Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

pupici iris! distractie placuta la plimbare!

Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:13

_fantoma_
Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:09
http://www.kudika.ro/articol/relatii/6199/De-la-sex-la-dex-Dictionar-sexplicativ.html

gata , plec
iris_4_ever
Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:11
neata tuturor! cred ca sunt cam invizibila azi... nimeni nu ma baga in seama...
oricum... ma bag singura... undeva... o zi buna si voua! pt mine nu e... dar asta e viata!
missalexandra
Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:26
cum alina? o zi insorita si o cafeluta fierbinte !!! fetele sunt ocupate putin cu alte treburi asta nu inseamna ca te ignoram! uite un pupic lipicios pt tine

Apropo!!! Unde-i patroana?

Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:39
De la: oktober, la data 2009-01-19 13:39:52cum alina? o zi insorita si o cafeluta fierbinte !!! fetele sunt ocupate putin cu alte treburi asta nu inseamna ca te ignoram! uite un pupic lipicios pt tine

Apropo!!! Unde-i patroana?

merci draga oktober! pupici si tie am avut un week-end de r... si sunt putin suparata! da ma fac eu mare... nu stiu unde e patroana... :-??
SEFAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
missalexandra
Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:43
eu merg sa dorm..pana doarme si micul terorist, altfel nu voi mai fi draguta si zambitoare cand vine sotul obosit de la job

Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:49
ziua buna dragilor.....

onyta....onyta..onytaaa..... bine ai revenit....ma bucur tare mult.....sa te revad ...si sper sa nu mai pleci...

asa Sultane..pai o fii frumos??? voi la distractie si eu la Fitness???? hmmmm..mi-o veni si mie randul....

mafia_nrr1
Postat pe 19 Ianuarie 2009 14:24
buna cafengistilor
mafiutzo,ma bucur sa te vad
luli,pe unde esti oare???
matracucu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 14:53
De la: laurathegirl, la data 2009-01-19 14:53:43buna cafengistilor

laura .... sanatate multa....
mafia_nrr1
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:48
De la: laurathegirl, la data 2009-01-19 14:53:43buna cafengistilor

laura ubitaaaaaaaaaaaaa.........................yuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................
sun_shine
Postat pe 19 Ianuarie 2009 16:57
buna ziulica la voi................

cine vrea ceiut sa ridice 2 caractere......................

patroana...........unde esti?
cum a fost in poiana?
vrem pozeeeeee................
dienuta_nou
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:04
buna tuturor! laura, ma bucur sa te revad printre noi! astept cu nerabdare sa vb
Lulli
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:08
luli iubita,sper sa putem vb pe mess cat de curand,e mult mai la indemana.

monica scumpa ,intotdeauna cand te vad,ma bine-dispun....cred ca esti un inger
matracucu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:45
No buna seara la toata populatia! Nu ma certati prea tare ca azi am avut o zi tare plina...
Si pentru ca oamenii astia-s asa zgarciti la vorba, hai sa va zic io cum a fost la Brasov...
Etta... Cea mai mare PERVERSA a tuturor timpurilor! Mai, nici sa-l fi vazut pe Fredie Mercury nu as fi fost mai fericita! A fost cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi in sambata aia. Si sa fie foarte clara o chestie: eu nu cunosc pe nimeni cu nick-ul Lionu. Eu il cunosc de cuscru, ati inteles? No bun. Da'-s faini amandoi..... de nota 100! Ce sa mai zic de pruncutzul lor... Intr-un cuvant: MINUNATI!
Fane, un bonom, iar cadana sefa o blanda si-o buna. Chiar si numai prezenta ei iti induce o stare de liniste in suflet. Apoi florile... o MINUNATIE!!!!
Blue Scorpion... Dragul de Blue... Un blandutz si un politicos... Tzucu-i soarele lui!
De Dandanica nu vorbesc ca stie ea tot ce vreau sa zic. Paul... he, he, he... Paul... Profu' meu de dat cu bilele... De bowling, mai!!!
Iris... pe tine fata te tund cand te prind!
Vasi... the next one pe scaunul frizerului.
In concluzie, daca regret ceva, apoi regret ca a fost prea scurt timpul petrecut impreuna. Dar poate... cine stie? Oricum, sunteti super cu totii si sper ca nu v-am facut o impresia prea proasta cu refuzul de a veni in Poiana, dar chiar eram lesinati de foame printre altele.
Va pup pe toti, inclusiv pe cei care in loc sa iasa din case prefera sa stea calare pe forum: Oktober, Luli, Dienuta, Monica, Alina (careia ii urez inca o data La multi ani!), Laura, Mari cucu, Mafia (cel putin ea are o scuza saracuta...), Muky (na ca si ea are o scuza...) si toti cei care-mi sunt aproape.
Lucia1971
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:45
De la: Lucia1971, la data 2009-01-19 17:45:42No buna seara la toata populatia! Nu ma certati prea tare ca azi am avut o zi tare plina...
Si pentru ca oamenii astia-s asa zgarciti la vorba, hai sa va zic io cum a fost la Brasov...
Etta... Cea mai mare PERVERSA a tuturor timpurilor! Mai, nici sa-l fi vazut pe Fredie Mercury nu as fi fost mai fericita! A fost cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi in sambata aia. Si sa fie foarte clara o chestie: eu nu cunosc pe nimeni cu nick-ul Lionu. Eu il cunosc de cuscru, ati inteles? No bun. Da'-s faini amandoi..... de nota 100! Ce sa mai zic de pruncutzul lor... Intr-un cuvant: MINUNATI!
Fane, un bonom, iar cadana sefa o blanda si-o buna. Chiar si numai prezenta ei iti induce o stare de liniste in suflet. Apoi florile... o MINUNATIE!!!!
Blue Scorpion... Dragul de Blue... Un blandutz si un politicos... Tzucu-i soarele lui!
De Dandanica nu vorbesc ca stie ea tot ce vreau sa zic. Paul... he, he, he... Paul... Profu' meu de dat cu bilele... De bowling, mai!!!
In concluzie, daca regret ceva, apoi regret ca a fost prea scurt timpul petrecut impreuna. Dar poate... cine stie? Oricum, sunteti super cu totii si sper ca nu v-am facut o impresia prea proasta cu refuzul de a veni in Poiana, dar chiar eram lesinati de foame printre altele.
Va pup pe toti, inclusiv pe cei care in loc sa iasa din case prefera sa stea calare pe forum: Oktober, Luli, Dienuta, Monica, Alina (careia ii urez inca o data La multi ani!), Laura, Mari cucu, Mafia (cel putin ea are o scuza saracuta...), Muky (na ca si ea are o scuza...) si toti cei care-mi sunt aproape.

