Mai multe
| Eu nu va zic inca la multi ani ca mai stau prin zona oleaca... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 12:58 |
||
|---|---|---|
am sa va tot colind astazi.... Foaie verde si-o aluna Buna ziua, ziua buna Ia deschideti portile Sa intre capritele Mafia din departare Caprita va canta frate Ta..ta..ta caprita ta Nu te da nu te lasa Ta ...ta..ta ..caprita ta Capra noastra-i cu margei Cu cercei..cu catifeli Joaca vesel caprita Toti is bucurosi de ea Ca le canta Mafia Ta..ta..ta..caprita ta Nu te da , nu te lasa Ta..ta..ta..caprita ta Si plecai si eu la targ Pe caprita ce s-o vand Dar nu o vand eu acum Ta .ta..ta..caprita ta Scoala tu caprita mea Faptele s-or indrepta Si-acum haide sa plecam Si-alte case colindam Ta..ta.ta..caprita ta Va ureaza Mafia Din departarea cea mare Sa aveti voi sanatate Ta..ta..ta..caprita..ta Nu te da , nu te lasa Ta..ta..ta..caprita ta LA ANUL SI LA MULTI ANI!!! SA VA DEA DOMNU'SANATATE.... CA-I MAI SCUMPA DECAT TOATE TA..TA,,,TA..CAPRITA TA...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 31 Decembrie 2008 13:24 |
||
Sper sa nu va plictisesc cu detaliile mele dar tocmai ce a plecat adriana de la mine : nu a baut nimic azi si nu vrea sa plece nicaieri ( parinti,frati ) ca sa nu o dea pe alcooale pe acolo Marti ma duc cu ea la AA si o sa ma duc si la medicul ei de familie sa vedem unde s-ar putea interna pentru dezintoxicare sau macar sa aflam ce pasi trebuiesc facuti acasa ..... Si m-am dus si la vecina de jos care vinde palinca cu 40 ron kg si am rugat-o sa nu-i mai dea de baut Acum ma duc sa cumpar o bluza ca am devastat sifonierul si am ajuns la concluzia ca nu am cu ce ma imbraca diseara
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 31 Decembrie 2008 14:08 |
||
| Atunci ar trebui sarbatorita aceasta zi fara alcool. Pe bune! Nu stiu, cu praji, cu inghetata, cu suc, cu tigari, cu orice altceva care ii place. | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 14:10 |
||
O sa-i cumpar un l de lapte cand ma intorc ca stiu ca ii place laptele si o sa ciocnim un pahar chiar daca asta inseamna sa ma otravesc eu cu lapte ...bleah
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 31 Decembrie 2008 14:17 |
||
| By the way, Iris! Tu unde-ti faci mama revelionul? Sa nu imi spui ca acasa... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 14:19 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-12-31 14:19:43By the way, Iris! Tu unde-ti faci mama revelionul? Sa nu imi spui ca acasa... Acasa ....la niste unii care mie una nu-mi plac deloc , el e tipul care se lauda ca da 150 ron pe un trabuc dar merita , ea e tipa aia introvertita care nu deschide gura sa zica nimic ...mai vin alte 3 cupluri ....ingineri si avocati , exact ce-mi trebuia mie am refuzat oferta la munte pt ca tuta de baiat al meu nu ii cunoaste si nu s-ar simti bine in prezenta lor ....tare mi-e ca se trezeste etta cu telefon la 1 noaptea sa o intreb unde sta ca-s in zona Am plecat la shoopinguit |
||
|
iris_4_ever Postat pe 31 Decembrie 2008 14:27 |
||
|
Trece ziua , trece anul Trece timpul cu toptanul A trecut Mos Craciunica Asteptam pe Vasilica Sa punem mana pe miel Sa ne-aduca norocel... Si la cei de peste hotare Sa le-aduca sanatate Viata sa le fie buna Anul Nou cu bucurie Mult noroc si fericire Sanatate si multi bani Sa va luati in Ro mertan Si un calduros LA MULTI ANI!!!! pentru toata lumea Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta. Impiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu' sa te bata. LA MULTI ANI!!!! Frisca, multa frisca, LA MULTI ANI CU SANATATE, bucurii si sanatate si ... surprize-n sarmalute...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 31 Decembrie 2008 14:34 |
||
| Va urez si eu un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 31 Decembrie 2008 14:57 |
||
