Mai multe
neata
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:27 |
||
|---|---|---|
haideti la o cafea,vad ca va e somn,am facut mica tare neagra si fierbinte,zahar puneti voi stiti ca eu nu pun trezireaaaaaaaaaaaaa :sml-hapca de nupy0141: ca de nu,va tuc de nu va vedeti hai ca va cint un pic poate reusesc salcie,salcie plingatore iai tinut mindrii racoare,la dragoste adapost,unul de altul drag neo fost,cum ii dragostea pe ascuns,in cuvinte greu de spus,cine o are numa o data nu o mai uita niciodata e mai bine acuma???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I IRISSSSSSSSS OCTOMBER
|
||
|
mari58 Postat pe 18 Ianuarie 2009 16:42 |
||
|
salutare cafeneaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. ma bcur sa va vad bine sanatosi...........etta, lucia.............Sultane............. pupaceala fara numar de la fata.........
|
||
|
|
||
|
sun_shine Postat pe 18 Ianuarie 2009 18:11 |
||
|
'na seara la tot haremul............... cum mai sunteti dragii mei? cine ma serveste cu un ceiut? |
||
|
dienuta_nou Postat pe 18 Ianuarie 2009 18:42 |
||
De la: oktober, la data 2009-01-18 11:29:57etta, acum sa nu-mi spui ca votez degeaba, ca deja a devenit un obicei sa va votez...defapt si pe unguri i-am votat in noiembrie, tot degeaba...oricum etta, sa stii ca eu va iubesc si daca vreti si daca nu, mai ales daca nu...daca as sta la mare v-as chema la mina, sa moara astia de ciuda...apropo, nu veniti la vara in Muntenegru? mi-am innebunit prietenii deja .....KEEP VOTING !!!......
|
||
|
etta Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:22 |
||
De la: nico1234, la data 2009-01-18 11:44:07De la: etta, la data 2009-01-18 11:17:17De la: oktober, la data 2009-01-18 11:01:22 admiratori noi !!!!!.....uuuuuuuuuuu........I'M HAPPYYYYYYY !!!!!......... ......KEEP VOTING YOU TOO !!!!........ |
||
|
etta Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:23 |
||
De la: oktober, la data 2009-01-18 11:50:15distractie si iubire sufleteasca? nahhh...eu vreau ceva ma trupesc si sa dooorm...tot timpul vreau ceva ce nu se poate... Luciiiiiiiiii.....ai auzit ?????............WEEEEEEEE ARE THE CHHAAAAAMMMPIOOOOONNNNNSSSSS !!!!!!!!!..........QUEEN........WEEEEE ARRRREEEEE THEEEEE QUEEEEEEEEEENNNNNNNSSSSS !!!!!.........
|
||
|
etta Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:26 |
||
dragilor....pupici de la PERVERSA .......ca sa incepeti saptamana bine !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:28 |
||
|
multam etta, o sa pun pupicii sub perna...poate dorm mai bine |
||
|
Postat pe 18 Ianuarie 2009 21:57 |
||
|
buna dimineata cafenea!!!! e luni!!!! am deschis cafeneaua pe sapt asta si va salut pe toti si va invit la o cafea fierbinte !!!!! buna dimineata cafenea!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 19 Ianuarie 2009 09:04 |
||
|
'neata!!!!!!!!! e luni, e sesiune..........ne e somn........imi beau cafeluta si zbor pana la servici.............si apoi la invatat............. va pupic.............. betterrrr.....nu mai fi supi.............pupa dia sa treaca
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 19 Ianuarie 2009 09:32 |
||
NEATZA cafengiilor.................................... alooooooooooooooo.............trezirea lume ca e ziua deja............................... rusinica ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, haide fuguta marsssssssssssssssssssss.................... un doi.........un doi........un doi...........................la cafelos fuga mars............... haideti lenesii, iar beau cafeluta singura?? va pupacesc pe toti si va las cisterna de cafelos si o turma de prajiturele.......................