ohhhh..dragilor..nici nu va imaginati cat ma bucur cand vad ca va intalniti, faceti Party..fie el mare mic, va strangeti toti....sunt asa de fericita sa vad prieteni adevarati....mai rar asa ceva...voi toti..adica noi..virtuali sa devenim reali....Felicitari si tineti-o tot asa dragii ei....

Stau si-mi numar zilele
Calendarul este plin
Va sosi si ziua
Cand am sa va cunosc

De la al mai mic
La al mai mare
Sa stam la taclale
Si sa facem un chef mare...

ionicica...am placerea sa beau cu tine un ceai...

pentru voi dragii mei...
mafia_nrr1
Postat pe 19 Ianuarie 2009 18:37
De la: Lucia1971, la data 2009-01-19 17:45:42No buna seara la toata populatia! Nu ma certati prea tare ca azi am avut o zi tare plina...

Uite frizerita unde era si eu nu stiam
Dupa ce ca ma oftic ca am ratat onoarea de a te cunoaste acum ma mai si amentinti
Chiar imi pare rau ca nu am venit , daca as fi mai ..altfel sa zicem ....as fi putut face un efort si m-as fi combinat cu scorpionul ....dar de , uneori tre sa stii sa te intinzi cat iti e plapuma iar a mea ...am dat-o la altii

Ettttaaaa.....am facut ciorbica dupa cum mi-ai zis tu si parca....nu prea are gust de ciorba
iris_4_ever
Postat pe 19 Ianuarie 2009 18:57
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-19 18:37:02
ohhhh..dragilor..nici nu va imaginati cat ma bucur cand vad ca va intalniti, faceti Party..fie el mare mic, va strangeti toti....sunt asa de fericita sa vad prieteni adevarati....mai rar asa ceva...voi toti..adica noi..virtuali sa devenim reali....Felicitari si tineti-o tot asa dragii ei....

Stau si-mi numar zilele
Calendarul este plin
Va sosi si ziua
Cand am sa va cunosc

De la al mai mic
La al mai mare
Sa stam la taclale

CAND va sosi ziua ?
iris_4_ever
Postat pe 19 Ianuarie 2009 18:58
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-19 18:58:53
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-19 18:37:02

Stau si-mi numar zilele
Calendarul este plin
Va sosi si ziua
Cand am sa va cunosc

De la al mai mic
La al mai mare
Sa stam la taclale

CAND va sosi ziua ?

iris iubita putina rabdare ca va sosi si mafia .... cu rabdarea zau trec Marea ....
mafia_nrr1
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:06
nu-mi vine a crede..!!
onnyta_nasa a revenit,sora mea laura..,monica_iubita,Truli_musca-ma,dienuta_sechestru,iris_am ceva special for you mafiuta mea scumpa si draga..
si cati mai sunteti fratilor mai vechi si noi prieteni ,ca nu va pot numi pe toti..!!
va tzuc pe toti la gramada la fel de apasat si ma bucur ca va am aproape..!!
stef_Sultanu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:12
Iris, nu se stie niciodata.... Da' nu te tund, numa' te ciufulesc un pic...
Lucia1971
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:18
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-19 19:12:46nu-mi vine a crede..!!
onnyta_nasa a revenit,sora mea laura..,monica_iubita,Truli_musca-ma,dienuta_sechestru,iris_am ceva special for you mafiuta mea scumpa si draga..
si cati mai sunteti fratilor mai vechi si noi prieteni ,ca nu va pot numi pe toti..!!
va tzuc pe toti la gramada la fel de apasat si ma bucur ca va am aproape..!!