buna tuturor! nu stiu cat mai stau prin zona, dar ca sa nu pierd ocazia...va urez tuturor un an nou frumos, relele si supararile sa le lasati in anul care pleaca, iar in 2009 sa intram toti cu inima curata, cu ganduri mai bune, cu dragoste fata de aproapele nostru si cu multa sanatate! va pupacesc pe toti urandu-va un revelion minunat si numai bine! ma voi gandi la voi cand voi ciocni sampanie
|
||
|
Lulli Postat pe 31 Decembrie 2008 15:16 |
||
Lulishoara, sa ai parte de distractie faina si noul an sa-ti aduca tot ceea ce-ti doresti tu. Cassey, mersi mult pentru urari. Sa ai si tu un 2009 plin de tot ceea ce-ti doresti.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 15:19 |
||
|
sa va dea dumnezeu un an 2009 cu cit mai multe bucurii si impliniri! pentru toti cei care ma cunosc virtual sau real de pe site ul acesta... dragii mei sa aveti parte de tot binele din lume! la multi ani! |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 31 Decembrie 2008 15:25 |
||
De la: alinadanielalazar, la data 2008-12-31 15:25:22sa va dea dumnezeu un an 2009 cu cit mai multe bucurii si impliniri!
|
||
|
Postat pe 31 Decembrie 2008 15:27 |
||
LA MULTI ANI!!! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 31 Decembrie 2008 15:29 |
||
|
LA MULTI ANI! cea mai expresiva expresie si urare, continand un an intreg de bunatate sufleteasca si deschizand un nou univers al fiintei. un moment fara de care am fii mai lipsiti de caldura, cel al urarilor de nou an. include o tainica launtrica vesela, si in acelasi timp fericita, bunadispozitie, care te scoate din orice stare de lehamiteala. ia: LAAA MULTI AAANI!! LAAAAA MUUUUULTI AAAAAAANI! |
||
|
Postat pe 31 Decembrie 2008 16:52 |
||
|
cafenea.... la multi ani... prieteni dragi... la multi ani... tutror ca doresc ca noul an sa va aduca multa sanatte fericire si exact acel lucru de care aveti intr-adevar nevoie.... va pup dulce si va doresc toate cele bune... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 31 Decembrie 2008 17:54 |
||
LA MULTI ANIIIII!FIE CA NOUL AN SA VA ADUCA TOT CE VA DORITZI.SANATATE,BUCURIE,IUBIRE SI CONTURI MAI BUNE
|
||
|
ETE_EU Postat pe 31 Decembrie 2008 18:12 |
||
| Bucurestiul va ureaza , LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIII , uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) in special magyar , andreeei 1976 , crisuuuleeeee din italia , heyaaaaaaaaa , ardealul -emaaaaa , mariii si tutror , din moldova , erdely mey si banat :) tutror LA MULTI ANI , si fie ca 2009 sa va aduca bucurii si fericire , iubire ,BANI :))=)) si muulta sanatate :) HEY UP , haide tio la parrty , uiiiiiiiiiiiiiiiii ema , stef , sa traiesit , alinutzaaaa ca e de garda , si tutorur , :) si heavne gate:) | ||
|
blue07scorpion Postat pe 31 Decembrie 2008 18:13 |
||
heyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaa :D param pam pmam pam pam :D:)
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 31 Decembrie 2008 18:29 |
||
"LA MULTI ANI!"..BUCURII ,FERICIRE SI MULTA SANATATE!SA AVETI O NOAPTE EXCELENTA...SA VA DISTRATI LA MAXIM
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 31 Decembrie 2008 18:51 |
||
LA MULTI ANI!!!!!!!! Multa fericire si sanatate!!!Blue,magyarul Boldog Uj Evet!!!! Distractie Placuta!!!!!!!! |
||
|
andreea1976 Postat pe 31 Decembrie 2008 20:18 |
||
| Iauzi una iauzi doua , haidi 99 , hopa dili lai :) turaiiiii ,:)uiiiiiiiiiiiiiiiii sunt deja ametit , haideeeeee ti la paty uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la multi aniiiiiiiii , yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ,a pam pam | ||
|
blue07scorpion Postat pe 31 Decembrie 2008 21:50 |
||
tic-tac..............tic-tac...............tic-tac..............3.................2...............1...............LAAAAAAAAAAA MUUUUULTIIIIIIIIIII AANIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!..............2009..........2009...........2009.......... ..................HAPPY NEWWWWWWW YEAAAARRRRRRR !!!!!....... .......................FELIIIIZZZZZ NAVIDDAAAAADDD !!!!............ ........... ...........