|
||
|
sun_shine Postat pe 19 Ianuarie 2009 09:47 |
||
|
'neatza cafenea |
||
|
_fantoma_ Postat pe 19 Ianuarie 2009 10:09 |
||
buna dimineata MINUNI !! va informez cu mare bucurie ,ca nasa mea virtuala deocamdata ,a revenit pe forum cu nickul onnyta_scorpiuk ...< bun venit nasaaaaa...!!!! ![]() sunt onorat, ca sunt primul prieten in lista ta !!!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:20 |
||
| cred ca merg inapoi in pat...tocmai am aflat ca e luni, si mi-au spus asta aici, in cafenea, unde ar trebui sa fiu in siguranta...luuuuni? mi-e si mai somn | ||
|
Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:26 |
||
buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! mama ce ma inervai pana reusii sa intru!multe schimbari, domle!.. va pupacesc maaaaa!! ce dor imi fu de voi...
|
||
|
Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:29 |
||
aaaaaaaaaaa! si vas 25, daca nu dai accept la invitatia aia acum te cicalesc pana iti crapa capul!
|
||
|
Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:31 |
||
|
buna dimineata!!!! cafeluta va asteapta!! nu mai am secretara asa ca de azi e facuta de mine!!!! e luni si e asa de frig afara............ vreau sa vina vara.......... oktober asa am facut si eu de dimineata cand a suna alarma ...... am oprit-o si cand m-am trezit era deja 8 !!!!!!!! am intarziat de luni dimineata......... asta e......... neata stef, neata vad, neata monia, neata dienuta!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:32 |
||
| neata vas25, neata onnyta!! | ||
|
betterrr Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:33 |
||
neata tuturor..............o sapt placuta............si multe tzucuri
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:35 |
||
na bine. uite si un lucru bun pe ziua de azi, e putin mai cald, zapada nu mai vezi deloc...sper sa apara primavara urgent...
|
||
|
Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:46 |
||
|
la mine mai frig ca ieri si zapade mai este din plin, nici macr soarele nu se vede!!!! dar daca la tine e asa poate zilele care urmeaza o sa fie si la mine asa ca eu nu mai astept primavara astept direct vara!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:48 |
||
better, nu sari peste primavara ca nu primesti ghiocei de sf Valentin, numai trandafiri rosii care se gasesc in orice moment al anului in orice florarie...nimic nu se compara cu ghioceii...primul care apare trebuie sa fie al meu, a ajuns un obicei la noi, daca sotul meu il rateaza, ies in oras si vad babute cu chiocei a cam incurcat-o drept urmare mi-am pus in curte...
|
||
|
Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:52 |
||
nici la mine nu mai e zapada............a plouat toata noaptea..........................
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:53 |
||
|
'neatza onyta dragutza ce faci fata, pe unde umblasi atata timp? auzi la ea, sa nu mai dea nici un semn de viatza hai ca te bagai in lista, sa nu mai tzipi atat bine, nici nu-mi doream s-mi crape capul mah stef, daaaaaa.....voi chiar nu spuneti nimic, cum a fost in poiana, alea alea |
||
|
_fantoma_ Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:59 |
||
| si am in curte o gramada de flori si cand vine timpul sa ma ocup de gradina mama e sefa stie ce si cum cu tote florile si eu vrea primavara dar doar pentru ca totul devine viu colorat si simti placere cand iesi din casa nu ca acum cand inca tre sa port caiula manusile si fularul si pulovere groase so ghete grele........ gata a fost frumos de craciun cu zapada sanius si altele.... dar vreu sa vine vara ca sa merg la piscina sau la mare sa stau sa ma prajesc la soare........ offffffffff !!!!!!! | ||
|
betterrr Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:59 |
||
vad ca imi dusasi doru´! umblai prin lume, ce sa fac si eu! si acum ca ma asezai un pic, zisai sa revin la vechile obiceiuri.
|
||
|
Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:04 |
||
|
noi am desfacut bradutul ieri, geamuril le mai lasam pana la sfarsitul lunii.. mi-e somn si e ora 12 ! grav, trebuie sa iau masuri o zi insorita si calduroasa va doresc |
||
|
Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:04 |
||
De la: vas25, la data 2009-01-19 11:59:42 |
||
|
stef_Sultanu Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:07 |
||
Neata all .a duc la vot si apoi o tai prin oras ,la ce soare e afara e pacat sa stau in casa plus ca am niste treburi de rezolvat welcome back onnyta
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| just married | 1 | De la: kika25 27 Septembrie 2009 23:21 |
| !!!!!!! | 5 | De la: rashela 9 Noiembrie 2009 12:35 |
| cursuri in brasov | 5 | De la: miki_mickaela 23 Septembrie 2010 20:06 |
|
|
||
| sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... | 29 | De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41 |
| :X:X:X | 21 | De la: andra_ale 20 August 2009 09:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.