Sultaneeee....nu-ti vine sa crezi ca ma zaresti....... se spune ca o minune nu tine mai mult de 3 zile....dar eu am sa fiu o minune, minunatie...mai speciala...specializata..si am sa stau cu voi cat se poate de mult.....

pentru familia ta minunata.....
mafia_nrr1
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:20
Va uitati la Stirile pro tv acuma? Tocmai a aparut locul meu de munca!!!!
Lucia1971
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:29
mafiuto...,Sultanu' te iubeste mult si ai lui la fel..
stii bine asta !!
cand ne mai dai web..???
ne este tare dor de tine..
salutari PRINTULUI tau si pupici alei mici si nebuna tare..
stef_Sultanu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:33
De la: Lucia1971, la data 2009-01-19 19:29:05Va uitati la Stirile pro tv acuma? Tocmai a aparut locul meu de munca!!!!

mi-a fost de ajuns ,ca v-am cunoscut luci..!!
si sunt tare bucuros
de cadana sefa nu mai spun..
tzucuri multe sincere si dulci,de la noi !!
stef_Sultanu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:36
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-19 19:33:12mafiuto...,Sultanu' te iubeste mult si ai lui la fel..
stii bine asta !!
cand ne mai dai web..???
ne este tare dor de tine..
salutari PRINTULUI tau si pupici alei mici si nebuna tare..

Sultane am sa va dau si web..nu mai folosesc messenger..deoarece nu reusesc sa-l deschid ..am sa-ti dau un alt site unde ma poti vedea live nu in reluare ca in messenger....iar in acelasi timp i-mi poti auzi si vocea dar nu acuma deoarece sanatatea mea este in pioneze de ceva vreme...tare mi-e frica sa nu-mi cada o pioneza, daca-mi cade voi fii in pom iar daca creanga se rupe voi fii jos....

sper sa-mi revin cat mai repede..daca.....

cat despre nebunica mea micuta...da...pot spune ca-i mai nebuna.... pai da..precum stapanul....
mafia_nrr1
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:45
Mafiutzo sper sa te faci bine cat de curand!
Maine pun niste poze de la Brasov. Asa, ca s-o vedeti pe Dandanaua in toata splendoarea ei!
Lucia1971
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:48
De la: Lucia1971, la data 2009-01-19 19:48:42Mafiutzo sper sa te faci bine cat de curand!
Maine pun niste poze de la Brasov. Asa, ca s-o vedeti pe Dandanaua in toata splendoarea ei!

mda..mersi mult Luci.... SA DEA DOMNUL....

abia astep sa vad poze....iar daca mai are cineva varog sa le postati si voi...chiar imi este drag sa vad poze cu voi toti impreuna ......

dandanel....
mafia_nrr1
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:52
hoooopaaaa......ca cazui si iooooo !!!!!....... ...........ce da lumeeeeeeeeee,frateeeeee !!!!........ .........dau pupici muuuuullltiiiii si duuulciiiii si caaalllziiii,la toata lumea........nu va enumar ,ca-s tare obosita dupa cata treaba am facut azi ........... ...........

Patroanooooo....adica cuscraaaaaaa.......trecui testu' ,ai ???????.....e de bine !!!!.........VEZI BINE DE PREGATESTE ZESTRE CUM TREBUIE,ATUNCI !!!!!!......... .........

deci,dragilor,am avut un week-end foarte frumos......de care chiar aveam nevoie !!!!......si pot zice, chiar o saptamana incarcata.....inceputa cu pescuitul la copca alaturi de Sultan.....urmata de "rapirea si gazduirea" Iris-ului......apoi week-end-ul la Brasov si Poiana !!!.......unde am cunoscut REAL pe cuscra si pe Scorpy....o REALA bucurie.........terminata cu "gazduirea" ,vrand-nevrand, la miez de noapte, a Sultanului & Cadana sefa & Scorpy !!!.......
etta
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:52
stefule, lucia , etta, lionule, ema si nu in ultimul rind scorpioane...multumesc mult pentru urari!
a fost o surpriza foarte placuta....impresionant de placuta!
va pupacesc pe toti!
alinadanielalazar
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrei independenta financiara? Aici gasesti raspunsul: 1 De la: catalyn_2792 12 Iulie 2011 00:21
Salutare tuturor! 7 De la: ocsa 30 Octombrie 2009 15:37
Weekend la Viena 1 De la: eley 19 Septembrie 2011 16:34
STAND-UP COMEDY SWOHTIME 1 De la: olivertwist 29 Octombrie 2008 22:21
'neatza.... 22 De la: cocoyonela 24 Martie 2009 12:41