|
||
|
etta Postat pe 1 Ianuarie 2009 00:02 |
||
LA MULTI ANI CAFENEAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! SA TRAITI CU TOTII ANI MULTI SI SA NE BUCURAM IN CONTINUARE DE BINEFACERILE CAFENELEI!!!!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 1 Ianuarie 2009 00:03 |
||
Numai fericire la toata lumeaaaaaa
|
||
|
liza24_84 Postat pe 1 Ianuarie 2009 00:13 |
||
SAC...SAC.....SAAAAAAACCC.....TOT IOOOOO AM FOOOSTTT PRIIIIIMAAAAAA !!!!!!.......... ....PUUUUPIIICIIIIIII.........
|
||
|
etta Postat pe 1 Ianuarie 2009 00:26 |
||
De la: etta, la data 2009-01-01 00:26:41 SAC...SAC.....SAAAAAAACCC.....TOT IOOOOO AM FOOOSTTT PRIIIIIMAAAAAA !!!!!!..........
|
||
|
liza24_84 Postat pe 1 Ianuarie 2009 00:53 |
||
|
LA MULTI ANI SI DE LA MINE CAFENEA DRAGA SI LA MULTI ANI DRAGII MEI !!!! SA FITI CEI MAI SANATOSI SI CEI MAI IUBITI SI CEI MAI FRUMOSI IN ANUL CARE A INCEPUT!!!! VA UREZ DIN SUFLET SA VA FIE FAMILIA APROAPE SI VA UREZ DIN SUFLET SA AVETI PUTEREA SA SUPOTATI TOT BINE CARE VA VENI IN ANUL NOU!!! VA PUPA FATA DULCE DE TOT!!!! LA MULTI ANI!!!!!!
|
||
|
betterrr Postat pe 1 Ianuarie 2009 03:52 |
||
|
LA MULTI ANI SI DE LA MINE CAFENEA DRAGA SI LA MULTI ANI DRAGII MEI !!!! SA FITI CEI MAI SANATOSI SI CEI MAI IUBITI SI CEI MAI FRUMOSI IN ANUL CARE A INCEPUT!!!! VA UREZ DIN SUFLET SA VA FIE FAMILIA APROAPE SI VA UREZ DIN SUFLET SA AVETI PUTEREA SA SUPOTATI TOT BINE CARE VA VENI IN ANUL NOU!!! VA PUPA FATA DULCE DE TOT!!!! LA MULTI ANI!!!!!!
|
||
|
betterrr Postat pe 1 Ianuarie 2009 03:52 |
||
|
buna dimineata 2009!! la multi ani si ...trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaa! |
||
|
Postat pe 1 Ianuarie 2009 09:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| o mica problema pentru unii..o problema foarte mare pentru mine:) | 80 | De la: MihaiBucur 6 Decembrie 2010 18:47 |
| Eu ma schimb si evoluez. Ce se intampla cu restul? | 4 | De la: anageo25 3 August 2011 20:44 |
| Cum isi da seama o persoana ca e proasta ? | 268 | De la: camelyta_camy 3 August 2011 17:42 |
|
|
||
| sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... | 29 | De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41 |
| Buna ziua ! | 5 | De la: Alecsandra_13 15 Martie 2010 12:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.