postat pe 1 Ianuarie 2009 18:50
asa e mai Luci .......acu'-mi adusei aminte de sf. Vasi !!!....noroc ca Lionu' a fost mai pe faza ca mine (care am mai si tras un pui se somnic pana acu' o ora )i-a trimis mesaj pe tf.......ca de raspuns .....sf. Vasi era prea ocupat !!!!.....sau blocat "in trafic" !!!!....... .....

deci "sfinte" Vasi ......si toti ceilalti Vasalii si Vasalici......LA MULTI ANI !!!.......SI LA MULTI BANI !!!.....si cam atat acu'......ca sunt in pana de "inspiratie" la ora asta !!!!.......

si voua ,dragii mei,o seara frumoasa de inceput de an !!!.......ca ma duc sa ma uit la Caraibele lu' Piratu' !!!......
etta
Postat pe 1 Ianuarie 2009 20:35
Zic eu prima: liniste, pace si armonie. Dar a trecut atat de repede ca nici n-am apucat sa ne pupam ca lumea si a si venit ora 5...
Lucia1971
Postat pe 1 Ianuarie 2009 20:37
Noapte buna si recuperare usoara dupa chef!
Pe maine!

Postat pe 1 Ianuarie 2009 22:48
De la: oktober, la data 2009-01-01 22:48:42Noapte buna si recuperare usoara dupa chef!
Pe maine!
nb

Postat pe 1 Ianuarie 2009 22:55
Neata fetele? Unde sunteti? Inca mai petreceti? Si eu ce sa ma zic, se apropie din nou craciunul la noi, cel sarbesc, afara ninge de azi dimineata...am facut cafea, nu vrea nimeni? O sa gust eu din ea stand aici singurica...eu am vorbit serios acum cateva zila cand v-am spus de cafeaua mea cu baterii...intr-un moment de neatentie Bogdi a sutit bateriile din telecomanda si mi le-a pus in cana de cafea, bineinteles ca am vazut abia dupa ca am baut din ea...bleah...si atunci a venit sotul meu cu replicile lui care au darul de a ma zburli: bucura-te ca nu a fost altceva

Postat pe 2 Ianuarie 2009 11:04
Buna seara cafenea! In sfarsit am reusit sa ma joc si eu in zapada... Drept e ca pentru asta a trebuit sa facem un drum de un ceas jumate dus si tot atata intors, dar a meritat. Sa aveti o seara frumoasa in continuare.
Lucia1971
Postat pe 2 Ianuarie 2009 18:51
buna seara,un an nou fericit la toata lumea,va multumesc pt urari si pt ca am asa prieteni ca voi va tuc pe toti de nu va vedeti,asa ca de an nou
mari58
Postat pe 2 Ianuarie 2009 19:46
La multi ani si tie, Mari!
Lucia1971
Postat pe 2 Ianuarie 2009 22:10
La multi ani, MINUNILOR !!!
Pupici, de noapte buna
stef_Sultanu
Postat pe 2 Ianuarie 2009 22:21
seara buna tuturor! si LA MULTI ANI!
Lulli
Postat pe 2 Ianuarie 2009 23:09
Stiu ca e cam tarzior, dar............

LA MULTI ANI CAFENEA......................

SA NE CRESTI , SA NE INFLORESTI SI SA FII LA FEL DE PRIMITOARE CA SI PANA ACUM.,.............

La multi ani dragii mei , baieti si fete, va doresc din tot sufleteluyl meu un an plin de bucurii , fericire si mu;ltiiiiiiiiiiiiiiiiiii baniiiiiiii

un an cu mult mai bun ca cel trecut, un an fara suparari si necazuri....

sa va iubiti si sa va bucurati unul de altul....

VA IUBESC MINUNILE MELE DRAGI....

Fta va trimite o turma de pupicei:: Lucia, luli, etta , ema, iris, better, october, andreea, si cati mai sunteti mama

SULTANEEEEEEEE multa fericire si numai bucurii........... pupa fata pe tine si fam ta minunata
sun_shine
Postat pe 3 Ianuarie 2009 11:17
La multi ani....cu sanatate.....sa fie un an asa cum vi-l doriti....multa iubire si voiosie.....va tzuc.....

pui....un tzuc....lung....

Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:09
La multi ani dragilor , tocmai ce am aterizat acasa si primul lucru pe care l-am facut a fost sa intru sa va salut

iris_4_ever
Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:02
...bine a-ti revenit...
........presupun ca v-ati distrat..
nico1234
Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:07
Buna seara, buna seara!
Vad ca ramane cafeneaua pustie incetul cu incetul... Sau o fi de vina vacanta asta lunga?
Lucia1971
Postat pe 3 Ianuarie 2009 18:11
Vacanta e de vina Lucia
iris_4_ever
Postat pe 3 Ianuarie 2009 19:15
La Multi Ani !
Sa fie 2009 plin de succese pentru toti si sa va fie bucuria maxima !
googoodoll
Postat pe 3 Ianuarie 2009 19:17
Buna seara, dragilor !!
bine v-am gasit sanatosi,veseli si odihniti..
sau obositi, de atatea sarbatori si distractie
ca nu se mai termina odata..
stef_Sultanu
Postat pe 3 Ianuarie 2009 19:18
De la: googoodoll, la data 2009-01-03 19:17:02La Multi Ani !
Sa fie 2009 plin de succese pentru toti si sa va fie bucuria maxima !

multumim ...!!
la fel si tie
stef_Sultanu
Postat pe 3 Ianuarie 2009 19:19
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-03 11:17:14Stiu ca e cam tarzior, dar............

LA MULTI ANI CAFENEA......................

SA NE CRESTI , SA NE INFLORESTI SI SA FII LA FEL DE PRIMITOARE CA SI PANA ACUM.,.............

La multi ani dragii mei , baieti si fete, va doresc din tot sufleteluyl meu un an plin de bucurii , fericire si mu;ltiiiiiiiiiiiiiiiiiii baniiiiiiii

un an cu mult mai bun ca cel trecut, un an fara suparari si necazuri....

sa va iubiti si sa va bucurati unul de altul....

VA IUBESC MINUNILE MELE DRAGI....

Fta va trimite o turma de pupicei:: Lucia, luli, etta , ema, iris, better, october, andreea, si cati mai sunteti mama

SULTANEEEEEEEE multa fericire si numai bucurii........... pupa fata pe tine si fam ta minunata

Monica , stii bine ca simtim la fel !!
pupicei multi si de la noi..
stef_Sultanu
Postat pe 3 Ianuarie 2009 19:22
De la: heaven_gate, la data 2009-01-03 13:09:41 La multi ani....cu sanatate.....sa fie un an asa cum vi-l doriti....multa iubire si voiosie.....va tzuc.....

pui....un tzuc....lung....

de la pui...,pt puicuta lui, unul mai lung si mai dulce..!!
stef_Sultanu
Postat pe 3 Ianuarie 2009 19:24
De la: Lucia1971, la data 2009-01-03 18:11:55Buna seara, buna seara!
Vad ca ramane cafeneaua pustie incetul cu incetul... Sau o fi de vina vacanta asta lunga?

Sau prea multa chefuiala

Va pupacesc cu drag si eu
andreea1976
Postat pe 3 Ianuarie 2009 19:43
buna seara!cum ati petrecut de sarbatori?
oana_oana579
Postat pe 3 Ianuarie 2009 19:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prieteni noi 31 De la: Macika00 31 Martie 2013 07:36
CE CREDETI,KULTIVATA A FACUT GELOS SI A TREZIT VULCANUL DIN GERMANIA CU DECLARATIILE EI ANALFABETE DESPRE VULCANII DIN ALASKA ??? 16 De la: Brosco 5 Ianuarie 2012 21:07
am scris asta da a aparut la topicul altcuiva! 12 De la: greierash_is_back 16 Noiembrie 2009 13:19
cafea cu aroma de femeie 16 De la: DON_LUCIANO 20 Iulie 2009 11:40
O mana de ajutor,va rog ! 9 De la: kudika028960 25 Iunie 2009 23:09